Citește Descrierea Oficială

Inspirat de lucrarea de pionierat a educatorului din secolul al XIX-lea și fostului președinte al Antiohiei, Horace Mann, Universitatea Antioch oferă o educație superioară care recunoaște binele comun, premiază învățarea directă și este inspirată de o comunitate academică diversă. Încercăm să insuflăm elevilor noștri cunoștințele și conștiința de sine pentru a deveni cursanți pe tot parcursul vieții, lideri compasionali și cetățeni ai lumii.


Acreditat de Asociația Centrală a Colegiilor și Școlilor din Nordul Central și de Comisia Învățământului Superior.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Antioch University Online

MA online în consiliere clinică pentru sănătatea mintală oferită de Antiohia vă permite să vă transmiteți pasiunea pentru a ajuta pe alții să vă ajute într-o carieră semn ... [+]

Ajutați-i pe oameni să abordeze problemele personale, familiale și sociale, ceea ce provoacă provocări pentru viața lor sănătoasă și productivă. Absolvent al Universității din Antiohia, pregătit să lucreze în cadrul agențiilor comunitare, abuzul de substanțe și tratamentul dependențelor, tratamentul în ambulatoriu și setările de consiliere în colegiu. Aflați de la practicienii actuali care vă vor pregăti să influențeze viața oamenilor și să oferiți un tratament care face diferența. Elevii pot alege un focus opțional de studiu în Abuzul de Substanțe și Consilierea Adicțiilor, Consilierea Personalului Serviciului Militar și Familiilor, sau Trauma.

... [-]
Statele Unite ale Americii Izvoare galbene
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză