Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Institutul de Management și Tehnologie din California oferă un amestec inovativ de curriculum online și combinat, care cuprinde grade de management pentru certificatele de educație în carieră în operațiunile de ospitalitate și studii paralegal. Unicul nostru MBA

CALIMT fost înființată în Orange County, California, SUA în 2010 și este acreditată de Comisia pentru Acreditare în Învățământ la Distanță (DEAC). DEAC este recunoscută de Departamentul pentru Educație al SUA (USDE) și de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA).

Oferind programele noastre online și în sala de clasă, programele noastre sunt atât accesibile, cât și accesibile la nivel global.

Ceea ce oferim

CALIMT fost fondată pentru a oferi programe de calitate cu un accent internațional, intercultural, precum și un accent pe responsabilitatea socială a întreprinderilor. Prin oferirea programelor noastre on-line, CALIMT își propune să facă programele sale atît accesibile, cît și la prețuri accesibile unui organism diferit de studenți la nivel mondial. Oferim currculum flexibil, destinat profesioniștilor care lucrează ocupat și studenților de transfer de bun venit, care doresc să-și urmeze diploma la o instituție americană acreditată. Programele noastre se concentrează pe pregătirea studenților noștri pentru o carieră de succes în mediul de afaceri global.

Misiunea noastră

Misiunea Institutului de Management și Tehnologie din California este de a oferi un mediu dinamic de învățare la distanță care abordează problemele de afaceri, economice și sociale ale managementului global și formării în carieră, punând accentul pe conștientizarea interculturală.

Telurile noastre

  1. Promovarea sensibilității culturale și a conștientizării diferențelor culturale pentru a ajuta persoanele fizice să facă afaceri în diferite culturi.
  2. Formați profesioniștii de afaceri pentru a fi lideri etici și responsabili social.
  3. Educarea elevilor să dobândească o înțelegere mai bună a funcțiilor cheie ale afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, managementul resurselor umane, marketingul și operațiunile.

Obiectivele noastre

  1. Oferiți cursuri de bază pentru afaceri care sunt fundamentale pentru succesul pe o piață globală extrem de competitivă.
  2. Utilizați un amestec unic de educație tradițională de management, studii culturale și oportunități de a se angaja în procesul de învățare colaborativă cu cei din alte culturi.
  3. Includerea aspectelor culturale ale fiecărui curs, astfel încât elevii să poată aplica conținutul unui curs în mai multe locații culturale.
  4. Accentuați responsabilitatea socială corporativă (CSR) și etica afacerilor pe tot parcursul curriculumului.
  5. Concentrați-vă pe conducerea în organizații și dezvoltați abilități de comunicare globală eficiente la nivel de studenți.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

CALIMT

Programul BBA al CALIMT introduce fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și conducerea. Elevii au oportunitatea de a expl ... [+]

Programul BBA al CALIMT introduce fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și conducerea. Elevii au oportunitatea de a explora aceste abilități prin intermediul curriculum-ului nostru proiectat gândit, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte mai mari. Programul BBA este oferit cu o gestiune generală sau un management al ospitalității.

De ce CALIMT ?

Accesibil: mai puțin de 10.000 de dolari în planuri de școlarizare și de plată a dobânzilor cu zero dobânzi disponibile. Absolvent fără datorii!Acreditat: CALIMT este acreditat de DEAC și recunoscut de Departamentul pentru Educație al SUA .Credite de transfer acceptate: Transferați până la 90 de credite pentru gradul.Limba engleză - CALIMT oferă opțiuni de testare în limba engleză prin intermediul programului Accuplacer.Curriculum flexibil: Proiectat pentru ocuparea forței de muncă profesioniști - programul nostru permite studenților noștri să-și echilibreze studiile cu familia și munca.Mărimea clasei mici: interacțiunea unu-la-unu cu profesorii noștri.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online Irvine
Septembrie 2019
La zi
Part time
2 - 4 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

CALIMT

Deveniți un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe dezvoltarea abilităților elevilor de conducere și de management - în special a ... [+]

Deveniți un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe dezvoltarea abilităților elevilor de conducere și de management - în special acelea care recunosc provocările multiculturale de a face afaceri într-o economie globală. Programul nostru se bazează pe fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și managementul resurselor umane. Elevii au posibilitatea de a practica aceste abilități prin studii de caz din lumea reală, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte reale legate de muncă. În cele din urmă, accentul nostru pe luarea deciziilor etice și responsabile din punct de vedere social le permite studenților să înțeleagă ce este nevoie pentru a deveni lideri de afaceri responsabili la nivel mondial de mâine. Programul de MBA CALIMT este oferit 100% online, permițând o experiență de învățare diversă din punct de vedere geografic și cultural pentru studenți.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Irvine
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 - 3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză