American University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Universitatea Americană, studenții și facultățile inteligente, pasionate și angajate își concentrează cunoștințele pentru a crea schimbări semnificative. Punctele forte ale noastre în serviciul internațional și afacerile publice ne inspiră simțul responsabilității sociale și dedicarea diversității culturale și intelectuale. Suntem definiți de perspectiva noastră globală, de idealismul practic și de o dedicație pentru serviciul public.

Universitatea Americană este o universitate de cercetare privată, centrată pe colegii, situată în capitala națiunii. A fost închiriat de către Congresul Statelor Unite în 1893 pentru a construi servicii publice și este acasă acum într-o facultate de prestigiu, vorbitori invitați și lideri mondiali care vizitează lumea, care sunt practicanți influenți și lideri de vedenie proeminenți.

Alăturați-vă nouă în crearea de noi oportunități pentru dvs. în timp ce vă ajutați să creați o lume mai bună. Devino parte a rețelei de lideri ambițioși, lideri compassionați și cetățeni conștienți de societate de la Universitatea Americană.


În 2018, US News

  • Nr. 69, cea mai bună universitate națională
  • 35, cele mai bune colegii pentru veterani
  • Nr. 61, școli de cea mai bună calitate


Experiența studenților online

Programele American University Online sunt livrate printr-un format convenabil, flexibil și portabil. La fel ca în campus, elevii vorbesc despre cursurile lor și problemele curente cu colegii de clasă, întreabă întrebările instructorilor și se transformă în misiuni, dar totul se face prin e-mail, forumuri de discuții, mesagerie instant și multe altele.

Cursurile online de la Universitatea Americană sunt la fel de riguroase și provocatoare ca omologii lor din campus și sunt predate de aceiași membri ai facultății conectați, de vorbitori influenți și de lectori proeminenți. Interacțiunea și comunicarea cu instructorii și colegii sunt componente esențiale ale programelor și succesului academic.

Studenții online au acces la numeroase resurse de sprijin, inclusiv o orientare nouă a studenților, un birou de asistență 24x7 pentru probleme tehnice, un coordonator de servicii pentru studenți, consilieri de ajutor financiar și multe altele.

Locații

Washington

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră