IMF Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

FMI este o referință național în formare a persoanelor juridice și fizice; atestat de mai mult de 90.000 de studenți instruiți. Cursul nostru se bazează pe diversitatea zonelor și expertiza subiectele noi predau.

Calitatea și prestigiul serviciilor noastre este susținută de entități, cum ar fi Universitatea Camilo José Cela, ISO flacaule 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Educație la distanță) și Asociația spaniolă de Business școli (AEEN). De asemenea, FMI face parte din Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Astăzi, în catalogul nostru ne-am preda discipline, cum ar fi Regenerabile Prevenirea Riscurilor de energie la locul de muncă sau Resurselor Umane. Avem calificări, privat și public, acesta din urmă rezultatul a alianței semnat cu Camilo Jose Cela University, Care ne permite să oferim valori mobiliare reglementate de Ministerul Educației.

Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doriți să faceți cursul și companiile pot alege să utilizeze bonusul nostru de servicii de formare în management pentru a procesa dvs. de credit. Ne bazam pe o echipa de profesionisti specializati in fiecare domeniu pentru a oferi tutorial și asistență de învățare a elevilor, asigurându-se că în orice moment a obține o, echipa personalizat de îngrijire cuprinzător.

Printre instrumentele noastre au un loc de muncă și practicile atât clienților noștri privați și companiile pot beneficia de un loc de întâlnire în piața forței de muncă. Avem, de asemenea, o platformă inovatoare de formare on-line, cu peste 250 de cursuri proprii disponibile.

Ne-am dezvoltat cu materialele clientului pentru companii, cum ar fi Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, voce de Galicia, Etc De asemenea, lucrăm cu angajatorii, partenerii sociali și administrația publică pentru a promova training gratuit pentru grupuri specifice și șomeri.

Pe scurt, suntem o organizație al cărei scop principal este satisfacția clienților noștri și pentru că tocmai am găsit o cale să-l: să depună eforturi, în fiecare zi, pentru a oferi cele mai bune noastre.

vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământul la distanță și profesioniști online din domenii tehnice.

misiune

Vrem sa crestem cu tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție a clienților noștri prin atenție personalizată și excelență în servicii de calitate.

Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, și implicare maximă a tuturor activităților de instruire a personalului pentru a IFM este o experiență diferită.

Valorile

  • Asigurați-absolvent de formare disponibile, furnizarea de formare de calitate la prețuri competitive.
  • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare la antrenament.
  • Proximitatea fizică a elevilor prin intermediul rețelei noastre internaționale de oficii si centre de asociate.
  • Personalizat sistem de mentorat academic. Motivat echipa extrem de profesionist.
  • Angajamentul intern de echipa noastră, stabilirea unor politici care să permită dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și cerință de sine.
Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Spain)

Vedea Online MBA-uri 1-an » Vedea Online MBA » Vedea Online Certificate » Vedea Online Masterat » Vedea Health Masterat » Vedea Certificate » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Programul de Executive Development (TBP)

Online Campus Cu jumătate de normă September 2019 Spania Madrid

Lanseaza FMI Business School Programul de Management Development (PDD) în modul on-line, care își propune să ofere studenților săi cu cunoștințele și abilitățile, atât personale cât și profesionale, necesare pentru a opera cu succes într-o piață tot mai competitivă. [+]

ID curs: 151731 Preț: 3.500 euro. 40% bursă - 2.100 de euro Dobânzi de finanțare și reducere de plată în numerar. Durata: 36 ECTS Metodologie: Online Calificarea obținută: BA de la Universitatea Camilo José Cela și titlul de IFM Business School Locuri de muncă și stagii CERINȚE:

Diplomă universitară sau experiența profesională echivalentă

PREZENTARE:

FMI Business School lanseaza Programul de Management Development (PDD) în modul on-line, care își propune să ofere studenților săi cu cunoștințele și abilitățile, atât personale cât și profesionale, necesare pentru a opera cu succes într-o piață tot mai competitivă. IFM este un membru al Asociației pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) și Asociația de MBA.... [-]


MBA

De master în management și administrarea afacerilor (MBA) - specializat în întreprinderi inovatoare și creative (Gaudí)

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest MBA are voință inovatoare: să devină un motor și să dea decelerare continuitate între teorie academică și soluții practice. Du-te dincolo de rolul tradițional academic să se concentreze pe generarea unui bazin de creativitate și inovare, cu valoare adăugată ridicată. Ajuta crearea de noi întreprinderi și produse și să introducă noi forme de gestionare și de inovare în întreprinderi și instituții, din metoda revolutionara de munca create de Gaudi. bazate pe știință și concepte actuale, cum ar fi C + D + I, Coworking, Codesign, Just-in-time, RS, ecologie, eficiența energetică sau metoda de reciclare. [+]

Noua cercetare a scos la iveală un Gaudí fără precedent, dincolo de activitatea sa ca artist si arhitect, un pionier în metode acum predate în școlile de afaceri din întreaga lume de lucru. Inovatoare în procesele de planificare, de management și de lucru, ne oferă o moștenire multidisciplinară valabilă pentru inovare în afaceri, soluții multiple pentru aplicarea creativității și modalități eficiente de gestionare a resurselor materiale, financiare și umane, ca factor competitiv înțeles.

Acest MBA are voință inovatoare: să devină un motor și să dea decelerare continuitate între teorie academică și soluții practice. Du-te dincolo de rolul tradițional academic să se concentreze pe generarea unui bazin de creativitate și inovare, cu valoare adăugată ridicată. Ajuta crearea de noi întreprinderi și produse și să introducă noi forme de gestionare și de inovare în întreprinderi și instituții, din metoda revolutionara de munca create de Gaudi. bazate pe știință și concepte actuale, cum ar fi C + D + I, Coworking, Codesign, Just-in-time, RS, ecologie, eficiența energetică sau metoda de reciclare.... [-]


MBA Specialitatea în Marketingul Farmaceutic

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest MBA, cu o specializare în Marketing farmaceutice oferă posibilitatea de a instrui și dezvolta abilități în domeniul managementului de afaceri, marketing, branding și comunicare digitală pentru a aplica planuri strategice pentru produsele, serviciile sau companiile cu cea mai bună strategie adaptat la toate reglementările actuale. [+]

Industria farmaceutică și farmaciile sunt dezvoltate într-un mediu complex și extrem de reglementat. Investigarea noilor medicamente este destul de costisitoare și durează mult timp.

Din acest motiv, profesioniștii din domeniul marketingului farmaceutic trebuie să fie pregătiți să facă față provocărilor care apar în calea succesului brandurilor pe care le administrează.

Acest MBA, cu o specializare în Marketing farmaceutice oferă posibilitatea de a instrui și dezvolta abilități în domeniul managementului de afaceri, marketing, branding și comunicare digitală pentru a aplica planuri strategice pentru produsele, serviciile sau companiile cu cea mai bună strategie adaptat la toate reglementările actuale.... [-]


și Master în Business Administration (MBA) - specializat în marketing sportiv

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master vă permite să cunoască funcționarea marketingului sportiv cuprinzătoare, un eveniment sportiv și o entitate de sport; să evalueze caracterul adecvat al unei strategii de afaceri, analiza planului de marketing, în care acesta se bazează, de a decide canalele de marketing cele mai adecvate, etc., asigurându-se astfel rezultatele dorite pentru compania dumneavoastră; dobândi cunoștințele și managementul necesare pentru diferite discipline care să permită buna funcționare a unei societăți, a stăpâni orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele. [+]

Acest Master vă permite să:

Cunoscând funcționarea marketingului sportiv cuprinzătoare, un eveniment sportiv și o entitate de sport. Evalua adecvarea unei strategii de afaceri, analiza planului de marketing, în care acesta se bazează, de a decide canalele de marketing cele mai adecvate, etc., asigurându-se astfel rezultatele dorite pentru compania dumneavoastră. Pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru discipline de conducere și de management, care să permită buna funcționare a unei societăți, stapanind orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele.

Vizează:

Oamenii care doresc o pregătire completă în domeniile de management, organizare și administrare a lumii sportului, specializată atât în ​​gestionarea evenimentelor sportive, cum ar fi organizațiile sportive și carierele sportivilor.... [-]


MBA 1-an

Diplomă de master în administrarea afacerilor (MBA)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Spania Madrid + 1 mai mult

Master în Management Cela Deschideți Institutul cu suportul profesional și Corporații Empresistas administrative Managerii de la Madrid, reunind mai mult de două mii de profesioniști dedicate consultanței și managementului întreprinderilor mici și mijlocii, precum și Institutul studii ale Fundației Cajasol, o organizație non profit, creata pentru a detecta și a răspunde nevoilor de formare ale companiilor din Andaluzia și în jurul cărora a format o vastă rețea de relații și tezaurizat o cunoaștere de lucru solidă a realității de afaceri. [+]

Master în Management Cela Deschideți Institutul cu suportul profesional și Corporații Empresistas administrative Managerii de la Madrid, reunind mai mult de două mii de profesioniști dedicate consultanței și managementului întreprinderilor mici și mijlocii, precum și Institutul studii ale Fundației Cajasol, o organizație non profit, creata pentru a detecta și a răspunde nevoilor de formare ale companiilor din Andaluzia și în jurul cărora a format o vastă rețea de relații și tezaurizat o cunoaștere de lucru solidă a realității de afaceri.

Aceste instituții contribuie la acreditarea rezultatelor învățării de monitorizare și evaluare a fiabilității sistemului de Master. Dar, de asemenea pentru a redimensiona conexiunea cu realitatea de afaceri și problemele sale reale, așa cum Maestrul permite studenților să acceseze sistemele lor de informare și actualiza programele lor de formare.... [-]


Diplomă de master în management și administrarea afacerilor (MBA)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

MBA on-line se adresează profesioniștilor și absolvenți cu experiență de lucru care au lucrat în companii, cum ar fi manageri de mijloc care doresc să-și îmbunătățească poziția de lucru. Realitatea astăzi arată că, dacă aveți un master foarte dificil de a găsi de lucru sau de a îmbunătăți pe ea. În urma o diplomă de master în management și administrarea afacerilor, evoluția este evidentă. Un director funcțional al unui IMM poate deveni director general funcțional sau director al unei companii mari. În cazul unei poziții intermediare, cum ar fi un manager de produs puteți obține pentru a deveni director de marketing sau director sau administrator al unui IMM. [+]

Master MBA Online este pentru tine:

A obține cunoștințele necesare pentru gestionarea și conducerea diferitelor discipline și tehnici esențiale pentru buna funcționare a unei organizații sau societate. Să dezvolte, să implementeze, să monitorizeze o strategie de management al afacerilor pentru succes. Să evalueze și să evalueze adecvarea strategiilor comerciale. Analizeaza planul de marketing al unei companii și de a lua decizii în consecință, pe canalele de marketing în cadrul unui mediu on-line și internațional. Efectua analize economice și financiare. Cunoscând buna desfășurare a operațiunilor de management al unei companii. ... [-]

Master în Business Administration (MBA), specializata in gestionarea de terenuri de golf

Online Cu normă întreagă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

FMI Business School, în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela și Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, a lansat acest MBA, cu o concentrare în cursuri de management de golf. Acest Master se adresează atât absolvenților recente, în calitate de profesioniști cu experiență care doresc o formare de management, organizare, întreținere, legislația privind gestionarea cuprinzătoare și cluburi de golf. De masterat în cluburi de golf, un yearlong academice predate în modul on-line susținut de o platformă avansată tehnologie care permite elevilor să acceseze studiul, indiferent de locația geografică sau timpul de disponibilitate a acestora. [+]

ID curs: 152247 Pret: 9.100 euro Beca 65% -> 3.185 de euro Interes fără finanțare de până la 12 luni. Reducere pentru plata în numerar. Durata: 60 ECTS Metodologie: Online Calificarea obținută de Master „s grad de la Universitatea Camilo José Cela și maestru de IFM Business School Locuri de muncă și stagii CERINȚE:

Diplomă universitară sau experiența profesională echivalentă

PREZENTARE:

FMI Business School, în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela și Miguel Ángel Jimenez Golf Academy, a lansat acest MBA, cu o concentrare în cursuri de management de golf. Acest Master se adresează atât absolvenților recente, în calitate de profesioniști cu experiență care doresc o formare de management, organizare, întreținere, legislația privind gestionarea cuprinzătoare și cluburi de golf.... [-]


Specializarea MBA în managementul resurselor umane

Online Cu normă întreagă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Dobândi cunoștințele necesare pentru direcționarea și gestionarea diferitelor discipline care permit funcționarea corectă a unei companii, dominând îndrumările fundamentale ale creării și implementării fiecăruia. [+]

Actuala piață a muncii face ca întreprinderile să se diferențieze de cele ale concurenței: aici se află în joc calificarea capitalului lor uman, pentru a garanta, mai presus de toate, satisfacerea nevoilor clientului.

Din acest motiv, este necesar ca managementul companiei să aibă o pregătire completă în diferite domenii care influențează poziționarea competitivă a acestora.

Experți în instruirea profesioniștilor în managementul afacerilor în toate specialitățile lor (resurse umane, marketing, management strategic, comercial, sisteme informatice, finanțe etc.), de la IMF Business School , în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela, prezentăm Acest MBA pentru directori de Resurse Umane, în care toate aspectele necesare sunt studiate în profunzime pentru a deveni Director de Resurse Umane într-o companie, datorită stăpânirea legislației muncii curente și a proceselor de selecție, organizare și evaluare a performanțelor .... [-]


și Master în Business Administration (MBA) - moda specialitate

Online Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Spania Madrid

MBA în moda FMI are ca scop un public larg, profiluri ale lumii de afaceri care doresc să consolideze hippest parte sau vice-versa, fashioniste care doresc să sară în lumea afacerilor de afaceri, de afaceri și formă. gradul de master în administrarea afacerilor modei se adâncește ca se angajează și de a gestiona companiile de moda, dar, de asemenea, încearcă să satisfacă pe cei care sunt deja scufundate în sectorul textil sau care doresc să-l introduceți, în scopul de a cunoaște și controla noi strategii actuale să stăpânească atrăgătoare ca și în sectorul textil. [+]

MBA în moda IFM vă permite să:

Am fi competenți în fundamentele sectorului textil secolul XXI dintr-un punct de vedere comercial. Cunoscând metodele utilizate de un brand de moda pentru a ajunge la publicul țintă: specializat, presa generală, relații publice, evenimente, imagini digitale, etc. Evalua adecvarea diferitelor strategii de tranzacționare. Analiza un plan de marketing, să evalueze și să decidă canalele de marketing adecvate, etc. Efectua analize competitive și a mediului de piață și să fie în măsură să anticipeze noile tendințe și comportamente viitoare. Formulati, implementa și monitoriza o strategie pentru managementul afacerilor de succes în domeniul modei și a textilelor. Pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru discipline de conducere și de management, care să permită buna funcționare a unei societăți, stapanind orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele. Asigurați-vă ideile productive folosind mijloace și canale în peisajul de design contemporan adecvat. ... [-]

și Master în Business Administration (MBA) - specializare în management financiar

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru discipline de conducere și de management, care să permită buna funcționare a unei societăți, stapanind orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele. [+]

Piața forței de muncă actual este esențială pentru companiile să se diferențieze de concurență: acest lucru este în cazul în care abilitățile de capitalul său uman intră în joc pentru a se asigura, mai presus de toate, satisfacerea nevoilor clientilor.

Din acest motiv, este necesar ca Direcția de Societatea are pregătire completă în diverse domenii care influențează poziționarea lor competitiv.

Pentru a pregăti experți în domeniul managementului afacerilor în toate specialitățile (resurse umane comerciale, marketing, management strategic, sisteme de informare, finanțe, etc.), de la IFM Business School, în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela, vom prezenta Acest MBA pentru Manageri financiare, care sunt studiate în detaliu toate aspectele necesare pentru a integra executiv al finanțelor în lumea afacerilor.... [-]


și Master în Business Administration (MBA) - specializare în oenologie

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Directioneaza și gestionează diferitele discipline care să permită buna funcționare a unei societăți în sectorul hotelier. [+]

Acest Master vă permite să:

Plumb și de a gestiona diferite discipline care să permită buna funcționare a unei societăți. Evalua adecvarea unei strategii de afaceri, analiza planului de marketing, în care acesta se bazează, de a decide canalele de marketing cele mai potrivite pentru a asigura rezultatele dorite ale companiei. Pentru a dobândi cunoștințele necesare despre cultura vinului, de marketing, de servicii și de consum, precum și obiecte tehnice și industriale cunoștințe implicate în lucrul cu somelieri profesioniști. Îndeplini sarcinile în mod eficient și Sommelierul înaltă responsabilitate. Să dezvolte procesul de cercetare și dezvoltare legate de enologie. Înțelegerea contextului istoric cultural al vinului ca ingredient cheie în cultura noastră. Aflați mai aspectele fundamentale ale viticulturii și oenologiei, precum și diferitele tipuri de vin. Cunoașterea procesului de degustare, cu caracteristicile organoleptice ale examinării senzoriale vin și de servicii corespunzătoare. ... [-]

și Master în Business Administration (MBA) - specializat în logistică și transport

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Directioneaza și gestionează diferitele discipline care să permită buna funcționare a unei societăți specializate în logistică și companie de transport. [+]

Acest Master vă permite să:

Analizeaza baza direcției strategice studierea fundamentelor sale, analiza mediului concurențial, pentru a permite studentului la formularea, punerea în aplicare și monitorizarea unei strategii de management de succes. Fiind capabil de a evalua adecvarea unei strategii de afaceri, analiza planului de marketing, în care acesta se bazează, de a decide canalele de marketing cele mai potrivite, etc. asigurându-se astfel rezultatele dorite pentru compania dumneavoastră. Pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru discipline de conducere și de management, care să permită buna funcționare a unei societăți, stapanind orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele. ... [-]

și Master în Business Administration (MBA) - specializat în managementul afacerilor și marketingul

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Pentru a pregăti experți în domeniul managementului afacerilor în toate specialitățile (resurse umane comerciale, marketing, management strategic, sisteme de informare, finanțe, etc.), de la IFM Business School, în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela, vom prezenta Acest MBA pentru vânzări și marketing directorilor, care sunt studiate în detaliu toate aspectele necesare pentru a integra ca Vanzari si Marketing Director, determină elementele care ar trebui luate în considerare pentru a crea cea mai buna oferta comerciala a companiei, cu care afară piață și să ne spui clientului, fie direct, fie prin intermediul colaborare cu furnizorii. [+]

Piața forței de muncă actual este esențială pentru companiile să se diferențieze de concurență: acest lucru este în cazul în care abilitățile de capitalul său uman intră în joc pentru a se asigura, mai presus de toate, satisfacerea nevoilor clientilor.

Din acest motiv, este necesar ca Direcția de Societatea are pregătire completă în diverse domenii care influențează poziționarea lor competitiv.

Pentru a pregăti experți în domeniul managementului afacerilor în toate specialitățile (resurse umane comerciale, marketing, management strategic, sisteme de informare, finanțe, etc.), de la IFM Business School, în colaborare cu Universitatea Camilo José Cela, vom prezenta Acest MBA pentru vânzări și marketing directorilor, care sunt studiate în detaliu toate aspectele necesare pentru a integra ca Vanzari si Marketing Director, determină elementele care ar trebui luate în considerare pentru a crea cea mai buna oferta comerciala a companiei, cu care afară piață și să ne spui clientului, fie direct, fie prin intermediul colaborare cu furnizorii.... [-]


și Master în Business Administration (MBA) - specializat în managementul marketingului digital,

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

MBA on-line se adresează profesioniștilor și absolvenți cu experiență de lucru care au lucrat în companii, cum ar fi manageri de mijloc care doresc să-și îmbunătățească poziția de lucru. Realitatea astăzi arată că, dacă aveți un master foarte dificil de a găsi de lucru sau de a îmbunătăți pe ea. În urma o diplomă de master în management și administrarea afacerilor, evoluția este evidentă. Un director funcțional al unui IMM poate deveni director general funcțional sau director al unei companii mari. În cazul unei poziții intermediare, cum ar fi un manager de produs puteți obține pentru a deveni director de marketing sau director sau administrator al unui IMM. Utilizând metodologia cazului și Master în Business Administration (MBA), se concentrează pe furnizarea de cunoștințe și să se consolideze în două grupuri. Subiectele de bază: marketing, finanțe și resurse umane; și trans: celelalte domenii ale cunoașterii și în principal, s-au axat în domeniul comunicării. [+]

Master MBA Online este pentru tine:

A obține cunoștințele necesare pentru gestionarea și conducerea diferitelor discipline și tehnici esențiale pentru buna funcționare a unei organizații sau societate. Să dezvolte, să implementeze, să monitorizeze o strategie de management al afacerilor pentru succes. Să evalueze și să evalueze adecvarea strategiilor comerciale. Analizeaza planul de marketing al unei companii și de a lua decizii în consecință, pe canalele de marketing în cadrul unui mediu on-line și internațional. Efectua analize economice și financiare. Cunoscând buna desfășurare a operațiunilor de management al unei companii. ... [-]

și Master în Business Administration (MBA) - specializat în managementul sănătății

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Maestrul on-line de IFM (MBA Healthcare Management) Managementul sănătății are drept scop de a instrui profesioniști specializați în gestionarea și administrarea sectorului sănătății în Spania, ale căror conturi de cheltuieli pentru mai mult de 9,6% din PIB. Acest sector se confruntă cu o transformare în cazul în care progresele științifice, noile tehnologii, condiții demografice ale politicilor financiare, printre alți factori populație, legislație, buget și, necesită o bună gestionare a resurselor pentru a asigura un sistem de sănătate durabil. Această transformare a sectorului sănătății are drept consecință directă necesitatea unor noi profesioniști specializați în management, management al sanatatii si administrarea spitalului, atât pentru sectorul public și cel privat. [+]

Maestrul on-line de IFM (MBA Healthcare Management) Managementul sănătății are drept scop de a instrui profesioniști specializați în gestionarea și administrarea sectorului sănătății în Spania, ale căror conturi de cheltuieli pentru mai mult de 9,6% din PIB. Acest sector se confruntă cu o transformare în cazul în care progresele științifice, noile tehnologii, condiții demografice ale politicilor financiare, printre alți factori populație, legislație, buget și, necesită o bună gestionare a resurselor pentru a asigura un sistem de sănătate durabil. Această transformare a sectorului sănătății are drept consecință directă necesitatea unor noi profesioniști specializați în management, management al sanatatii si administrarea spitalului, atât pentru sectorul public și cel privat.... [-]


și Master în Business Administration (MBA) - specializat în întreprinderile turistice

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Analizeaza baza direcției strategice studierea fundamentelor sale, analiza mediului concurențial. [+]

Acest Master vă permite să:

Analizeaza baza direcției strategice studierea fundamentelor sale, analiza mediului concurențial. Fiind capabil de a evalua adecvarea unei strategii de afaceri, analiza planului de marketing, în care acesta se bazează, de a decide canalele de marketing cele mai potrivite, etc; asigurându-se astfel rezultatele dorite pentru compania dumneavoastră. Pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru discipline de conducere și de management, care să permită buna funcționare a unei societăți, stapanind orientările de bază pentru crearea și punerea în aplicare a fiecăreia dintre ele. Cunoscând importanța critică a hotelieri, non instituții, restaurante și de divertisment în industria turismului, descoperind potențialul noilor propuneri legate de natura, spațiu și experiențe gastronomice experiențial. De învățare pentru a gestiona globalizarea și deschiderea piețelor prin intermediul tehnicilor de management și strategii de prețuri competitive. Să înțeleagă transformarea enormă care a însemnat pentru rețelele sociale Turismul ca un spațiu în care să se conecteze și să experimenteze călătoria și să știe cum să exploateze conectivitatea între companie și client conduce. Descoperiti adaptarea necesară a industriei turismului la începutul durabilității economice, sociale și de mediu a turismului. ... [-]

și Master în Business Administration (MBA) - specializată în prevenirea riscurilor profesionale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Acest MBA online, cu specializare în ocupaționale Riscuri conferirea IFM Group in colaborare cu Universitatea Camilo José Cela poate obține o mai bună înțelegere a masura reala a riscurilor profesionale asociate cu locul de muncă și cum să prevină și să le evite, de asemenea ca și în pregătirea celor mai bune directori și manageri de afaceri. [+]

Necesitatea de a crea modele și procese de prevenire este acum o necesitate și o prioritate pentru întreprinderi și instituții. Prin urmare, este esențial ca managerii de companii implicate în această activitate sunt pregătite pentru a face față provocărilor impuse de sector.

Acest MBA online, cu specializare în ocupaționale Riscuri conferirea IFM Group in colaborare cu Universitatea Camilo José Cela poate obține o mai bună înțelegere a masura reala a riscurilor profesionale asociate cu locul de muncă și cum să prevină și să le evite, de asemenea ca și în pregătirea celor mai bune directori și manageri de afaceri.

Caseta de tutori de curs este format, în esență, de către profesioniști de afaceri și academicieni specializați în transportul elevilor care trăiesc și de a oferi o experiență de muncă valabil în domeniul de exemple de Business Administration.... [-]


Masterat

De masterat în Cybersecurity (on-line)

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Madrid

În ultimii ani, numărul de companii care au decis să investească în protejarea împotriva atacurilor cibernetice a crescut cu 33%. Un raport publicat recent de Uniunea Europeană intenționează să creeze aproape 1 milion de locuri de muncă legate de securitatea cibernetică 2020. Și, în 2015 a fost identificat de securitate cibernetică la Forumul Economic Mondial ca fiind unul dintre riscurile majore din economia mondială. Prin urmare, având în vedere cererea tot mai mare de profesioniști calificați, FMI Business School, Deloitte si Universitatea Camilo Jose Cela, s-au dezvoltat acest Master în Cybersecurity, care reușește să răspundă necesităților părților interesate, optând pentru un training la nivel înalt on-line cu ușurința de a face acest lucru de oriunde. Este singura pe deplin on-line piața de master 60 ECTS și sprijinit de o universitate [+]

În ultimii ani, numărul de companii care au decis să investească în protejarea împotriva atacurilor cibernetice a crescut cu 33%. Un raport publicat recent de Uniunea Europeană intenționează să creeze aproape 1 milion de locuri de muncă legate de securitatea cibernetică 2020. Și, în 2015 a fost identificat de securitate cibernetică la Forumul Economic Mondial ca fiind unul dintre riscurile majore din economia mondială.

Prin urmare, având în vedere cererea tot mai mare de profesioniști calificați, FMI Business School, Deloitte si Universitatea Camilo Jose Cela, s-au dezvoltat acest Master în Cybersecurity, care reușește să răspundă necesităților părților interesate, optând pentru un training la nivel înalt on-line cu ușurința de a face acest lucru de oriunde. Este singura pe deplin on-line piața de master 60 ECTS și susținut de o universitate În plus, cei mai buni studenți vor fi selectați de către Deloitte pentru a efectua CyberSOC stagiu în cadrul Deloitte, cu rate ridicate de aderare la Deloitte după finalizarea.... [-]


De masterat în domeniul energiei din surse regenerabile

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Maestru în domeniul energiilor regenerabile FMI, are drept scop de a instrui profesioniști cu abilitățile, cunoștințele și tehnicile de a dezvolta și implementa energia din surse regenerabile în diferite domenii: administrație, companii sau industria energetică. [+]

Domeniul energiei regenerabile avansează cu o viteză uimitoare, și încă astăzi, prima alegere în producerea de energie la nivel mondial. Noi trăim într-un loc ideal pentru a studia un masterat în domeniul surselor regenerabile de energie (SRE) situația. investiții în ultimul an în domeniul energiilor regenerabile la nivel mondial, pentru al doilea an a depășit investițiile în energia tradițională.

Cadrul actual de energie implică necesitatea unor profesioniști specializați tehnicieni instruiți cu experiență în mediul energetic. Experții care stăpânesc situația surselor de energie și a tipurilor de energie din surse regenerabile (eoliană, solară, fotovoltaice, termice, mini-hidro, biomasă ...), linii de finanțare, eficiența energetică, și tot ce este legat de lumea energia din surse regenerabile.... [-]


Diplomă de master în calitate, mediu și PRL

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

În IFM quremos se alăture Master în calitate, de mediu și experiența PRL de profesioniști cu ani de muncă în domeniul prevenirii, al calității și mediului. Acest Master permite posibilități largi de validare cu alte programe. Adresați-vă posibilitățile de validare Advisor. [+]

Master în Managementul Integrat al securității, calității și Mediului FMI Business School este una dintre referințele formative la nivel național în domeniul Managementului Calității, Mediu și Sănătate și Securitate. Acesta este dat oferă 100% online o metodologie unică "elev", care se pot alătura maestru și viața personală.

Maestrul permite studenților să se pregătească pentru evaluarea riscurilor profesionale ale activităților derivate, pozițiile și facilități, din domeniul siguranței, igienei, ergonomie și aplicate psihologia socială. Programul este axat pe criterii de învățare pentru alegerea măsurilor preventive și corective aplicate de societate pentru a reduce, a elimina sau a controla erorile de producție.... [-]


Diplomă de master în durabilitatea și eficiența energetică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12  Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Curriculum-ul dezvoltat pentru Masters eligibile pentru a învăța să identifice nevoile de energie și de a propune aplicarea tehnicilor de economisire și de utilizare eficientă a instrumentelor de putere și de a integra cunoștințele dobândite în domeniul durabilității și eficienței energie. [+]

Există o nevoie la nivel mondial în cercetarea, optimizarea și utilizarea de noi surse de energie. Companiile și persoanele fizice sunt cer din ce în ce dezvoltarea de noi soluții inteligente pentru a integra abordări bioclimatice și de a obține că majorările de eficiență energetică.

Această situație, a adăugat la boom-ul din energie din surse regenerabile la nivel mondial, implică nevoia pentru profesioniști de specialitate și tehnice cu pregătire foarte specific în dezvoltarea de astfel de proiecte. Răspunsul la această nevoie de Grupul de IFM și de masterat Camilo José Cela Universității din Sustenabilitate și eficiență energetică.

Curriculum-ul dezvoltat pentru Masters eligibile pentru a învăța să identifice nevoile de energie și de a propune aplicarea tehnicilor de economisire și de utilizare eficientă a instrumentelor de putere și de a integra cunoștințele dobândite în domeniul durabilității și eficienței energie.... [-]


Diplomă de master în management de mediu

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Master în managementul de mediu al IFM are ca scop formarea de profesioniști care răspund cererii tot mai mari, care are loc în ultimii ani în organizații și întreprinderi în probleme de mediu. [+]

Master în managementul de mediu al IFM are ca scop formarea de profesioniști care răspund cererii tot mai mari, care are loc în ultimii ani în organizații și întreprinderi în probleme de mediu.

Realitatea este că trăim într-o lume în care epuizarea resurselor, poluarea, pierderea biodiversității, deșertificării, printre multe alte probleme necesită o acțiune imediată, după ani care acționează fără a ține cont de protecția și managementul mediului.

Societatea este din ce în ce mai preocupată de durabilitatea și protecția mediului, precum și, în consecință, cu cât numărul de companii care au recunoscut nevoia internă și viziune eficace asupra mediului înconjurător. Companiile, organizațiile și instituțiile trebuie să respecte aceste standarde, deoarece producția internă, legislația în vigoare și opinia publică.... [-]


Diplomă de master în managementul afacerilor și marketingul

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni September 2019 Spania Madrid + 1 mai mult

Master în Management și Institutul de Marketing Open Cela are suport direct din partea Asociației de Marketing din Spania (Asociatia MKT). Această entitate fondată în 1961, reunește aproape o mie de membri între companii, manageri și profesioniști de marketing din Spania. Obiectivele sale includ dezvoltarea culturii de marketing, să servească drept platformă pentru schimbul de idei, de a fi un forum de rețea, de a dezvolta cadre de autoreglementare ... [+]

Master în Management și Institutul de Marketing Open Cela are suport direct din partea Asociației de Marketing din Spania (Asociatia MKT). Această entitate fondată în 1961, reunește aproape o mie de membri între companii, manageri și profesioniști de marketing din Spania. Obiectivele sale includ dezvoltarea culturii de marketing, să servească drept platformă pentru schimbul de idei, de a fi un forum de rețea, de a dezvolta cadre de autoreglementare ...

Asociația MKT contribuie la acrediteze rezultatele învățării sale de monitorizare și evaluare a fiabilității sistemului de Master, dar, de asemenea, pentru a redimensiona conexiunea cu realitatea de afaceri și problemele sale reale.... [-]


Diplomă de master în managementul logisticii și a lanțului de aprovizionare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

activitățile de logistică reprezintă un procent ridicat din costul oricărui produs și, prin urmare, gestionarea bună este esențială în orice afacere sau organizație. Cererea de profesioniști în posesia de o diplomă de master în domeniul logisticii este în continuă creștere ca urmare să se întâlnească într-o lume din ce în ce mai globalizată, cu creșterea în greutate a logisticii internaționale, noile tehnologii și tendințe noi constante în acest sector. [+]

activitățile de logistică reprezintă un procent ridicat din costul oricărui produs și, prin urmare, gestionarea bună este esențială în orice afacere sau organizație. Cererea de profesioniști în posesia de o diplomă de master în domeniul logisticii este în continuă creștere ca urmare să se întâlnească într-o lume din ce în ce mai globalizată, cu creșterea în greutate a logisticii internaționale, noile tehnologii și tendințe noi constante în acest sector.

Master in Management Logistic va permite:

Se efectuează o distribuție efectivă și eficientă a produselor cu servicii de calitate. Planul și de a gestiona operațiunile de logistică și procese de calitate. logistica de producție, de master și de distribuție comerciale la nivel global. Să stabilească o strategie de cumpărare și de aprovizionare, precum și mecanismele necesare pentru a crea un lanț de aprovizionare. Planificarea oricărui proiect logistic prin toate fazele sale, și să fie în măsură să ia decizii operaționale. Să identifice îmbunătățirea procesului logistic al unei companii. Proiectarea de modele logistice care să optimizeze resursele unei organizații. Mastering tehnologii informaționale aplicate de logistică și toate instrumentele legate de ingineria sistemelor și logistică. ... [-]

Diplomă de master în management și managementul resurselor umane

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 2 mai mult

Profesioniști cu un grad în Management și Managementul Resurselor Umane au mai multe oportunități de angajare. Cunoașterea acestor experți în resurse umane sunt esențiale pentru a transmite organizațiile de cunoștințe și abilități inovatoare și agile [+]

Profesioniști cu un grad în Management și Managementul Resurselor Umane au mai multe oportunități de angajare. Cunoașterea acestor experți sunt esențiale pentru a transmite organizațiilor de resurse umane cunoștințe și abilități de agil și inovatoare:

Managementul schimbarii în organizație procese de selecție a personalului. Evaluarea performanțelor și de testare. Management și comunicare a cunoștințelor. Contractual și dreptul muncii. calități de lider. Contracte de muncă. Salarii și salarizare. Terminare, modificarea și suspendarea contractelor. Securitate socială. Drepturile și obligațiile. ... [-]

Maestru în date mari și business intelligence

Online Cu normă întreagă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

FMI Business School, în colaborare cu José Cela Universitatea Camilo, a lansat Master în Business Analytics și Big Data. Acest program își propune să ofere studenților o imagine de ansamblu a tehnologiilor Big Data și utilizarea acestora, precum și o formare aplicată și practică în tehnici analitice pentru mediul de afaceri (Business Analytics). FMI este un partener al Asociației Tehnicienilor de calculator (ATI). Acest Master se adresează atât proaspeții absolvenți și profesioniști cu experiență care doresc să se concentreze spre noi profesii legate de analiza datelor (Analist de date, oamenii de știință de date, sef de date Officer, inginer de date ...). Profile de acces recomandate sunt cele legate de TIC cariere cu componentă calitativă ridicată și cariere de afaceri și economie. [+]

ID curs: 152241 Preț: 7.800 de euro 50% bursă -> 3900 de euro Interes fără finanțare de până la 12 luni. Reducere pentru plata în numerar. Durata: 60 ECTS Metodologie: Online Calificarea obținută diplomă de master de la Universitatea Camilo José Cela și maestru de IFM Business School Locuri de muncă și stagii CERINȚE:

Diplomă universitară sau experiența profesională echivalentă

PREZENTARE:

FMI Business School, în colaborare cu José Cela Universitatea Camilo, a lansat Master în Business Analytics și Big Data. Acest program își propune să ofere studenților o imagine de ansamblu a tehnologiilor Big Data și utilizarea acestora, precum și o formare aplicată și practică în tehnici analitice pentru mediul de afaceri (Business Analytics). FMI este un partener al Asociației Tehnicienilor de calculator (ATI).... [-]


Masterat în Departamentul de Finanțe

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Obține cele mai multe beneficii pentru companie, de învățare pentru a obține eficiență maximă în gestiunea financiară și contabilă a societății, prin intermediul datelor contabile și de înregistrare pentru analiză ulterioară. [+]

Acest Master vă permite să:

Poate analiza o companie prin situațiile financiare. Cunoașterea sistemelor de informații contabile. Mâner cu usurinta reprezentând instrumente analitice pentru luarea celor mai bune decizii pentru compania. Stăpânească cu succes metodologia de analiză a tuturor tipurilor de investiții și de a face cele mai bune decizii. Analiza evoluțiile majore ale Planului General de Contabilitate: Situația modificărilor capitalului propriu (ECPN) și declarația Cash Flow (EFE). Utilizați controlul de gestiune pentru a ajuta la îmbunătățirea managementul afacerilor. Furnizează cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a gestiona resursele umane pentru dezvoltarea viitoare a organizației. Gestiona în mod eficient procesul de raportare și de impact ale acestora. Cunoașterea diverselor sisteme de relațiilor cu clienții și punerea sa în modelele actuale. ... [-]

Masterat în trafic, mobilitatea și siguranța rutieră

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Acest Master al IFM, în colaborare cu Universitatea Camilo Jose Cela ofera expertiza pentru a proiecta sisteme de siguranță rutieră, care permit obținerea ISO 39001 certificări, și alte existente pe piață, și să promoveze mobilitatea durabilă în mediile lor de performanță [+]

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) identifică 2030 leziuni sechele și accidentele ca un lider factori sarcinii globale care afectează sănătatea și siguranța populației. În prezent, accidente de circulație pe an duce la mai mult de 1,3 milioane de decese și între 25 și 52 de milioane de leziuni grave.

OMS a promovat Deceniul siguranței rutiere la nivel global. Entități publice majore și de afaceri sunt introducerea unor noi modele de sisteme de gestionare a traficului și, mobilitatea și siguranța rutieră pentru a reduce riscurile de accidente și de a optimiza mobilitatea lor resurse. Aceste eforturi sunt reușita în reducerea accidentelor rutiere și, în plus generarea de valoare economică și reducere a costurilor în bilanțurile. ... [-]


Master in marketing si comunicare digitala

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 2 mai mult

Intră în grad dublu de un an de Master în Marketing Digital (FMI, Jose Cela Camilo Universitatea +) și să se alăture comunității de profesioniști cu mai mult timp boom-ul. Singurul comandantul online în care va învăța să dezvolte un plan de marketing pentru a captura (SEO, SEM, rețele sociale, formate de publicitate, conținut), pentru a converti (e-commerce) și de a face o analiză de web corespunzătoare. [+]

Intră în grad dublu de un an de Master în Marketing Digital (FMI, Jose Cela Camilo Universitatea +) și să se alăture comunității de profesioniști cu mai mult timp boom-ul. Singurul comandantul online în care va învăța să dezvolte un plan de marketing pentru a captura (SEO, SEM, rețele sociale, formate de publicitate, conținut), pentru a converti (e-commerce) și de a face o analiză de web corespunzătoare.

Abilități sau competențe în marketing digital si comunicare on-line sunt deja o condiție esențială în orice departament de marketing. Companiile sunt conștienți de faptul că Internetul este o parte a vieții cotidiene de utilizator și conectat prin intermediul unui calculator, tabletă sau mobil. Termeni, cum ar fi SEM, SEO, Social Media și de conținut de marketing, printre altele, ca parte din orice loc de muncă în acest sector. Toate acestea, an după an, a reflectat o creștere constantă a bugetelor pentru organizațiile de marketing digital din întreaga lume.... [-]


Master oficiale în managementul și managementul sănătății

Online Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Spania Madrid

Obiectivele principale ale acestui masterat se adresează elevilor: Cunoaște structura politică, socială, juridică, economică și organizațională a sistemelor de sănătate. [+]

Durata: 1 aniPrețul final: 4.000 de euro Bursă de 10% 3.600 de euroModalitate: onlineCerințe: Calificarea oficială universitară eliberată de o instituție a Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA).Calificarea obtinuta: Diploma de masterat de la Universitatea din Orientul MijlociuOcuparea forței de muncă și stagiu

OBIECTIVE:

Obiectivele principale ale acestei diplome se adresează studenților lor:

Cunoaște structura politică, socială, juridică, economică și organizațională a sistemelor de sănătate.Înțelegeți și știți cum să aplicați tehnici de planificare a sănătății.Să poată dezvolta competența individuală a conducerii echipelor clinice multidisciplinare.Dezvoltați tehnici legate de managementul oamenilor în domeniul managementului sănătății.Înțelegerea și cunoașterea modului în care se aplică utilizarea corectă a sistemelor informatice pentru analiza și soluționarea problemelor din managementul clinic.Identificați și aplicați teoriile și modelele privind organizarea sistemelor sanitare, precum și modul de funcționare a acestora.Aflați cum să comunicați în mod eficient concluziile și cunoștințele publicului specializat și nespecializat în domeniul sănătății și managementului clinic.... [-]

Master oficiale în prevenirea riscurilor profesionale (PRL)

Online Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master are printre obiectivele sale dobândirea, printre altele, a următoarelor competențe: Cunoașterea în domeniul juridic și al cadrului normativ de prevenire a riscurilor profesionale. [+]

Durata: 1 aniPrețul final: 3 000 de euro 10% bursă 2.700 de euroModalitate: onlineCerințe: Calificarea oficială universitară eliberată de o instituție a Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA).Calificarea obtinuta: Diploma de masterat de la Universitatea din Orientul MijlociuOcuparea forței de muncă și stagiu

OBIECTIVE:

Acest master are printre obiectivele sale dobândirea, printre altele, a următoarelor competențe:

Să cunoască în domeniul juridic și în cadrul normativ al prevenirii riscurilor de muncă.Antrenarea pentru a evalua riscurile care pot cauza accidente la locul de muncă, aplicarea tehnicilor de identificare a riscurilor, evaluarea acestora și planificarea activității preventive și analizarea în prealabil a factorilor de risc.Să fie capabil să planifice și să efectueze inspecții de securitate și investigarea accidentelor.Adoptarea acțiunilor corective și preventive împotriva abaterilor de la criteriile stabilite.Să poată recomanda comportamente sigure și să supravegheze condițiile pe care trebuie să le îndeplinească locurile de muncă în general.Antrenează-te pentru a prezenta rapoarte publice și proiecte de prevenire cu claritate și concis.... [-]

Master în calitate, igienă și siguranță alimentară

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Master în siguranță alimentară și de calitate, se pot adapta la cunoștințele științifice în domeniul produselor alimentare, reglementarea și calitatea de actualizare în continuă schimbare standardele sale privind siguranța alimentară. De studiu de masterat în domeniul siguranței produselor alimentare și a calității IFM permite, de asemenea, o abordare cuprinzătoare a varietății de industrii alimentare care există pe piață și cunoașterea proceselor care se aplică acestora. [+]

Master în siguranță alimentară și de calitate, se pot adapta la cunoștințele științifice în domeniul produselor alimentare, reglementarea și calitatea de actualizare în continuă schimbare standardele sale privind siguranța alimentară. De studiu de masterat în domeniul siguranței produselor alimentare și a calității IFM permite, de asemenea, o abordare cuprinzătoare a varietății de industrii alimentare care există pe piață și cunoașterea proceselor care se aplică acestora.

Dezvoltarea afacerilor din industria alimentară, reglementările și legislația Uniunii Europene, fac producătorii și furnizorii responsabili pentru asigurarea consumatorilor cu alimente sigure și sănătoase. În acest context, apare o situație din ce în ce organizațiile profesionale pârât, calitatea tehnică și manager de siguranță alimentară pentru a asigura și garanta calitatea produselor și a proceselor și, astfel, satisfacția clienților și consumatorilor. Figura auditorului de siguranță alimentară și de control al calității responsabil pentru proiectarea, dezvoltarea, punerea în aplicare și a sistemului de igienă de audit și siguranța alimentară este necesară.... [-]


Master în conformitate

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master este destinat atât absolvenților de studii universitare cât și profesioniștilor care doresc să fie instruiți în sectorul de reglementare a conformității și care doresc să lucreze în calitate de ofițer de conformitate, un profil foarte solicitat de companii. [+]

Preț: 9.400 de euro 65% bursă - 2.730 de euroFinanțarea fără dobânzi de până la 12 luni. Reducere pentru plata în numerar.Durata: 60 ECTSMetodologie: onlineCalificarea obtinuta: diploma de master la Universitatea Camilo José Cela si diploma de master la Facultatea de IMF Business SchoolSchimb de meserii și stagiiCERINȚE:

Diplomă universitară sau experiență profesională echivalentă

PREZENTARE:

Actuala revoluție tehnologică a determinat companiile să cunoască noul cadru juridic cu care se confruntă în legătură cu răspunderea penală a persoanelor juridice. Din acest motiv, IMF Business School și Universitatea Camilo José Cela lansează noul Master in Complience, al cărui obiectiv este de a instrui pe deplin profesioniștii care doresc să devină ComplianceOfficers.... [-]


Master în consultanță și audit a sistemelor de calitate și excelență

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Cu Maestrul nostru în Managementul Calității Totale și excelență IFM puteți participa, de la departamentul de calitate în calitate de consultant sau de la alte departamente operaționale și funcționale în implementarea și gestionarea sistemelor ISO 9001 sau EFQM. De asemenea, veți putea acționa în calitate de auditor și să participe la elaborarea și menținerea la sfârșitul sistemului de documente Calidad.Al al cursului se va realiza trei titluri: Universitatea din UCJC, BS FMI și Acreditativo Diploma Oficial Basic EFQM Evaluator. [+]

Cu Maestrul nostru în Managementul Calității Totale și excelență IFM puteți participa, de la departamentul de calitate în calitate de consultant sau de la alte departamente operaționale și funcționale în implementarea și gestionarea sistemelor ISO 9001 sau EFQM. De asemenea, veți putea acționa în calitate de auditor și să participe la elaborarea și menținerea la sfârșitul sistemului de documente Calidad.Al al cursului se va realiza trei titluri: Universitatea din UCJC, BS FMI și Acreditativo Diploma Oficial Basic EFQM Evaluator.

Diferitele subiecte ale cursului sunt predate de către profesioniștii care lucrează cu o vastă experiență în modelele EFQM și ISO 9001, este eminamente practic și este orientat spre aplicare în întreprindere și organizații. Programul cuprinde 10 module complete, care să acopere toate aspectele legate de sistemele de management al afacerilor și (conducere, strategie, resurse, de management al clienților, îmbunătățirea continuă, indicatori, sisteme de CSR și de management integrat).... [-]


Master în Managementul și Managementul Proiectelor - Management de Proiect

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Acest Master este destinat managementului de mijloc, managerilor de proiect și managerilor, care sunt interesați să aprofundeze cele mai recente metode, sisteme și instrumente de Management de Proiect. [+]

Preț: 8.200 euro 65% bursă - 2.730 euroFinanțarea fără dobânzi de până la 12 luni. Reducere pentru plata în numerar.Durata: 60 ECTSMetodologie: onlineCalificarea obtinuta: diploma de master la Universitatea Camilo José Cela si diploma de master la Facultatea de IMF Business SchoolSchimb de meserii și stagiiCERINȚE:

Diplomă universitară sau experiență profesională echivalentă

PREZENTARE:

IMF Business School și Universitatea Camilo José Cela lansează Master în Managementul și Managementul Proiectelor, al cărui obiectiv este ca elevul să dobândească toate cunoștințele în managementul de proiect în conformitate cu standardul PMI. IMF este un sponsor al capitolului de la Madrid al Institutului de Management al Proiectului (PMI).... [-]


Master în marketingul farmaceutic digital

Online Cu normă întreagă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Master marketingul farmaceutic și mass-media digitale cu acest master online. Diplomă dublă de la Universidad Camilo José Cela și de la IMF . [+]

Industria farmaceutică și farmacia sunt dezvoltate într-un mediu complex și extrem de reglementat. Investigarea noilor medicamente este costisitoare și necesită timp. În plus, utilizarea timpului de viață al mărcilor în acest sector este de o importanță vitală. De aceea, comercianții din acest sector trebuie să fie pregătiți să facă față provocărilor care apar în calea succesului brandurilor pe care le administrează. Din acest motiv, o pregătire în domeniul marketingului digital care vizează mediul farmaceutic va reprezenta, fără îndoială, o cheie a succesului.

Profesioniștii din marketing și comunicarea din industria farmaceutică și Farmacie comunitară trebuie să-și antreneze și să-și dezvolte abilitățile în domeniul marketingului, branding-ului și comunicării digitale pentru a ști care este strategia cea mai potrivită pentru toate reglementările actuale, în același timp, aceștia pot aplica și beneficia de instrumentele de comunicații digitale adaptate la planurile lor strategice, atât produse, servicii, cât și companii.... [-]


Master în neuropsihologie, inteligențele multiple și mindfulness în educația timpurie și copii (sub 11 ani)

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Programul se bazeaza pe neuropsihologie si Neuroscience, mindfulness (MBCT) și inteligențelor multiple (MI). În ea, elevii vor explora legătura profundă dintre aceste discipline și contemplativă dezvolte instrumente care să le permită să creeze o comunitate largă, practicum corporate sau privat aplicate în zonele clinice, asistență socială, educație, s-au concentrat asupra copiilor si copilarie. [+]

Programul se bazeaza pe neuropsihologie si Neuroscience, mindfulness (MBCT) și inteligențelor multiple (MI). În ea, elevii vor explora legătura profundă dintre aceste discipline și contemplativă dezvolte instrumente care să le permită să creeze o comunitate largă, practicum corporate sau privat aplicate în zonele clinice, asistență socială, educație, s-au concentrat asupra copiilor si copilarie.

Cursul se concentrează pe cele trei domenii-cheie ale neuropedagogy: Neuroscience, bazate pe inteligențele multiple și pedagogie mindfulness. Acesta este special conceput cu studii de caz multiple și module specializate.

Acest program vă permite să:

Da un cadru de introducere largă pentru Neuroscience și neuropedagogy, inteligențelor multiple și intervenții socio-educative. Cunoscând contribuțiile mindfulness, inteligențelor multiple si Neuroscience, sprijinul lor empirică și diferite domenii profesionale care se aplică. Exploreaza interfața relațională între neuropedagogy, inteligențele multiple și mindfulness. Să integreze strategii bazate atât pe cercetare și transformarea școlilor. A învăța să facă schimbări sistemice Neuroplastic în cazul în care un adevărat efort coordonat este necesar: elev, profesor, părinți, școală și comunitate. Știind inteligentelor multiple și domeniile de intervenție; beneficiile și provocările folosind inteligențe multiple în nivelul comunităților educaționale, terapeutice, familie și. Efectua analize personale și de grup de bază în inteligențelor multiple. ... [-]

Master în neuropsihologie, inteligențele multiple și mindfulness în educație pentru tineri și adulți (de la 12 ani)

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Programul se bazeaza pe neuropsihologie si Neuroscience, mindfulness (MBCT) și inteligențelor multiple (MI). În ea, elevii vor explora legătura profundă dintre aceste discipline și să dezvolte instrumente contemplative, care le vor permite să creeze un practicum privat mare aplicate în zonele clinice, asistență socială, educație, comunitate, de afaceri sau care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 ani și adulți . [+]

Programul se bazeaza pe neuropsihologie si Neuroscience, mindfulness (MBCT) și inteligențelor multiple (MI). În ea, elevii vor explora legătura profundă dintre aceste discipline și să dezvolte instrumente contemplative, care le vor permite să creeze un practicum privat mare aplicate în zonele clinice, asistență socială, educație, comunitate, de afaceri sau care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 12 ani și adulți .

Cursul se concentrează pe cele trei domenii-cheie ale neuropedagogy: Neuroscience, bazate pe inteligențele multiple și pedagogie mindfulness. Acesta este special conceput cu studii de caz multiple și module specializate.

Acest program vă permite să:... [-]


Master în prevenirea riscurilor profesionale (PRL)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universidad Camilo José Cela, lansează Masterul Online în Prevenirea Riscurilor Ocupaționale. Obiectivul principal al acestui program este ca elevii dvs. să poată participa la comportamentul preventiv al companiei dvs. [+]

Preț: 4.000 de euro Bursă de 55% à 1.800 de euroFinanțarea fără dobânzi de până la 12 luni. Reducere pentru plata în numerar.Durata: 60 ECTSMetodologie: onlineCalificarea obtinuta: diploma de master la Universitatea Camilo José Cela si diploma de master la Facultatea de IMF Business SchoolSchimb de meserii și stagiiCERINȚE:

studii superioare

PREZENTARE:

IMF Business School , în colaborare cu Universidad Camilo José Cela, lansează Masterul Online în Prevenirea Riscurilor Ocupaționale. Obiectivul principal al acestui program este ca elevii dvs. să poată participa la comportamentul preventiv al companiei dvs.

Acest master îndeplinește cerințele indicate în legislația actuală pentru a îndeplini funcțiile de nivel superior în prevenirea riscurilor profesionale. IMF Business School este lider în domeniul formării profesionale în domeniul PRL, cu o experiență de peste 15 ani și 15.000 de studenți și a primit Premiul PREVER.... [-]


Master în sistemele de informații și tehnologii de afaceri

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Master Online în Business Information Systems and Technology Group și FMI Universidad Camilo José Cela permite cei profesionisti care doresc să devină un manager IT, obține o înțelegere aprofundată a gestionarea și administrarea departamentului de sisteme de informare. [+]

Sisteme de informații și tehnologie de afaceri a devenit un puncte strategice, bazate pe puterea și agilitatea a lumii informații. Deci, nu este surprinzător faptul că acestea au devenit un sector de muncă în valoare de noi oportunități de afaceri și este râvnit de către companii și instituții.

Potrivit unui articol publicat recent în expansiune ziar, aproximativ 860.000 de locuri de muncă în acest sector nu vor fi acoperite în Europa, din cauza lipsei de profesioniști calificați. Acest lucru explică faptul că 94% dintre profesioniștii TIC astăzi au un loc de muncă, potrivit unui studiu realizat de născocite.

Master Online în Business Information Systems and Technology Group și FMI Universidad Camilo José Cela permite cei profesionisti care doresc să devină un manager IT, obține o înțelegere aprofundată a gestionarea și administrarea departamentului de sisteme de informare.... [-]


MSc în comerț internațional

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Îmbunătăți cariera ta cu Master în Comerț Internațional și specializăm în schimbare și mediul internațional dinamic, aptitudini de management vă fac în echipamente de afaceri și gestionarea eficientă a unui plan strategic internațional bazat pe competențe tehnice. [+]

59 la suta din companii mari de export și 72% din ocuparea forței de muncă active pe plan internațional a IMM-urilor a crescut puternic în ultimii 4 ani. In plus, istoric au rezistat mai bine impactul diferitelor crize. Salariul mediu în aceste întreprinderi a avut tendința de asemenea, să îmbunătățească mai mult decât celelalte companii. S-a verificat, de asemenea o mai mare promovare profesională a lucrătorilor implicați în aceste procese. Pentru toate aceste motive de specializare în comerțul internațional este o valoare adăugată pentru majoritatea profesioniștilor.

Din cauza cererii tot mai mare de profesioniști calificați, FMI Business School și Camilo Jose Cela University, s-au dezvoltat acest Master în comerț internațional, optând pentru un training on-line la nivel înalt, care se poate face de oriunde și ușor. Aceasta se poate face sub formă complet online sau amestecate și are o durată de 60 ECTS. ... [-]


Máster en innovación y marketing turístico digital

Online Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT). [+]

ID de curso: 151967 Precio: 7.800 euros Beca del 65% -> 2.730 euros Financiación sin intereses hasta en 12 meses. Descuento por pago al contado. Duración: 60 ECTS Metodología: Online Titulación que se obtiene: Máster por la Universidad Camilo José Cela, Máster por IMF Business School y Diploma por el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH) Bolsa de Empleo y Prácticas Requisitos

Titulación Universitaria o experiencia profesional equivalente

Presentación

IMF Business School y el Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), en colaboración con la Universidad Camilo José Cela, ponen en marcha el Máster en Innovación y Marketing Turístico Digital. El objetivo de este máster que sus alumnos se preparen para transformación digital del sector, incorporando las nuevas tecnologías a sus empresas o proyectos. IMF es miembro de Afiliado a la Organización Mundial del Turismo (OMT), así como colaborador de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT).... [-]


OFICIAL MASTER IN PREVENIREA RISCULUI DE MUNCĂ (PRL) ȘI OFICIUL DE CONFORMITATE

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Instituția Academică a IMF și Universitatea Camilo José Cela prezintă Master of Science în Prevenirea Riscurilor Ocupaționale. Acest program, predat prin Institutul Cela Open (COI), face posibilă obținerea unui titlu oficial în cele 3 specialități: Siguranța la locul de muncă; Igienă industrială; Ergonomia și psihosociologia aplicată. De asemenea, permite obținerea certificatului de auditor intern în sistemele de management al sănătății și securității în conformitate cu OHSAS 18001: 2007 al TÜV Rheinland. [+]

Durata: 1 an și jumătate Credite: 90 ECTSPret: 3.960 de euroBursa: 25%

Prețul final: 2.970 de euro

Burse de studiu și Programul de ajutor pentru studii

Modalitate: online

Cerințe: Calificarea oficială universitară

Calificare obtinuta: Master of Science de la Universitatea Nebrija

Ocuparea forței de muncă și stagiu

OBIECTIVE:

Elevii care trec cu succes acest program:

• Vor fi capabili să aplice concepte, principii, fundamente și tehnici de prevenire a riscurilor de muncă.

• Vor fi capabili să facă judecăți și să scrie rapoarte cu privire la activitățile de prevenire care urmează să fie dezvoltate.

• Ei vor fi calificați să prezinte public rapoarte și proiecte de prevenire cu claritate și concis.... [-]


Studii de masterat în managementul afacerilor și marketingul

Online Campus Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Maestrul on-line în Management și Marketing își propune să formeze directori și manageri, care, prin cele mai noi tendințe ale industriei obține rentabilitatea creștere a afacerii. Acesta permite elevilor să experimenteze lumea de marketing unei afaceri se extinde cu privire la strategii și tehnici specifice de viziune utilizate în prezent. La data de finisare studenții de master vor fi capabili să dezvolte strategii și tehnici de consolidare și de a atinge succesul în departamentele de marketing vă sunt de lucru cu tehnicile cele mai noi vânzări, vânzări, marketing și comunicare. [+]

Obține un nivel înalt și competențe în domeniul de management al afacerii și de marketing. Master în Business Management și Marketing vă permite să:

Să dezvolte, plan, strategii de lansare și măsuri de marketing, comunicare si publicitate. Cunoaște în profunzime modul în care funcționează mediul de afaceri. Adâncire zona de marketing cu cunoștințele, abilitățile și instrumentele. Știind cum să se aplice diferitelor tehnici comerciale, la momentul potrivit. Efectueze studii de piață și studii de concurență. strategii de proiectare a produsului global. Executa campanii de marketing digital. Executam strategii de marketing și a strategiilor de afaceri pentru companie. ... [-]

Videoclipuri

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Contactează
Adresa locaţie
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Adresa locaţie
Valencia, Valencian Community, ES
Adresa locaţie
Seville, Andalusia, ES
Adresa locaţie
Bilbao, Basque Country, ES