FDModa - LCI Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PATRIMONIUL NOASTRE "FASHION DE LA 1928" Începând cu anul 1928, Escola Superior de Disseny Felicidad Duce sa mândrit cu pregătirea unei noi generații de profesioniști în fiecare an, folosind o metodă inovatoare, creativă și avangardistă datorită cadrelor didactice care sunt experți pe piață, atât în ​​cele mai recente tendințe, cât și în cele mai recente progrese tehnologice. În toți acești ani, am creat un proiect educațional valoroasă și orientat spre oameni, care se reflectă în recunoașterea profesioniștilor care au studiat la școala noastră, cunoscuți pentru excelența lor, integritatea și viziunea lor largă. În timpul studiilor universitare și a masteratului, studenții noștri completează clasele cu experiență de lucru. Elevii care fac diploma oficială pot solicita schimburi prin amabilitatea programului de schimb Erasmus. Dincolo de sala de clasă, încurajăm participarea acestora la competițiile naționale și internaționale și colaborarea acestora în toate tipurile de proiecte. Studenții noștri sunt unici și scopul nostru nu este altul decât să-i ajutăm să-și găsească propriul mod de exprimare atât în ​​interiorul cât și în afara frontierelor noastre. Și înțelegem că designul este un mod de viață. Designul este arta, creativitatea, talentul. Vă invităm să veniți să studiați cu noi. FILOSOFIA Obiectivul nostru este acela de a canaliza capabilitățile, aspirațiile și talentul fiecăruia dintre studenții noștri, astfel încât aceștia să poată fi formați ca profesioniști excelenți, elevii au nevoie doar de dedicare, entuziasm și efort pentru a ocupa poziții cheie în firmele de design. Colegiul nostru este un centru de creare și experimentare în creșterea continuă, care respectă cel mai înalt control al calității. Lucrăm permanent în cursurile noastre de formare, folosind programele noastre, cu scopul de a dezvolta potențialul creativ și umanitar al fiecăruia dintre studenții noștri, astfel încât aceștia să poată asuma provocările și cerințele pieței. Pentru a ne atinge obiectivul, în centrul preocupărilor noastre este dezvoltarea profesională și personală a tuturor studenților noștri, cu scopul de a fi de serviciu oamenilor și societății. Ne asumăm angajamentul de a contribui la schimbarea atitudinii noastre de bază și la îmbunătățirea valorilor sociale care nu sunt în concordanță cu necesitatea de a menține durabilitatea și mediul nostru. Avantajele noastre FDModa - LCI Barcelona , lider în educația în domeniul designului de modă

 • Școala oferă o gamă largă de programe de design de modă și de marketing de modă: diplome de licență, masterat și postuniversitare, cursuri de vară și cursuri de specializare.
 • Majoritatea programelor noastre sunt oferite în limba spaniolă, o selecție de programe fiind oferită în franceză și engleză.
 • Proiecte educaționale practice care reflectă realitățile profesionale și duc la obținerea de diplome recunoscute pe plan internațional.
 • Profesori entuziaști, devotați, cu un fundal solid în forța de muncă.
 • Programe de lucru / programe de studiu combinate.
 • Oportunități pentru participarea studenților la concursuri regionale, naționale și internaționale. Studenții noștri participă în mod regulat și câștigă premii în prestigioase concursuri internaționale, cum ar fi premiile Hempel.
 • Stagii cu cele mai inovatoare companii.
 • O educație generală - în toate programele - încurajând practicile ecologice.
 • Integrarea conceptelor antreprenoriale în toate programele.

Un mediu unic. Curtea noastră: centrul Barcelonei. Echipamente de ultima generatie. Normele noastre: cele ale pieței!

Cele 10 principii de bază ale proiectului nostru academic

FDModa - LCI Barcelona oferă o educație edificatoare într-un mediu incluziv care îi permite studenților să obțină diploma dorită, precum și să dobândească și să dezvolte următoarele:

 • Capacitatea de a stăpâni noi tehnologii informaționale legate de industrie.
 • Competențe care facilitează mobilitatea profesională.
 • Abilități de management aplicabile în contextul actual al globalizării pieței și al comunicărilor instantanee.
 • Abilitatea de a lucra cu o echipă multidisciplinară.
 • Leadership și antreprenoriat.
 • O atitudine care reflectă un cetățean responsabil, respect pentru ceilalți și rigoare în toate circumstanțele.
 • O valoare inerenta a educatiei continue.
 • Conștientizarea obiceiurilor responsabile care promovează sănătatea bună pentru sine și pentru ceilalți.
 • Un impuls natural pentru protejarea mediului și susținerea dezvoltării durabile.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Vedea Online Masterat » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diplomă de master în marketing, comunicare si moda eveniment

Online Cu normă întreagă 2 semestre September 2018 Spania Barcelona

Master în Marketing, Comunicare și obiectiv principal eveniment de moda este de a instrui viitori profesioniști care știu cum să identifice, să evalueze și selectați oportunități de piață, stabilirea strategiilor optime în domeniul comunicării de brand și imagine într-o industrie în care inovația este continuă și foarte competitiv. [+]

Limba de predare: spaniolă

Master în Marketing, Comunicare și obiectiv principal eveniment de moda este de a instrui viitori profesioniști care știu cum să identifice, să evalueze și selectați oportunități de piață, stabilirea strategiilor optime în domeniul comunicării de brand și imagine într-o industrie în care inovația este continuă și foarte competitiv. Profesioniști capabile să poziționeze un produs de pe piață, și să-l știe, fie prin publicitate, prin intermediul presei sau prin organizarea unui eveniment.

Obiectiv:

Pentru a oferi studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a pune în aplicare o politică de marketing de succes. Stabili canalul de comunicare cel mai adecvat. Utilizarea diferitelor instrumente de publicitate ca un mijloc de distribuire a unui produs. Învață să planifice, să organizeze și să dezvolte orice caz, în lumea modei. ... [-]


Master în design de moda

Online Cu normă întreagă September 2018 Spania Barcelona

Master in Design vestimentar se adresează absolvenților și / sau absolvenți în discipline legate de proiectare, artă, arhitectură, inginerie, ... cu interesul de a dezvolta o cariera in industria modei. [+]

Limba de predare: spaniolă

Master in Design vestimentar se adresează absolvenților și / sau absolvenți în discipline legate de proiectare, artă, arhitectură, inginerie, ... cu interesul de a dezvolta o cariera in industria modei.

Acest program va oferi studenților cu cunoștințele necesare pentru a înțelege și stăpâni diferitele etape de modă, de la idee creativă de a vinde o colecție. Acesta va funcționa pe proiectarea colectii pentru barbati, femei, copii și accesorii (genti si pantofi).

În această ediție, 20 fac parte din cadre de profesori de prestigiu ca Belen Larruy (Guillermina Baeza), Josep Abril, Seila fără H, ... și altele, fără a fi la fel de cunoscute, funcții de răspundere în companii de media: Carmen Santamaria lucruri frumoase de designer; Francesca Tur, director de creatie al Trends TV; Antonio Morales, designer pentru firma TOUS, etc. ... [-]


Contactează
Adresa poştală
Guillem Tell, 47
08006 ES
Adresa locaţie
C/ Balmes, 209
Barcelona, Catalonia, 08006 ES