Claremont Graduate University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Claremont Graduate University (CGU) a fost acordarea de masterat și de doctorat de grade de aproape 100 de ani. Prin noul nostru format de învățare on-line, programele CGU de masterat specializate și facultatea de renume mondial sunt acum accesibile unei comunități mai largi de studenți care doresc un grad riguros și relevant de absolvent.


De ce CGU


Programe specializate, recunoscute

Programele de masterat online ale Claremont Graduate University sunt aliniate nevoilor angajatorilor de astăzi și celor mai recente tendințe din industrie, oferind studenților cunoștințe practice care pot fi aplicate imediat în cariera lor. CGU oferă diplome de master online în evaluare


Recunoscuți la nivel de facultate

Elevii care își câștigă diploma de masterat online de la Universitatea Claremont Graduate au ocazia să învețe de la aceiași profesori de renume internațional care predau în campus. Membrii facultății CGU sunt experți recunoscuți în domeniile lor cu conexiuni și resurse legate de industrii și organizații de pe tot globul. Ei își aduc cunoștințele expansive și critice în sala de clasă pentru a instrui, continuând, de asemenea, să desfășoare cercetări aplicate care ajută la impactul lumii. Membrii facultății CGU sunt accesibili și colaborează îndeaproape cu toți elevii pentru ai ajuta să-și dezvolte și să-și extindă propria reputație profesională.


Învățare intimă și colaborativă

Universitatea Claremont Graduate se dedică diversității culturale și intelectuale, încurajând interacțiunile dintre elevi și facultate, care duc la soluții inovatoare și creative la problemele importante cu care se confruntă astăzi societatea noastră. Prin intermediul dimensiunilor mici de clasă și sesiunilor virtuale virtuale necesare săptămânal, studenții CGU on-line sunt capabili să se angajeze, să colaboreze și să învețe de la profesorii și colegii lor într-o manieră semnificativă, menită să-și îmbunătățească rezultatele învățării și să ducă la cariere semnificative.


Rețea puternică

În calitate de student Claremont Graduate University, veți deveni parte a unei comunități de învățare la nivel global, compusă din indivizi îndrăzneți care sunt organizații de conducere, influențând societatea și făcând schimbări pozitive la nivel mondial. Cu o rețea absolventă de absolvenți de peste 22.000 de membri pe plan internațional, absolvenții CGU au cunoștințele și conexiunile pentru a-și promova cariera, făcând un impact asupra lumii.


Toți absolvenții, tot timpul

Timp de aproape 100 de ani, Universitatea Claremont Graduate a fost lider în educația postuniversitară. CGU este singura universitate de cercetare extinsă în națiune dedicată în întregime educației postuniversitare, acordând diplome de masterat și doctorat în 24 de discipline profesionale și academice. În timp ce profesorii de la majoritatea celorlalte școli postliceale sunt împărțiți între responsabilitățile studenților și absolvenților, la CGU profesorii dvs. sunt "absolvenți numai", adică sunt dedicați exclusiv studenților absolvenți și celor mai înalte niveluri de predare, bursă și serviciu.


Bun venit la învățarea virtuală, spre deosebire de oricare altul.

Trăiți-vă viața în timp ce vă îmbunătățiți educația la CGU. Puteți atinge aceeași diplomă respectată într-un format online care combină flexibilitatea eLearning cu instruirea în timp real și atenția personalizată a profesioniștilor pasionați.


Sesiunile sincrone transmise săptămânal servesc ca clasă virtuală

Participați la ore săptămânale, live, de 90 de minute. Faceți cunoștință cu profesorii și colegii dvs. prin intermediul unei camere web și angajați-vă în discuții în timp real. Există chiar camere virtuale pentru întâlniri individuale și proiecte de grup.


Profesori dedicați și respectați, cu o vastă cunoaștere pe teren

Facultatea renumită, aducând cea mai recentă experiență în clasă prin intermediul cercetării aplicate și experienței din industrie și servind ca mentori pasionați.


Instrucțiuni și sarcini asincrone pentru confort și flexibilitate

Descoperiți cele mai bune din ambele lumi atunci când vă angajați la lecții sincronizate săptămânal și apoi alegeți învățarea asincronă la un moment dat și la un loc potrivit pentru dvs.


Curriculum-ul practic conceput pentru aplicarea imediată în lumea reală

Folosiți cunoștințele din clasă pentru a le utiliza imediat în cariera dvs. Apoi, aduceți-vă experiențele din lumea reală înapoi în sala de clasă ca studii de caz interactive.


Oportunități de colaborare cu profesioniști asemănători

Începeți crearea de rețele cu profesori și colegi în clasă și continuați pe tot parcursul carierei. CGU este afiliată la întregul Consorțiu al Claremont University și la legiunile sale de absolvenți din întreaga lume.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master of Science în evaluare

Online Cu jumătate de normă 4 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

MS în evaluare [+]

MS în evaluare

Alegeți una din cele două concentrații în evaluarea educațională sau evaluarea globală a sănătății. Veți întreprinde cercetări în colaborare, orientate către industrie cu mentori ai facultăților din cadrul CGU, care sunt învățați de evaluare și practicieni distinsi, care contribuie la reviste de conducere, se consultă cu organizații de vârf și dețin roluri proeminente la conferințe și consilii internaționale.

Veți analiza, discuta și contribui la extinderea continuă a băncii de cunoștințe de evaluare și cercetare aplicată, câștigând astfel abilitățile și conexiunile care conduc la roluri de conducere în afaceri, guvern, educație și multe altele.... [-]


Master of Science în Marketing Analytics (MSMKT)

Online Cu jumătate de normă 4 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

MS în Marketing Analytics (MSMKT) on-line pregătește studenții pentru cariere exigente în analiza de marketing și de cercetare. [+]

MS în Marketing Analytics (MSMKT) on-line pregătește studenții pentru cariere exigente în analiza de marketing și de cercetare.

Curriculumul MSMKT este bine rotunjit și subliniază cele mai recente tendințe din industrie, astfel încât curriculum-ul să fie aliniat la nevoile angajatorului. MSMKT este flexibil pentru a găzdui absolvenți de colegiu recent și profesioniști care doresc să-și mărească setul de competențe. Veți învăța de la mentori de renume ai facultăților CGU, care sunt învățați de evaluare și practicieni de renume, care contribuie la reviste de conducere, se consultă cu organizații de vârf și dețin roluri proeminente la conferințele internaționale și la consiliile internaționale. Materialul cursului este prezentat dintr-o perspectivă inter-funcțională, oferind studenților o perspectivă de 360 ​​de grade. Studenții MSMKT dobândesc cunoștințe practice care pot fi aplicate la rolurile lor actuale, la pozițiile viitoare sau chiar la opțiunile de carieră noi.... [-]


Master of Science în sistemele informatice

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 5 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

MS în sisteme informatice [+]

MS în sisteme informatice

Alegeți una dintre cele două concentrații din Data Science and Analytics sau IT Innovation and Design. Veți întreprinde cercetări în colaborare, orientate spre industrie, cu cadre didactice din facultățile CGU, care se disting IS

Despre CGU

Pentru mai mult de 90 de ani, Universitatea Claremont Graduate a fost lider în educația postuniversitară. CGU a fost fondată pe premisa că educația se dezvoltă într-un mediu în care studenții și facultatea se implică îndeaproape în bursă și cercetare la un nivel care încurajează o conversație și o colaborare amplă. CGU se angajează într-o tradiție de cercetare și cercetare în diferite discipline care abordează probleme sociale semnificative cu rigoare academică și pregătește absolvenții să își asume roluri de conducere pentru a face schimbări pozitive la nivel global. Universitatea urmărește acest obiectiv printr-o abordare centrată pe om într-un mediu intim, divers, orientat spre studenți, care scoate în evidență atât învățarea teoretică, cât și învățarea și cercetarea aplicată.... [-]