Citește Descrierea Oficială

Educație accesibilă pentru toată lumea

Credem că educația de calitate ar trebui să fie accesibilă și accesibilă. Considerat universitatea preeminentă pentru cei care încearcă să-și urmeze studiile ONLINE în afaceri cu un accent internațional , CALIMT își propune să servească populația noastră studențească internațională oferind o platformă inovatoare de învățare și construind un nou val de lideri de afaceri! Unicul nostru MBA

rawpixel.com / Pexels

Cine suntem noi

Institutul de Management din California

Institutul de Management și Tehnologie din California oferă programe online de studii în domeniul afacerilor care acoperă diverse industrii, cum ar fi industria prelucrătoare, ingineria, educația și guvernul.

Prin oferirea programelor noastre on-line, suntem capabili să transmitem economiilor studenților noștri prin crearea unei platforme de învățare inovatoare care să reflecte mediul din clasă, permițând studenților noștri să urmeze cursuri în confortul casei lor sau oriunde s-ar afla în jurul valorii de glob.

De ce CALIMT ?

 • Curriculum flexibil - Proiectat pentru profesioniști ocupați
 • Diplomă americană acreditată - Faceți parte dintre colegii dvs. și avansați-vă cariera.
 • Învață să devii lider - durează o viață!
 • Affordable - Cele mai mici rate de școlarizare în rândul universităților acreditate din SUA
  • Planuri de plăți fără dobândă.
  • Burse de studiu.
  • Absolvent fără datorii
 • Suport pentru studenți fără egal - Învățați-vă pentru dvs., dar niciodată de unul singur. CALIMT îi pasă!

De ce CALIMT ? Suntem dedicați pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele educaționale și de carieră. Întrebați-vă acest lucru ... De ce nu CALIMT ?

Creatorii de campanii / Unsplash

Misiunea noastră

Misiunea Institutului de Management și Tehnologie din California este de a oferi un mediu dinamic de învățare la distanță care abordează problemele de afaceri, economice și sociale ale managementului global și formării profesionale, cu accent pe conștientizarea interculturală.

Telurile noastre

 1. Promovarea sensibilității culturale și a conștientizării diferențelor culturale pentru a ajuta persoanele fizice să facă afaceri în diferite culturi.
 2. Formați profesioniștii de afaceri pentru a fi lideri etici și responsabili social.
 3. Educarea elevilor să dobândească o înțelegere mai bună a funcțiilor cheie ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, managementul resurselor umane, marketingul și operațiunile.

Obiectivele noastre

 1. Oferiți cursuri de bază pentru afaceri care sunt fundamentale pentru succesul pe o piață globală extrem de competitivă.
 2. Utilizați un amestec unic de educație tradițională de management, studii culturale și oportunități de a se angaja în procesul de învățare colaborativă cu cei din alte culturi.
 3. Includerea aspectelor culturale ale fiecărui curs, astfel încât elevii să poată aplica conținutul unui curs în mai multe locații culturale.
 4. Accentuați responsabilitatea socială corporativă (CSR) și etica afacerilor pe tot parcursul curriculumului.
 5. Concentrați-vă pe conducerea în organizații și dezvoltați abilități de comunicare globală eficiente la nivel de studenți.
Detalii de contact:
Tel: 1 949-872-2224
Ce număr de numărare:
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

CALIMT

CALIMT de Bachelor of Business Administration (BBA) introduce fundamentele de afaceri, cum ar fi contabilitate, finanțe, marketing, operațiuni și conducere. ... [+]

CALIMT de Bachelor of Business Administration (BBA) introduce fundamentele de afaceri, cum ar fi contabilitate, finanțe, marketing, operațiuni și conducere. Indiferent dacă doriți să începeți licența sau să terminați ceea ce ați început, CALIMT poate evalua și acorda până la 90 de credite de transfer pentru gradul nostru de licență. Suntem aici pentru a face ca o diplomă de colegiu să devină realitate.

Elevii au ocazia de a explora aceste abilități prin intermediul curriculum-ului nostru proiectat gândit, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte mai mari. Programul BBA este oferit cu o gestiune generală sau un management al ospitalității.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Irvine
Iulie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

CALIMT

Deveniți un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe dezvoltarea abilităților de conducere și de management ale elevilor - în speci ... [+]

De ce CALIMT ?

· Curriculum flexibil - Proiectat pentru profesionisti ocupati

· Diplomă acreditată din S.U.A. - Faceți parte dintre colegii dvs. și avansați-vă cariera.

· Nu sunt necesare scoruri GRE sau GMAT pentru admitere.

· Examen de limbă engleză - CALIMT oferă opțiuni de testare în limba engleză prin intermediul ACCUPLACER.

· Global Focus - Programele noastre sunt concepute cu perspectivă globală, abordând problemele noastre de afaceri, economice și sociale la nivel global. Oferim experiențe practice și realiste; instructorii noștri sunt practicieni și experți în domeniul lor.

· Accesibile - Cele mai mici rate de școlarizare între universitățile acreditate din SUA... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Irvine
Iulie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
USA Online, Statele Unite ale Americii
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Statele Unite ale Americii