Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

INISEG este un Institut Internațional de Studii care sa născut ca o necesitate de a oferi viitorilor studenți toate instruirea, informațiile de studiu, activitățile și oportunitățile profesionale dezvoltate în domeniul securității globale.

Institutul a fost înființat în ianuarie 2017, sub conducerea lui Manuel González Folgado, un profesionist proeminent în domeniul securității, cu studii de specializare foarte importante în acest sector și fiind o referință inovatoare importantă în sistemul educațional online din Spania, deschizând posibilități pentru accesul la o formare profesională de peste 18 ani pe piață și care în prezent joacă rolul de președinte al Fundației Aucal și director general al Aucal Business School.

Din acest motiv și datorită importanței de a ajunge la toți utilizatorii care doresc să se dezvolte în acest sector, Aucal și INISEG s-au alăturat pentru a face

posibilă această posibilitate reală de a oferi cea mai bună calitate în formare, acces la activități din zonă, acces la un centru complet de documentare al sectorului și oportunitatea continuității studiilor în domeniul securității.

După 18 ani de formare online, Institutul este format să traverseze granițele regiunii și să devină o referință reală ca instituție de lider în domeniul securității globale, precum și în analiza interdisciplinară a problemelor studiilor internaționale, cum ar fi terorismul Internațional, securitatea cibernetică corporativă, criminologia, istoria militară și securitatea publică și privată.

Fundația Aucal

Fundația Aucal este o instituție de învățământ cu caracter inovator și preocupată de evoluția noilor tehnologii aplicate în lumea academică și de formare. Ca urmare a acestui interes, sa născut proiectul Aucal cunoscut în Spania ca școală de afaceri specializată în sectorul securității. oferă exclusiv toate cursurile on-line, mixte și față-în-față oferite de INISEG în cadrul gamei largi de cursuri și din care studenții pot avea acces la burse, beneficii de plată, bonusuri și promoții speciale prin intermediul acestei prestigioase școli de afaceri , prezentă cu peste 18 ani în urmă pe piața educației online din Spania și cu peste 45000 de studenți deja pregătiți și calificați.

De asemenea, Fundația Aucal participă la proiecte externe, în calitate de colaborator.

misiune

Misiunea noastră este de a instrui profesioniști de viitor, răspunzând nevoilor de instruire sau de specializare pe care piața le cere în orice moment să extindă profilul tehnic al profesioniștilor și competitivitatea lor la locul de muncă.

valorile

Ne bazăm activitatea pe inovație, încurajând spiritul antreprenorial. Nu numai că transmitem cunoștințe, ci și dorim să insuflamă în studenții noștri competențe profesionale, astfel încât ei să poată profita din plin de ei ca experți.

calitate

La INISEG credem că este important să învățăm concepte, dar chiar mai mult așa cum sunt învățate. Prin urmare, oferim informații de calitate bazate pe aplicațiile practice și fiind cât mai dinamice posibil, astfel încât să fie o învățare eficientă și distractivă. .

Un pas mai departe

INISEG are alți colaboratori importanți care fac posibila misiunea educațională ca organizație, creând unul dintre cele mai moderne centre de documentare istorică digitală din domeniul securității, care vor permite studenților și utilizatorilor în general să aibă date importante și relevante în acest domeniu.

Printre secțiunile pe care utilizatorii le vor găsi pe acest site complet se numără câteva dintre cele mai importante, cum ar fi seminariile web, atelierele educaționale, activitățile de clasă și voluntari inserate în unele programe de instruire, evenimente generale, seminarii, târguri digitale, târguri de formare importante din acest sector. multe publicații care vor fi întotdeauna actualizate în beneficiul tuturor celor interesați.

Grație traiectoriei sale și a schimbului permanent cu studenți din întreaga lume, INISEG începe cu o rețea de contacte, alianțe și acorduri importante cu entități de conducere din acest sector și

al cărui obiectiv este acela de a oferi cel mai mare acces posibil la studiul pe care toți utilizatorii interesați vor să îl obțină.

INISEG definește trei linii principale de acțiune:

  • Generarea de cunoștințe relevante în studiile internaționale de securitate
  • Comunicarea cunoștințelor relevante în studiile internaționale de securitate
  • Formarea și înființarea de specialiști
Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Doctorat

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Normele și politicile Uniunii Europene subliniază din ce în ce mai mult importanța economică și socială a politicilor de cooperare între țări, concentrându-se pe formarea ... [+]

prezentare

Normele și politicile Uniunii Europene subliniază din ce în ce mai mult importanța economică și socială a politicilor de cooperare între țări, concentrându-se pe formarea ca factor calitativ decisiv pentru modernizarea și inovația aparatelor productive, piața forței de muncă, procesele de instruire și cultură și de a atinge niveluri mai echitabile de participare democratică și de integrare socială; Pentru a realiza un sistem mai modern de educație și formare și pentru a obține o economie bazată pe cunoaștere, mai competitivă și mai dinamică la nivel mondial, Uniunea Europeană contribuie la dezvoltarea instruirii de calitate și de aceea încurajează cooperarea între Statele membre și țările extraeuropene prin intermediul a trei axe fundamentale:... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diplomă de master în Criminalistică Forensică este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat dat ... [+]

prezentare

Diplomă de master în Criminalistică Forensică este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA).

Această diplomă de master își propune să pregătească și să numească pe cineva care dorește să se înrobească în lumea criminalistică, în special cei care încearcă să obțină o diplomă oficială care oferă acces la doctorat și care vă permite să vă dezvoltați profesia de expert privat, instanțele acele rapoarte care le solicită în această privință.

... [-]
Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Maestru în detectarea, gestionarea și prevenirea amenințărilor hibride este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care of ... [+]

prezentare

Maestru în detectarea, gestionarea și prevenirea amenințărilor hibride este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior SEIS).

Această diplomă oficială de masterat în amenințări hibride rezultă din necesitatea actuală de a oferi răspunsuri multidisciplinare eficiente la un fenomen inovator și global de complexitate ridicată, deoarece proliferarea amenințărilor hibride pune în pericol instituțiile societăților noastre democratice, care necesită o înaltă gradul de profesionalism atunci când se confruntă cu acestea.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Gradul oficial de Master în Intelligence este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care permite accesul la doctorat dato ... [+]

prezentare

Gradul oficial de Master în Intelligence este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care permite accesul la doctorat datorită adaptării și recepției la planul Bologna și la Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Cu această diplomă de master, studentul poate alege o mențiune în Intelligence Economice sau în Securitate și Apărare, în funcție de subiectele elective pe care le alege.

Deși nevoia de a cunoaște este o caracteristică înnăscută a ființei umane, precum și nevoia de anticipare a evenimentelor, haosul derivat din realitatea complexă în care ne mișcăm necesită un efort constant, de obicei imperceptibil, de a ordona complexitatea, echiparea cu instrumente care permit decodificarea informațiilor existente. Acest grad de inteligență al maestrului oficial ne face să vedem în acest fel că ființa umană se confruntă cu lumea reală și cu informațiile pe care le conține prin procesele creierului care permit în cele din urmă transformarea informațiilor - publice sau private - în cunoaștere.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diplomă de master în Neuro-criminologie de Comportament Agresiv este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care permite ... [+]

prezentare

Diplomă de master în Neuro-criminologie de Comportament Agresiv este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care permite accesul la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA) ).

Studiul neurocrimologiei joacă un rol crucial atât în ​​prevenirea violenței, cât și în diagnosticarea cauzelor unei infracțiuni și în intervențiile necesare pentru a realiza reintegrarea făptașilor și a victimelor în societate.

Neurocrimologia își propune să aplice metodologia și tehnicile studiilor neuroștiinței pentru a înțelege, prezice, trata și chiar preveni violența și criminalitatea.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diplomă de masterat în Victimologie și tratamentul său integrat cu victimele aflate în pericol de vulnerabilitate este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) ... [+]

prezentare

Diplomă de masterat în Victimologie și tratamentul său integrat cu victimele aflate în pericol de vulnerabilitate este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul Învățământul superior european (EHEA). Acest masterat este susținut de Fundația Victimology.

Acest maestru în domeniul victimologiei sa născut în scopul studierii tendințelor actuale și a fenomenelor victimologice și a sistemelor de reparații ca o formă de prevenire a viitoarelor victimizări.

Curriculum al Maestrului Oficial în VictimologieFundamentele VictimologieiPrincipiile dreptului în practica victimeiAtitudini relaționale între criminologie și victimologieVictimologie și medicină legală și criminalisticăAsistență în psihologia victimelor în tratamentul victimelorVictimodogmáticaPoziția Victimului în Regulamentul național și internaționalJustiția restaurativă și medierea penală în situațiile de victimizareIntervenția generală a forțelor de securitate cu victimele crimelorVictimele terorismuluiVictimele victime: violența față de sex și victima copiilorFenomenologia noilor procese de victimizare și devictimizareMetodologia cercetării în științele socialeProiect final de master (TFM)Titlurile oficiale ale disciplinei Master în Victimologie... [-]
Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diplomă de masterat în psihologia penală: Evaluarea și intervenția interdisciplinară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din I ... [+]

prezentare

Diplomă de masterat în psihologia penală: Evaluarea și intervenția interdisciplinară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și la Spațiul european al învățământului superior (Eshe).

Această diplomă oficială de masterat în psihopatologie urmărește să pregătească și să desemneze orice persoană care dorește să se înrobească în lumea psihopatologiei criminale, în special a celor care doresc să obțină o diplomă oficială care să ofere acces la doctorat și care le permite să aibă o viziune globală asupra problemei, probleme care nu au fost inițial avute în vedere în fiecare dintre specialități și soluții de evaluare mult mai complete și mai creative.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Masteratul în Criminologie Transnațională este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorit ... [+]

prezentare

Masteratul în Criminologie Transnațională este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției la planul Bologna și la Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA).

Această pregătire în domeniul criminologiei urmărește să pregătească și să desemneze orice persoană care dorește să se înrobească în lumea criminologică, în special în domeniul criminalității transnaționale, ca obiect de interes și studiu, în provocările și tendințele sale. Această diplomă oficială de masterat în criminologie, datorită diplomei oficiale de la Universitatea Pegaso (Italia), este destinată tuturor celor care doresc să obțină un titlu oficial care să ofere acces la doctorat.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Maestru in Cybersecurity, Analiză și Inginerie este un grad oficial al II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat dato ... [+]

prezentare

Maestru in Cybersecurity, Analiză și Inginerie este un grad oficial al II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA) .

Acest master în inginerie cybersecurity are ca obiectiv principal de formare a experților în domeniul securității informatice din punct de vedere teoretico-practic. În special, datorită concentrării bazate în principal pe practicile de inginerie informatică și practică informatică, maestrul încearcă să difuzeze o cultură adecvată cu privire la utilizarea sistemelor informatice într-un mod corect și sigur, pentru a îmbunătăți capacitățile personale pentru a contracara amenințările provenind din spațiul cibernetic.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diplomă de master în Cybersecurity, Cyberterrorism și Cyberwar este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) de la Universitatea Pegasus din Italia, care oferă ... [+]

prezentare

Diplomă de master în Cybersecurity, Cyberterrorism și Cyberwar este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) de la Universitatea Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA) .

Conținutul gradului de masterat al ciber-terorismului se concentrează pe studiul teoretico-practic al impactului dimensiunii cibernetice asupra relațiilor interne și internaționale ale fiecărui stat. Acest maestru de cibernetică urmărește să aprofundeze provocările, riscurile și oportunitățile erei digitale cu care se confruntă guvernele, întreprinderile, organizațiile neguvernamentale și internaționale și indivizii.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Maestrul în geostragetică internațională și terorismul jihadist este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă ac ... [+]

prezentare

Maestrul în geostragetică internațională și terorismul jihadist este o diplomă oficială a II leivello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA) .

Acest master în geostrategie internațională este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe aprofundate legate de probleme militare, securitatea națională, politica de apărare, teoria apărării moderne, conflictele și politica internațională, serviciile de informații, terorismul și crima organizată, industria militară și economia. apărarea, printre altele. Obiectivul principal al diplomelor oficiale de masterat în geostrategie și terorism este formarea profesională înaltă a profesioniștilor și experților, indiferent de nivelul sau poziția lor în structura de luare a deciziilor, axată pe planificarea strategică și geopolitică internațională, cunoașterea funcționării a serviciilor de informații în lupta împotriva terorismului și a măsurilor de contrainformații în lupta împotriva amenințării jihadiste.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Maestrul de Istorie Militară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării ș ... [+]

prezentare

Maestrul de Istorie Militară este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției la planul Bologna și la Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Această diplomă de master se concentrează asupra înregistrărilor conflictelor armate din istoria omenirii, inclusiv asupra evoluției materialelor, armelor, tacticii și strategiilor folosite în istorie.

Ce conținut are acest master online ?

În modulele acestei diplome de masterat în istoria militară veți vedea toate acele evenimente care au avut loc de-a lungul anilor care pot fi considerate în categoria conflictelor sociale, prin lupte între triburi și marile războaie ale Umanității.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Diploma de master în Managementul Conflictelor: Medierea, Securitatea și Coexistența este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din I ... [+]

prezentare

Diploma de master în Managementul Conflictelor: Medierea, Securitatea și Coexistența este o diplomă oficială a II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției sale la planul Bologna și Spațiul European al Învățământul superior (EHEA).

Această diplomă oficială de master în gestionarea conflictelor oferă o viziune integrată și globală asupra cauzelor problemelor de coexistență și securitate. Acest master include modulul Medierea și negocierea poliției, indicat în special pentru studenții care aparțin forțelor și organismelor de securitate.

Diferența dintre acest grad de masterat și alte studii similare este abordarea sa transversală, integrală și holistică. Această abordare o face unică în cadrul pieței, dat fiind faptul că acoperă toate zonele într-un mod transversal, într-un mod cu totul nou și de pionierat în materie.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Master oficial în Management și Management of Cybersecurity este un grad oficial al II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la ... [+]

prezentare

Master oficial în Management și Management of Cybersecurity este un grad oficial al II livello (al doilea nivel) al Universității Pegasus din Italia, care oferă acces la doctorat datorită adaptării și recepției la Planul Bologna și Spațiul European al Învățământului Superior SEIS). Cu această diplomă de master vă veți învăța cum să formulați strategii de securitate cibernetică și cum să consultați la nivel strategic.

În prezent, atacurile cibernetice se întâmplă din ce în ce mai frecvent și mai sofisticate, afectând în egală măsură toate entitățile.

Cybersecurity a trecut de la a fi un actor secundar la a deveni un element fundamental al strategiei corporatiste, a cărui gestionare ar trebui planificată și executată printr-o abordare generală care vizează atingerea obiectivelor strategice.... [-]

Spania Madrid Zamora
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
INISEG Madrid
Website
Număr de telefon
(+34) 912 141 926
INISEG Zamora