Citește Descrierea Oficială

MISIUNE

Să inspire și să echipeze profesioniștii prin intermediul unor programe accesibile și accesibile, care promovează progresul în carieră și succesul personal.

VIZIUNE

American Heritage College prevede o piață în care profesioniștii ambițioși, harnici pot accesa formarea de abilități la prețuri accesibile, pentru a le ajuta să realizeze progresul carierei măsurabile, care îmbogățește indivizii, companiile și societatea în general.

VALORI

Responsabilitate: Așa cum ne ținem răspunzători față de elevii noștri și de comunitatea noastră mai mare, studenții noștri își manifestă răspunderea față de ei înșiși.

Profesionalism: Profesionalismul cu care conducem colegiul nostru ne reflectă în profesionalismul pe care studenții noștri îl învață și îl afișează.

Excelență: Suntem dedicați excelenței în slujirea studenților noștri și în crearea unei forțe de muncă mai bine pregătite pentru comunitatea noastră - studenții noștri depun eforturi pentru excelență în mediul academic și în viața lor.

Flexibilitatea: flexibilitatea noastră este un factor-cheie în capacitatea noastră de a pivni pentru a răspunde cerințelor pieței de locuri de muncă în continuă schimbare și căutăm profesori și studenți care prezintă această calitate prin disponibilitatea de a-și actualiza permanent seturile de competențe pentru a rămâne relevante în ciuda căi de carieră ".

Integritate: Integritatea este nucleul American Heritage College ; este ceea ce afirmăm în toate acțiunile noastre și este o parte integrantă a ceea ce elevii noștri dau afară în comunitate atunci când părăsesc locul nostru.

OMOLOGĂRI

American Heritage College este o instituție privată aprobată de Biroul pentru învățământul post-secundar și vocațional privat, în conformitate cu Codul educației din California § 94311.

Aprobarea Biroului înseamnă că instituția respectă standardele de stat și nu implică nici o aprobare sau recomandare din partea consiliului de stat.

American Heritage College este recunoscut sau aprobat de către Asociația angajatorilor din California, Departamentul de Reabilitare, California EDD-ETPL și este un furnizor autorizat de servicii pentru Legea inovării și a oportunităților forței de muncă (WIOA).

ASISTENȚA PUNCTELOR DE LUCRU

Cu accentul său laser asupra reeducării profesioniștilor care lucrează, plasarea cu succes a absolvenților este de o importanță critică pentru American Heritage College . Toți absolvenții au acces la servicii de plasare - atât pre-, cât și post-universitare. Specialiștii noștri de plasament nu numai că ajută absolvenții să găsească noi locuri de muncă, ci și că ajută absolvenții să-și strategizeze progresul în carieră în cadrul companiilor lor actuale.

American Heritage College este certificată și / sau aprobată de către următoarele persoane privatizate

Programe predate în:
  • Engleză