Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Arte Vizuale Este o instituție privată, care din anul 1994 este dedicat domeniilor specializate de design grafic, creatie multimedia, dezvoltarea de comunicare pentru instruire web și mișcare grafică.

misiune

La formarea studentul caută să combine cunoștințele tehnice și conceptuale a diferitelor zone. Metodologia teoretică și practică permite elevilor să avanseze prin dezvoltarea de exerciții care permit asimilarea teoriei predate anterior și să își asume procese de lucru profesionale.

Scopuri

Obiectivele principale ale acestui centru sunt:

  1. Tren elevii corect actualizate în disciplinele legate de design grafic, grafica de mișcare și de dezvoltare web a conținutului comunicării.
Pentru a pregăti studenții în modul de dezvoltare a activității profesionale. Formarea noastră se bazează pe progresele înregistrate în cunoașterea diferitelor domenii prin punerea în aplicare prin informare.

Spori creativitatea și dezvoltarea aptitudinilor artistice ale studentului. Să încurajeze inițiativa personală și atitudine profesională inovatoare.

Aceste obiective sunt realizate în diversele programe de formare oferite de centrul: Cariera în Arte Vizuale, Master Of Arte și Comunicare, Master în Design grafic sau Master în Multimedia și Internet precum și diverse cursuri profesionale în Design grafic, web design grafic, fotografie și video digitale, design tipografic, design grafic, design editorial, design de ambalaj ...

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Instituto Artes Visuales

Design-ul grafic de Master este un program de absolvent de specialitate care se ocupă în principal, domenii practice de design grafic: fundamente de proiectare, marketing ... [+]

Master în absolvent de formare Digital Design grafic este conceput pentru cei care doresc cunoștințe profesionale din domeniul design grafic, atât instrumente profesionale și conceptele teoretice pe care fiecare designer trebuie să stăpânească.

Design-ul grafic de Master este un program de absolvent de specialitate care se ocupă în principal, domenii practice de design grafic: fundamente de proiectare, marketing, identitate corporativă, principiile pre-press sau diferite tipuri de locuri de muncă trebuie să știți pentru a face un designer -aplicaciones- și instrumente software de bază pentru dezvoltarea profesională.

Dezvoltarea de produse și servicii a crescut dramatic, forțându-le să concureze între ele pentru a ocupa un loc în piață. Este în acest moment, atunci când vine vorba de publicitate, și cu ea evoluția design grafic ca o modalitate strategică de a comunica, atrage și de a câștiga lupta împotriva concurenților. Cum anumite informații sunt transmise, este esențial să se convingă, convingătoare, și chiar manipula mare parte a societății element semnificativ.... [-]

Spania Spain Online
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Artes Visuales

Gradul de UCAM Master in Arta si Comunicare este un titlu propriu al Universității Catolice San Antonio Murcia (UCAM) în grafic și web design orientat catre toti cei care ... [+]

Gradul de UCAM propriu master în Artă și Comunicare este un titlu separat al Universității Catolice San Antonio Murcia (UCAM) în Design grafic și oricine orientat web care vrea să câștige un grad de colegiu în domeniul comunicării digitale.

Împărțit în două distincte această primă zonă este în întregime dedicată cunoașterea zonelor conceptuale și practice pe care fiecare designer trebuie să știe cum să reușesc să se integreze într-o agenție de studio sau de design: anunțuri, afișe, cataloage, pliante, panouri publicitare, retusare digitala, dezvoltare logomarca și identități corporatiste.

A doua zonă este dedicată traducerea acestor cunoștințe la Internet. Bazându-se lucreze la realizarea de proiecte web bazate pe standarde studentul cunoaște principalele limbi de web design, cum ar fi HTML și CSS, UI-UX, elementele fundamentale de proiectare active sau WordPress.... [-]

Spania Spain Online
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Artes Visuales

Planul de instruire este dedicat traducerii acestor cunoștințe la Internet. Bazându-se lucreze la realizarea de proiecte bazate pe standardele web. Elevul cunoaște princi ... [+]

gradul de master în Web Design UCAM în sine este un titlu separat al Universității Catolice San Antonio Murcia (UCAM), destinat tuturor celor care doresc să câștige un grad de colegiu în domeniul comunicării digitale.

Planul de instruire este dedicat traducerii acestor cunoștințe la Internet. Bazându-se lucreze la realizarea de proiecte bazate pe standardele web. Elevul cunoaște principalele limbi de web design, cum ar fi HTML și CSS, UI-UX, elementele fundamentale de proiectare active sau WordPress.

Studentul are acces la un web hosting pentru testele cu acces FTP, baze de date MySQL, WordPress și suport tehnic.

Opțional, studentul poate primi ca material academic și pe durata licenței sale de formare Creative Cloud.... [-]

Spania Spain Online
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico