Citește Descrierea Oficială

Pentru programele Concordia University Online Degree , vă rugăm să faceți clic aici

De ce Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago este lider în educația postuniversitară și universitară. Programele de licență, de masterat și de doctorat acreditate, de înaltă clasă, pe campus, cohorte și online vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de educație și de carieră:

  • Înființată în 1864, Concordia-Chicago sărbătorește aniversarea a 150 de ani de a aduce învățământul superior în lume.

  • Mai mult de 3500 de studenți sunt înscriși în programele noastre de masterat și doctorat on-line, în cohorta și în campus.

  • Suntem al doilea campus cu cea mai mare creștere în rândul instituțiilor care acordă diplome de master nonprofit în SUA pentru 2004-2009 (Cronica învățământului superior, ediția 2011 Almanac).

  • Comisia pentru Învățământul Superior a acordat acreditarea pentru Concordia-Chicago pentru a oferi un doctor de filosofie (Ph.D.) în conducere. Ca rezultat, Concordia a adaugat Ph.D. la medicul de educație (EdD) în conducere cu opt specializări.

  • În anul 2010, Consiliul Național pentru Acreditarea Educației Cadrelor Didactice a acordat prestigioasa "Acreditare continuă a tuturor programelor educaționale fără condiții" asupra programelor educaționale ale Concordiei.

Programele de pregătire a educatorilor la CUC au fost acreditate din 1962 de către Consiliul Național al Învățământului Profesorilor (NCATE) și succesorul NCATE, Consiliul pentru programe de educație pentru acreditare (CAEP). Atât programele avansate de aprobare, cât și programele inițiale de licențiere au fost acordate acestei recunoașteri extrem de solicitate de excelență acordate programelor selectate în întreaga țară. CAEP este singurul organism național de acreditare pentru pregătirea educatorilor care recunoaște acele programe de distincție care pregătesc educatorii împotriva celor mai riguroase standarde. La nivel absolvent, programele de excelență recunoscute la nivel național includ Masterul de Arte în Curriculum și Instruire cu aprobarea ESL, Educația Lectură, Masterul Artelor în Predare la Nivel Elementar și Secundar și Leadershipul Educațional (Principalii).

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Concordia University Chicago

Concordia University Chicago este specializată în organizarea, managementul și evaluarea granturilor pentru organizatorii profesioniști și administrativi, avocații, educa ... [+]

Advancează-ți oportunitățile profesionale în scris

Concordia University Chicago este specializată în organizarea, managementul și evaluarea granturilor pentru organizatorii profesioniști și administrativi, avocații, educatorii, cercetătorii, consultanții, managerii și furnizorii care doresc să dobândească cunoștințe și expertiză în domeniul acordării de granturi, management, cercetare și evaluare.

Cariere și perspective ale industriei

Numărul organizațiilor care se califică pentru fondurile nerambursabile a crescut drastic în ultimele trei decenii. Aproape 90.000 de trusturi, fundații, agenții guvernamentale și alte organizații oferă peste 40 miliarde USD anual în granturi acordate în Statele Unite și peste 240 de miliarde de dolari sunt contribuția la nivel mondial de către persoane fizice, moșteniri, fundații și corporații (Centrul Fundației, 2008) . Nu este deloc surprinzător faptul că Biroul statistic al forței de muncă al SUA arată că angajarea autorilor de granturi este de așteptat să crească cu 16% între 2010 și 2020. Pentru acei profesioniști deja angajați în aceste posturi, oportunitățile de avansare sunt mult mai probabil cu experiența și finalizarea o diplomă de masterat în domeniu.... [-]

Statele Unite ale Americii Chicago
August 2019
Part time
8 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză