American National University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 1886, un grup de educatori vizionari și lideri de afaceri au văzut nevoia unei instituții de învățământ superior axată pe formarea în carieră pentru a satisface nevoile forței de muncă din sud-estul Statelor Unite. Împreună, au înființat ceea ce este acum cunoscut sub numele de American National University cu intenția de a instrui lucrătorii în afaceri, bancar, contabilitate, administrație și alte profesii calificate.

American National University a dezvoltat în mod constant o reputație pentru a oferi bărbaților și femeilor o educație eficientă și eficientă pregătindu-le pentru lumea muncii profesionale. Elevii din mai multe state au făcut trenul la Roanoke, Virginia pentru a primi o educație practică mai concentrată și mai relevantă decât cea oferită de alte colegii și universități de atunci.

Cu toate acestea, primele 100 de ani ale instituției s-au încheiat, totuși s-au desfășurat deja schimbări care ar oferi instituției o apariție diferită, chiar dacă aceasta a continuat să rămână conformă cu scopul inițial. Mai degrabă decât să aducă studenți din statele învecinate să stea la cămine și un mare campus central din Roanoke, American National University venit la ei. Noile campusuri bazate pe comunitate au fost construite în sud-vestul Virginiei, Kentucky și Tennessee. Pe măsură ce nevoile forței de muncă s-au extins, instruirea în afaceri a fost completată de programe dedicate carierei în domeniul calculatoarelor și îngrijirii sănătății. Programele de certificare nu mai erau studenții normali urmăriți un studiu aprofundat care să conducă la obținerea diplomelor de asistent și au fost introduse primele programe de bacalaureat ale Universității.

Astăzi, American National University și Colegiul Național s-au dezvoltat într-o instituție de masterat care oferă peste 45 de programe academice prin intermediul a 30 de locații din comunitate în șase state. O eUniversitate în plină expansiune servește unui număr tot mai mare de studenți atât în formate on-line, cât și în formate mixte, în timp ce mii de studenți internaționali au apelat la programe naționale atât pentru programele de studii universitare, cât și pentru limba engleză ca instrucțiuni de limbă secundară (ESL).

Reputația universității pentru excelență a fost confirmată prin numeroase premii și recunoștințe, incluzând premii pentru promovarea studenților la nivel local (Asociația pentru colegii din sectorul privat

Declarația de misiune

American National University oferă oportunități pentru persoanele care încearcă să-și atingă obiectivele de carieră prin oferirea de programe de certificare și studii de licență prin învățământ la distanță și învățare mixtă. American National University este dedicată asigurării faptului că elevii adulți au acces la programe de calitate în discipline orientate spre carieră, care oferă abilitățile necesare pentru a fi competitive pe piața actuală.

Obiective

  • Oferiți programe de certificare și programe de diplomă axate pe pregătirea studenților pentru a fi competitivi pe piața actuală.
  • Integrarea competențelor soft și a cunoștințelor practice trebuie să fie eficiente în cariera aleasă de elevi.
  • Asistați elevii în realizarea obiectivelor academice prin sprijin și stimulare proactivă.
  • Maximizați utilizarea tehnologiilor actuale pentru a oferi programe academice accesibile și relevante.

Locații

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră