Citește Descrierea Oficială

Fapte rapide despre Adelphi University

Numerele noastre spun o poveste convingătoare a studenților noștri și succesul lor.

STUDENT DEMOGRAFIC

 • Media mărimii clasei de studenți: 20.8
 • Raport studenți la facultate: 10: 1
 • 5.266 Studenții de licență
 • 43 de state reprezentate (inclusiv teritoriile SUA)
 • 57 Țări Reprezentate

ADMITEREA ȘI COSTUL POTRIVITULUI

 • Media medie a GPA: 3.5
 • 1155: Scorul mediu SAT (citirea și scrierea bazată pe evidența matematică combinată)
 • 50 de programe de studii (licențiat)
 • $ 37,170 Taxe și taxe
 • 73% dintre solicitanți au fost acceptați
 • 94,9% dintre elevii bobocilor beneficiază de ajutor financiar
 • $ 14,360 Cameră și consiliul de administrație (costul anual al taxei de rezidență standard dublă) Planul de masă (costul anual al planului de aur)

ATLETISM

 • 23 Divizia II Sport
 • 4 Cupa Președinților de Nord-Est-10
 • 81 Campionate de Conferință Nord-Est-10
 • 213 Apariții în turneele NCAA
 • 16 Campionate Naționale

Premii și recunoaștere pentru Adelphi University

Adelphi este mândră că este recunoscută de organizațiile de top.

Adelphi University a fost recunoscută la nivel național și citată de câteva organizații și publicații bine respectate, cum ar fi The Princeton Review, US News și World Report, Ghidul Fiske pentru colegii și Forbes, ca alegere de top pentru o educație de calitate. Într-un moment în care învățământul superior este supus unei examinări intense pentru a-și demonstra relevanța și valoarea, suntem mândri să aflăm că ceilalți oameni iau notă de lucrurile mari petrecute la Adelphi.

US NOUTATI

Știri din SUA

US News a numit, de asemenea, Adelphi la lista celor mai bune școli postuniversitare pentru programele noastre de asistență medicală, patologie lingvistică, psihologie clinică, audiologie și asistență socială; am fost, de asemenea, clasat ca fiind unul dintre cele mai bune colegii pentru veterani.

PRINCETON REVIEW

Revizuirea de la Princeton a clasat Adelphi University printre cele mai bune colegii din nord-est, precum și lista colegiilor verzi pentru angajamente excepționale în ceea ce privește sustenabilitatea pe baza ofertelor academice și pregătirii profesionale pentru studenți, politicile campusului, inițiative și activități.

FISCUL GHID PENTRU COLEGII

Adelphi a fost recunoscută de Ghidul pentru colegii Fiske ca fiind una dintre cele mai bune și mai interesante instituții ale națiunii și a fost inclusă într-un număr selectat de Câștiguri de cea mai bună calitate în învățământul superior timp de 11 ani consecutivi. Doar 25 de instituții private din țară primesc această distincție în fiecare an. Accolades, cum ar fi acest lucru, oferă o evaluare independentă a modului în care prețurile la școală se referă la tematica de școlarizare a investiției.

COLEGIILE DE DISTINCȚIE

Adelphi a fost din nou recunoscută de organizațiile Colegiilor de Distincție pentru excelența noastră în patru domenii: implicare, predare, comunitate și rezultate. Evaluarea acestora include factori cum ar fi respectarea de către profesioniștii din domeniul educației, acordarea unei atenții deosebite studenților, oferirea unei largi varietăți de oportunități de învățare prin experiență, promovarea unei vieți active a campusului și oferirea unei educații universitare care este foarte apreciată de programele absolvente și de angajatori.

USA TODAY COLLEGE

USA Today TODAY Colegiul de la tabăra Adelphi ca o școală de top 10 în Statele Unite în domeniul muncii sociale. Adelphi sa clasat pe locul șase în țară din cele 513 de licență acreditate în programe de asistență socială, un clasament excepțional pentru o școală de aproximativ o zecime din mărimea majorității celorlalte nouă primele. Această listă sa bazat pe rezultatele studenților și pe capacitatea de a găsi un loc de muncă. Cu BSW, MSW, Ph.D. și programe de certificare, Școala de Asistență Socială pregătește practicanții să-și îmbunătățească viața și să promoveze justiția socială și practica etică a muncii sociale.

FORBES

Fiind una dintre revistele Forbes din Statele Unite ale Americii, Colegiul Adelphi a fost aprobat pentru ceea ce elevii își scot din educație, spre deosebire de ceea ce îi aduce în școală. Forbes prezintă școlile și universitățile care oferă cea mai bună rentabilitate a investițiilor tale în educație: datoria scăzută a studenților, absolvirea la timp, calitatea cadrelor universitare, potențialul de câștig ridicat și succesul carierei.

Alegerea colegilor

Adelphi University a fost recunoscută printre "cele mai bune colegii și universități pentru cele mai bune 50 dizabilități ale colegiului" din 2017 pentru că a arătat "o valoare și o prioritate consistentă pentru satisfacerea nevoilor fizice, sociale și academice ale elevilor cu dizabilități de învățare și nevoi speciale".

CRAIN'S NEW YORK BUSINESS

Crain's New York Business a salutat Scoala de Afaceri Robert B. Willumstad ca fiind unul dintre cele mai mari programe de MBA din New York, bazat pe înscriere.

MAGAZIN DE MONEY

Revista Money a numit Adelphi University pe lista celor mai bune colegii pentru excelenta in calitatea educatiei, accesibilitatea si castigurile absolventilor. Fiind una dintre cele mai bune alegeri pe care le pot face familiile, Adelphi University oferă studenților o experiență de învățare la nivel mondial, care le pregătește pe deplin pentru o carieră de succes, prin programe inovatoare, cu o facultate dedicată, sprijin și servicii complexe și oportunități diverse de învățare. Studenții Adelphi absolvă cu instrumentele necesare pentru a concura și a excela în domeniile alese și abilitățile necesare pentru a răspunde nevoilor comunităților lor. Relațiile de durată sunt create și menținute la Universitatea prin multe forme diferite. Rețeaua de absolvenți Adelphi este mai mare de 100.000 de persoane.

BETHPAGE BEST OF LONG ISLAND

În fiecare an, "Long Island Press" cere cititorilor să voteze pentru favoriți pentru cele mai bune premii ale insulei Long Island. În 2017, Long Islanders au votat Adelphi nr. 1 în șapte categorii: cel mai bun colegiu sau universitate - înaintea altor 19 colegii - cea mai bună sală publică, cel mai bun loc de concert, cel mai bun teatru live local, Kali Chan pentru cel mai bun publicist și Dominic Scala pentru cel mai bun antrenor de colegiu. Și președintele nostru, dr. Christine M. Riordan, a fost numit Președinte al celui mai bun colegiu.

CENTRU PENTRU RANKINGURI UNIVERSITARE MONDIALE

Școala de Psihologie a Adelphi University , Gordon F. Derner, sa clasat pe locul patru la nivel mondial în rândul școlilor de psihologie și psihanaliză de către Centrul pentru clasamentul mondial al universităților (CWUR). Mai mult de 26.000 de instituții care acordă diplome au fost incluse în clasamentul anual.

Militari și vetari

Ca scoala militara prietenoasa, Adelphi este clasata in top 20 la suta din colegii, universitatile si scolile de comert din tara care fac cel mai mult pentru a imbratisa membrii serviciului militar, veterani si soti ca studenti si pentru a asigura succesul lor in campus. Lista recunoaște doar cele mai bune 15% din colegii, universități și școli de comerț care fac cel mai mult pentru a îmbrățișa veteranii americani ca studenți.

Departamentul american de afaceri al veteranilor a numit-o pe Adelphi ca o școală a programului de educație pentru îmbunătățirea educației pentru galben panglică. Asta înseamnă că veteranii calificați pot participa la Adelphi la un cost mic sau deloc.

CARUNGE FOUNDATION

În calitate de beneficiar al Clasificării Angajamentului Comunitar Carnegie din 2010, Adelphi University a fost numită în lista recentă de onoare alese în 2015. Acordat de Fundația Carnegie pentru promovarea predării, acest anunț solidifică angajamentul Adelphi față de comunitatea sa mai largă pentru schimbul reciproc avantajos de cunoștințe și resurse într-un context de parteneriat și reciprocitate.

Adelphi este una dintre cele 361 de instituții care dețin acum Clasificarea Angajamentelor Comunitare, recunoscând implicarea și contribuția Universității la agendele importante ale comunității. Universitatea este una dintre cele doar 24 de instituții selectate din New York.

CUPUL PREȘEDINȚILOR DE CONFERINȚĂ NORTHEAST-10

Programul de atletism al lui Adelphi a fost din nou onorat cu Cupa Președinților de Nord-Est în 2017. Cupa Președintelui este acordată instituției care compilează cele mai cumulate puncte, bazate pe finisaje în clasamentul sezonului regulat, din toate programele sale concurente în campionate de liga. Adelphi sa alăturat regiunii Northeast-10 în 2009.

PREȘEDINTELE ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR SERVICIUL COMUNITAR HONOR ROLL

Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Adelphi a fost numit în funcția de Președinte al Serviciului de Învățământ Superior al Comunității. Acesta este un premiu național acordat în semn de recunoaștere colegiilor și universităților care au demonstrat excelență în dezvoltarea și implementarea unor programe eficiente de implicare în comunitate și de servicii comunitare în instituțiile lor. Din nou, în acest an, Adelphi a fost onorat în plus prin primirea premiului "With Distinction", un clasament rezervat pentru "instituțiile de reclamă de nivel înalt" în categoriile General Service Community and Education.

PAYSCALE.COM

Payscale.com afișează Adelphi ca lider printre universitățile naționale în ceea ce privește rentabilitatea investiției (ROI). Acesta detaliază rezultatele studenților, analizând salariul mediu al studenților și studenților de nivel absolvent și pe care angajatorii îl angajează pe absolvenți în care locații geografice. Aceste date au fost de asemenea utilizate de AffordableCollegesOnline.org, care au identificat Adelphi ca fiind una dintre cele 84 de colegii din New York, unde diplomele au fost plătite și elevii au câștigat mai mult pe durata vieții decât alte instituții. Raportul anual al studiilor privind rentabilitatea investiției (ROI) din Payscale descoperă că Adelphi are cea mai mare rată anuală a investiției (ROI) - atunci când se acordă ajutor financiar în orice colegiu din Long Island. Absolvenții Adelphi se confruntă cu o ROI de școlarizare anuală de 10,6% și un profit net de 30 de ani de 545.000 $.

TOPURI DE MANAGEMENT TOP

Adelphi University Robert B. Willumstad Scoala de Afaceri este clasat pe locul 16 printre Top Management Degrees "Top 25 de programe MBA în New York pentru 2017 și este clasat printre Top Management Grade" Top 25 de licență de afaceri New York Business School în 2017. Adelphi lui MBA este recunoscută pentru "combinația excelenței educaționale și accesibilității", în timp ce programul său de absolvire este citat pentru acreditările AACSB Internațional și Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior, precum și clasamentul său prestigios de către US News

ÎNVĂȚĂMÂNTUL ÎN EDUCAȚIE

Educatia Trust a remarcat faptul ca Adelphi este un "Top 25 castigator in ratele de absolvire a studentilor hispanici in randul institutiilor private." Raportul subtitrat "Cresterea gradului de absolvire prin imbunatatirea ratelor de absolvire si inchiderea lacunelor pentru studentii hispanici" - a indicat ca Adelphi a facut castiguri puternice în îmbunătățirea rezultatelor pentru studenții Latino.

NAȚIUNILE UNITE

În 2003, Comitetul Națiunilor Unite pentru Organizații Neguvernamentale din cadrul Departamentului de Informare Publică a aprobat Adelphi ca o organizație neguvernamentală ca recunoaștere a angajamentului Universității de a aduce la cunoașterea globală a problemelor internaționale și a Națiunilor Unite comunității universitare și publicul."

RECUNOAȘTEREA EDUCAȚIEI PROFESORILOR DIN NYCDOE

Adelphi legat de o altă școală regională pentru cel mai mare procent de profesori - 12% - considerat a fi extrem de eficient în îmbunătățirea studenților pe teste standardizate de matematică și engleză între clasa a patra și a opta în programele de pregătire a profesorilor de la Departamentul de Educație din New York. Această recunoaștere a fost scrisă în The Wall Street Journal și pe site-ul Politico.

MAGAZIN MYMAJORS

Adelphi a fost prezentată în revista MyMajors ca una dintre cele 20 de școli cu cele mai potrivite specializări. Studenții potențiali iau testul MyMajors și se potrivesc școlilor din baza lor de date cu 7.200 de institute de învățământ superior.

REVIZUIREA AUDITULUI

Recenzia audierilor a numit Adelphi University și partenerii săi în consorțiul Long Island Doctor of Audiology (Au.D.), cel mai bun din lista de audiere a profesioniștilor din domeniul sănătății.

SIERRA CLUB

Centrul principal al orașului Adelphi, Garden City, este un arboret înregistrat, o parte din motivul pentru care Clubul Sierra a numit Universitatea o "Școală Cool".

INSTITUȚIA DE ÎNVĂȚĂMÂNT ÎNVĂȚĂMINTAL DE ADULȚĂ A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR

Colegiul de studii profesionale și continue al Colegiului Adelphi (fostul Colegiu Universitar) este membru al Consiliului Coaliției Instituțiilor Învățate pentru Adulți (ALFI) privind învățarea pentru adulți și experiență (CAEL). Colegiul de Studii Profesionale și Continuu este doar una dintre cele trei instituții membre ALFI din statul New York.

PROGRAMUL GHIDULUI DE GRADUL DE MANAGEMENT DE URGENȚĂ

Ghidul pentru programul de management al situațiilor de urgență a fost clasat pe locul 10 în Adelphi University ca un colegiu de top pentru diplomele de masterat de gestionare a situațiilor de urgență online.

FEMEIA ALEGERII FEMEILOR

Premiul pentru alegerea femeii a inclus Adelphi University ca fiind unul dintre primele 300 de colegii pentru femei, pe baza unor criterii care includ siguranța campusului, reputația, raportul dintre studenți și cadre didactice, profunzimea învățământului și ratele de absolvire de patru ani.

ANIMAȚIA CARIERE REVIZUIRE

Adelphi University a fost numită pe lista celor mai bune 50 de școli din Statele Unite ale Americii pentru proiectarea și dezvoltarea jocurilor prin revizuirea carierei de animație.

BEST UNIVERSITY PERFORMING ARTS CENTRES IN SUA

ClickitTicket a numit Adelphi PAC unul dintre cele 35 de centre de artă performantă ale universității din țară, invocând tehnologia și creativitatea superbă.

TOP 50 PROGRAME ONLINE DE MANAGEMENT SPORTIV

Adelphi University a fost numită pe lista Top 50 Online Master's în programe de management sportiv 2018 de către educația online de afaceri și ghidul de carieră Top Management Degrees.

Reflectând pe distincțiile excepționale acordate școlii, Adelphi se mândrește cu reputația sa în ceea ce privește excelența în mediul academic, învățarea experienței atletice și rentabilitatea investițiilor. Universitatea va continua să se convingă să ofere oportunități excepționale de învățare și de servicii care să permită studenților și comunității noastre să crească.

Teacher.org, în august 2016, cele mai bune colegii pentru master în educație clasat Adelphi University nr.13 pe lista lor din 352 școli de calificare.

Fundația Carnegie pentru promovarea predării a selectat 115 de colegii și universități din SUA pentru clasificarea comunității 2010 a angajamentului comunitar. Adelphi University fost destinatarul.

Despre știrile din SUA

Forbes a clasat Adelphi University nr. 381 pe lista de colegii de top din America.

Adelphi University la o privire

O universitate metropolitană modernă, cu o abordare personalizată a învățământului superior.

Adelphi University este o universitate de cercetare doctorală foarte bine cotată la nivel național, care oferă programe excepționale de arte și științe liberale și formare profesională cu putere deosebită în Core Four Arts and Humanities, STEM și Științe Sociale, Profesii în Afaceri și Educație și Sănătate și Wellness. Adelphi este dedicată transformării vieții studenților prin cursuri mici, învățare directă și modalități inovatoare de a sprijini succesul studenților.

Înființată la Brooklyn în 1896, Adelphi este cea mai veche universitate privată de coeducație din Long Island. Astăzi, Adelphi servește aproape 8000 de studenți în campusul său principal din Garden City, New York - la doar 23 de mile de oportunitățile culturale și de stagiu din New York City și în centrele de învățare dinamice din Manhattan, Hudson Valley și Suffolk County și online.

Mai mult de 100.000 de absolvenți de la Adelphi au dobândit abilitățile de a se dezvolta profesional ca cetățeni activi, îngrijitori, făcându-și amprenta asupra Universității, a comunităților și a lumii.

Istoria Adelphi University

Vezi cum Adelphi sa transformat într-o instituție puternică.

Rădăcinile Adelphi University ajung la 1863 și la înființarea Academiei Adelphi, o școală privată pregătitoare din Brooklyn, New York. Academia a fost înființată în 1869, iar consiliul de administrație a fost însărcinat cu înființarea unei instituții de primă clasă pentru formarea cea mai largă și cea mai amănunțită și pentru a face ca avantajele sale să fie cât mai accesibile posibil celui mai mare număr de populație. Școala a câștigat repede o reputație pentru curriculum-ul său inovator, în special în domeniul culturii fizice și al educației timpurii.

Numirea lui Charles H. Levermore, Ph.D., ca șef al Academiei în 1893, a fost un moment important în istoria Adelphi. Realizând orașul Brooklyn a fost fără un colegiu de arte liberale, Levermore a profitat de oportunitatea de a înființa Colegiul Adelphi. Prin eforturile lui Timothy Woodruff, fost guvernator-locotenent al statului New York și viitorul președinte al consiliului de administrație al Adelphi, Colegiul Adelphi, cu 57 de studenți și 16 instructori, i sa acordat o cartă - una dintre cele mai vechi charte acordate unei colegii coeducaționale de către Comitetul regent al statului New York - la 24 iunie 1896. De acum înainte, diplomele eliberate purtau sigiliile Colegiului Adelphi și ale Universității din New York și erau semnate de ofițerii Colegiului și de cancelar și secretarul universității. Pentru următorii 25 de ani, Academia a rămas intactă, dar separată de colegiu.

Pe parcursul următorilor 100 de ani, Adelphi a crescut și sa schimbat semnificativ. În 1929, Adelphi University devenit prima instituție privată, coeducatională a învățământului superior de pe Long Island. Din acel moment, mai mult de 100.000 de studenți au trecut prin ușile noastre, lăsând amprenta lor la Universitatea și lumea dincolo.

Astăzi, Adelphi înflorește. Colegiile și școlile noastre includ Colegiul de Arte și Științe; Școala de Psihologie a lui Gordon F. Derner; Colegiul de Onoare; Școala de Afaceri Robert B. Willumstad; Școala de Educație Ruth S. Ammon; Scoala de Nursing; Școala de Asistență Socială; și Colegiul de Studii Profesionale și Continuu. Am revigorat comunitatea noastră academică și am investit în viitorul nostru. Facultatea noastră conduce calea pentru a ne asigura că elevii noștri primesc cea mai bună educație din regiune și că Adelphi continuă să servească drept o resursă vitală pentru comunitățile noastre locale. Pe măsură ce transformăm planul nostru strategic într-o viziune pentru viitorul nostru, comunitatea campusului sa reunit pentru a realiza obiectivele reciproce axate pe bursă și pe realizările elevilor.

În timp ce universitățile din întreaga țară au eliminat facultatea, Adelphi a angajat peste 280 de profesori noi din 2001. Facultatea actuală cu frecvență totală și parțială 956, cu un raport student / facultate de 10: 1. Pentru a ne asigura că cercetătorii noștri au resursele necesare pentru a-și atinge obiectivele, am investit milioane de dolari în infrastructură. Am renovat facilitățile noastre; am modernizat tehnologia și am creat camere de clasă inteligente; am îmbunătățit dramatic bibliotecile noastre - atât facilități, cât și colecții; și a investit în echipamente noi, inclusiv laserele de ultimă oră pentru două noi laboratoare de fizică, un microscop de scanare atomică și o mașină de rezonanță magnetică nucleară pentru programul de chimie, piane noi de la Steinway

Cercetătorii din întreaga universitate contribuie semnificativ la disciplinele lor. În ultimii ani, membrii facultății Adelphi au fost recunoscuți ca Fulbright și Hartford Scholars și au primit finanțare de la Fundația Națională pentru Științe Umaniste, Institutele Naționale de Sănătate și Fundația Națională pentru Științe. Școala de Asistență Socială este acreditată pentru timpul maxim pe care îl acordă agenția de acreditare. De fapt, Școala noastră de Asistență Socială a fost reacrediționată fără recomandări pentru îmbunătățire de către Comitetul pentru evaluarea locurilor de muncă în domeniul educației pentru asistența socială, iar documentul de autoevaluare al școlii a impresionat consiliul că acesta este acum folosit ca model în sesiunile de instruire pentru reacție alte programe.

În prezent, aproape 8000 de studenți sunt înfloriți în sălile de clasă, în programele noastre, pe terenurile noastre de sport din campusul principal din Garden City și în centrele din Manhattan, Hauppauge și Poughkeepsie. Studenții noștri au continuat să obțină premii și recunoaștere națională pentru bursa, serviciul și conducerea lor.

Adelphi încearcă, de asemenea, să servească localitatea, statul și națiunea prin cercetarea și practica facultății sale; consolidarea legăturilor dintre școlile profesionale și comunitate; desfășurarea unor evenimente culturale deosebite în campusurile sale; și, în esență, educația unei generații de lideri viitori și a cetățenilor informați, a profesioniștilor și a membrilor comunității.

Misiunea și viziunea Adelphi University

Declarația de misiune

Universitatea noastră transformă viața tuturor studenților prin crearea unui mediu distinct de rigoare intelectuală, de cercetare, creativitate și implicare profundă a comunității în patru domenii principale de interes: arte și umaniste, STEM și științe sociale, profesii și sănătate și sănătate.

Viziune

Vom deveni un lider respectat la nivel național - un purtător standard - pentru redefinirea valorii practice și personale a educației pentru studenți, ajutându-i să-și definească succesul în clasă, în campus, în cariere și în comunități și în afara ei.

valori

Suntem ghidați de șase valori fundamentale care exemplifică tipul de comunitate pe care căutăm să-l creăm:

 1. Excelenta academica
 2. Creativitate și inovare
 3. Comunitate și colaborare
 4. Conștientizarea și diversitatea globală
 5. Respect pentru individ
 6. Adevăr și integritate

Această școală oferă și:

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University Online Associate of Science în administrația serviciilor de urgență (AS în ESA) vă oferă rapid blocurile de construcție pentru a intra sau a avansa în ... [+]

Aflați ce este nevoie pentru a fi pregătit pentru orice - și duceți educația și cariera la nivelul următor.

Adelphi University Online Associate of Science în administrația serviciilor de urgență (AS în ESA) vă oferă rapid blocurile de construcție pentru a intra sau a avansa în acest domeniu dinamic, provocator și plin de satisfacții. Nu numai că dobândiți cunoștințe practice și deprinderi pe care le puteți aplica imediat ocupației, comunității și vieții dvs., dar și o acreditare de carieră.

Curriculum-ul nostru de ultimă oră în planificarea tuturor riscurilor se aplică tuturor disciplinelor, organizațiilor, sectoarelor și sectoarelor, deschizând ușile pentru diverse oportunități de angajare în domeniul serviciilor de urgență. Acesta a fost dezvoltat și este predat de către educatori, cercetători și practicieni de vârf, mulți cu experiență de primă linie în gestionarea evenimentelor importante planificate și neplanificate, inclusiv vizite prezidențiale, întâlniri globale, atacuri teroriste, epidemii de sănătate, urgențe de transport și dezastre naturale.... [-]

Statele Unite ale Americii Garden City
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat

Adelphi University

Adelphi University on-line certificat de absolvent în Managementul de urgență eficient și eficient echipează studenții cu cunoștințe și abilități care se aplică la fiecar ... [+]

Obțineți cunoștințe, abilități și cunoștințe de la liderii din industrie și câștigați o acreditare de carieră - pe propriul program.

Adelphi University on-line certificat de absolvent în Managementul de urgență eficient și eficient echipează studenții cu cunoștințe și abilități care se aplică la fiecare disciplină și industrie-în doar un an. După cum demonstrează evenimentele recente, managerii din organizații de toate dimensiunile și fiecare regiune trebuie să fie pregătiți atunci când o lovitură de urgență. Oricare ar fi ocupația dvs., câștigarea certificatului de gestionare a situațiilor de urgență online de la Adelphi vă permite să aplicați principii de gestionare a situațiilor de urgență la locul de muncă, comunitate și viață.... [-]

Statele Unite ale Americii Garden City
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Adelphi University

Adelphi University a construit un program de certificare a traducerilor de limba engleză și spaniolă de înaltă calitate, riguros din punct de vedere academic, pentru a of ... [+]

Calificați-vă abilitățile bilingve și absolvenții pregătiți să profitați de oportunitățile de carieră într-un domeniu în plină expansiune.

Adelphi University a construit un program de certificare a traducerilor de limba engleză și spaniolă de înaltă calitate, riguros din punct de vedere academic, pentru a oferi persoanelor bilingve posibilitatea de a-și dezvolta rapid și convenabil abilitățile care sunt în mare cerere.

Programul este deschis publicului. Nu trebuie să fii un student Adelphi care să se înscrie în cursuri și poate locui oriunde în lume. Certificatul de limbă engleză / spaniolă noncredit pe bază de instructori online pregătește absolvenții să ia examenul de certificare a Asociației Traducătorilor Americani (ATA) și poate fi finalizat în șase până la opt luni.... [-]

Statele Unite ale Americii Garden City
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat Avansat

Adelphi University

Pregătește-te pentru o carieră profundă cu programe online avansate de certificare în Autism și Disfuncții severe sau multiple (ASMD avansat) și Autism Spectrum Disorders ... [+]

Obțineți expertiză, câștigați recunoaștere și vă pregătiți pentru avansarea în carieră cu programele noastre de certificare.

Pregătește-te pentru o carieră profundă cu programe online avansate de certificare în Autism și Disfuncții severe sau multiple (ASMD avansat) și Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) oferite de Școala de Educație Ruth S. Ammon. Programele vă oferă o experiență de învățare extrem de bogată, cunoștințe pe care le puteți aplica imediat la locul de muncă și un certificat educațional valabil.

Ele oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a studia și de a obține cunoștințe de la Stephen Shore, Ed.D., un academician la nivel național și membru al facultății din Adelphi University cărui expertiză este pe deplin informată de experiența sa care trăiesc pe spectrul autismului.... [-]

Statele Unite ale Americii Garden City
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Adelphi University

Pregătește-te pentru o carieră profundă cu programe online avansate de certificare în Autism și Disfuncții severe sau multiple (ASMD avansat) și Autism Spectrum Disorders ... [+]

Obțineți expertiză, câștigați recunoaștere și vă pregătiți pentru avansarea în carieră cu programele noastre de certificare.

Pregătește-te pentru o carieră profundă cu programe online avansate de certificare în Autism și Disfuncții severe sau multiple (ASMD avansat) și Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) oferite de Școala de Educație Ruth S. Ammon. Programele vă oferă o experiență de învățare extrem de bogată, cunoștințe pe care le puteți aplica imediat la locul de muncă și un certificat educațional valabil.

Ele oferă, de asemenea, o oportunitate unică de a studia și de a obține cunoștințe de la Stephen Shore, Ed.D., un academician la nivel național și membru al facultății din Adelphi University cărui expertiză este pe deplin informată de experiența sa care trăiesc pe spectrul autismului.... [-]

Statele Unite ale Americii Garden City
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Statele Unite ale Americii
Website