Colorado State University - Global

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educația online nu este doar ceva ce facem, ci este singurul lucru pe care îl facem.

Flexibilitate pentru cursantul modern

 • Diplome online acreditate
 • Nu există ore sau locații setate
 • Începe clasa lunară
 • Cursuri accelerate

US News & World Report se situează pe CSU Global printre cele mai bune programe de licență online

Învățământul superior la un cost mai mic

CSU Global se străduiește să vă facă educația cât mai accesibilă, indiferent dacă doriți să vă câștigați diploma de licență, master sau o specializare. Cu opțiunile de transfer, garanția noastră de școlarizare și costul pe rate de credit, puteți atinge obiectivele academice fără a rupe banca.

Transferuri făcute ușor

 • Atingeți-vă obiectivele rapid și accesibil, aplicând până la 90 de credite de transfer pentru studenții de licență și 9 credite de transfer pentru studenții de master.

Fără creștere a ratei

 • Cu garanția noastră de școlarizare, rata ta de școlarizare nu va crește în timp! În schimb, veți beneficia de aceeași rată scăzută pe durata înscrierii dvs. la CSU Global.

Cost pe credit

 • Nici o taxă de student sau costuri ascunse, împreună cu un cost-pe-credit accesibil, fac ușor să vezi exact unde se îndreaptă investiția.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgFotografii de pornire / Pexels

Căi de învățare personalizate

CSU Global înțelege că obiectivele tale de carieră și călătoria academică sunt specifice viitorului dorit.

Personalizați-vă experiența de învățare pentru a obține ceea ce doriți cu opțiunile de învățare în curs și o abordare specializată în carieră. Cu certificări, specializări și alte acreditări stivuibile, îți poți prezenta cunoștințele înainte de a câștiga titlul complet de licență sau de master. Sau proiectează-ți gradul de la zero în programul nostru de studii profesionale interdisciplinare.

Live Local, Aflați Global®

Fiind una dintre universitățile online cu cea mai rapidă creștere din țară și prima universitate independentă de stat 100% online din SUA, cu 10+ ani de experiență online 100%, CSU Global este poziționat în mod unic pentru a oferi o experiență de învățare personalizată pentru fiecare student. . Educația online nu este doar un alt lucru pe care îl facem, este tot ceea ce facem.

Topul clasamentului online al colegiului

# 1: 2018 Gold School of Distinction

 • De BestColleges.com, pe baza acreditării, a statutului nonprofit și a clasamentelor de programe online.

# 4: 2019 Cele mai bune colegii online din națiune

 • Clasat pe locul 4 de cele mai bune colegii bazate pe acreditare, calitate academică, accesibilitate și competență online.

# 1: Colegii online de top militar-prietenoase

 • Prin Ghidul școlilor online bazat pe participarea la programul de asistență pentru învățământ (TA), comunități militare puternice și rețele de sprijin pentru studenții la distanță afiliați militar.

# 3: Cele mai bune colegii online

 • Clasat pe locul 3 de către cenți financiari buni pe baza acreditării și a clasamentelor, a accesibilității, a opțiunilor de licență și a suportului online.

Universitatea noastră

Diferența globală CSU: Născut din tradiție, evoluat pentru studenții moderni

CSU Global se angajează să reușească studenții și să îi ajute pe elevii moderni să își atingă obiectivele academice și la locul de muncă prin educație de înaltă calitate, relevantă în carieră, cu costuri reduse. Citiți mai multe pentru mai multe informații despre modelul nostru public, fără scop lucrativ, despre ratele de școlarizare accesibile și despre programul flexibil.

Public, fără scop lucrativ

CSU Global are în vedere cele mai bune interese ale studenților noștri. Ca instituție publică, fără scop lucrativ (și o parte a distinsului sistem universitar de stat din Colorado), educația este prima noastră prioritate, iar accentul nostru principal este pe sprijin.

Flexibil și convenabil

Modelul CSU Global oferă în mod inerent flexibilitate și comoditate, permițând studenților moderni să obțină un grad în ritmul lor propriu, în termeni proprii. Înțelegem că nu orice student își poate pune viața în așteptare atunci când ia decizia de a se întoarce la facultate. De aceea, la CSU Global, clasele noastre sunt 100% online, fără programe fixe.

De asemenea, oferim sprijin pentru fiecare etapă a călătoriei academice, de la procesul nostru de admitere simplificat la consilierii noștri de succes ai studenților, care sunt disponibili pentru a răspunde la întrebări. Cursurile încep la fiecare patru săptămâni, permițând cursanților moderni să își înceapă drumurile către succesul academic cu o întârziere minimă.

suportabilitate

Ratele de școlarizare ale CSU Global sunt deja mai mici decât multe programe de grad online comparabile. De asemenea, nu avem taxe de școlarizare sau costuri suplimentare, iar ratele noastre de școlarizare au rămas aceleași în ultimii șapte ani. Garanția noastră de școlarizare blochează, de asemenea, rate mici la locul lor, astfel încât acestea nu vor crește niciodată atâta timp cât studenții rămân înmatriculați.

Scopul nostru este de a ajuta elevii moderni să obțină gradele într-un mod accesibil și să se pregătească pentru locurile de muncă de mâine.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

De ce CSU Global?

Iată ce ne face diferiți - și mai buni.

 • Suntem construiți în jurul vostru, elevul modern! Studenții noștri pot lucra cu normă întreagă, pot petrece timp cu familia și prietenii și pot fi totuși parte a unui grad riguros sau a unui program de certificare.
 • Mediul nostru de învățare 100% online înseamnă că nu trebuie să puneți viața în așteptare pentru a urma o diplomă.
 • Scopul nostru este să producem profesioniști de succes - nu promisiuni goale.
 • Ca parte a Sistemului Universității de Stat din Colorado, suntem o școală non-profit, care este complet acreditată de Comisia Superioară de Învățare.

Misiunea, viziunea și valorile noastre principale

Misiunea noastră

CSU Global se angajează să promoveze succesul studenților într-o societate globală, să investească în capitalul uman, să extindă economia de stat și să îmbunătățească calitatea vieții pentru cetățenii din statul Colorado și nu numai, oferind acces la programe de grad dinamic caracterizate prin excelență academică, tehnologii inovatoare de livrare și implicare puternică a părților interesate.

Viziunea noastra

CSU Global este principalul furnizor de oportunități inovatoare, de învățare superioară, pentru studenți neradicaționali din Colorado și nu numai.

Valorile de bază

 • Orientat spre misiune: Conducem succesul studenților într-o societate globală prin educație, servicii și sprijin.
 • Gândire inovativă: Identificăm soluții care să faciliteze succesul studenților și CSU Global prin metode industriale netradiționale și soluții progresive care sunt eficiente, eficiente și inovatoare.
 • Responsabilitate: suntem responsabili pentru propriile noastre acțiuni, pentru cele ale departamentului nostru și pentru universitatea noastră, deoarece ne străduim să fim uimitori.
 • Colaborare: nu vorbim doar despre munca în echipă; o manifestăm în modul în care interacționăm, ne consultăm, ne rezolvăm problemele și ne respectăm reciproc contribuțiile.
 • Învățare și creștere: suntem o organizație de învățare care este în continuă evoluție și se angajează să îmbunătățească continuu.
 • Profesionalism: Îi tratăm pe toți ceilalți așa cum dorim să fim tratați și așa cum dorim să fie definiți de ceilalți.

Calea globală a CSU

Modul global CSU sunt principiile prin care ne executăm valorile principale:

 • Încredere: acționând în interesul celorlalți și, prin urmare, construind încrederea lor în tine
 • Îngrijire: Tratarea fiecărei persoane ca individ și respectarea nevoilor și dorințelor personalului, ale facultății și ale studenților deopotrivă
 • Claritate: furnizarea de informații și procese într-un mod clar, accesibil și în timp util.

Locații

auroră

Address
585 Salida Way
CO 80011 auroră, Colorado, Statele Unite ale Americii

Programe

BSc
Certificat de Absolvire