Bryan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tot ce trebuie să știți despre formarea profesională de la Bryan University

Bryan University oferă studenților, începând cu anul 1982, programe de formare profesională concentrată și relevantă și suntem la fel de pasionați și dedicați succesului studenților noștri acum, așa cum am fost atunci. Bryan a fost fondată pe o dorință neclintită de a îmbunătăți viața studenților noștri. De aceea face parte din declarația noastră de misiune:

Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața studenților noștri, a echipei noastre și a angajatorilor noștri. Ne îndeplinim misiunea prin furnizarea de educație de calitate într-un mediu care permite echipei noastre să prospere și studenților noștri pentru a-și realiza potențialul, creând un impact pozitiv în cadrul comunităților noastre.

Mai mult de 30 de ani mai târziu, aceste lucruri rămân în centrul obiectivelor și misiunii noastre ca o școală de formare în carieră. Ne străduim să îmbunătățim viața studenților noștri, indiferent dacă au o familie, sunt în armată sau caută doar un nou început în viață.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Fii tu.

La Bryan University , asta ne concentrăm în primul rând pe tine!

Obiectivele misiunii noastre sunt punctul central al angajamentului nostru față de studenții noștri:

 • Pentru a oferi programe și oportunități de formare cuprinzătoare care să sprijine nevoile de dezvoltare a forței de muncă identificate în comunitățile pe care le deservim.
 • Pentru a crea un mediu de învățare provocator, care îi ajută pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și de carieră într-o varietate de discipline relevante.
 • Pentru a oferi studenților acces la experiențele educaționale folosind o varietate de metode de instruire.
 • Să ofere servicii de carieră studenților și absolvenților.
 • Pentru a încuraja învățarea pe tot parcursul vieții și creșterea profesională .
 • Sprijinirea comunităților prin activități de voluntariat și activități caritabile.

Sărbătind istoria noastră bogată, luptând pentru un viitor mare

Bryan Travel College. Așa a început totul. La fondarea în 1982, Bryan a oferit un program la nivel de campus, la nivel de certificat, pentru studenții potențiali care doresc să intre în industria călătoriilor.

Astăzi, Bryan University oferă oportunități de carieră celor care doresc o diplomă, o diplomă de conferențiar, o diplomă de licență sau o diplomă de masterat. Ce transformare. Și vrem ca studenții noștri să experimenteze aceeași transformare prin programele noastre de formare.

În plus față de programele noastre de licență, Bryan oferă, de asemenea, peste o duzină de programe de formare profesională într-o varietate de domenii ocupaționale. Oferim cursuri de formare non-credit pe termen scurt care sunt organizate în campus, online sau hibrid - toate pentru confortul studenților noștri. Eforturile noastre de extindere au fost conduse cu un accent deosebit pe angajamentul nostru față de realizarea elevilor, dezvoltarea forței de muncă și învățarea de-a lungul vieții.

Conexiuni în carieră

Da, la Bryan University veți obține pregătirea profesională relevantă din punct de vedere al industriei pe care trebuie să o deplasați în cariera dumneavoastră. Dar ghici ce altceva vei primi? Conexiuni în carieră .

Inutil.

La Bryan, odată ce ați terminat programul, angajamentul nostru față de dvs. continuă. Vă ajutăm și vă îndrumăm în cariera dvs. Serviciul nostru de carieră este acolo pentru a vă ajuta în căutarea unui loc de muncă nu doar ca un absolvent recent, dar în curs de desfășurare ca un absolvent.

Asta e corect.

Odată ce ați primit instruirea de la Bryan, departamentul nostru de carieră face un angajament permanent de a vă ajuta cu ceea ce aveți nevoie pentru a avansa în cariera ta.

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă structura CV-ul, pentru a vă scrie scrisoarea de intenție, a practica pentru un interviu sau pentru a căuta deschideri de locuri de muncă, serviciile de carieră Bryan se angajează să vă ajute.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

O școală de șanse secundare

La Bryan University , credem că nu este vorba despre locul unde începeți, ci despre locul unde ați terminat. Nu este niciodată prea târziu pentru a vă face viitorul mai bun și mai strălucitor decât ieri. Bryan te pregătește pentru o carieră în carieră și îți oferă o experiență educațională pe care o poți lua cu tine pentru o viață întreagă.

La Bryan, este mai mult decât o pregătire profesională. Obțineți abilități de viață și legături de carieră care vă pot avansa personal și profesional. Noi facem totul pentru tine, pentru că vrem să reușești!

 • Educație accesibilă
 • Instruire personală
 • Cursuri relevante
 • Facultatea dedicată
 • Numeroase conexiuni de carieră

Locații

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, Statele Unite ale Americii