Citește Descrierea Oficială

Ce este UDIMA ?

Deschis Universitatea din Madrid ( UDIMA ) este o instituție de învățământ conceput și proiectat în primul rând pentru nevoile oamenilor din secolul XXI: profesioniști care, din motive de calendar, mobilitate, distanța de reconciliere geografică sau de familie, necesită o universitate deschisă și flexibilă care permite de a combina studiul cu particularitățile fiecărui elev, în scopul de a obține o diplomă universitară de prestigiu oficial și recunoscute, adaptate în Europa și contactul cu lumea afacerilor, care oferă, de asemenea, locuri de muncă bun sau pentru a îmbunătăți ea are deja.

Cum fiecare student se adaptează?

Oferind un simplu și permanent clase virtuale, programe de acces fără restricții, în fiecare zi a semestrului. Protagonistul UDIMA este un student în formare, dimensiunea sa profesională și umană.

Avizarea fiecare elev un mod personalizat, în special în procesul de înregistrare, pentru a alege cursurile care se potrivesc cel mai bine timpul disponibil și capacitatea fiecărui. Prin monitorizarea continuă a cadrelor didactice și tutori în mediul apropiat, directă și reală.

Planificarea studiului prin „Ghidul de predare pentru cursul“ de desfășurare a activităților educaționale și de livrare într-un sistem de comunicare și de evaluare continuă, în care activitățile propuse sunt concepute pentru asimilarea treptată a cunoștințelor simplu, care cuprinde utilitatea practică a acestora.

Metodologia de studiu @ d lângă Universit

Suntem Universit @ d strânsă pentru că folosim noi TIC pentru a aduce cunoștințele studentului. Procesul de predare-învățare are loc prin clase virtuale UDIMA de evaluare continuă, și întotdeauna cu un plan detaliat de ceea ce se așteaptă de elevi din fiecare activitate și comunicare directă și constantă cu profesorii lor prin forumuri, tutoriale și tehnologie de telefon de inovare și de comunicare, care permite comunicarea în timp real.

La sfârșitul fiecărui semestru, studentul demonstrează cunoștințele dobândite în examenele finale clasă. Un alt motiv pentru care ne permite să fie recunoscut ca Universit @ d este mai aproape de numărul nostru mare de site-uri examinate. Există este un loc de examinare a UDIMA din apropiere. În Spania , suntem în Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Malaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Valencia, Vigo și Zaragoza. Avem, de asemenea birouri în alte țări din Europa, America și Africa. În plus, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, vă oferim și momente diferite de zile, astfel încât să puteți organiza examene ca potrivește cel mai bine. Toate programele noastre de studiu și de masterat începe în februarie și septembrie. Pentru mai multe informații cu privire la datele de doctorat, Institutul de Limbi și proprii, a se vedea titlurile web.

Servicii Student

Recunoașterea creditelor (validări)

Dacă doriți să efectuați transferul de fișiere de la o altă universitate, am realizat un studiu gratuit de recunoaștere credit pentru a determina subiectele pe care un student poate valida este liber; studentul trebuie să plătească 10% din costul primei de înregistrare pentru fiecare subiect în cele din urmă acestea decid să includă în fișierul.

materialeAvem un editorial tehnic responsabil cu dezvoltarea materialelor necesare pentru studiul diferitelor discipline și sunt adaptate 100% la învățare on-line. În plus, materialele sunt incluse în prețul subiectului, ceea ce ne face diferit de alte universități on-line.

Universitatea Biblioteca Hypatia

Hypatia bibliotecă universitară este parte a serviciilor de sprijin pentru cercetare, de studiu și de predare. Având în vedere natura sistemului nostru de învățământ bazat pe utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor și o gamă geografică de reședință a studenților noștri, colecția noastră de bibliotecă foarte extinsă este în mare parte accesibil prin intermediul internetului.

Burse și granturi

Am pus la dispoziția studenților noștri cu un serviciu personalizat prin intermediul Departamentului de Management al Granturi pentru a ajuta la procedurile de cerere de burse convocate de către Ministerul Educației, Culturii și Sportului (MECD). În cadrul acestor ajutoare este posibilitatea de a face parte din programul Erasmus, din moment ce un UDIMA este inclus, ca instituție de învățământ superior european în Carta Universitară Erasmus (EUC)

De locuri de muncă și antreprenori

Noi oferim studenților cu un set de servicii pentru a facilita intrarea acestora pe piața muncii. În mod similar, oferim companiilor măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor acestora în procesul de selecție de instrumente profesionale calificate.

Unitate pentru persoanele cu handicap UNE UDIMA

Compus din facultate si de personal, scopul său principal este de a oferi studenților cu nevoi speciale care decurg dintr-un succes handicap în programele lor de formare și de a promova aderarea la piața forței de muncă.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

MBA

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

În scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor din domeniul afacerilor Administrarea acestui titlu Master, care răspunde cererii de pe piața pro ... [+]

În scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor din domeniul afacerilor Administrarea acestui titlu Master, care răspunde cererii de pe piața profesională se dezvoltă: nevoia de a dobândi un grad înalt de specializare în domeniul managementului și organizațiile de management în mediile globalizate și extrem de incerte ale secolului XXI.

Gradul Acest design de master să satisfacă perfect interesul viitorilor profesioniști care urmează să fie orientate spre piața forței de muncă, de cotitură în practică și specializare a majorității profilurilor profesionale identificate de către subcomitetele responsabili pentru proiectarea Note Economie și afaceri (masterat alb în Economie și Business Book. ANECA. 2005), care consolidează dimensiunea lor sistemică, integrată și holistică, o competență de bază de management în secolul XXI.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Dobândi un nivel ridicat al sectorului financiar spaniol teoretic și practic și servicii bancare, precum și toate serviciile și produsele pe care băncile oferă expertiza ... [+]

Situația economică și financiară tot mai complexă și mai globalizată, actuală reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită o profundă tehnică și practică în domeniul bancar și expertiza din sectorul financiar.

Prin importanța bancare și a structurii financiare are asupra economiei mondiale, precum și organizarea socială contemporană, este gradul de predare ce master în domeniul bancar și consultanță financiară. Titrarea cu multiple oportunități de carieră în dezvoltarea profesională în sectorul bancar și financiar.

Master în domeniul bancar și financiar consultativ este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 75 din 28 martie 2012.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Situația economică și financiară tot mai complexă și mai globalizată, actuală reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită profesioniști care acoperă nevoia companiil ... [+]

Situația economică și financiară tot mai complexă și mai globalizată, actuală reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită profesioniști care acoperă nevoia companiilor de a avea grupuri de experți, care au o pregătire consolidată probleme de contabilitate, atât la nivel național și dintr-o perspectivă internațională. Pentru această calificare este un trebuie să beneficieze de formare, care oferă cunoștințe, competențe și abilități operaționale atât în ​​ceea ce specifică în domeniul contabil, precum și în toate acele domenii care sunt legate, cum ar fi de afaceri financiare și juridice.

Master în Management și Contabilitate este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 141 din 13 iunie 2013.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

program de formare pentru profesori, cercetători și cadre didactice, cu scopul de a permite cunoașterea și utilizarea noilor tehnologii de comunicare și informare, precum ... [+]

program de formare pentru profesori, cercetători și cadre didactice, cu scopul de a permite cunoașterea și utilizarea noilor tehnologii de comunicare și informare, precum și noi modele de formare e-learning și b-learning-ului, în beneficiul activități de formare în noile contexte educaționale.

Prin urmare, intenționează să formeze un profesor care știe, să își asume și să se adapteze noilor tehnologii la nevoile lor de predare și de cercetare.

În același timp, încearcă să aprofundeze cunoașterea posibilităților oferite de curente și emergente, pentru a găsi noi modalități de obținere și de gestionare a tehnologiei informației în mediile educaționale.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Cunoașterea corectă a sistemului fiscal spaniol nu necesită doar un efort de analiză și evaluare a taxelor pe care le cuprind, dar, de asemenea, de studiu și luarea în co ... [+]

De masterat în cele mai bune Votat Spania 2013 în categoria sa de către ABC de zi cu zi

Cunoașterea corectă a sistemului fiscal spaniol nu necesită doar un efort de analiză și evaluare a taxelor pe care le cuprind, dar, de asemenea, de studiu și luarea în considerare a altor aspecte, cum ar fi impozitarea internațională, impozitarea specifică a anumitor tranzacții și societăți cu impozitare diferențiată, procedurile stabilite în fiscale, etc.

În scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor se dezvoltă un titlu eminamente didactic și practice de orientare Master în Impozitare / Brut, care răspunde cererii de pe piața profesională: necesitatea de a dobândi un nivel ridicat gradul de specializare în domeniul fiscal.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Gradul titlul Master în diviziunea economică și financiară are un program de formare adaptat la situația economică și financiară actuală, precum și în scopul de a contrib ... [+]

Master de Management Financiar Economic are un program de formare adaptat la situația economică și financiară actuală, precum și în scopul de a contribui la îmbunătățirea competențelor profesioniștilor, răspunde la o cerere de specializare pe piața profesională în domeniu de management al afacerii.

Scopul este de a dobândi un nivel ridicat de cunoștințe și abilități care să permită să gestioneze activitățile de natură financiară și contabilă a afacerii și design de planificare a strategiilor financiare, supravegherea zonelor de control contabil și de gestiune și Trezorerie, precum ca impactul sistemului fiscal în planificarea și strategia companiei.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Obiectivul principal al Master este prezentarea și punerea în aplicare a măsurilor necesare pentru punerea în aplicare și să opereze principalele surse de energie regener ... [+]

În ultimii ani, a existat o creștere fără precedent în sectorul energetic la nivel european și internațional, ca răspuns la cerințele sociale, un pariu politic și economic pentru o mai bună utilizare a energiei și generarea de ea prin surse nu poluează mediul înconjurător. Planuri de acțiune privind energia regenerabilă, atât la nivel național și internațional, acestea prevăd o piață a muncii extrem de competitivă în anii următori în domeniul eficienței energetice și utilizarea energiilor regenerabile, care există deja în prezent o cerere mare profesioniști formați în aceste domenii, dar, de asemenea, cu un nivel al cererii în ceea ce privește cunoștințele teoretice și practice de mare, numai realizabile prin colegiu.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Obiectivele de Master Professional of Business Management Internațional: Pentru a instrui profesioniști cu înaltă calificare în domeniul conducerii și managementului orga ... [+]

Gradul de Master în Afaceri Internaționale de la UDIMA are ca scop achiziționarea de formarea avansată de student, natura de specialitate, având ca scop specializarea profesională în domeniul conducerii și managementului organizațiilor în medii internaționale.

În proiectarea curriculum-ului, care le-au luat în considerare principalele domenii de activitate, în scopul de a crea o practică, reală și adaptată la cerințele educației pe piața muncii. Pentru aceasta, ei s-au luat în considerare cunoștințele, aptitudinile și abilitățile pe care profesioniștii apreciază cea mai importantă într-o societate care cere unor profile caracteristice adaptate tehnologiilor din acest sector.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Din ce în ce de multe ori companiile să implementeze noi modele organizaționale bazate pe capitalul uman ca diferență competitivă. managementul modern al resurselor umane ... [+]

Din ce în ce de multe ori companiile să implementeze noi modele organizaționale bazate pe capitalul uman ca diferență competitivă.

managementul modern al resurselor umane necesită prezența și acțiunea unor specialiști calificați în domeniu, locul de muncă trebuie să se afle care a primit specializat în cadrul mai larg al formării resurselor umane.

Ca răspuns la această cerere, Open University din Madrid (UDIMA) conferă titlul oficial de Master în Management și Managementul Resurselor Umane al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 141 din 13 iunie 2013.

Scopul tau este de a obține profesioniști cu abilități generale și specifice necesare pentru a integra și de a dezvolta oameni in cadrul proiectului de afaceri, care include în căutarea angajamentul lor față de acesta, contribuind astfel la diferențierea societății și a durabilității acesteia.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Master în Management și Marketing oferă studenților cu o înțelegere profundă a subiectelor de Management și Marketing, utile pentru cariera în continuare, și ajută la dez ... [+]

Luând ca punct de plecare dinamica pieței actuale, care sunt caracterizate prin rate de creștere scăzute sau de saturație a acestora și în care, în termeni generali, de aprovizionare depășește cu mult cererea, au stabilit un context care numai acele companii și organizații care sunt capabile să se adapteze la nevoile și cerințele piețelor în care își desfășoară activitatea vor continua să funcționeze și să se dezvolte în ele.

Master în Business Management și Marketing este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 75 din 28 martie 2012.

Adresat

Master în Management și Marketing oferă studenților cu o înțelegere profundă a subiectelor de Management și Marketing, utile pentru cariera în continuare, și ajută la dezvoltarea capacităților critice și analitice necesare pentru a evalua aspecte relevante de companii din acest domeniu major al activității economice.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Obiectivul de Master în Marketing Digital și Social Media este de a instrui profesioniști de top care au nevoie să dezvolte și să pună în aplicare strategii de marketing ... [+]

Obiectivul de Master în Marketing Digital și Social Media este de a instrui profesioniști de top care au nevoie să dezvolte și să pună în aplicare strategii de marketing de succes pentru a ajunge la consumatori pe piețele existente și prin intermediul noilor media digitale.

La finalizarea Maestru, studenții vor fi capabili să:

Stăpânirea tehnicilor de comerț electronic, de vânzare pe web și generatoare de trafic spre site-uri. Stabilirea unor obiective adecvate pentru marketingul online și să evalueze ROI acestor acțiuni. Adâncire de poziționare teme, succes de dezvoltare web, CRM, e-mail marketing sau Social Media Marketing. Executam strategii de marketing digitale și campanii de publicitate de proiectare pe Internet. Schimbarea modului în care societatea se referă, comunică și gestionează relația cu clienții și piețele, să se adapteze la economie și societate. ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză