UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia) este o universitate privată înființată în 1996, cu o misiune clară: de a instrui studenților cu cunoștințe și abilități de a servi societatea, de a contribui la extinderea în continuare a cunoașterii umane prin cercetare ca o parte integrantă a dezvoltării de om și omenire și să participe la misiunea evanghelică a Bisericii Catolice în domeniul educației și culturii.

Persoană la persoană, față în față

Elevii UCAM poate conta pe o atenție personalizate care se potrivește nevoilor lor. Personalul de la valoarea UCAM relația personală în contextul învățării, motiv pentru care fiecare student este dat un tutore personal și clase cu un număr mic de colegi. Varietatea programele academice oferite, adaptarea în mod constant la nevoile reale ale societății și recunoscute de Spațiul European al Învățământului Superior, reflectă această bază ghid-line: fiecare elev este un motiv pentru UCAM să-și continue activitatea de lupta pentru perfecțiune.

Învățarea în acțiune

Universidad Católica San Antonio de Murcia împuternicește studenții să dezvolte propriile aptitudini reale. Infrastructura clasă campus, a laboratoare și studiouri, împreună cu subiectele practice oferite va primi studenți gata de a pune cunoștințele pe care le dobândesc în acțiune. Fiecare elev trebuie să completeze un stagiu în instituții publice sau private, unde vor avea un gust de domeniul lor de expertiză în viitor. UCAM oferă mai mult de 50 de grupuri de cercetare care lucrează în strânsă colaborare cu întreprinderile, cum ar fi Coca-Cola, Danone, Vodafone sau Siemens.

Mai mult de cunostinte, valori

Ca o instituție catolică angajată în Biserică, UCAM nu mai mult de a oferi educație de calitate. Transmiterea valorilor este un pilon al acestei universități și este ceea ce face diferența pentru viitorul elevilor noștri: ei nu vor deveni doar o mare profesioniști, dar acestea se vor dezvolta, de asemenea, o etică personală puternică și empatie. Formarea UCAM este integral, cuprinzătoare și oferă oportunități ample de dezvoltare personală prin oportunități de voluntariat, congrese, seminarii, proiecte de cercetare și servicii religioase.

Deschis și Global

Cu o vocație internațională puternică, elevii UCAM au posibilitatea de a dezvolta perspectiva lor la nivel global prin programe comune, colaborări și acorduri de schimb cu mai mult de 150 de universități din întreaga lume, inclusiv UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Universitatea Nationala din Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) și PUC - Rio Grande do Sul. Birouri UCAM în Cuba, Jakarta, Singapore și Bruxelles să lucreze împreună pentru a dezvolta strategii internaționale al universității.

Elite Sport

Bine ati venit la Universitatea de Sport în Spania. Urmând modelul anglo-saxon, sportul este o parte din ADN-ul UCAM lui, doar după ce a fost salutat ca campion al spaniole interuniversitară Campionatele pentru al doilea an consecutiv, cu 76 de medalii de aur (50). UCAM se poate lauda cu sportivi de top, inclusiv medaliați olimpici Mireia Belmonte și David Cal și campioni mondiali, cum ar fi Melanie Costa. Cele 21 de echipe federalizate sponsorizat și gestionate de UCAM includ UCAM Murcia CB, o echipa de baschet profesionist concurente în ACB Liga Endesa. Facilitățile sportive sunt conduse de Sports Center UCAM, o sală de sport de înaltă tehnologie accesibilă atât universității și a comunităților locale.

Stil de viață Murcia's, stilul tău de viață

Campus UCAM lui de los Jeronimos este situat în Murcia, capitala regiunii de sud-est a Spania, unde vreme mediteranean se alătură frumusețea naturală a plajele din Costa Cálida, Cu munți și domeniile Huerta de Europa. Patrimoniul culturii spaniole, cunoscut pentru flamenco, tapas și fiesta, se reflectă în oameni Murcia lui: primitoare, caldă, entuziastă și sociabil. Ca o regiune de dimensiuni medii (1,5 milioane de locuitori), Murcia este plină de dinamica artistice și sociale în timp ce oferă costuri de trai accesibile, un mediu sigur și infrastructură modernă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterat » Vedea An pregătitor » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Inovare și Marketing Turism Online

Online Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Spania Spain Online

Cursul de Master în Inovație și Turism Marketing Online este destinat persoanelor fizice care posedă aceeași pasiune pentru cultura inovării, tehnologiei și marketingului aplicate în organizațiile de turism ca un student tradițional. [+]

Cursul de Master în Inovație și Turism Marketing Online este destinat persoanelor fizice care posedă aceeași pasiune pentru cultura inovării, tehnologiei și marketingului aplicate în organizațiile de turism ca un student tradițional.

Acest program online este conceput pentru a fi disponibil complet online pentru cei care doresc să-și dezvolte profilul de educație, menținându-și totodată cariera profesională și rutina zilnică.

Elevii care doresc să participe la acest program trebuie să fie absolvent al unui studiu în domeniul turismului sau să aibă o diplomă la nivel universitar într-un domeniu academic diferit.

Spania este destinația principală din lume pentru turismul de vacanță și cea de-a doua țară cele mai vizitate din lume cu cele mai multe orașe ale Patrimoniului Mondial, a treia în ceea ce privește zonele naturale declarate rezervații ale biosferei sau țara cu cele mai multe plaje cu steag albastru Emisferă.... [-]


Master în Managementul Ospitalității Online

Online Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Spania Spain Online

Masterat în Hotel Hospitality Online își propune să ofere studenților instruirea necesară pentru a-și atinge dezvoltarea personală și profesională ca manageri la cel mai înalt nivel în cadrul companiilor din industria ospitalității internaționale. [+]

Masterat în Hotel Hospitality Online își propune să ofere studenților instruirea necesară pentru a-și atinge dezvoltarea personală și profesională ca manageri la cel mai înalt nivel în cadrul companiilor din industria ospitalității internaționale.

Oportunități de carieră

La sfârșitul programului absolvenții sunt calificați să devină:

Hotel și director de cazare turisticăDirector de marketingDirectorul comercial / de vânzăriDirector de AprovizionareManager al calitatiiȘef al administrațieiȘeful RecepțieiRelații publice / PRManager de rezervăriBenchmarking ManagerDirector de operațiunidirector de resurse umaneManager de comunitateFreelance antreprenorFranchising ExpertDirector al Departamentului Alimentar și Băuturi... [-]

Videoclipuri

Welcome to Murcia!

UCAM International

Spot - UCAM Spirit

Contactează
Adresa locaţie
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe

Murcia, Region of Murcia, 30107 ES
Adresa locaţie
Spain Online, ES