Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Zigurat este unic și distins ca o școală de afaceri perturbatoare

 • Cine suntem noi?

Zigurat este o școală globală de afaceri axată pe inovație și tehnologie. Oferim o serie de programe, inclusiv masterat, training corporativ și evenimente, adaptate nevoilor profesioniștilor și companiilor. Programele programului Zigurat sunt dinamice și se bazează pe experiența și cotele de cunoștințe ale unui consiliu al facultăților, care sunt lideri ai industriei digitale. Conduita de o echipă multiculturală și talentată, care dorește să schimbe sectorul educațional, să contribuie la dezvoltarea societății, prin formare perturbatoare și transformare digitală.

 • De unde venim?

Zigurat Global Institute of Technology este un institut educațional bine stabilit, cu 16 ani de experiență în domeniul construcțiilor, arhitecturii și ingineriei. Școala de Afaceri a fost fondată din experiența și ambiția Ziguratului de a oferi cursuri pentru întreprinderi și profesioniști care doresc să participe la transformarea digitală, permițându-ne să oferim o gamă mai largă de masterat și programe, concentrându-ne pe alte industrii și niveluri ale unei organizații.

Viziune

A fi o referință globală pentru inovația constantă a afacerilor, distinsă ca o școală de excelență educațională unică și disruptivă.

valori

Credem în educație de calitate, adaptată la nevoile mediilor tehnologice și inovatoare. Programele noastre sunt concepute astfel încât viitorii lideri pot conduce schimbările necesare pentru o societate mai bună.

 • Global

Diversitatea participanților noștri la lectorii și conținutul programului, Zigurat are o abordare globală în fiecare aspect. Datorită gamei largi de sectoare și a posibilităților de a construi programul potrivit pentru participanții noștri, profesioniști din întreaga lume se alătură programelor noastre.

 • Inovaţie

Scopul nostru principal este să fim în fruntea metodologiilor inovatoare și a aplicațiilor din industrie. Membrii consiliului facultății noastre sunt profesioniști cu experiență și au obținut un mare succes. Conținutul și cunoștințele pe care le împărtășesc sunt relevante și actuale. Datorită unei cercetări ample a pieței și a dezvoltării constante a practicilor profesionale zilnice de lucru este modul în care acest lucru este posibil

 • Comunitatea de rețea

Apreciem ceea ce putem construi ca o comunitate și prin crearea unui mediu în care toți participanții, profesorii și absolvenții pot reuși la un potențial maxim este ceea ce ne propunem. Sprijinul și consilierea sunt oferite de toate părțile, sub forma unei rețele care să permită realizarea de sinergii. Cultura noastră se distinge prin colaborarea dintre indivizi de diferite profiluri, niveluri în cadrul unei organizații, cu un scop comun de a conduce un nou viitor digital.

 • Angajament

Echipa lui Zigurat este formată de experți din industrie, de influențatori și de lideri cu experiență care împărtășesc cunoștințele cu participanții printr-o metodologie imersivă, condusă de rezultate, astfel încât să devină lideri ai industriei viitoare. Școala de afaceri se implică cu studenții oferind resurse pentru dezvoltarea profesională îmbunătățită cu excelență educațională.

 • Educație dinamică

Stăpânii lui Zigurat au un nivel ridicat de interacțiune care asigură o experiență globală și autentică și care contribuie în mod clar la participarea activă și motivată a participantului. Unele dintre valorile diferențiale ale acestor masterat sunt executarea reală a proiectelor, jocurile de rol, comunitățile, forumurile, multimedia și resursele interactive, precum și îndrumarea și urmărirea individualizată.

Aveți grijă de planeta noastră

Suntem dedicați sustenabilității economice, sociale și de mediu a oricărei activități și considerăm că este esențial să evoluăm la nivel global. Zigurat încurajează proiecte durabile și colaborează cu întreprinderile care iau parte la schimbarea rezultatului a ceea ce poate oferi un serviciu sau un produs. WATTIA este o afacere cu care sprijinim și colaborăm. Proiectele în care sunt implicate sunt de natură durabilă, cum ar fi asigurarea energiei autosuficiente și este aliniată la preocupările noastre în domeniul protecției mediului.

Metodologie

Zigurat a proiectat o metodologie unică pentru a vă ține la curent cu cele mai recente instrumente și inovații.

Angajamentul nostru este nu numai să împărtășim experiența profesională largă, dar și modul în care abordăm și depășim excelența pedagogică excepțională, pentru a oferi studenților noștri o perspectivă completă a piețelor globale și a capacităților de inovare.

Consiliul de conducere al liderilor industriei internaționale din diverse sectoare, care actualizează în permanență conținutul pe care îl oferim, face ca metodologia noastră de predare să fie unică. Un proiect individual finalizat, cu îndrumarea unor personalități cheie în domeniul inovării și al tehnologiei, vă va permite să finalizați și să implementați soluții noi pentru afacerea dvs. existentă sau să dezvoltați noi proiecte. Veți avea, de asemenea, ocazia de a participa într-un mediu colaborativ, schimbând idei și creând sinergii cu alți participanți și profesori.

Canvas LMS

Platforma online nº1 la nivel mondial, cea care face învățarea mai ușoară.

 • Campusul virtual

Instrumente și resurse moderne care permit și simplifică experiența de învățare

 • Tehnologie

Deschis, ușor de utilizat, sistem de management al învățării în natură în cloud și găzduit serviciul web Amazon

 • Mereu pe

Asigurați-vă ca nici un alt LMS și risc scăzut deoarece norul nativ nu înseamnă nici o versiune, nici o actualizare, nici o descărcare și nici o migrare

Campus Canvas Layout platformă LMS

Angajament social

Zigurat se angajează să ofere granturi orientate spre carieră pe baza experienței profesionale, a nevoilor financiare și a accesului internațional la educație. Fiind conștienți de dificultățile întâmpinate în capacitatea de înscriere în programele de masterat, oferim granturi participanților care se încadrează în următoarele profiluri:

 • Acordarea de finanțare pentru antreprenoriat

Profesioniștii și întreprinderile care pot demonstra un avantaj pozitiv față de spiritul antreprenorial, noile proiecte de afaceri sau legate de specializări vor primi sprijin financiar ca subvenție. O evaluare a propunerilor va fi făcută de un comitet internațional care va stabili rezultatul aprobării.

 • Grant pentru țările în curs de dezvoltare

Zigurat are responsabilitatea socială de a oferi acces egal la educația de nivel mondial garantând în același timp diversificarea internațională. Oferim subvenții profesioniștilor din țările în curs de dezvoltare care se confruntă cu limitări financiare și nu pot continua educația. Distribuirea granturilor, în funcție de țări, ediții ale programelor și profilul corect ne permite să alegem cine va fi selectat.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA a fost conceput pentru profesioniștii care doresc să-și dezvolte abilitățile tehnologice și de luare a deciziilor și să adauge o valoare difer ... [+]

Perturbați industria

Digital Business Global MBA a fost conceput pentru profesioniștii care doresc să-și dezvolte abilitățile tehnologice și de luare a deciziilor și să adauge o valoare diferențială pentru a-și crește competitivitatea pe piața mondială.

Scopul fundamental al Digital Business Global MBA este de a vă ghida cu privire la modul de a redefini modul în care performanța organizației dvs. prin digitalizare. Ne vom concentra pe modul în care transformarea digitală va avea un impact pozitiv asupra tuturor nivelurilor și departamentelor unei organizații, inclusiv marketing, vânzări, achiziții, logistică, resurse umane și alte departamente. Prin finalizarea programului, participanții vor înțelege mai bine metodologia inovatoare și modul în care instrumentele digitale pot îmbunătăți strategiile și procesele unei afaceri. Proiectul final se axează pe Transformarea digitală completă a unei companii existente... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Zigurat Global Institute of Technology

Referința Master în informația despre clădiri se bazează pe domeniul instrumentelor BIM de vârf ale pieței pentru gestionarea și documentarea informațiilor de-a lungul ci ... [+]

Despre Wiki

Referința Master în informația despre clădiri se bazează pe domeniul instrumentelor BIM de vârf ale pieței pentru gestionarea și documentarea informațiilor de-a lungul ciclului de viață al unui proiect. În plus, se dobândesc abilitățile de modelare, coordonare, interoperabilitate, implementare și management a metodologiei BIM în proiectele de construcții mari, medii și mici.

Siguranța, viteza, criteriile și rentabilitatea proiectelor.

Specializarea în BIM este online și concentrată pe vorbitorii portughezi din toate părțile lumii, oferind astfel schimbul de experiență și crearea de rețele între profesori și profesioniști la nivel național și internațional. În plus, metodologia de e-învățare permite elevilor să urmeze cursul cu o mai mare flexibilitate și să adapteze formarea la viața personală de rutină și profesională.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Portugheză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Zigurat Global Institute of Technology

Masterul este conceput în cadrul conceptului Smart City, pentru a oferi participantului o abordare multidisciplinară, luând în considerare instrumentele tehnologice emerg ... [+]

Masterul este conceput în cadrul conceptului Smart City, pentru a oferi participantului o abordare multidisciplinară, luând în considerare instrumentele tehnologice emergente în diferitele contexte urbane.

Formăm elevii pentru a deveni un manager Smart City, care va conduce departamentele Smart Cities, cu scopul de a asigura coerența tuturor inițiativelor și proiectelor unui oraș, de la o abordare inteligentă și durabilă.

Astăzi, 55% din populația lumii trăiește în zonele urbane și se preconizează că până în 2050 această cifră va crește cu până la 68%

În acest context, dezvoltarea durabilă a orașelor este mai relevantă ca niciodată. Noile modele urbane trebuie concepute dintr-o perspectivă mai respectată și mai sensibilă față de cetățeni și față de planetă.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Zigurat Global Institute of Technology

Acest master a fost conceput și dezvoltat pentru a ilustra cele mai relevante aspecte ale proiectării, execuției și întreținerii proiectelor de construcție și de infrastr ... [+]

Prezentare generală

Acest master a fost conceput și dezvoltat pentru a ilustra cele mai relevante aspecte ale proiectării, execuției și întreținerii proiectelor de construcție și de infrastructură. Sunt prezentate cazuri reale de profesioniști și companii din sector, cu accent pe durabilitate, tehnologii noi și management.

Master Global în Proiecte Structurale oferă o pregătire internațională solidă, care vă va ajuta să deveniți un manager de proiect structural.

Acest nou profil profesional - definit de abilitățile de a genera soluții în toate etapele proiectelor de construcție și de infrastructură, utilizând instrumente tehnologice și proceduri moderne de management - este în creștere în cererea companiilor mari din sectorul AEC.... [-]

Spania Barcelona
Mai 2020
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Zigurat Global Institute of Technology

Masterul este conceput pentru a obține o largă specializare în domeniul aerului condiționat (HVAC), o problemă foarte importantă în proiectarea proiectelor de construcții ... [+]

Masterul este conceput pentru a obține o largă specializare în domeniul aerului condiționat (HVAC), o problemă foarte importantă în proiectarea proiectelor de construcții și a proiectelor industriale, luând în considerare durabilitatea și eficiența energetică prin aplicarea tuturor noutăților pe care le oferă. piața și reglementările actuale.

Specializați într-un profil în plină expansiune, inginerul HVAC

În companiile mari din sector, cererea crescândă de experți cu abilitatea de a implementa soluții HVAC sustenabile în proiecte rezidențiale, comerciale și industriale, care pot răspunde la condiționarea termică și gestionarea eficientă a acestor resurse.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2020
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Zigurat Global Institute of Technology

Master în Global BIM Management prezintă o experiență reală și îi ajută pe elevi să obțină o viziune globală. Programul încurajează colaborarea cu omologii din diferite z ... [+]

Prezentare generală

Master în Global BIM Management prezintă o experiență reală și îi ajută pe elevi să obțină o viziune globală. Programul încurajează colaborarea cu omologii din diferite zone geografice - fiecare grup de proiecte de la 5 la 6 va lucra în colaborare printr-un server BIM și o platformă de management al proiectelor, îmbogățind astfel experiența generală și încurajând dezvoltarea profesională pe o piață globală din ce în ce mai competitivă.

Nº 1 a recomandat programul BIM Manager în lume.

Acest master 's are cel mai avansat și inovatoare program academic în BIM Management în sector, în care mai mult de 600 de profesioniști sunt instruiți în fiecare an în întreaga lume. Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din mai mult de douăzeci de sectoare ale industriei AEC. Structura sa academică oferă studenților metodologia, instrumentele și competențele necesare pentru instruirea următorilor lideri în implementarea BIM și pregătirea diferitelor profiluri care vor ajuta la schimbarea paradigmei: Manageri BIM, Implementatori și Consultanți. ... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză