American Heritage College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MISIUNE

Să inspire și să echipeze profesioniștii prin intermediul unor programe accesibile și accesibile, care promovează progresul în carieră și succesul personal.

VIZIUNE

American Heritage College prevede o piață în care profesioniștii ambițioși, harnici pot accesa formarea de abilități la prețuri accesibile, pentru a le ajuta să realizeze progresul carierei măsurabile, care îmbogățește indivizii, companiile și societatea în general.

VALORI

Responsabilitate: Așa cum ne ținem răspunzători față de elevii noștri și de comunitatea noastră mai mare, studenții noștri își manifestă răspunderea față de ei înșiși.

Profesionalism: Profesionalismul cu care conducem colegiul nostru ne reflectă în profesionalismul pe care studenții noștri îl învață și îl afișează.

Excelență: Suntem dedicați excelenței în slujirea studenților noștri și în crearea unei forțe de muncă mai bine pregătite pentru comunitatea noastră - studenții noștri depun eforturi pentru excelență în mediul academic și în viața lor.

Flexibilitatea: flexibilitatea noastră este un factor-cheie în capacitatea noastră de a pivni pentru a răspunde cerințelor pieței de locuri de muncă în continuă schimbare și căutăm profesori și studenți care prezintă această calitate prin disponibilitatea de a-și actualiza permanent seturile de competențe pentru a rămâne relevante în ciuda căi de carieră ".

Integritate: Integritatea este nucleul American Heritage College ; este ceea ce afirmăm în toate acțiunile noastre și este o parte integrantă a ceea ce elevii noștri dau afară în comunitate atunci când părăsesc locul nostru.

OMOLOGĂRI

American Heritage College este o instituție privată aprobată de Biroul pentru învățământul post-secundar și vocațional privat, în conformitate cu Codul educației din California § 94311.

Aprobarea Biroului înseamnă că instituția respectă standardele de stat și nu implică nici o aprobare sau recomandare din partea consiliului de stat.

American Heritage College este recunoscut sau aprobat de către Asociația angajatorilor din California, Departamentul de Reabilitare, California EDD-ETPL și este un furnizor autorizat de servicii pentru Legea inovării și a oportunităților forței de muncă (WIOA).

ASISTENȚA PUNCTELOR DE LUCRU

Cu accentul său laser asupra reeducării profesioniștilor care lucrează, plasarea cu succes a absolvenților este de o importanță critică pentru American Heritage College . Toți absolvenții au acces la servicii de plasare - atât pre-, cât și post-universitare. Specialiștii noștri de plasament nu numai că ajută absolvenții să găsească noi locuri de muncă, ci și că ajută absolvenții să-și strategizeze progresul în carieră în cadrul companiilor lor actuale.

American Heritage College este certificată și / sau aprobată de către următoarele persoane privatizate

Locații

portocale

Orange Campus

Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 portocale, California, Statele Unite ale Americii

Garden Grove

Garden Grove Campus

Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, California, Statele Unite ale Americii

Plaja lunga

Long Beach Campus

Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Plaja lunga, California, Statele Unite ale Americii

Oceanside

Oceanside Campus

Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră