Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Introducere

Citește Descrierea Oficială

prezentare

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació Innovație și Formație (FUdGIF) este instituția creată de Universitat de Girona (UdG) pentru a promova cercetarea științifică și predarea în toate domeniile Universității din Girona și să fie în slujba societății din care face parte.

Scopul său principal este de a promova progresul societății și de a contribui la formarea și dezvoltarea cetățenilor, precum și promovarea transferului de cunoștințe între Universitatea din Girona și lumea afacerilor. Pentru a îndeplini acest scop, Fundația gestionează activitățile UdG în propriile sale studii de formare continuă și diseminare culturală și științifică.

De la crearea sa în 1997, Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació a promovat și gestionat o ofertă extinsă de programe UdG. Peste 40.000 de profesioniști și-au încheiat o parte din masterat, diplome postuniversitare sau diplome în diferite domenii de cunoștințe pe care și le propun.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació este, de asemenea, deținătorul Centrului de Studii Postuniversitare, propriul centru atașat la Universitatea din Girona, care predă masterat universitare, masterate proprii, diplome postuniversitare și cursuri postuniversitare conform reglementărilor aprobate de UdG.

Locații

Girona

Address
XRPG+7V Girona, Espanha
Girona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră