Citește Descrierea Oficială

Tot ce trebuie să știți despre formarea profesională de la Bryan University

Bryan University oferă studenților, începând cu anul 1982, programe de formare profesională concentrată și relevantă și suntem la fel de pasionați și dedicați succesului studenților noștri acum, așa cum am fost atunci. Bryan a fost fondată pe o dorință neclintită de a îmbunătăți viața studenților noștri. De aceea face parte din declarația noastră de misiune:

Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața studenților noștri, a echipei noastre și a angajatorilor noștri. Ne îndeplinim misiunea prin furnizarea de educație de calitate într-un mediu care permite echipei noastre să prospere și studenților noștri pentru a-și realiza potențialul, creând un impact pozitiv în cadrul comunităților noastre.

Mai mult de 30 de ani mai târziu, aceste lucruri rămân în centrul obiectivelor și misiunii noastre ca o școală de formare în carieră. Ne străduim să îmbunătățim viața studenților noștri, indiferent dacă au o familie, sunt în armată sau caută doar un nou început în viață.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Fii tu.

La Bryan University , asta ne concentrăm în primul rând pe tine!

Obiectivele misiunii noastre sunt punctul central al angajamentului nostru față de studenții noștri:

 • Pentru a oferi programe și oportunități de formare cuprinzătoare care să sprijine nevoile de dezvoltare a forței de muncă identificate în comunitățile pe care le deservim.
 • Pentru a crea un mediu de învățare provocator, care îi ajută pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și de carieră într-o varietate de discipline relevante.
 • Pentru a oferi studenților acces la experiențele educaționale folosind o varietate de metode de instruire.
 • Să ofere servicii de carieră studenților și absolvenților.
 • Pentru a încuraja învățarea pe tot parcursul vieții și creșterea profesională .
 • Sprijinirea comunităților prin activități de voluntariat și activități caritabile.

Sărbătind istoria noastră bogată, luptând pentru un viitor mare

Bryan Travel College. Așa a început totul. La fondarea în 1982, Bryan a oferit un program la nivel de campus, la nivel de certificat, pentru studenții potențiali care doresc să intre în industria călătoriilor.

Astăzi, Bryan University oferă oportunități de carieră celor care doresc o diplomă, o diplomă de conferențiar, o diplomă de licență sau o diplomă de masterat. Ce transformare. Și vrem ca studenții noștri să experimenteze aceeași transformare prin programele noastre de formare.

În plus față de programele noastre de licență, Bryan oferă, de asemenea, peste o duzină de programe de formare profesională într-o varietate de domenii ocupaționale. Oferim cursuri de formare non-credit pe termen scurt care sunt organizate în campus, online sau hibrid - toate pentru confortul studenților noștri. Eforturile noastre de extindere au fost conduse cu un accent deosebit pe angajamentul nostru față de realizarea elevilor, dezvoltarea forței de muncă și învățarea de-a lungul vieții.

Conexiuni în carieră

Da, la Bryan University veți obține pregătirea profesională relevantă din punct de vedere al industriei pe care trebuie să o deplasați în cariera dumneavoastră. Dar ghici ce altceva vei primi? Conexiuni în carieră .

Inutil.

La Bryan, odată ce ați terminat programul, angajamentul nostru față de dvs. continuă. Vă ajutăm și vă îndrumăm în cariera dvs. Serviciul nostru de carieră este acolo pentru a vă ajuta în căutarea unui loc de muncă nu doar ca un absolvent recent, dar în curs de desfășurare ca un absolvent.

Asta e corect.

Odată ce ați primit instruirea de la Bryan, departamentul nostru de carieră face un angajament permanent de a vă ajuta cu ceea ce aveți nevoie pentru a avansa în cariera ta.

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă structura CV-ul, pentru a vă scrie scrisoarea de intenție, a practica pentru un interviu sau pentru a căuta deschideri de locuri de muncă, serviciile de carieră Bryan se angajează să vă ajute.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

O școală de șanse secundare

La Bryan University , credem că nu este vorba despre locul unde începeți, ci despre locul unde ați terminat. Nu este niciodată prea târziu pentru a vă face viitorul mai bun și mai strălucitor decât ieri. Bryan te pregătește pentru o carieră în carieră și îți oferă o experiență educațională pe care o poți lua cu tine pentru o viață întreagă.

La Bryan, este mai mult decât o pregătire profesională. Obțineți abilități de viață și legături de carieră care vă pot avansa personal și profesional. Noi facem totul pentru tine, pentru că vrem să reușești!

 • Educație accesibilă
 • Instruire personală
 • Cursuri relevante
 • Facultatea dedicată
 • Numeroase conexiuni de carieră
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Associate Degrees

Bryan University

Carieră în domeniul tehnologiei informației crește rapid și nu doriți să pierdeți ocazia de a vă câștiga sistemul de informatică informatică online de la Bryan University ... [+]

Carieră în domeniul tehnologiei informației crește rapid și nu doriți să pierdeți ocazia de a vă câștiga sistemul de informatică informatică online de la Bryan University . Cu un asociat de licență în domeniul tehnologiei informației de la Bryan University , puteți afla ce trebuie să știți pentru a avansa profesional și pentru a crea o fundație solidă de formare pentru viitoarea carieră IT.

Un on-campus sau on-line asociat de gradul științelor aplicate în Computer Information Systems-Networking de la Bryan University va oferi o gamă largă de abilități de care aveți nevoie pentru a reuși. Cu cursuri IT de la scriptare în rețea la managementul tehnologiei informației, veți fi pregătiți să găsiți calea potrivită pentru dvs. - și veți avea dreptul să lucrați. Instructorii noștri au experiența de primă mână și oferă o perspectivă valoroasă și strategii practice concepute pentru a vă ajuta să reușiți.... [-]

Statele Unite ale Americii Tempe
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
70 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Bryan University

Ați încheiat deja programul unui asociat, dar doriți o pregătire mai aprofundată? Dacă da, Bryan University Administrarea Afacerilor Bachelor of Science grad este ideal p ... [+]

Ați încheiat deja programul unui asociat, dar doriți o pregătire mai aprofundată? Dacă da, Bryan University Administrarea Afacerilor Bachelor of Science grad este ideal pentru tine.

Programul de diplomă de administrare a afacerilor depășește cu mult sprijinul administrativ. Acesta va acoperi principiile eficace de management și de afaceri, precum și vă va îndruma pe părțile financiare, tehnologice și teoretice ale afacerii.

Bryan Business Administration Bachelor of Science este oferit pe internet, astfel încât să puteți finaliza programul la dispoziția dumneavoastră.

Bachelor of Science în Business Administration program de gradul a fost conceput pentru a oferi oportunități de învățământ avansat pentru studenții care au absolvit un program de gradul de Associate la o instituție acreditate post-secundar.... [-]

Statele Unite ale Americii Tempe
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
140 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Bryan University

Sunteți pregătit să câștigați MBA și să vă realizați aspirațiile de carieră? Vă întrebați cum puteți să vă potriviți acest lucru în programul dvs. ocupat? Bryan Universit ... [+]

Sunteți pregătit să câștigați MBA și să vă realizați aspirațiile de carieră? Vă întrebați cum puteți să vă potriviți acest lucru în programul dvs. ocupat? Bryan University face posibilă câștigarea Masterului dvs. de Master în Administrarea Afacerilor online în doar un an.

Dacă ați finalizat un program de licență de la o instituție postliceală acreditată la nivel regional sau național, abordarea noastră flexibilă oferă gradul avansat necesar pentru a crea viitorul pe care îl căutați.

Programul Master Online de Administrare a Afacerilor poate fi finalizat în aproximativ un an, astfel încât să puteți avansa în forța de muncă cu un set de competențe care vă va face neprețuit pentru compania dvs. Cursurile Bryan University de formare profesională asigură că veți absolvi cu cunoștințe relevante și abilitatea de a aplica aceste cunoștințe într-un mediu de afaceri real. Nu numai că veți avea posibilitatea de a lua decizii precise sub presiune și de a gestiona în mod eficient o echipă de angajați, dar puteți avea încredere în capacitatea dumneavoastră de a avansa în cariera dumneavoastră.... [-]

Statele Unite ale Americii Tempe
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză