Citește Descrierea Oficială

Misiune

Pentru a oferi studenților noștri o educație cuprinzătoare, educarea liderilor și a profesioniștilor care sunt pregătiți să răspundă nevoilor unei lumi globale, să contribuie cu valoare la profesiile lor și la progresul social printr-un spirit antreprenorial și un angajament social. Pentru a genera și transfera cunoștințe prin intermediul cercetării aplicate, contribuind la progresul și poziționarea noastră la vârful dezvoltării tehnice și intelectuale.

Viziune

La Universidad Europea, considerăm că excelența academică este unul dintre pilonii noștri strategici. Astfel, modelul nostru educațional a îmbrățișat principiile Spațiului European al Învățământului Superior bazat pe învățarea holistică a individului. În acest model, profesorul este un mentor, precum și un consilier care susține elevul pe parcursul întregii vieți universitare. Elevul, pe de altă parte, își planifică propria călătorie educațională, dezvoltând în acest moment cunoștințele, competențele, aptitudinile și valorile cerute de societate.

valori

  • Colaborare: purtăm sigiliul de aprobare care ne separă spiritul antreprenorial: suntem hotărâți și îndrăzneți, plasând elevul în prim plan. Colaborăm și colaborăm pentru a implementa cele mai bune practici din cadrul instituției noastre.
  • Internațional: Ca membri ai Rețelei Laureate avem o vocație globală și un domeniu de aplicare, păstrând în același timp rădăcini locale puternice. Oferim resurse internaționale pentru a sprijini și consolida educația locală. Mărimea și influența Rețelei Laureate ne permit să oferim profesioniștilor noștri și studenților oportunități excelente. Suntem o organizație incluzivă, multiculturală care valorizează diversitatea și respectă toate perspectivele și caracteristicile culturale.
  • Analitic: Implementăm un proces riguros de autoevaluare pentru a ne mări în permanență informațiile și cunoștințele, pentru a ne îmbunătăți performanțele. Această abordare reflexivă, bazată pe analiza datelor, ne îndepărtează de alte instituții.
  • Încrederea: dacă vrem să fim "aici pentru totdeauna", trebuie să câștigăm încrederea studenților noștri și a familiilor lor, a angajatorilor și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Toate nivelurile organizației noastre sunt supuse celor mai exigente cerințe; lucrăm cu integritate și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre.
  • Audacious: suntem antreprenori; ne străduim să fim îndrăzneți și suntem dispuși să luăm în calcul riscurile calculate, bazându-ne în același timp pe deciziile noastre asupra planificării raționale și reflexive. Ne bucurăm rapid de oportunități și facem schimbări pozitive pentru a îmbogăți experiența studenților noștri. Căutăm noi modalități de îmbunătățire a învățării fără frontiere și de transformare a modelului educațional tradițional. Avem o mentalitate inovatoare și oferim membrilor comunității universitare șansa de a contesta status quo-ul. Aplicăm abordări creative pentru educație și afaceri. Nu încetăm niciodată să explorăm noi abordări, noi tehnologii, noi modele de afaceri și noi teorii. Suntem conducători, nu adepți.
  • Responsabil: Asumarea responsabilității pentru rezultatele studenților noștri este piatra de temelie a revoluției noastre în domeniul educației. Ne concentrăm pe studenți și pe angajatori să ne adapteze programele la nevoile lor. Ne străduim să menținem rate ridicate de retenție, de absolvire și de angajare, astfel încât elevii noștri să se alăture pieței forței de muncă să genereze un impact social pozitiv.
Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:


Universidad Europea - Programas Online

Formați-vă într-un sector cu o mare cerere de profesioniști specializați și certificați-vă cu cele trei specialități de igienă industrială, securitate la locul de muncă ș ... [+]

Formați-vă într-un sector cu o mare cerere de profesioniști specializați și certificați-vă cu cele trei specialități de igienă industrială, securitate la locul de muncă și ergonomie și psihosociologie.

Masterul în Prevenirea Riscurilor Profesionale vă pregătește cu abilitățile tehnice, organizaționale și de management și vă permite să îndepliniți în mod eficient funcțiile de Tehnician Senior în prevenirea riscurilor la nivel național și internațional.

Veți obține certificările specialităților de igienă industrială, securitate la locul de muncă și ergonomie și psihosociologie aplicate în prevenirea riscurilor și medicina muncii (numai medici).Acest maestru are un caracter activ și puteți lucra în calitate de tehnician de prevenire.Calificarea oficială acceptată de Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA) și recunoscută pe plan internațional.Facultatea este formată din profesioniști activi din companii renumite și experți în materiile pe care le predau.Conținut exclusiv și actualizat adaptat cerințelor sectorului.Veți avea o mare varietate de conținut, resurse și instrumente pentru învățarea dvs. cu un format dinamic, vizual și foarte accesibil.Pregătirea teoretică și practică, urmată de învățarea metodologică a Universității Europene, a fost aplicată într-un mediu tehnologic simplu și flexibil, care vă permite o compatibilitate totală a studiilor cu viața profesională și personală.Veți avea un mentor personal care vă va însoți pe durata masteratului.Avem acordul și colaborarea dintre principalele companii din acest sector, cum ar fi Sacyr, Ferrovial, Acciona, printre altele.Profilul elevilor de intrare nou... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Contactează şcoala
Spaniolă
10 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Europea - Programas Online

Insulele Canare răspund tendinței națiunilor și companiilor de a lua din ce în ce mai mult în vedere obiectivul luptei împotriva poluării, emisiilor de gaze cu efect de s ... [+]

Masterul Universitar în Energii Regenerabile al Universității Europene a Insulelor Canare răspunde tendinței țărilor și companiilor de a deveni tot mai conștiente de obiectivul luptei împotriva poluării, emisiilor de gaze cu efect de seră și reducerii utilizării combustibili de origine fosilă. Un sector în creștere care necesită profesioniști pregătiți, flexibili și versatil.

Universitatea Europeană este diferențiată în acest Master prin:

Organizăm grupuri mici pentru a favoriza contactul direct cu sectorul profesional și cu rețeaua dvs. de rețea.Veți avea vizite tehnice la instalațiile de energie regenerabilă, astfel încât să puteți verifica modul în care pun în practică ceea ce învățați în sala de clasă.Veți folosi instrumente informatice actualizate pentru dezvoltarea unor proiecte precum WASP pentru energia eoliană.De ce UEModel de învățare inovatoareTehnologia în clasă. Suntem gataInternaționalitate.Profesori activi cu o traiectorie profesională solidă.acces... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Contactează şcoala
Spaniolă
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Europea - Programas Online

Cel mai bun MBA în domeniul urbanismului în conformitate cu "Clasamentul 250 de masterat. Singura diplomă oficială de master cu care veți dobândi cunoștințele specif ... [+]

Cel mai bun MBA în domeniul urbanismului în conformitate cu "Clasamentul 250 de masterat. Singura diplomă oficială de master cu care veți dobândi cunoștințele specifice ale programelor de MBA aplicate particularităților din sectorul construcțiilor.

descriereMasterat în Managementul Construcțiilor și Construcțiilor - MBA Construction Management Online te face să fii profesionistul pe care companiile îl cer în prezent, capabil să gestioneze proiecte și să-și asume responsabilitățile de management ale companiilor implicate în construcții .Veți putea prelua toate fazele ciclului de construcție , care include planificarea, proiectele tehnice și executive, construcția, gestionarea incidentelor, reabilitarea și construcția.Instruirea în know-how-ul specific pentru pregătirea proiectelor și gestionarea lucrărilor la nivel național și internațional .Veți cunoaște în profunzime managementul, strategiile și instrumentele companiilor dedicate construcțiilor și construcțiilor civile.Mănăstirea este formată din profesioniști de prestigiu recunoscut și de directori naționali și internaționali de top ai principalelor companii din sector, cum ar fi Sacyr, Ferrovial, Acciona.Include accesul la certificarea profesională ca consultant tehnic în construcții al ACP.Pregătirea teoretică și practică, urmată de învățarea metodologică a Universității Europene, a fost aplicată într-un mediu tehnologic simplu și flexibil, care vă permite o compatibilitate totală a studiilor cu viața profesională și personală .Veți avea un mentor personal care vă va însoți pe durata masteratului.titrare... [-]
Spania Villaviciosa de Odón
Contactează şcoala
Spaniolă
10 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Europea - Programas Online

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor învățământului universitar și cunoașteți domeniul didactic-pedagogic, cercetarea, inovarea și utilizarea domeniilor tehnologi ... [+]

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor învățământului universitar și cunoașteți domeniul didactic-pedagogic, cercetarea, inovarea și utilizarea domeniilor tehnologice.

descriere

Masterul în Învățământul Universitar Online vă permite să vă exercitați ca profesor atât la nivel național, cât și la nivel internațional . În plus, grație naturii sale de investigație, vă pregătește cercetarea în sectorul educației .

Calificarea recunoscută la nivel european cu o înaltă calitate și specificitate în sectorul universitar.

Veți dobândi abilitățile necesare pentru a fi profesor universitar actual și global cerut prin cunoștințe aplicate în domeniile managementului didactic-pedagogic universitar , cercetării, inovării și utilizării tehnologiilor.... [-]

Spania Villaviciosa de Odón
Septembrie 2020
Spaniolă
15 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză