Estudios Audiovisuales MasterD Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În cadrul Școlii MD de formare online a audiovizualului, urmărim un obiectiv: să vă ajutăm să vă transformați ideea într-un proiect real. Cei mai buni profesioniști din acest sector vă vor ajuta să vă dezvoltați creativitatea și vă veți forma ideile în cel mai bun mod. Pe scurt, vrem să creați un spațiu în lumea audiovizuală și să vă puteți dedica profesional pasiunii voastre.

Avem profesioniști acreditați în echipa noastră de profesori, care, datorită cunoștințelor și experienței lor, vă vor ghida și veți rezolva orice întrebare pe care ați putea avea-o în timpul procesului de instruire.

Dar știm că în acest sector este foarte important să atingem, să experimentăm și, în cele din urmă, să practicăm. Prin urmare, programele noastre de formare sunt completate de ateliere, masterclasses, seminarii și vizite, în care puteți pune în practică tot ceea ce înveți.

Cu ajutorul unor regizori de renume, prezentatori, scriitori, reporteri, DJ-i sau producători de muzică, veți avea ocazia să vedeți prima manieră a modului în care piața muncii este în prezent și să vă direcționați cariera.

Metodologia noastră: Școala Profesională a Audiovizualului Máster D Online oferă o pregătire de calitate deschisă printr-o predare semi-față în față, adaptată nevoilor clienților noștri. Datorită noilor tehnologii, oferim o instruire la distanță unică în sistemul educațional, ceea ce face spațiul fizic să rămână în fundal, deoarece încurajăm interactivitatea cu elevii pentru a transmite o învățătură de înaltă performanță. Pentru aceasta, avem cursuri live cu experți, formatori on-line, ateliere de lucru și conferințe tematice, pe lângă atenția noastră fizică în toate delegațiile Master D. În mod indiscutabil, suntem angajați într-o pregătire flexibilă, potrivită pentru oricine dorește să-și extindă competențe profesionale și personale.


MasterD

Scopul Școlii Audiovizuale este analiza integrală a instituției care preda cursurile, pentru a garanta studiile, precum și gradul propriu de predare. Pentru aceasta, Masterul D Școala Profesională a Audiovizualului acreditează succesul următoarelor aspecte:

  • Integritatea instituțională: verifică aspectele legate de informații, admitere, ratele și gestionarea proceselor și serviciilor.
  • Responsabilitatea administrativă: asigură calitatea situației juridice, relevanța facilităților, stabilitatea personală și financiară a instituției, valorile etice și angajamentul de îmbunătățire continuă.
  • Calitatea academică: se referă la calitatea în materie de predare, învățare și servicii. Ca instituție de învățământ reclamantă, respectăm procedurile de asigurare a excelenței academice. În acest sens, trebuie să arătăm de ce procedurile noastre îmbunătățesc succesul studenților și ridică așteptările de predare, învățare, cercetare și servicii. Această muncă bună conduce obiectivele și misiunea instituției. Același lucru trebuie să demonstrați calitatea cursului pe care doriți să îl verificați.
Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Online Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de Direcție Cinematografică Online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Fiind un regizor de film este un comerț. Cu acest curs, elevul va învăța tehnica adecvată a comerțului prin limbajul audiovizual, va scrie și analiza scenariul pentru ao pune în imagini, direcția actorilor, mișcarea camerei, iluminatul și tot ceea ce este necesar pentru a gestiona orice proiect cinematografic pe care studentul îl propune, într-un mod profesionist și specializat. [+]

Fiind un regizor de film este un comerț. Cu acest curs, elevul va învăța tehnica adecvată a comerțului prin limbajul audiovizual, va scrie și analiza scenariul pentru ao pune în imagini, direcția actorilor, mișcarea camerei, iluminatul și tot ceea ce este necesar pentru a gestiona orice proiect cinematografic pe care studentul îl propune, într-un mod profesionist și specializat.

Caracteristicile cursuluidiplomă Prin Școala Audiovizuală VocalăProfesori de specialitate Profesioniști renumițiMaterialul împrumutului Material audiovizual pentru studențiAteliere de lucru față în față Formare practică în centrele noastreMasterclass Cu artiști internaționaliCursuri video 24h Accesați toate clasele pe videoprogramIstoria cinematografieiConcepte Tehnice și Echipamente CinematograficeLimba cinematograficăRegizor de filmFotografiaDirecția actorilordiplomă... [-]

Curs de Logic Pro X Online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Logic Pro X este un software al așa-numitei DAW (Digital Audio Work Station), cu care puteți efectua orice funcție necesară pentru compunerea, înregistrarea, editarea, producția, amestecarea și masteringul oricărui proiect muzical, indiferent de stilul în cauză. Este unul dintre cele mai populare și folosite DAW-uri în industria muzicală. Acesta conține un pachet de instalare care ne va furniza diferite instrumente virtuale, însoțite de o mare varietate de efecte și, bineînțeles, o mare bibliotecă de mostre pentru a putea compune muzică de orice stil muzical. [+]

Logic Pro X este un software al așa-numitei DAW (Digital Audio Work Station), cu care puteți efectua orice funcție necesară pentru compunerea, înregistrarea, editarea, producția, amestecarea și masteringul oricărui proiect muzical, indiferent de stilul în cauză.

Este unul dintre cele mai populare și folosite DAW-uri în industria muzicală. Acesta conține un pachet de instalare care ne va furniza diferite instrumente virtuale, însoțite de o mare varietate de efecte și, bineînțeles, o mare bibliotecă de mostre pentru a putea compune muzică de orice stil muzical.

Caracteristicile cursuluiLicență inclusă Logic Pro Xdiplomă Prin Școala Audiovizuală VocalăCursuri live Cu personal didactic specializatLucrați cu formatorul dvs. 20 de ore de practicăprogram... [-]

Curs de organizare a producției de televiziune online

Campus Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Pentru a exista un program TV bun, trebuie să existe un producător bun în spatele acestuia. Funcția sa este de a organiza și de a conduce echipele umane și tehnice, de a pregăti și de a gestiona bugetul și de a lua ultimele decizii pentru o funcționare optimă a producției. Cu acest curs studentul va avea toate instrumentele necesare pentru a crea, pregăti, organiza și gestiona un program TV sau orice alt tip de producție de televiziune. [+]

Pentru a exista un program TV bun, trebuie să existe un producător bun în spatele acestuia. Funcția sa este de a organiza și de a conduce echipele umane și tehnice, de a pregăti și de a gestiona bugetul și de a lua ultimele decizii pentru o funcționare optimă a producției.

Cu acest curs studentul va avea toate instrumentele necesare pentru a crea, pregăti, organiza și gestiona un program TV sau orice alt tip de producție de televiziune.

Caracteristicile cursuluidiplomă Prin Școala Audiovizuală Vocală Profesori de specialitate Profesioniști renumițiMaterialul împrumutului Material audiovizual pentru studențiAteliere de lucru față în față Formare practică în centrele noastreMasterclass Cu artiști internaționaliCursuri video 24hAccesați toate clasele pe videoprogramIntroducere în televiziuneLegături și centre de emisieProducție de știriProducția de programe de televiziunediplomă... [-]

Curs de prezentator și prezentator al radioului și televiziunii online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Comunicatorii sunt cel mai important lucru din mass-media. Profesioniștii care folosesc vocea și telegenica lor pentru a obține mesajul în mod clar și eficient. Acestea sunt cele care cresc audiența și câștigă prestigiu profesional. Acum poți fi unul dintre ei. Puteți deveni o figură mediatică, un profesionist în comunicare, indiferent dacă este Radio sau Televiziune. Acesta este cel mai complet curs. [+]

Comunicatorii sunt cel mai important lucru din mass-media. Profesioniștii care folosesc vocea și telegenica lor pentru a obține mesajul în mod clar și eficient . Acestea sunt cele care cresc audiența și câștigă prestigiu profesional.

Acum poți fi unul dintre ei. Puteți deveni o figură mediatică, un profesionist în comunicare, indiferent dacă este Radio sau Televiziune. Acesta este cel mai complet curs:

Veți fi instruiți în utilizarea vocii, veți cunoaște trucurile discursului, veți realiza exerciții de prezentare a programelor, veți intra în lumea profesională. Veți primi instruirea adecvată pentru a vă face să deveniți ascultător și prezentator .... [-]


Curs de producție de televiziune online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Regizorul TV este responsabil pentru transformarea unui scenariu de program în imagini, oferind propria lui narațiune vizuală și propriul său stil. Este o piesă fundamentală în echipa programului deoarece este cea care decide tot ce se vede pe ecran în orice moment, oferind forma vizuală și ritmul programului. Cu acest curs veți învăța tot ceea ce aveți nevoie pentru a controla realizarea oricărei producții de televiziune, manipularea tehnicii de producție, a camerelor de luat vederi, a iluminatului și a sunetului, grafica, editarea și, în cele din urmă, toate elementele limbajului audiovizual. [+]

Regizorul TV este responsabil pentru transformarea unui scenariu de program în imagini, oferind propria lui narațiune vizuală și propriul său stil. Este o piesă fundamentală în echipa programului deoarece este cea care decide tot ce se vede pe ecran în orice moment, oferind forma vizuală și ritmul programului.

Cu acest curs veți învăța tot ceea ce aveți nevoie pentru a controla realizarea oricărei producții de televiziune, manipularea tehnicii de producție, a camerelor de luat vederi, a iluminatului și a sunetului, grafica, editarea și, în cele din urmă, toate elementele limbajului audiovizual.

Caracteristicile cursuluidiplomă Prin Școala Audiovizuală VocalăProfesori de specialitate Profesioniști renumițiMaterialul împrumutului Material audiovizual pentru studențiAteliere de lucru față în față Formare practică în centrele noastreMasterclass Cu artiști internaționaliCursuri video 24h Accesați toate clasele pe videoprogramIntroducere în producția de televiziuneCamereleiluminismSunetulTehnici de planificare și implementareAdunareadiplomă... [-]

Curs de studiu superior cu Cubase Online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Dezvoltați o lucrare muzicală a stilului pe care îl doriți de la zero, compunându-l singur sau îmbogățiți lucrările deja făcute. Aflați totul despre instrumentele MIDI, VST și transferați tot proiectul dvs. la cea mai recentă versiune a programului Cubase Pro, unde veți avea parte de o manevrabilă a software-ului și veți putea să vă compuneți, să înregistrați, să editați, să produceți, să vă amestecați și să vă stăpâniți proiectul muzical. [+]

Dezvoltați o lucrare muzicală a stilului pe care îl doriți de la zero, compunându-l singur sau îmbogățiți lucrările deja făcute. Aflați totul despre instrumentele MIDI, VST și transferați tot proiectul dvs. la cea mai recentă versiune a programului Cubase Pro, unde veți avea parte de o manevrabilă a software-ului și veți putea să vă compuneți, să înregistrați, să editați, să produceți, să vă amestecați și să vă stăpâniți proiectul muzical.

Caracteristicile cursuluiCursuri liveLicență inclusă Cubase Pro 9Certificatul oficial Steinberg Eliberăm diploma oficialăProgram practic 40 de ore de practică cu formatoriiprogram

MODULUL 1 - LIMBA MUSICĂ, COMPOZIȚIA ȘI ANALIZA MUSICĂ... [-]


Curs Online Script Film

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Ideea de a face un film poate veni din mai multe locuri, dar scenaristul este responsabil pentru scrierea narațiunii, a diferitelor parcele, a personajelor, a dialogurilor și, în cele din urmă, a celui care construiește sufletul filmului. [+]

Ideea de a face un film poate veni din mai multe locuri, dar scenaristul este responsabil pentru scrierea narațiunii , a diferitelor parcele, a personajelor, a dialogurilor și, în cele din urmă, a celui care construiește sufletul filmului.

Un scenariu bun poate fi un film grozav, dar un scenariu greșit poate deveni un film atrăgător pentru public. Pentru aceasta, este necesar să înțelegem regulile narrației audiovizuale și să avem cheile și instrumentele pentru a pune negru pe alb ideile care curg în capul nostru.

În cursul online de scenarii de film vă vom oferi acele elemente care vă permit să vă captați creativitatea într-un scenariu de film.

Caracteristicile cursuluidiplomă Prin Școala Audiovizuală VocalăProfesori de specialitate Profesioniști renumițiMaterialul împrumutului Material audiovizual pentru studențiAteliere de lucru față în față Formare practică în centrele noastreMasterclass Cu artiști internaționaliCursuri video 24h Accesați toate clasele pe videoprogramIdeea ca punct de pornireGenul și Sensul cinematograficStructura IStructura IICrearea de caractere și spațiiDiscursul: Transmisie, Scriptură narativă și literarăAnaliza și îmbunătățirea scenariului cinematograficCum să vă vindeți scenariul cinematograficdiplomă... [-]

Curs online înregistrat

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

După prezentarea lui Alderman, importanța pe care o dobândește în scenariile și toate cunoștințele pe care trebuie să le dețină pentru a-și exercita profesia cu garanție totală, este timpul să cunoaștem pregătirea în Școala Profesională a Audiovizualului. Un curs al cărui scop este acela că studentul înțelege în profunzime toate conceptele menționate mai sus și, prin urmare, are baza minimă de cunoștințe pentru dezvoltarea funcțiilor de alderman într-un mediu profesional. [+]

Autoritatea cea mai înaltă pe scenă! Suna bine? Acesta este modul în care aldermanul este considerat în spectacole live, o figură cu toată capacitatea de decizie, dar și cu mare responsabilitate a spectacolului odată ce crește perdea.

Acesta este motivul pentru care profesia regidor sau direttore de scene în italiană este plină de satisfacții atunci când observați rezultatele lucrărilor de teatru pentru bucuria publicului. Acum, cât de necesar este faptul că aldermanul este bine format? Răspunsul este evident, că gradul de responsabilitate poate fi dobândit numai dacă, cel puțin, ele cunosc în detaliu elementele care fac parte din spectacol, precum și procedurile și succesiunea acestuia.... [-]


Cursul de localizare a radioului și televiziunii online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Dacă ați visat vreodată să lucrați în Radio sau Televiziune, acum puteți să o obțineți. Dar pentru a-ți atinge obiectivele, trebuie să te antrenezi în mod corespunzător. Vă oferim sprijinul celor mai buni profesioniști și infrastructura noastră minunată. Cu ajutorul nostru, puteți deveni un profesionist excelent și puteți stăpâni toate resursele vocii, prezentării și comunicării. Dar, deoarece nu puteți învăța să efectuați fără practicare, formarea teoretică și exercițiile sale corespunzătoare sunt completate cu videoclipuri, clase live și sesiuni de instruire personalizate. Începeți să vă antrenați în ritm propriu, cu cel mai bun suport didactic și cu un sistem de pregătire adaptat pentru dvs. [+]

Dacă ați visat vreodată să lucrați în Radio sau Televiziune, acum puteți să o obțineți. Dar pentru a-ți atinge obiectivele, trebuie să te antrenezi în mod corespunzător. Vă oferim sprijinul celor mai buni profesioniști și infrastructura noastră minunată. Cu ajutorul nostru puteți deveni un profesionist excelent și puteți stăpâni toate resursele de voce, prezentare și comunicare

Dar din moment ce nu puteți învăța să efectuați fără practicare, formarea teoretică și exercițiile sale corespunzătoare sunt completate cu videoclipuri, clase live și sesiuni de formare personalizate.

Începeți să vă antrenați în ritm propriu, cu cel mai bun suport didactic și cu un sistem de pregătire adaptat pentru dvs.... [-]


Live Show Curs de iluminat online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Luminile din spectacol ne pot face să plângem, să râdem, să fim atinși; Pe scurt, iluminarea provoacă emoție, ceea ce caută un artist cu munca sa. De-a lungul acestui curs și însoțite de un iluminat profesionist, cu peste 20 de ani de experiență, veți învăța diferențele dintre iluminatul într-un teatru și într-un spațiu deschis, să asamblați echipamente, să setați o masă, distingeți focurile și, mai presus de toate, să lucrați ca o echipă împreună cu ceilalți tehnicieni și artiști. [+]

Luminile din spectacol ne pot face să plângem, să râdem, să fim atinși; Pe scurt, iluminarea provoacă emoție, ceea ce caută un artist cu munca sa.

De-a lungul acestui curs și însoțite de un iluminat profesionist, cu peste 20 de ani de experiență, veți învăța diferențele dintre iluminatul într-un teatru și într-un spațiu deschis, să asamblați echipamente, să setați o masă, distingeți focurile și, mai presus de toate, să lucrați ca o echipă împreună cu ceilalți tehnicieni și artiști.

Deveniți unul dintre piesele fundamentale ale unui spectacol live.

Caracteristicile cursuluidiplomă Prin Școala Audiovizuală VocalăCursuri video 24h Accesați toate clasele pe videoProfesori de specialitate Profesioniști renumițiAteliere de lucru față în față Formare practică în centrele noastreprogramLuminaelectricitateEchipamente de iluminatstructuriTehnici de iluminatTeatru de iluminatLumina în concerteAdunarea și turulPrevenirea pericolelor profesionalediplomă... [-]

Live Sound Course Online

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Tehnicianul de sunet este una dintre cele mai importante figuri dintr-o emisiune live; de aceea multe companii, trupe sau spectacole au tehnicieni proprii în echipele lor. Cu acest curs, veți învăța să suneți un eveniment, precum și să lucrați în cadrul unei echipe tehnice; Vom începe la început fizica sunetului și electroacusticei, concepte necesare pentru a cunoaște mai târziu cum să lucrăm cu diferite echipamente și sisteme audio. [+]

Tehnicianul de sunet este una dintre cele mai importante figuri dintr-o emisiune live; de aceea multe companii, trupe sau spectacole au tehnicieni proprii în echipele lor.

Cu acest curs, veți învăța să suneți un eveniment, precum și să lucrați în cadrul unei echipe tehnice; Vom începe la început fizica sunetului și electroacusticei, concepte necesare pentru a cunoaște mai târziu cum să lucrăm cu diferite echipamente și sisteme audio.

Cu ajutorul unui profesionist cu mai mult de 20 de ani de experiență în sunetul evenimentului live, veți cunoaște diferitele sarcini pe care tehnicianul de sunet le are înainte, în timpul și după spectacol; Selectarea echipamentului, plasarea echipamentului pe scenă, asamblarea și gestionarea controlului PA și a monitorilor sunt câteva din funcțiile pe care le veți studia în acest curs.... [-]


Online Script și TV Script Course

Online Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Evoluția televiziunii a schimbat conținutul și modul de numărare a acestora. Scriitorul de televiziune și ficțiune este însărcinat să colecteze această realitate pentru a genera și a dezvolta prin scriere aceste conținuturi care includ structuri narative, crearea unor personaje credibile și dialoguri eficiente, înțelegând, de asemenea, estetica, comportamentul audienței și tot procesul scenariului de televiziune de la ideea până la sfârșitul producției. [+]

Evoluția televiziunii a schimbat conținutul și modul de numărare a acestora. Scriitorul de televiziune și ficțiune este însărcinat să colecteze această realitate pentru a genera și a dezvolta prin scriere aceste conținuturi care includ structuri narative, crearea unor personaje credibile și dialoguri eficiente, înțelegând, de asemenea, estetica, comportamentul audienței și tot procesul scenariului de televiziune de la ideea până la sfârșitul producției.

În cursul online de scenarii și ficțiune vă vom oferi instrumentele și practica pentru a vă dezvolta creativitatea, fie pentru programele TV, fie pentru crearea și dezvoltarea seriilor de ficțiune.

... [-]