Instituto Tecnológico MasterD Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

prezentare

Cheia succesului profesional constă în aptitudinile pe care o persoană este capabilă să le achiziționeze, acestea fiind tot mai apreciate de companii atunci când aleg un candidat la un loc de muncă.

Acesta este motivul pentru care a Instituto Tecnológico MasterD Online care are ca scop instruirea profesioniștilor din domeniu pentru a dobândi competențele profesionale adecvate pentru a intra pe piața forței de muncă.

Pentru aceasta avem în instituția noastră cea mai bună echipă de profesioniști din domeniu care îi vor ajuta pe studenții noștri să dobândească abilitățile potrivite, cu ajutorul claselor noastre de tehnologie distribuite în toată geografia națională. În aceste spații tehnologice studenții noștri vor pregăti abilitățile necesare pentru a consolida cunoștințele teoretice dobândite anterior.

În cele din urmă, pentru a ne îndeplini misiunea, Instituto Tecnológico MasterD Online colaborează cu cele mai importante companii tehnologice din fiecare sector. Această colaborare va ajuta elevii noștri să dobândească abilitățile corecte și să faciliteze inserția acestora pe piața forței de muncă.

metodologie

Institutul tehnologic al MasterD Online oferă o pregătire deschisă de calitate, amestecată și adaptată nevoilor studenților noștri. Avem experți în fiecare dintre subiectele care îi vor ajuta pe elevi să-și atingă scopul prin intermediul unor cursuri, conferințe și întâlniri personale. Toate activitățile "față în față" se vor desfășura în fiecare clasă tehnologică distribuită pe întreg teritoriul național sau în facilitățile companiilor noastre colaboratoare. Fără îndoială, suntem angajați într-o pregătire practică și flexibilă pentru oricine dorește să-și extindă abilitățile profesionale.

Instituto Tecnológico MasterD Online are ca scop analiza integrală a instituției care învață cursurile, pentru a garanta studiile, precum și gradul propriu de predare. Pentru aceasta, Instituto Tecnológico MasterD Online acreditează succesul următoarelor aspecte:

  • Integritatea instituțională: verifică aspectele legate de informații, admitere, ratele și gestionarea proceselor și serviciilor.
  • Responsabilitatea administrativă: asigură calitatea situației juridice, relevanța facilităților, stabilitatea personală și financiară a instituției, valorile etice și angajamentul de îmbunătățire continuă.
  • Calitatea academică: se referă la calitatea în materie de predare, învățare și servicii. Ca instituție de învățământ reclamantă, respectăm procedurile de asigurare a excelenței academice. În acest sens, trebuie să arătăm de ce procedurile noastre îmbunătățesc succesul studenților și ridică așteptările de predare, învățare, cercetare și servicii. Această muncă bună conduce obiectivele și misiunea instituției. Același lucru trebuie să demonstrați calitatea cursului pe care doriți să îl verificați.

practici

O parte foarte importantă a procesului nostru de formare este implementarea competențelor dobândite într-o companie. Pentru aceasta studenții vor avea serviciul nostru de internship în companie. Avem ajutorul a peste 1.200 de companii de tehnologie care colaborează cu noi pentru a vă atinge obiectivul.

Odată ce ați terminat pregătirea teoretică și practică, veți începe procesul de pregătire a tuturor aptitudinilor dobândite pe parcursul cursului într-o companie reală. Pentru a face acest lucru, și ca parte a procesului de formare a competențelor, vom colabora pentru a învăța despre piața forței de muncă și despre modul de a trata în mod corespunzător inserția la locul de muncă.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Online Diplomas » Vedea Online Cursuri » Vedea Online Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Calculatoare online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest curs de întreținere și reparații pe calculator vă pregătește să obțineți certificarea oficială a Asociației Tehnicienilor de Calcul (ATI) în "Securitate și colaborare pe Internet". [+]

Repararea și întreținerea calculatoarelor

Doriți să deveniți un tehnician de reparații de echipamente informatice? Doriți să vă promovați profilul profesional cu certificate oficiale de calculator? Cunoașteți lumea imprimării 3D?

Acest curs de întreținere și reparații pe calculator vă pregătește să obțineți certificarea oficială a Asociației Tehnicienilor de Calcul (ATI) în "Securitate și colaborare pe Internet".

În zilele noastre, este esențial să aveți o certificare profesională de succes pentru a face față interviurilor de angajare cu o garanție.

Gestionați asamblarea și repararea oricărui computer indiferent de tehnologia dvs. și învățați să efectuați reparații, luând în considerare securitatea calculatorului și colaborarea online utilizând instrumente de acces la distanță de pe Internet.... [-]


Curs avansat Onlne în aplicații mobile

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu acest curs de dezvoltare a aplicațiilor pentru mobil veți învăța cum să creați aplicații mobile Android sau iPhone. În plus față de studierea programelor Android și iOs, acest curs de aplicații mobile include cursuri de formare în JAVA, un limbaj de programare necesar pentru a vă dezvolta cunoștințele și a deveni un expert în programarea aplicațiilor mobile. [+]

Cum se creează o aplicație

Doriți să aflați cum să creați o aplicație pentru dispozitive mobile Android și iPhone? Vrei să intri pe o piață în plină expansiune a lumii?

Și odată creată, doriți să profitați de aplicațiile dvs. și să câștigați bani cu ei?

Acest curs avansat în aplicații mobile vă pregătește să intrați în lumea dezvoltării de aplicații și să creați soluții pentru platformele tehnologice mobile Android și IOS (iPad, iPhone și iPod Touch).

Cu acest curs de dezvoltare a aplicațiilor pentru mobil veți învăța cum să creați aplicații mobile Android sau iPhone. În plus față de studierea programelor Android și iOs, acest curs de aplicații mobile include cursuri de formare în JAVA, un limbaj de programare necesar pentru a vă dezvolta cunoștințele și a deveni un expert în programarea aplicațiilor mobile.... [-]


Curs de electricitate industrială online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu cursul de electricitate industrială, veți dobândi cunoștințele teoretico-practice pe care trebuie să le puteți lucra în asamblarea și întreținerea instalațiilor electrice și automate. [+]

Studiu de energie electrică industrială

Cu cursul de electricitate industrială, veți dobândi cunoștințele teoretico-practice pe care trebuie să le puteți lucra în asamblarea și întreținerea instalațiilor electrice și automate.

Pregătiți acest curs în domeniul electricității industriale în ritm propriu, cu metodologie online sau combinată cu ateliere practice la centrul dvs. MasterD și cursuri video. În plus, odată ce ați terminat pregătirea în domeniul electricității în industrie, veți avea posibilitatea să faceți stagii de practică în companiile partenere și să faceți parte din grupul nostru exclusiv de locuri de muncă pentru studenți.

Toate acestea cu garanția colaborării cu SIEMENS pentru întreaga problemă a instruirii în produsele și driverele de automatizare.... [-]


Curs de programare pentru aplicații mobile mobile

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

În cursul aplicațiilor mobile veți învăța cele două limbi de programare cele mai importante, cum ar fi Java și Swift, cu care vă veți dezvolta aplicațiile multi-platformă. [+]

Curs de aplicații mobile

Doriți să aflați cum să vă dezvoltați propriile aplicații pentru cele două platforme cele mai importante de pe piață?

Cu acest curs de programare pentru aplicații mobile puteți crea aplicații pentru telefoane mobile Android și Iphone.

În cursul aplicațiilor mobile veți învăța cele două limbi de programare cele mai importante, cum ar fi Java și Swift, cu care vă veți dezvolta aplicațiile multi-platformă.

Vă vom antrena pentru a deveni un adevărat dezvoltator profesionist de aplicații mobile, unul dintre cele mai solicitate locuri de muncă de astăzi.

În plus, cu acest curs de creare a aplicațiilor mobile, veți avea, de asemenea, cursuri live cu profesori de specialitate, cu care vă veți completa formarea cu cunoștințele suplimentare și abilitățile pe care le veți dobândi pe parcursul cursului.... [-]


Curs online de aplicații pentru iPhone

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Învățați să programați în mediul iOS și pregătiți-vă să deveniți un profesionist specializat în dezvoltarea de aplicații iOS. Dezvoltarea aplicațiilor mobile a însemnat în ultimii ani o "boom" în dezvoltarea calculatoarelor și a afacerilor. Știind cum să dezvolte aplicații în mediul Apple, este să intri în lumea celei mai valoroase și mai importante companii din lume. [+]

Curs Aplicatii pentru iPhone

Doriți să învățați programarea iOS și să creați aplicații și jocuri video pentru iPhone, iPad, Apple Watch sau Apple TV?

Învățați să programați în mediul iOS și pregătiți-vă să deveniți un profesionist specializat în dezvoltarea de aplicații iOS.

Dezvoltarea aplicațiilor mobile a însemnat în ultimii ani o "boom" în dezvoltarea calculatoarelor și a afacerilor. Știind cum să dezvolte aplicații în mediul Apple, este să intri în lumea celei mai valoroase și mai importante companii din lume.

Acest curs de dezvoltare a aplicațiilor iOS este complet actualizat cu cele mai recente versiuni și lansări ale Apple. Sistem de operare IOS, Xcode ca instrument de dezvoltare și limbaj de programare Swift. Veți învăța, de asemenea, cum să proiectați din 0 aplicațiile dvs. cu instrumentul Sketch.... [-]


Curs online de automate programabile

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest curs de automate programabile este conceput astfel încât oricine cu o cunoaștere minimă a energiei electrice să învețe să programeze, să proiecteze și să integreze automatele într-un sistem automat. [+]

Curs PLC cu Siemens Automata

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza un automat programabil? Și cum ai putea automatiza un proces? Dacă da, acesta este cursul tău.

Acest curs de automate programabile este conceput astfel încât oricine cu o cunoaștere minimă a energiei electrice să învețe să programeze, să proiecteze și să integreze automatele într-un sistem automat.

Veți învăța cum să utilizați TIA Portal, noul software Siemens pentru controlul elementelor automate, concentrându-se pe automatul S7-1200.

Cu ajutorul profesorilor noștri specializați, clasele live și atelierele practice din cel mai apropiat centru va fi capabil să fie un expert programator automat. În plus, avem acorduri cu companii importante din sectorul industrial, așa că, odată ce ați terminat cursul de programare PLC, veți avea posibilitatea de a efectua cursuri de formare în companii.... [-]


Curs Online de Automatizare Industrială

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu acest curs de automatizare industrială veți învăța să vă ocupați de instrumentele principale necesare într-o automatizare: automat, comunicații industriale și ecrane SCADA. Veți fi pregătiți să controlați producția și să o monitorizați, să găsiți deficiențe și să știți cum să proiectați, configurați și utilizați rețele de comunicații industriale. [+]

Studiul automatizării industriale

Industria actuală tinde spre automatizarea completă a tuturor proceselor sale în așa-numita industrie 4.0. Vrei să fii parte din această schimbare?

Cu acest curs de automatizare industrială veți învăța să vă ocupați de instrumentele principale necesare într-o automatizare: automat, comunicații industriale și ecrane SCADA. Veți fi pregătiți să controlați producția și să o monitorizați, să găsiți deficiențe și să știți cum să proiectați, configurați și utilizați rețele de comunicații industriale.

Unul dintre instrumentele folosite pentru instruirea în automatizare și robotică va fi TIA Portal, noul software Siemens.... [-]


Curs online de imprimare 3D

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Doriți să învățați tipărirea 3D? Din ce în ce mai multe știri sau rapoarte apar în ceea ce privește realizările tehnologiilor 3D în diverse sectoare (industrie, tehnologie, sănătate etc.), lucruri care pînă acum nu păreau a fi science fiction sunt reale. [+]

Curs de instruire în imprimarea 3D

Doriți să învățați tipărirea 3D? Din ce în ce mai multe știri sau rapoarte apar în ceea ce privește realizările tehnologiilor 3D în diverse sectoare (industrie, tehnologie, sănătate etc.), lucruri care pînă acum nu păreau a fi science fiction sunt reale.

Din acest motiv, am creat acest curs de tipărire 3D, cu ajutorul căruia veți învăța toate avantajele acestei noi tehnologii și veți fi instruiți în proiectare, scanare și imprimare 3D și post-imprimare 3D.

Cu acest curs de imprimante 3D veți ști care sectoare beneficiază de această tehnologie 3D. După ce le cunoașteți, vă recomandăm să vă specializați într-unul în special.... [-]


Curs online de instalator de electricitate

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu cursul nostru de instalare electrician veți învăța asamblarea și întreținerea instalațiilor electrice de joasă tensiune pentru a putea practica un electrician profesionist. [+]

Curs de electricitate

Cu cursul nostru de instalare electrician veți învăța asamblarea și întreținerea instalațiilor electrice de joasă tensiune pentru a putea practica un electrician profesionist.

Companiile au nevoie de personal acreditat în domeniul electricității pentru a aproba instalațiile electrice. Cu acest curs de energie electrică veți dobândi cunoștințele teoretice și practice pentru a învăța una dintre cele mai solicitate profesii tehnice și veți putea obține licența dvs. profesionist de electrician.

Puteți studia energia electrică online sau semiprezistențială în centrele noastre MasterD prin intermediul cursurilor live cu profesorul dvs., ateliere de curs în săli de clasă specializate și posibilitatea stagiilor profesionale în companii din sectorul electric, cum ar fi Electrigran și Prosegur, printre altele.... [-]


Curs online de programare Android

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest program de programare Android vă oferă posibilitatea de a deveni un expert profesionist în programarea și dezvoltarea de aplicații Android, cea mai răspândită platformă de dispozitive mobile de pe piață și unul dintre cele mai solicitate profiluri de pe piața muncii. [+]

Aflați cum să programați pe Android

Doriți să vă creați propriile aplicații Android?

Acest program de programare Android vă oferă posibilitatea de a deveni un expert profesionist în programarea și dezvoltarea de aplicații Android, cea mai răspândită platformă de dispozitive mobile de pe piață și unul dintre cele mai solicitate profiluri de pe piața muncii.

Cu acest curs Android, veți învăța cum să vă ocupați de mediul Android Studio și să aflați cele mai recente evoluții în aplicațiile Android. În plus, vă puteți crea propria aplicație Android și vă vom arăta cum o puteți publica pe Google Play.

Pregătiți-vă această cursă în aplicații Android, în ritm propriu, cu un campus online, cursuri live cu profesorul dvs. și videoclases, cu toate acestea puteți deveni dezvoltator de aplicații pentru Android.... [-]


Curs online despre energia solară fotovoltaică

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Energia solară fotovoltaică este baza pe care va fi construit noul model energetic. Cererea pentru un profil calificat, capabil să realizeze acest tip de instalare, este una dintre cele mai solicitate în prezent. Auto-consumul este o realitate, iar întreaga Europă investește deja, astfel încât toți cetățenii UE să aibă acces la această tehnologie. [+]

Doriți să fiți un instalator de panouri solare?

Energia solară fotovoltaică este baza pe care va fi construit noul model energetic. Cererea pentru un profil calificat, capabil să realizeze acest tip de instalare, este una dintre cele mai solicitate în prezent. Auto-consumul este o realitate, iar întreaga Europă investește deja, astfel încât toți cetățenii UE să aibă acces la această tehnologie.

Cu acest curs de panouri fotovoltaice veți învăța cum să instalați panouri solare fotovoltaice, să efectuați o dimensionare, asamblarea și întreținerea instalațiilor sau cum să rezolvați defecțiunile acestor instalații.

Avem colaborare în furnizarea de seminarii față-în-față și online cu unele dintre cele mai bune companii din sectorul energetic, cum ar fi Ingeteam, Endef sau Ecomesh.... [-]


Curs Online în Mecanica Automobilelor

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest curs de mecanică auto vă pregătește să obțineți un titlu oficial, certificatul de profesionalism în întreținerea sistemelor de transmisie a forței și a sarcinilor de autovehicule care vă prezintă procesele de acreditare a competențelor pe care administrația muncii din comunitățile autonome le convine . [+]

Vrei să lucrezi ca mecanic de mașini?

Acest curs de mecanică auto vă pregătește să obțineți un titlu oficial, certificatul de profesionalism în întreținerea sistemelor de transmisie a forței și a sarcinilor de autovehicule care vă prezintă procesele de acreditare a competențelor pe care administrația muncii din comunitățile autonome le convine .

Cursul de mecanică a mașinilor vă oferă posibilitatea de a vă pregăti online printr-un campus unde veți avea tot materialul în orele video și în orele de curs cu profesorul dvs. În plus, veți avea posibilitatea de a participa la seminarii și ateliere de lucru față în față la cel mai apropiat centru, unde puteți pune în practică tot ceea ce ați învățat.... [-]


Cursul de întreținere industrială online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu acest curs veți învăța despre subiectele principale care lucrează în întreținerea industrială: automatisme, automate, mecanică, hidraulică și veți obține toate cunoștințele teoretice și practice care vă vor ajuta să avansați în cariera profesională. [+]

Instruire de întreținere industrială

Industria are nevoie de personal specializat pentru a lucra în întreținere.

Acest curs de întreținere industrială este adaptat nevoilor pe care le cere piața muncii din sectorul industrial.

Cu acest curs veți învăța despre subiectele principale care lucrează în întreținerea industrială: automatisme, automate, mecanică, hidraulică ... și veți dobândi toate cunoștințele teoretice și practice care vă vor ajuta să vă avansați cariera profesională.

Alegeți modul în care doriți să studiați cursul de întreținere online sau amestecată cu ateliere practice în centrele noastre, lecții video și cursuri live cu profesorul dvs. Toate acestea, în colaborare cu Siemens, pentru instruirea în domeniul produselor și driverelor de automatizare.... [-]


Cursul online de energie regenerabilă

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Doriți să lucrați în sectorul energetic? Schimbarea modelului energetic a ajuns, vom trăi o transformare a utilizării energiei, combustibilii fosili vor fi lăsați deoparte pentru a fi ocupați de tehnologii bazate pe energii regenerabile. [+]

Educație reînnoibilă

Doriți să lucrați în sectorul energetic? Schimbarea modelului energetic a ajuns, vom trăi o transformare a utilizării energiei, combustibilii fosili vor fi lăsați deoparte pentru a fi ocupați de tehnologii bazate pe energii regenerabile.

Uniunea Europeană dorește să genereze peste un milion de locuri de muncă în următorii ani și una dintre aceste poziții poate fi a ta!

Cu aceste studii în domeniul energiilor regenerabile veți aborda diferitele tehnologii regenerabile, veți învăța principalele caracteristici ale unui panou solar, veți efectua dimensionarea complexă și asamblarea instalațiilor regenerabile.

Cu acest curs de reînnoire se va forma în colaborare cu cele mai importante companii din acest sector, INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR și veți avea ocazia să participați la seminarii la fața locului și online, în care veți cunoaște produsele și știrile din sectorul din surse regenerabile. În plus, vă oferim posibilitatea ca, odată ce ați terminat formarea, să faceți stagii de lucru și să faceți parte din schimbul exclusiv de locuri de muncă pentru studenți.... [-]


Cursul online privind eficiența energetică

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Certificarea și auditul energetic sunt două dintre sectoarele cu cea mai mare proiecție. În prezent, toate clădirile care sunt construite, care doresc să închirieze sau să vândă trebuie să aibă un certificat energetic. [+]

Doriți să fiți un certificator de energie?

Certificarea și auditul energetic sunt două dintre sectoarele cu cea mai mare proiecție. În prezent, toate clădirile care sunt construite, care doresc să închirieze sau să vândă trebuie să aibă un certificat energetic.

Natura obligatorie a auditurilor energetice în anumite clădiri determină o creștere a activității de muncă în acest sector de muncă impresionant.

Cu acest curs de eficiență energetică veți învăța managementul tuturor programelor de certificare și procesul complet de efectuare a unui audit energetic.

Pentru a vă consolida cunoștințele, veți putea să vă perfecționați cursurile de certificare a energiei, efectuând cazuri practice detaliate, atât certificarea energetică, cât și modul de efectuare a unui audit de la început până la sfârșit, în special cel al MasterD, o companie compusă din mai mult de 20 de centre.... [-]


Site-uri de programare online pentru cursuri

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest curs de programare web vă va permite să învățați cum să creați portaluri web și veți învăța să programați în PHP, limba HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX etc. În plus, și gratuit, este inclus un curs introductiv în limbajul de programare Python , care vă va ajuta să înțelegeți mai bine baza metodologică a programării în general. [+]

Aflați cum să programați paginile Web

Doriți să vă dedicați în mod profesionist programării paginilor web?

În prezent, fiind un programator de web expert este una dintre cele mai solicitate profesii de companii din întreaga lume datorită progreselor importante și introducerii paginilor web în toate tipurile de dispozitive, de la telefoane mobile la calculatoare personale.

Acest curs de programare web vă va permite să învățați cum să creați portaluri web și veți învăța să programați în PHP, limba HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX etc. În plus, și gratuit, este inclus un curs introductiv în limbajul de programare Python , care vă va ajuta să înțelegeți mai bine baza metodologică a programării în general.... [-]


Diploma

FP Online Degree Electricitate medie

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cu acest curs de energie electrică vă oferim posibilitatea de a obține grade online, mixte sau distanțe în FP Electricity și puteți deveni un electrician profesionist. [+]

Titlul FP Electricitate

Cu acest curs de energie electrică vă oferim posibilitatea de a obține grade online, mixte sau distanțe în FP Electricity și puteți deveni un electrician profesionist.

Ciclul de pregătire la nivel mediu al energiei electrice vă pregătește astfel încât, odată ce conținutul teoretic-practic este terminat, puteți obține gradul oficial de instalații electrice și automate, prezentându-vă testările gratuite pe care comunitățile autonome le apelează în fiecare an.

Profesiile tehnice sunt în mare cerere în zilele noastre și obținerea unui grad oficial de grad mediu în electricitate este o garanție a succesului.

Pregătiți gradul mediu de energie electrică în ritmul propriu, cu clase live, posibilitatea de a face cursuri practice la cel mai apropiat centru și de a monitoriza continuu, puteți evolua profesional. Formarea noastră este online sau amestecată pe care o alegeți cum să o faceți.... [-]


Masterat

Master Online în Energia Regenerabilă

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Master în Renewables este predat de Institutul Tehnologic de Masterd și implicat de companii importante din acest sector, cum ar fi Endef sau Ingeteam, pentru a vă pregăti cu cei mai buni profesioniști și a deveni un mare expert profesionist în domeniul energiilor regenerabile. [+]

Studii privind energiile regenerabile

Acest grad de master în energiile regenerabile este o diplomă de la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid și durează 1500 ore (60 ECTS).

Master în Renewables este predat de Institutul Tehnologic de Masterd și implicat de companii importante din acest sector, cum ar fi Endef sau Ingeteam, pentru a vă pregăti cu cei mai buni profesioniști și a deveni un mare expert profesionist în domeniul energiilor regenerabile.

Cu această pregătire în domeniul energiilor regenerabile veți învăța tot ce are legătură cu energiile regenerabile: solar, fotovoltaic, vânt, biomasă, hidraulică, precum și automatizarea acestor sisteme.

... [-]

Master Online în întreținerea industrială

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Întreținerea industrială este un sector în care multe materiale converg cu ceea ce trebuie să fie un bun specialist în domeniile electricității, automatelor, managementului, hidraulicii, precum și în tehnologiile actuale de inovare care este industria 4.0, cu care veți asigura valoare adăugată pe piața forței de muncă. [+]

Gradul de întreținere industrială

Master în întreținere industrială este o diplomă de la Universitatea Rey Juan Carlos de la Madrid. Acest Master are o durată de 1500 ore (60 ECTS).

Întreținerea industrială este un sector în care multe materiale converg cu ceea ce trebuie să fie un bun specialist în domeniile electricității, automatelor, managementului, hidraulicii ..., așa cum se întâmplă în tehnologiile actuale de inovare care sunt industria 4.0, cu că veți asigura valoare adăugată pe piața muncii.

Dacă doriți să deveniți un expert și să obțineți o diplomă care o susține, cu comandantul de întreținere industrială puteți obține.

Prin sistemul nostru personalizat și de calitate cu clase live, posibilitatea de a efectua cursuri practice la cel mai apropiat centru și o continuă urmărire vă va permite să evoluați profesional.... [-]


Master Onlne în automatizări industriale

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Doriți să dobândiți cunoștințele pentru a deveni un profesionist în acest sector? În acest master complet de automatizare industrială veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a putea efectua activități cu cele mai noi tehnologii în robotică colaborativă, imprimare 3D, date mari și droni. [+]

Doriți să studiați automatizarea industrială?

Master în automatizări industriale este o diplomă de la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid. Acest Master are o durată de 1500 ore (60 ECTS).

Doriți să dobândiți cunoștințele pentru a deveni un profesionist în acest sector? În acest master complet de automatizare industrială veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a putea efectua activități cu cele mai noi tehnologii în robotică colaborativă, imprimare 3D, date mari și droni.

În prezent, în sectorul industrial au nevoie de oameni pregătiți să gestioneze activitățile de producție, întreținere, configurare și programare cu aceste cunoștințe.

... [-]

Master Onlne în Eficiența Energetică

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Energia regenerabilă și eficiența energetică sunt două tehnologii care sunt chemați a fi viitorul sectorului energetic la nivel mondial și care nu sunt înțelese unul fără celălalt. Clădirile pe care le cunoaștem, se vor schimba radical în viitorul imediat, noile clădiri sunt chemate să consume puțină energie și puținul pe care îl vor consuma vor proveni din surse regenerabile. Clădirile deja construite vor trebui să ia măsuri de economisire și să respecte reglementările care necesită certificarea și auditul clădirilor. [+]

Studii privind eficiența energetică și regenerabile

Acest Master în Eficiența Energetică și Energia Regenerabilă este o diplomă de la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid, cu o durată de 1500 de ore (60 ECTS).

Energia regenerabilă și eficiența energetică sunt două tehnologii care sunt chemați a fi viitorul sectorului energetic la nivel mondial și care nu sunt înțelese unul fără celălalt.

Clădirile pe care le cunoaștem, se vor schimba radical în viitorul imediat, noile clădiri sunt chemate să consume puțină energie și puținul pe care îl vor consuma vor proveni din surse regenerabile. Clădirile deja construite vor trebui să ia măsuri de economisire și să respecte reglementările care necesită certificarea și auditul clădirilor.... [-]