LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LABASAD , Școala Superioară Online de Artă și Design din Barcelona , este o referință la formarea internațională online specializată în design și artă, cu scopul de a pregăti profesioniști care își dezvoltă creativitatea și inovația.

Învață din partea de sus! 100% online și live

Modelul pedagogic se bazează pe o metodologie online, personalizată, flexibilă și cu cursuri online în direct, astfel încât studentul să poată studia în ritmul său și însoțit în permanență de cei mai buni designeri.

Metodologie 100% online

Conectați-vă oricând și oriunde doriți. Campusul virtual vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Urmărire personalizată Veți fi întotdeauna însoțit de profesorul fiecărui subiect și de coordonatorul personal. 100% practic. Exerciții practice și realizarea de proiecte care vor face parte din portofoliul dvs. profesional. Cursuri online live. Lecții programate săptămânal unde vor fi oferite ateliere practice de conceptualizare a cunoștințelor. Master-class. Cursuri de masă predate de profesioniști recunoscuți în design. Pregătire interactivă. Împărtășește-ți îndoielile și preocupările cu profesorii și colegii tăi prin forumuri și chat-uri. Resurse didactice. Acces la diferite resurse de învățare: lectură complementară, scheme cu idei cheie, etc. Sistem de evaluare continuă. Învățare progresivă și constantă bazată pe livrarea periodică a practicilor pe tot parcursul cursului.

Despre facultatea noastră

Toate facultățile noastre sunt active și își dezvoltă cariera profesională în agenții sau studii prestigioase la nivel național și internațional. Cu ei, veți afla cum este zi de zi un profesionist în design grafic. Acestea apropie elevul de realitatea pieței muncii. Sunt nume minunate de design, animatori de referință sau creatori creatori și transgresivi. Multe dintre ele au primit premii și recunoaștere profesională.

Locații

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Catalonia, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră