A.T. Still University, Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

AT Still University of Health Sciences servește ca o universitate bazată pe învățare dedicată pregătirii profesioniștilor cu competențe deosebite prin programe academice inovatoare, cu angajamentul de a-și continua moștenirea osteopatică și de a se concentra pe îngrijirea medicală, bursa, sănătatea comunității, educația interprofesională, populații.

Aflați mai multe despre Universitatea AT Still

Universitatea AT Still (ATSU) este instituția fondatoare a asistenței medicale osteopatice, înființată în 1892 de Andrew Taylor Still. Ca o universitate de conducere a științelor medicale, ATSU este alcătuită din două campusuri (Kirksville, Mo., și Mesa, Ariz.) Pe mai mult de 200 de acri cu șase școli de prestigiu. În mediile de învățare se numără diplome de absolvent legate de îngrijire medicală rezidențială și on-line, precum și parteneriate comunitare la nivel mondial. ATSU are mai mult de 700 de angajați dedicați misiunii sale non-profit și o înscriere medie anuală de peste 3.100 de studenți din 35 de țări.


Școala noastră este renumită pentru preeminența sa ca educator multidisciplinar în domeniul sănătății. Universitatea se concentrează pe integrarea principiilor fundamentale ale medicinei osteopatice și a cunoașterii avansate a științei de astăzi. ATSU câștigă în permanență distincții ca universitatea universitară în domeniul științelor sănătății cu cea mai bună curriculă din clasă și o misiune comunitară de informare pentru a servi serviciul deservit. Universitatea are o istorie bogată de leadership atât în ​​domeniul educației în domeniul sănătății, cât și al cercetărilor corelate./>

ATSU încurajează în cadrul studenților compasiunea, experiența și cunoștințele necesare pentru a aborda întreaga persoană și a forma asistența medicală în comunitățile în care nevoile sunt cele mai mari. Inspirat pentru a influența sănătatea întregii persoane, absolvenții ATSU contribuie la viitorul îngrijirii integrate, conducând în același timp și cu o pasiune altruistă în comunitățile pe care le deservesc.

Universitatea AT Still este acreditată de Comisia Învățământului Superior.

Colegiul de studii postuniversitare în domeniul sănătății

Scopul Colegiului de studii postuniversitare în domeniul sănătății la Universitatea AT Still este să furnizeze cunoștințe cuprinzătoare și relevante privind gestionarea online a sănătății prin calitatea superioară, educație on-line inovatoare.


Programele de studii colegiale oferă profesioniștilor din domeniul sănătății o oportunitate de a câștiga un grad de prestigiu în industria de asistență medicală. Opțiunile de la Colegiul de studii postuniversitare de sănătate includ: Doctor de Educație în Profesiile de Sănătate, Doctor de Științe ale Sănătății, Doctor în Administrarea Sănătății, Maestru al Administrației Sănătății, Maestru de Sănătate Publică, Maestru De Sănătate Publică - accent dentar, kinesiologie./>

Colegiul de studii universitare de sănătate a ATSU încorporează principiile fondatoare ale medicamentelor osteopatice ale ATSU. Din anul 1892, principiile lui Andrew Taylor Still au servit ca principii noastre fondatoare și au devenit modelul de educație medicală osteopatică din întreaga lume.

Managementul sănătății este astăzi una dintre profesiile cu cea mai rapidă creștere, cu oportunități extinse de a face o adevărată diferență în comunitățile pe care le veți servi. Îngrijirea medicală astăzi și în viitor necesită mai mulți lideri compassionați și vizionari pentru a depăși provocările de care dispunem.

ATSU-CGHS distins online de doctorat și programe de masterat oferă flexibilitatea necesară pentru profesioniști de lucru pentru a îndeplini obiectivele lor de carieră. Curriculum-ul reflectă cele mai recente progrese în industrie și pregătește absolvenții pentru a fi proactiv în navigarea în schimbarea tot mai mare de asistență medicală. ATSU Online studenții au, de asemenea, oportunități de a câștiga experiență clinică în lumea reală în orașele lor natale, în alte zone ale țării și în întreaga lume.

Absolvenții fac parte din istoria de excelență de 125 de ani și sunt conectați la o familie de profesioniști care au pasiunea de a servi acolo unde este nevoie cel mai mult.

Programele noastre

  • Maestru al Administrației Sănătății
  • Master în sănătate publică
  • Master în sănătate publică - accent dentar
  • Master of Science în Kinesiologie
  • Doctor al Administrației Sănătății
  • Doctor în educația pentru sănătate
  • Doctor în Științele Sănătății

Locații

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, Statele Unite ale Americii