Université Virtuelle (UIV)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ce este Virtual University?

Virtual International University (IVU) oferă învățământ la distanță (cunoscut sub numele de cursuri de e-learning). Orice persoană care nu se pot deplasa în mod regulat la universitate pot beneficia de formare on-line și are dreptul de a aspira la un grad de învățământ superior.

IVU a fost creat de Universitatea Internațională (UIT), pentru a permite persoanelor cu constrângeri de mobilitate pentru a avea acces la formare de învățământ superior, datorită resurselor și instrumentelor de învățare on-line (platforma , mentorat, conferințe video, mass-media, bibliotecă virtuală). Examenele sunt organizate o dată sau de două ori pe an, la UIT sau în centre autorizate de către IVU, după care studentul la distanță devine o diplomă (licență, master, inginer).

Instruirea departe de Virtual International University sunt propuse:

  • profesioniștii care doresc să aprofundeze cunoștințele lor de bază și aplicate de lucru; care nu pot participa la cursuri în mod regulat,
  • elevii cu constrângeri de transmisie: oameni regiunile slab deservite și zone cu capital străin sau studenții cu mijloace limitate,
  • elevii cu dizabilități.

Admiterea îndeplinește aceleași criterii de selecție ca și pentru studenții în formarea inițială, iar după o comisie pentru a valida constrângeri de mobilitate.

organizație

Prin intermediul tehnologiilor de inovare și informare, Virtual International University (IVU) a fost înființat în 2012 pentru a oferi instruire on-line. Organizarea de IVU permite studenților la distanță pentru a gestiona programul lor de învățare în funcție de cerințele lor.

ADMITEREA

Puteți aplica pentru unul dintre cursurile oferite în funcție de nivelul academic: Gradul, gradul de inginerie, masterat. În urma examinării fișierului, veți avea un interviu (în colegiu sau on-line), și vă puteți înregistra dacă sunteți acceptat de către comisie.

Antrenament

Vei primi codurile de acces și vă puteți urma cursuri on-line; Mai multe instrumente sunt disponibile: platforma cu planul, desigur, diferite medii (tutoriale, documente, video ..), bibliotecă virtuală. O echipă educațională și academică, de asemenea, vă va supraveghea pe tot parcursul studiilor.

examene

Temele supravegheate și sfârșitul examenelor semestriale sunt ținute la universitate sau într-unul dintre centrele desemnate de IVU la sfârșitul fiecărui semestru (în ianuarie și iunie). Cu o renunțare specială, puteți lua, de asemenea, examenele de la sfârșitul anului universitar.

Locații

Tunisia Online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunisia Online, Tunisia
Număr de telefon
+216 71 809 000