Euroaula Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Testul Scoala de Turism EUROAULA Este o instituție fondată în 1987 și specializată în formarea turismului. Din 1997, EUROAULA este atașat la Universitat de Girona, Predarea masterat în Turism, dublă specializare în International de Turism și Hotel Management, Masters și postuniversitari. Prin urmare, studiile universitare de turism sunt total oficiale și recunoscute.

În mod similar, Euroaula este un centru recunoscut de D'Ensenyament Departamentul de Generalitat de CatalunyaPentru a da de formare profesională superior cu calificare aprobat oficial DOGC ENS / 2116/2002 / din 8 iulie.

Suntem o instituție de învățământ specializată în turism vocație inovația pedagogică. în EUROAULA ne antrenăm viitori profesioniști sectorul turismului cu utilizarea unor studii de caz cunoștințe teoretice și reale. marele nostru experiență de predare ne califică drept lideri în formarea profesională, punerea la dispoziția studenților noștri instrumentele necesare pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru formarea și dezvoltarea personală, pregătirea acestora pentru o piață a muncii competitivă și în continuă schimbare.

În plus, suntem fac parte din Asociația Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, O organizație internațională care își propune să promoveze hoteluri și școli de turism în Europa.

Testul UNE-EN ISO 9001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității de formare la Scoala de Turism Euroaula. Obiectivul principal este îmbunătățirea continuă a calității predării planifica programele noastre de training.

Prin urmare, programele noastre sunt certificate din 2007 și să depășească cu succes anual de revizuire, realizat de către Bureau Veritas.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vedea Masterat » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat Online în Marketing Digital și ECommerce Turistică

Online Cu jumătate de normă 9 luni October 2018 Spania Barcelona

Master în Marketing Digital și eCommerce Tourist este un program care are drept scop de a instrui profesioniștii să fie capabil să facă față cu medii competitive și creșterea globalizării piețelor, care sunt furnizarea de noi tehnologii. Acest nou mediu tehnologic caracterizat prin creșterea competitivității, reducerea ciclurilor de viață ale produselor și deschiderea de noi oportunități. [+]

Master în Marketing Digital și eCommerce Tourist este un program care are drept scop de a instrui profesioniștii să fie capabil să facă față cu medii competitive și creșterea globalizării piețelor , care sunt furnizarea de noi tehnologii. Acest nou mediu tehnologic caracterizat prin creșterea competitivității, reducerea ciclurilor de viață ale produselor și deschiderea de noi oportunități.

Este un program care va ajuta directori să conducă schimbări viitoare în activitatea de turism.

obiective

Dă cunoștințele studenților specifice și inovatoare de marketing online si comert electronic în turism să-l pregătească profesional. Internetul a devenit primele vânzări și distribuția de produse și servicii turistice de canal de comunicare.... [-]


Videoclipuri

Video for profile page