CALIMT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Institutul de Management și Tehnologie din California oferă un amestec inovativ de curriculum online și combinat, care cuprinde grade de management pentru certificatele de educație în carieră în operațiunile de ospitalitate și studii paralegal. Unicul nostru MBA

CALIMT fost înființată în Orange County, California, SUA în 2010 și este acreditată de Comisia pentru Acreditare în Învățământ la Distanță (DEAC). DEAC este recunoscută de Departamentul pentru Educație al SUA (USDE) și de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA).

Oferind programele noastre online și în sala de clasă, programele noastre sunt atât accesibile, cât și accesibile la nivel global.

Ceea ce oferim

CALIMT fost fondată pentru a oferi programe de calitate cu un accent internațional, intercultural, precum și un accent pe responsabilitatea socială a întreprinderilor. Prin oferirea programelor noastre on-line, CALIMT își propune să facă programele sale atît accesibile, cît și la prețuri accesibile unui organism diferit de studenți la nivel mondial. Oferim currculum flexibil, destinat profesioniștilor care lucrează ocupat și studenților de transfer de bun venit, care doresc să-și urmeze diploma la o instituție americană acreditată. Programele noastre se concentrează pe pregătirea studenților noștri pentru o carieră de succes în mediul de afaceri global.

Misiunea noastră

Misiunea Institutului de Management și Tehnologie din California este de a oferi un mediu dinamic de învățare la distanță care abordează problemele de afaceri, economice și sociale ale managementului global și formării în carieră, punând accentul pe conștientizarea interculturală.

Telurile noastre

  1. Promovarea sensibilității culturale și a conștientizării diferențelor culturale pentru a ajuta persoanele fizice să facă afaceri în diferite culturi.
  2. Formați profesioniștii de afaceri pentru a fi lideri etici și responsabili social.
  3. Educarea elevilor să dobândească o înțelegere mai bună a funcțiilor cheie ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, managementul resurselor umane, marketingul și operațiunile.

Obiectivele noastre

  1. Oferiți cursuri de bază pentru afaceri care sunt fundamentale pentru succesul pe o piață globală extrem de competitivă.
  2. Utilizați un amestec unic de educație tradițională de management, studii culturale și oportunități de a se angaja în procesul de învățare colaborativă cu cei din alte culturi.
  3. Includerea aspectelor culturale ale fiecărui curs, astfel încât elevii să poată aplica conținutul unui curs în mai multe locații culturale.
  4. Accentuați responsabilitatea socială corporativă (CSR) și etica afacerilor pe tot parcursul curriculumului.
  5. Concentrați-vă pe conducerea în organizații și dezvoltați abilități de comunicare globală eficiente la nivel de studenți.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale » Vedea BBAs » Vedea Certificate - AcademicCourses » Vedea Certificate - Lawstudies »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

Bachelor Of Business Administration

Online Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Irvine USA Online + 2 mai mult

Programul BBA al CALIMT introduce fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și conducerea. Elevii au oportunitatea de a explora aceste abilități prin intermediul curriculum-ului nostru proiectat gândit, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte mai mari. [+]

Programul BBA al CALIMT introduce fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și conducerea. Elevii au oportunitatea de a explora aceste abilități prin intermediul curriculum-ului nostru proiectat gândit, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte mai mari. Programul BBA este oferit cu o gestiune generală sau un management al ospitalității.

Avantajul CALIMT :

Date flexibile de începere: studenții noștri sunt admiși în mod continuu.Credite de transfer - Până la 90 de credite pot fi transferate către gradul evaluat pe bază de curs.Programul de livrare a programului - 100% online sau hibrid (până la 50% completat în campus)Mărimea clasei mici: interacțiunea unu-la-unu cu profesorii noștri.Accesibil: CALIMT se angajează să ofere educație de calitate accesibilă.Program flexibil de studiu: Participați la program full-time sau part-time.Burse: CALIMT oferă burse pentru cei care se califică.... [-]

MBA Global

MBA

Online Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 36 semestre Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online + 2 mai mult

Deveniți un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe responsabilitatea socială corporativă și pe etica afacerilor, iar "Doing Business Series" educă studenții în practici de afaceri la nivel mondial. Programul nostru este 100% on-line și oferă flexibilitatea de a lucra în jurul programului. [+]

Devenind un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe responsabilitatea socială corporativă și etica de afaceri, și "Doing Business Series" educă studenții în practicile de afaceri la nivel mondial . Programul nostru este 100% on-line și oferă flexibilitatea de a lucra în jurul programului.

Avantajul CALIMT :

Date flexibile de începere: studenții noștri sunt admiși în mod continuu.Mărimea clasei mici: interacțiunea unu-la-unu cu profesorii noștri.Accesibil: CALIMT se angajează să ofere educație de calitate accesibilă.Program flexibil de studiu: Participați la program full-time sau part-time.Burse: CALIMT oferă burse pentru cei care se califică.... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 USA Online, Statele Unite ale Americii