GBSB Global Business School - Online programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

GBSB Global Business School este prima școală de afaceri din Spania cu accent pe lume. Școala de afaceri a fost clasată pe locul 1 în Europa în Ghidul Școlilor pentru Durabilitate și a fost recunoscută ca lider în educație globală de revista Newsweek în decembrie 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) este o organizație educațională creată pentru a contesta noi economii circumstanțe și timpi de schimbare. GBSB Global a fost singura școală absolvită din Spania invitată să participe la Concursul Internațional de Etică în Afaceri din California, alături de universități precum Oxford, INSEAD, Universitatea din California - Irvine, etc, unde studenții săi au devenit finaliști și au câștigat primul loc. în competiție, realizând astfel recunoașterea internațională a calității educației oferite la GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School oferă programe de afaceri care încurajează, alimentează și dezvoltă potențialul inovativ pe care îl posedă studenții noștri. GBSB Global Business School este o instituție de învățământ care sărbătorește diversitatea la fiecare nivel al procesului de învățare prin incluziune, empatie și internaționalism. GBSB Global Business School este un loc în care elevii pot crește atât profesional, cât și personal, să dobândească noi cunoștințe și abilități, să-și dezvolte rețeaua și să-și promoveze inteligența culturală și emoțională. Studierea la GBSB Global este o experiență care se schimbă în viață. www.masterstudies.com

GBSB Global Core Values

 • Diversitatea globală Elevii din 85 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul cursului și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările
 • Oportunități de angajare și dezvoltare a carierei | Cunoștințe și abilități practice, consiliere în carieră și sesiuni de coaching individual

Recunoscuta ca o clasare Global MBA Tier One si # 11 Online MBA in revista CEO

De ce GBSB Global?

 • Singura școală de afaceri din Spania cu acreditare internațională de la ASIC
 • Acreditat de Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP), SUA
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Membru oficial al Consiliului European pentru Educația în Afaceri (BCE)
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid cu statut de centru de examinare bazat pe computer ACCA și are statutul de partener de învățare Silver
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Recunoscut ca lider în educația globală de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate

GBSB Global Business School este recunoscută drept una dintre cele mai inovatoare școli de afaceri din Europa, în care curriculum-ul reflectă cererea actuală a pieței. De asemenea, este singura școală de afaceri din Spania care predă studii regionale, cum ar fi „Doing Business in Africa”, „Doing Business in America Latină”, etc. Corpul studenților este foarte internațional, reprezentând peste 85 de naționalități diferite. Școala are parteneri strategici în SUA, Marea Britanie și Elveția care garantează mobilitatea flexibilă a studenților și a facultăților.

GBSB Global Business School este acreditată de Serviciul de acreditare pentru școli internaționale, colegii și universități (ASIC) - recunoscut de Biroul de acasă din Marea Britanie și aprobat de Ofsted, Consiliul pentru acreditare pentru învățământul superior. GBSB Global este membru al Consiliului de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP), SUA. GBSB Global a fost recunoscut de Microsoft în 2017 ca fiind prima și singura școală oficială Microsoft Showcase din Spania, GBSB Global a înregistrat progrese deosebite în experiența clasei digitale, transformând mediul de învățare al elevilor și împuternicindu-i cu instrumentele de a merge departe. În plus, în noiembrie 2013, GBSB Global Business School i s-a oferit să devină un partener academic oficial al Comisiei Europene în timpul Zilelor Europene de Dezvoltare, un forum principal privind politica și dezvoltarea mondială. Din nou, a fost singura școală de afaceri din Spania care a obținut acest merit împreună cu 20 dintre cele mai bune universități din întreaga lume.

Studiul la GBSB Global oferă:

 • Vizite industriale unice la companii multinaționale din domeniul dvs. de studiu
 • Microsoft 365 Education oferă un mediu digital de învățare și învățare fără egal
 • Studiul limbilor străine suplimentare
 • Asistență pentru dezvoltare în carieră și consultanță și oferte de internship la nivel mondial
 • Acces la compania de consultanță universitară pentru a-ți începe afacerea
 • Diplomă de master european cu 60 de credite ECTS recunoscute de Procesul Bologna al Învățământului Superior
 • Întâlniri cu directori de la diferite companii care vin la școală în calitate de vorbitori invitați
 • Cursuri cu profesori cu experiență de lucru extinsă
 • Studii globale Excursii către Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Comerțului și alte organizații importante, cu posibilitatea de a asigura stagii
 • O abordare educațională inovatoare care pune accent pe cunoștințe practice

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School a acordat acreditarea globală a afacerilor de la ACBSP

Suntem mândri să vă împărtășim că, pe 28 mai 2020, Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP) a acordat GBSB Global o acreditare globală de afaceri a programelor sale de afaceri. GBSB Global Business School este onorată și mândră de a face parte din comunitatea instituțiilor care oferă educație de afaceri de top în întreaga lume.

ACBSP este o asociație de acreditare de lider pentru educația de afaceri și unul dintre cele mai recunoscute nume în învățământul superior de afaceri la nivel mondial - acredită în prezent programe de afaceri în aproape 1.200 de campusuri din 63 de țări și este cunoscut pentru faptul are cele mai înalte standarde de excelență în acreditare.

Acreditarea ACBSP evaluează aspectele legate de leadership, planificarea strategică, relațiile cu părțile interesate, calitatea programelor academice, acreditările facultății și sprijinul educațional. Acreditarea ACBSP certifică faptul că procesele de predare și învățare din cadrul programelor de afaceri oferite prin GBSB Global Business School îndeplinesc standardele educaționale stabilite de ACBSP.

Beneficiile de acreditare ACBSP pentru studenții potențiali

Acreditarea de la ACBSP servește drept testament pentru toți studenții potențiali care doresc să solicite să studieze la GBSB Global Business School. Cu aceasta, toți elevii potențiali GBSB Global pot fi siguri că școala în sine și toate programele sale educaționale au fost luate în considerare și evaluate cu atenție pe diferite categorii.

GBSB Global a fost recunoscut pentru a oferi studenților săi un corp de facultate înalt calificat, un curriculum academic puternic și diverse parteneriate educaționale cu alte instituții. GBSB Global a fost, de asemenea, evaluat pentru a avea un sistem puternic de sprijin educațional pe toată durata studiilor de afaceri și dincolo de absolvire.

Beneficiile de acreditare ACBSP pentru studenții și studenții GBSB Global

 • Transfer de credit mai ușor: acreditarea ACBSP ușurează procesul de transfer al creditelor de grad câștigat. Deoarece aceste credite sunt mai frecvent acceptate de alte instituții, este mai simplu pentru studenții și studenții GBSB Global, urmărirea unor diplome avansate sau a altor cursuri pentru a le transfera ulterior.
 • Oportunități de angajare: standardele de acreditare ACBSP sunt extrem de valoroase în rândul angajatorilor, organismelor de autorizare și agențiilor de reglementare. Studierea la GBSB Global deschide porți de știri și oportunități profesionale în întreaga lume. Absolvirea și obținerea unei diplome de afaceri de la o instituție aprobată de ACBSP facilitează găsirea unui loc de muncă la finalizarea studiilor.
 • Calitatea de membru și conexiune: școlile de afaceri recunoscute de ACBSP fac parte dintr-o rețea de educație globală. Această rețea oferă studenților și studenților GBSB Global acces la diverse programe de cercetare și schimb, precum și la oportunități de îmbogățire culturală.

Locații

Spania Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Spania Online, Spania

Barcelona

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
28039 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

BBA
MBA
Masterat