OBS International - Online Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

OBS Business School Este prima școală de afaceri online de 100% din Spania, care oferă cursuri online de MBA și Master în management, care sunt concepute să antreneze directori și manageri de afaceri, astfel încât să conducă companii și instituții de la o nouă paradigmă a durabilității și a inovării.

Metodologia online a diplomelor de masterat, a cursurilor postuniversitare și a MBA-urilor promovează comunicarea flexibilă și imediată, încurajează discuțiile eficiente, încurajează munca în echipă și facilitează interacțiunea între toți participanții, indiferent dacă sunt elevi, profesori sau invitați profesioniști.

fundal-header-desktop

OBS Business School a fost înființată în 2006 ca prima școală de afaceri online de 100% în limba spaniolă. A fost fondată alături de Grupul Planeta, lider mondial în publicarea pe piața spaniolă, cu un know-how remarcabil în domeniul e-learning.

Scopul principal al școlii este de a instrui directorii și managerii de afaceri să conducă companii și instituții, într-o nouă paradigmă pentru managementul durabil și inovator. Pentru a realiza acest lucru, prin programele noastre MBA, Master și Postuniversitare Oferim profesioniștilor și companiilor instruire completă în toate domeniile funcționale ale unei organizații, care vine întotdeauna cu flexibilitatea oferită de metodologia noastră online. Acest lucru a dus la două programe de MBA (Executive MBA și Global MBA) fiind recunoscut de Financial Times ca fiind printre cele mai bune programe de MBA on-line din lume. În plus, în anul 2015, pentru al cincilea an consecutiv, am fost recunoscuți drept cea mai bună școală de afaceri online spaniolă de către "Clasamentul latin american pentru formare online". Mai mult, acest clasament a selectat șase grade OBS Master ca fiind cele mai bune programe online din categoriile respective:

  • Global MBA , ales ca cel mai bun Online MBA
  • Master în Marketing și Managementul Comercial , selectat ca cel mai bun Master Online în Marketing
  • Master în Resurse Umane , ales ca cel mai bun Master Online în Resurse Umane
  • Master în Managementul Proiectelor , cel mai bun Master Online în Managementul Proiectelor
  • Master în Managementul Lanțului de Aprovizionare și Logistică , cel mai bun Master Online în Managementul Lanțului de Aprovizionare
  • Master în Management Financiar , a votat drept cel mai bun Master Online în Managementul Financiar

Una dintre cele mai mari contribuții ale OBS Business School a fost dezvoltarea unei metodologii flexibile care permite studenților să găsească un echilibru între viața lor de familie, muncă și viața academică. Datorită acestei metodologii înregistrate în Registrul de proprietate intelectuală, monitorizarea și finalizarea indicatorilor de studii pentru OBS au înregistrat un nivel de 91%; Media pentru aceste programe în conformitate cu AACSB (Asociația de a Advance Collegiate Școli de Afaceri) nu este mai mare de 60%. În plus, Școala oferă o diplomă dublă alături de Universitatea din Barcelona, ​​cea mai mare universitate publică din Spania, cu peste 560 de ani de istorie.

La OBS căutăm să satisfacem nevoia de formare continuă a calității fără bariere fizice, ceea ce permite studenților noștri să-și echilibreze viața personală cu dezvoltarea profesională pe care piața contemporană o cere.

Locații

Barcelona

Address
Av. Gran Via de l'Hospitalet, 16-20
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră