American University - School of International Service (SIS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială


O Școala de serviciu internațional (SIS) la Universitatea Americană înțelege că provocările globale complexe necesită soluții interdisciplinare, de colaborare. Comunitatea SIS diversificată este unită de ideea de serviciu.

Facultatea de experți, personalul de susținere și rețeaua de colegi realizați pregătesc studenții pentru o carieră în afacerile internaționale, cu atenție la sensibilitatea și înțelegerea interculturală, expertiza profesională și abilități analitice puternice. SIS este în mod constant clasat ca o școală de top-zece afacerilor internaționale de către revista Politică Externă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MA »

Programe

Această școală oferă și:

MA

în relațiile internaționale (online)

Online Cu normă întreagă

Masteratul MA în Relații Internaționale combină teoria și metodele avansate ale relațiilor internaționale, concentrându-se asupra rezolvării globale a securității și conflictelor sau asupra dezvoltării internaționale durabile. [+]

O Master Online de Arte în Relații Internaționale este conceput special pentru a oferi studenților o bază în teme avansate de relații internaționale, precum și o specializare într-un domeniu profesional interdisciplinar. Concentrările actuale includ Rezoluția globală privind securitatea și conflictele și Dezvoltarea internațională durabilă.

Elevii și membrii facultății interacționează în timp real în cadrul orelor săptămânale online, livrate printr-o platformă inovatoare de videoconferințe. Elevii trebuie să completeze cursuri și lecturi înainte de aceste mici sesiuni de discuții live.

Prin folosirea tehnologiilor inovatoare și a experientelor imersive din lumea reală, Relațiile Internaționale Online îmbină flexibilitatea unui program online global cu rigurozitatea, calitatea și interacțiunea în clasă a unei experiențe în campus. Elevii programului beneficiază de:... [-]


Contactează