Citește Descrierea Oficială

Misiunea Universitatea Internațională din La Rioja este formarea integrală a studenților în competențele cerute de societatea de azi.

UNITE Tu se angajează să răspundă nevoilor și așteptărilor tuturor părților implicate în procesul de (elevi, personal didactic și de cercetare, de administrare și de servicii, administrațiile publice și a societății în general), prin formare de calitate, care urmărește îmbunătățirea continuă și excelență.

Avem o sensibilitate specială pentru a satisface pe cei care, din diverse motive, nu pot accesa site-ul, centrele sau care pot, preferă să opteze pentru soluții mai deschise și inovatoare tehnologii emergente deschise pe rețea.

Politica orientată spre responsabilitate socială UNITE la probleme la fel de bază ca:

 • Activarea accesului la învățământul universitar pentru oricine cu o formare prealabilă adecvată, vrea să o facă și să elimine barierele de distanță, calendarul, loc, culturale și sociale pentru a preveni.
 • Punerea în aplicare de predare și de cercetare a resurselor prin dezvoltarea de tehnologii emergente, astfel posibil pentru a oferi o educație de nivel înalt, cu o atenție specială pentru cei care necesită schimbări culturale, tehnice și sociale.

Valorile

Valorile de la Universitatea Internațională din La Rioja sunt:

 • Angajamentul de a succesul elevilor.
 • Personalizarea sarcini didactice cu care însoțește studenții de-a lungul studiilor și sprijin plasare.
 • Inovare constantă în predare și învățare îngrijire metodologie.
 • Dezvoltarea și promovarea antreprenoriatului.
 • Reacție la așteptările grupurilor de studenți, cadre didactice și de cercetare, administrație și servicii, administrațiile publice și a societății în general.
 • Oferta de grade și programe care răspund nevoilor societății.
 • O atenție deosebită la calitatea predării și a resurselor.
 • Deschis la dimensiunile internaționale ale abordării învățământului universitar.

Ideea de la Universitatea

Ajunge la un nivel mai ridicat de cunoștințe este o dorință pe care oamenii au avut întotdeauna, și Aristotel exprimă în mod clar afirmând că „prin natura lor, toți oamenii vor să știe.“ Acest lucru explică de ce Universitatea -headquarters cunoașterea superiorilor este astăzi cea mai veche instituție civilă a civilizației occidentale. Universitatea continuă să existe, în ciuda schimbărilor sociale profunde, a fost posibil, de asemenea, pentru că și-a păstrat caracteristicile sale de bază, în evoluțiile din fiecare perioadă istorică au trebuit să fie introduse.

În UNIȚI credem că principalele caracteristici de bază care ar trebui să fie păstrate în colegiu sunt după cum urmează:

 • Universitatea, după cum a spus Alfonso X Înțeleptul, este o conjuncție între profesori și elevi, din dorința de a genera și de diseminare a cunoștințelor precum și să învețe. Această combinație explică faptul că profesorii pot nu numai cercetătorii, dar trebuie să fie conștienți de responsabilitatea lor educaționale și nu numai instructiv.
 • Universitatea are scopul de a obține o cunoaștere reală bazată pe reflecție profundă care caută dovezi printr - un exercițiu de critică a rațiunii, indiferent de ideile care sunt sau sunt nu mai la modă sau ce intenționează să impună grupuri cel mai influent opinie în fiecare epocă.
 • Universitatea are o sarcină atât la distanță și de apropiere. Deci, el trebuie să investigheze problemele de bază, teoretice și generale într-o lucrare aparent deconectat de la circumstanțele sociale. Dar este , de asemenea , chemat să colaboreze în rezolvarea problemelor de mediu în care se mișcă, în primul rând prin formarea de profesioniști competenți, capabili să lucreze cu o atitudine de serviciu la restul oamenilor care trăiesc în o preocupare constantă a unui bine comun.
 • Universitatea va menține întotdeauna o atmosferă de respect și curtoazie academice, peste diferența în idei. Cuvintele lui Seneca că omul este un lucru sacru pentru om, exprimă deja noțiunea de demnitate umană, care trebuie să fie întotdeauna recunoscute și promovate, și a cărui respect trebuie să rămână ca fundal pentru toată activitatea de comunitatea universitară.

Alături de aceste caracteristici, UNIȚI, universitate on-line, al cărui proiect specific de a organiza noi tehnologii pentru studii universitare. Mai precis, există trei caracteristici metodologice care includ. În primul rând, uniți-vă urmărește realizarea Predarea eficientă fiecare elev sa concentrat în mod individualAdaptarea ritmul formării lor la circumstanțele lor specifice. Această aspirație, în al doilea rând, înseamnă că UNIȚI oferă fiecărui profesor elev, Evitarea problemelor potențiale ale anonimatului și masificării, atât de frecvente în învățământul superior. În cele din urmă, UNIȚI asigură angajamentul deplin al cadrelor didactice și a personalului de conducere cu succesul fiecărui elevCine pornește într-, uneori cu sacrificii remarcabile în aventura de a atinge un grad universitar.

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

MBA

UNIR

La UNIR internațional al UNIR în administrarea afacerilor (IMBA), veți fi instruit ca lider de afaceri capabil să lucrați în mediile globale actuale. Urmând Masterul, veț ... [+]

La UNIR internațional al UNIR în administrarea afacerilor (IMBA), veți fi instruit ca lider de afaceri capabil să lucrați în mediile globale actuale. Urmând Masterul, veți dezvolta capacitățile manageriale pentru analizarea problemelor de afaceri, propunerea de soluții și implementarea cu succes a trei soluții. Conducerea firmei dvs. în viitor și gestionarea schimbării într-un context internațional vă vor ajuta să deveniți un antreprenor modern. IMBA este un program de masterat destinat absolvenților și profesioniștilor care doresc să-și dezvolte cariera în poziții de conducere cu companii care operează pe o piață și o economie globală. Elevii vor dobândi cunoștințe și vor dezvolta abilități pentru a obține o viziune cuprinzătoare a firmei, vor lua decizii strategice și vor înțelege cum funcționează companiile pe diferite piețe internaționale.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

UNIR

Mai mult de 11.000 de studenți au obținut deja titlul de masterat în formarea cadrelor didactice din învățământul secundar de la UNIR . Această diplomă oficială on-line a ... [+]

Studiați-vă Masterul în învățământul secundar (fosta CAP) online cu UNIR

Mai mult de 11.000 de studenți au obținut deja titlul de masterat în formarea cadrelor didactice din învățământul secundar de la UNIR . Această diplomă oficială on-line are misiunea de a pregăti profesioniști capabili să-și dezvolte activitatea în domeniul orientării și predării.

Alege una dintre cele 12 specialități oferite de UNIR și devii profesor cu acest master online CAP pentru profesori secundari. Dobândiți competențele necesare pentru exercitarea specializată a profesiei dvs., angajați în educația personalizată prin intermediul funcției de tutorial și în căutarea continuă a inovațiilor metodologice.Informații generaleCredite: 60Durata: 1 an academicÎnceput: 6 septembrie 2018Metodologie: la distanță, 100% onlinePractici: În conformitate cu ORDER ECI / 3858/2007, din 27 decembrie, gradul de pregătire a cadrelor didactice implică o practică în specialitatea în care se studiază Masteratul. Această practică se confruntă cu un caracter în centrul educațional în care aceste practici sunt dezvoltate în conformitate cu creditele stabilite în Raportul de masterat.Accesul la doctorat: Acest master oficial permite încorporarea în programele oficiale de doctoratCurriculum... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master în Sisteme Integrate de Management UNIR online este singurul care te împuternicește să lucrezi în coordonarea, implementarea și evaluarea sistemelor de management ... [+]

Studiați-vă Master oficiale în calitate, mediu, CSR și PRL online cu UNIR

Master în Sisteme Integrate de Management UNIR online este singurul care te împuternicește să lucrezi în coordonarea, implementarea și evaluarea sistemelor de management al calității, mediu, siguranță și sănătate la locul de muncă și RSC , precum și PRL tehnic superior , în specialitatea pe care o alegeți.

Acest Master în calitate, mediu și sisteme de management integrat al UNIR este, în plus, singurul care vă oferă patru certificări de auditor intern al TÜV Rheinland :

Titlul de masterat în sisteme integrate de management pentru prevenirea riscurilor profesionale, a calității, a mediului și a responsabilității sociale a întreprinderilor.Certificatul de auditor intern ISO 45001 și care înlocuiește OHSAS 18001.Certificat intern de audit al sistemelor de management al calității ISO 9001 *.Certificat de audit intern al sistemelor de management de mediu ISO 14001 *.Certificat de audit intern al sistemelor de management pentru responsabilitatea socială corporatistă, conform standardului SGE21 *.... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master în consultanță juridică a companiilor online din UNIR vă pregătește, cu o pregătire practică eminamente, pentru a fi consultantul juridic solicitat de companii. Pr ... [+]

Studiați-vă Masterul online în Business Legal Advice cu cursuri practice predate de avocații de prestigiu

Master în consultanță juridică a companiilor online din UNIR vă pregătește, cu o pregătire practică eminamente, pentru a fi consultantul juridic solicitat de companii. Prin soluționarea cauzelor reale practică de avocați din firme de avocatură de prestigiu, veți afla despre știrile juridice de afaceri, obținând o viziune cuprinzătoare asupra afacerii.

UNIR a realizat un design global al Masterului în Business Legal Advice pentru a realiza educația integrală care vă va transforma în piesa cheie pe care companiile de vârf ale pieței au nevoie:

Curriculum inovatoare, multidisciplinar și foarte practicMănăstirea formată de cadre universitare de prestigiu și profesioniști practicieni"Workshop juridic": propunerea și soluționarea cazurilor reale de practică cu avocații de prestigiuPractici profesionale în companii și birouri care se potrivesc cel mai bine profilului dvs.Acces la baza de date Thomson Reuters Aranzadi pentru studierea și soluționarea cazurilor practiceLucrez cu cel mai avansat software din piață pentru implementarea planurilor de conformitate : Global Suite-Compliance Criminal.... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Maestrul în Big Data online vă va antrena ca profesionist al BIG DATA, una dintre cele mai solicitate profesii în 2018, în conformitate cu Grupul Adecco Wanted, capabil s ... [+]

Luați masterul în datele mari online la UNIR

Maestrul în Big Data online vă va antrena ca profesionist al BIG DATA, una dintre cele mai solicitate profesii în 2018, în conformitate cu Grupul Adecco Wanted , capabil să proiecteze și să implementeze sisteme care să monitorizeze un proces, să extragă informații relevante și să le comunice elocvent și eficient.

Această diplomă de master în analiza vizuală și datele mari se axează pe cele mai avansate tehnologii de învățare a datelor și mașinilor mari :

Captură și stocare de date: gestionarea și prelucrarea datelor cu MongoDB.Tehnici de inteligență artificială: tehnici de clustering și proiectarea de sisteme expert capabile să deducă noi cunoștințe.Inginerie pentru prelucrarea masivă a datelor (învățarea în mașină): Instrumente și analize de date Hadoop și extragerea textului cu R.Instrumente de vizualizare: Google Charts, plug-in-uri JQuery, pentru vizualizări și D3.js... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Cu Master în cercetarea muzicală și muzicologia online, veți dobândi o viziune profundă și actuală asupra diferitelor tendințe din toate domeniile muzicii: muzicologie, c ... [+]

Studiați-vă Master în muzică de cercetare și muzicologie on-line cu UNIR

Cu Master în cercetarea muzicală și muzicologia online, veți dobândi o viziune profundă și actuală asupra diferitelor tendințe din toate domeniile muzicii: muzicologie, compoziție, sonologie, management și pedagogie muzicală .

Acest Master of Science în Muzică online oferă instrumentele cele mai actuale pentru activitățile de cercetare doctorală și pentru predarea în toate tipurile de centre educaționale.

Cu ajutorul unei facultăți de muzicieni de mare prestigiu profesional, veți conduce aplicații informatice pentru analiza scorurilor și fișierelor legate de arta sonoră, precum și pentru predarea conceptelor muzicale.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master oficial în educație specială online vă va oferi formarea, abilitățile și competențele necesare pentru a răspunde în mod eficient cerințelor specifice ale elevilor ... [+]

Studiați masterul oficial în educația specială online cu UNIR

Master oficial în educație specială online vă va oferi formarea, abilitățile și competențele necesare pentru a răspunde în mod eficient cerințelor specifice ale elevilor cu nevoi educaționale speciale (SEN) .

Cu Master în educație specială online, nu numai că veți cunoaște toate tipurile de SEN, dar veți învăța să diagnosticați, să detectați și să interveniți asupra posibilelor dizabilități ale elevilor dvs. în toate etapele educaționale.

În calitate de profesor, veți dobândi calificările necesare pentru evaluarea elevului, evaluarea situației în clasă, respectarea ritmului și stilului său de învățare și elaborarea și implementarea adaptărilor curriculare specifice și eficiente pentru aceștia . Această formare își propune să promoveze atenția asupra diversității în școlile publice, private și private.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master în Ingineria Software-ului Online al UNIR își propune să finalizeze formarea profesioniștilor IT și să le echipeze cu cunoștințe despre mediile web, securitatea in ... [+]

Luați-vă Master în Ingineria Software-ului online și obțineți diploma oficială în UNIR

Master în Ingineria Software-ului Online al UNIR își propune să finalizeze formarea profesioniștilor IT și să le echipeze cu cunoștințe despre mediile web, securitatea informațiilor și ingineria software-ului.

Acest curs oficial postuniversitar sa născut ca răspuns la o industrie din ce în ce mai complexă a tehnologiei informației (IT), care necesită profiluri specializate și multi-calificate, capabile să direcționeze proiecte, de la implementarea la proiectarea și gestionarea strategiei software într- companie.

Cu acest Master în Inginerie Software și Sisteme de Calculatoare veți dobândi competențele necesare pentru:... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Deveniți Master în Intervenția Socială în Societățile de Cunoaștere online, într-un profesionist specializat în analiza și intervenția scenariilor sociale în care pot fi ... [+]

Promovarea a 16-aa Master of Science în Intervenția Socială Online a UNIR

Deveniți Master în Intervenția Socială în Societățile de Cunoaștere online, într-un profesionist specializat în analiza și intervenția scenariilor sociale în care pot fi generate cazuri de inegalitate, discriminare sau excludere socială .

Am creat un program specific și multidisciplinar care vă va permite să obțineți un profil care să se evidențieze pentru lățimea cunoștințelor dvs.:

antropologieeconomiepsihologiesociologieMunca socialăpedagogie

Veți avea posibilitatea de a obține acest Master de Intervenție Socială în Societățile de cunoaștere online pentru a accesa Programele oficiale de doctorat și pentru a obține puncte în competițiile sau concursurile de administrație publică ca postuniversitare.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master of Science în Leadership și Managementul Centrelor Educaționale 100% on-line vă va învăța abilitățile necesare pentru a răspunde de școli, școli, institute și alte ... [+]

Obțineți masteratul oficial în managementul centrelor educaționale online cu UNIR

Master of Science în Leadership și Managementul Centrelor Educaționale 100% on-line vă va învăța abilitățile necesare pentru a răspunde de școli, școli, institute și alte centre educaționale. Veți învăța să planificați, să promovați și să evaluați măsurile de succes care îmbunătățesc comunitatea școlară.

Acest curs online privind gestionarea centrelor educaționale extinde formarea cadrelor didactice care doresc să se pregătească pentru a deveni directori ai instituțiilor de învățământ publice, private sau concertate.

Programul de masterat în managementul și managementul centrelor educaționale UNIR are o orientare practică puternică . Din clasă sunt abordate cazurile și problemele întâlnite de directorii centrelor educaționale în zilele lor. Clasele sunt predate de profesioniști activi cu o experiență îndelungată în managementul și managementul comunităților educaționale.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Maestrul de Finanțe Online al UNIR vă pregătește să vă întâlniți cu profilul profesional pe care companiile și băncile îl solicită managerilor responsabili cu administrar ... [+]

Studiați-vă Master în Finanțe Online cu UNIR

Maestrul de Finanțe Online al UNIR vă pregătește să vă întâlniți cu profilul profesional pe care companiile și băncile îl solicită managerilor responsabili cu administrarea trezoreriei, analizarea investițiilor, detectarea avantajelor fiscale sau prevenirea riscurilor.

Acest master la distanță în management financiar și consiliere are un program care este cu atenție îmbogățit și actualizat permanent pentru a cunoaște cele mai recente tendințe în managementul financiar. Toți profesorii săi sunt experți cu experiență în domeniu și cu responsabilități actuale în companii importante.

Veți învăța de la prima clasă să aplicați în domeniul dvs. de activitate cele mai reușite tendințe în management, procese, analize și reglementări care au succes în întreaga lume în departamentele financiare ale companiilor mari și mijlocii.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Maestru UNIR în Resurse Umane (HR) on-line este în fruntea cunoașterii că Era Digitală și un mediu global și plural necesită gestionarea capitalului uman și a talentului ... [+]

Studiați-vă Masterul în Resurse Umane (HR) online cu UNIR

Maestru UNIR în Resurse Umane (HR) on-line este în fruntea cunoașterii că Era Digitală și un mediu global și plural necesită gestionarea capitalului uman și a talentului în organizații.

Conținutul subiecților este revizuit cu grijă și actualizat periodic în funcție de cele mai recente cerințe ale pieței. Noile roluri ale angajatului , utilizarea eficientă a Linkedin și a altor rețele sociale, provocările concilierii sau gestionarea schimbării și a diversității sunt doar câteva exemple de cunoștințe pe care le veți învăța în acest maestru.

Cu o viziune strategică și practică, Master în Management și Managementul Resurselor Umane din UNIR învață cum să utilizeze instrumente de vârf, cum ar fi cele care permit selectarea și utilizarea inteligentă a datelor pentru a atrage și a păstra cele mai bune talente și a le alinia cu obiectivele compania... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master Online în marketing digital și e-commerce te va antrena ca expert în ultimele tendințe în marketingul online aplicat în lumea afacerilor și digitalizarea companiil ... [+]

Studiați-vă Masterul online în Marketing digital și e-Commerce cu UNIR

Master Online în marketing digital și e-commerce te va antrena ca expert în ultimele tendințe în marketingul online aplicat în lumea afacerilor și digitalizarea companiilor: vei învăța SEO, SEM, performanță, social media, e-mail, strategii de date mari , marketingul mobil și de intrare .

Dintr-un program inovator , bazat pe conținut practic, interactiv și cazuri reale, obțineți instruirea completă pe care companiile o cer în prezent.

Cu Master of Digital Marketing din UNIR veți învăța cum să luați decizii, să identificați oportunități și să definiți strategii de marketing și publicitate online pentru a atinge obiectivele companiei.... [-]

Spania Logroño
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master of Science în neuropsihologie și educație online a UNIR este singurul Maestru cu care veți învăța să optimizați performanța școlară și să dezvoltați talentul tutur ... [+]

Specializarea cu UNIR Online Master în Neuropsihologie și Educație

Master of Science în neuropsihologie și educație online a UNIR este singurul Maestru cu care veți învăța să optimizați performanța școlară și să dezvoltați talentul tuturor elevilor dvs. în sala de clasă.

* Conform ultimului studiu realizat de GAD3 (iunie 2017)Cu acest Master veți descoperi aplicarea neuropsihologiei în procesul de învățare și contribuția sa la dezvoltarea abilităților de bază, cum ar fi procesul de citire și scriere, aptitudinile vizuale și auditive și alte aspecte cheie, cum ar fi lateralitatea, creativitatea în sala de clasă etc.În mod practic, acest Master în neuroeducație abordează aspecte precum:Va fi îmbunătățită înțelegerea citirii elevilor dacă mișcările ochiului studentului se vor îmbunătăți?Are neuropsihologia educațională un răspuns pentru problemele de hiperactivitate cu deficit de atenție?Pot dezvolta creativitatea în sala de clasă pentru a îmbunătăți neurodezvoltarea? În ce fel?Poate fi detectat talentul și capacitățile ridicate? Ce programe pot fi aplicate în clasă pentru a servi în mod corespunzător pe acești elevi?Ce factori ai lateralității influențează matematica?Dezvoltarea abilităților neuropsihologice de bază contribuie la îmbunătățirea tulburărilor, cum ar fi dislexia și discalculia?Direcționat și susținut de o facultate de referință , specialiști în educație, neuropsihologie și psihologie copilului, Maestrul vă oferă cunoștințe solide, avansate și practice în domeniul neuropsihologiei educaționale aplicate învățării, îngrijirii, prevenirii, dezvoltării și nevoilor specifice a studenților.Acest Master oficial în neuropsihologie și învățământ la distanță vă pregătește să vă adaptați orele într-un mod eficient cu scopul de a îmbunătăți performanța școlară și de a depăși eșecul școlar, precum și de a... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Maestrul de Prevenire a Riscurilor Muncii Online al UNIR te califică ca un tehnician superior în PRL în cele trei posibile specializări și te pregătește să progresezi pro ... [+]

Obțineți masterat oficial la Prevenirea riscurilor profesionale (PRL) online la UNIR

Maestrul de Prevenire a Riscurilor Muncii Online al UNIR te califică ca un tehnician superior în PRL în cele trei posibile specializări și te pregătește să progresezi profesional , ca cei peste 3.000 de studenți. În plus, veți obține certificatul de auditor intern ISO 45001: 2018 de la TÜV Rheinland .

Gradul nostru oficial de masterat în PRL vă pregătește să faceți față cu succes provocărilor profesiei:

Abordare multidisciplinară, vocație tehnică și orientare practică cu care puteți aborda analiza și lua decizii reale prin metoda cazului.Mai mult de 300 de acorduri de stagiu .Licență PRO pentru utilizarea academică a ERGONAUTAS, portalul numărul 1 în domeniul ergonomiei ocupaționale și evaluarea ergonomică a locurilor de muncă.Certificat de auditor intern în sistemele de management al securității și sănătății ocupaționale conform ISO 45001: 2018 al TÜV Rheinland și care înlocuiește OHSAS 18001.... [-]
Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master Online în Managementul Proiectelor Tehnologice ale UNIR vă UNIR cu o orientare profesională de 100% în calitate de manager de prim nivel în managementul proiectelo ... [+]

Luați-vă masteratul online în managementul proiectelor tehnologice la UNIR

Master Online în Managementul Proiectelor Tehnologice ale UNIR vă UNIR cu o orientare profesională de 100% în calitate de manager de prim nivel în managementul proiectelor bazate pe tehnologie.

Advance în cariera ta profesională și să devii director al proiectelor tehnologice. Cu această diplomă de master în proiectarea și gestionarea proiectelor tehnologice, veți dezvolta abilitățile necesare pentru proiectarea, direcționarea și implementarea programelor IDI (cercetare, dezvoltare și inovare), atât naționale, cât și internaționale și proiecte bazate pe tehnologie cu finanțare publică sau privată.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

UNIR în psihopedagogia online vă va transforma într-un consilier de specialitate în domeniul învățării umane. Vă puteți îmbogăți cariera printr-o pregătire oficială a cer ... [+]

Obțineți diploma oficială cu Master în psihopedagogia online de la UNIR

UNIR în psihopedagogia online vă va transforma într-un consilier de specialitate în domeniul învățării umane . Vă puteți îmbogăți cariera printr-o pregătire oficială a cererii de forță de muncă în creștere , axată pe tratarea și soluționarea problemelor care împiedică progresul educațional al copiilor și adolescenților sau pe parcursul dezvoltării profesionale.

Extindeți-vă cunoștințele cu un Maestru practic de aplicare directă în sala de clasă. Peste 20.000 de studenți au fost deja instruiți cu noi

Cu o orientare practică puternică, programul acestui Master oficial în psihopedagogie este conceput astfel încât să puteți aplica imediat tot ceea ce a învățat în sala de clasă , împreună cu cele mai recente instrumente psihopedagogice.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Master în Online Cybersecurity de UNIR este primul postuniversitar oficial cu 100% de predare on-line, care are scopul de a vă instrui în principalele tehnici de protecți ... [+]

Specializarea în Securitatea Calculatoarelor cu Master în Online Cybersecurity a UNIR

Master în Online Cybersecurity de UNIR este primul postuniversitar oficial cu 100% de predare on-line, care are scopul de a vă instrui în principalele tehnici de protecție împotriva atacurilor și amenințărilor în sistemele de operare, rețele, aplicații software, sisteme web și baze de date .

Acest Master Online în Computer Security are 12 ediții în care peste 1200 de studenți au fost deja instruiți ca specialiști în Cybersecurity.

Cu ajutorul unei facultăți de specialitate care vă va îndruma în utilizarea celor mai multe instrumente avangardiste din sectorul Securității IT, veți dobândi cunoștințele necesare pentru a deveni un profesionist capabil să facă față creșterii numărului de atacuri cibernetice care afectează organizații.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UNIR

Masteratul în Tehnologii Educaționale și Competențe Digitale este prima diplomă de master oficial cu un subiect de neurotehnologie care cunoaște efectul pe care TIC îl ar ... [+]

Obțineți masterat în TIC online aplicat la educație cu UNIR

Masteratul în Tehnologii Educaționale și Competențe Digitale este prima diplomă de master oficial cu un subiect de neurotehnologie care cunoaște efectul pe care TIC îl are asupra procesului de învățare. Cu Master în TIC online aplicat la educație, veți dobândi competențe digitale ale secolului XXI.

Veți descoperi o viziune inovatoare a educației din perspectiva noilor tehnologii în domeniul educației și al resurselor digitale avangardiste, astfel încât elevii să învețe într-un mod eficient. În plus, veți primi un kit practic de robotică "Sphero mini" pentru a urma subiectul "Programare și robotică pentru profesori", care vă va ajuta să profitați la maximum de program.... [-]

Spania Logroño
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spania
Website
Număr de telefon
+34 941 209 743