EUSchool European School of Leadership

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți EUschool?

Dacă sunteți în căutarea unui curs de formare, flexibil, on-line, dar cu clase virtuale live, cu posibilitatea unei săptămâni internaționale față în față, cu o urmărire personalizată, care face parte dintr-un grup select de profesioniști de origine internațională, cu o pregătire practică și imediată performanță profesională, predată de experți recunoscuți și cu o bună relație de calitate și preț, EUschool este alegerea dvs.118766_ImagenEUschool.jpg

Cine suntem

Suntem o echipă de profesioniști cu o lungă carieră, pasionată de training, cu o vocație clară de a transmite experiența și cunoștințele noastre practice altor profesioniști care sunt interesați să dobândească capacitatea de a conduce și de a conduce responsabilități în companiile lor pentru a se promova profesional. sau să dezvolte propria idee de afaceri. Motto-ul nostru este: "Instruire de la profesionist la profesionist" .

Școala Europeană de Leadership

EUSchool este o Școală de Afaceri, cu sediul la Madrid, al cărei obiectiv este de a oferi formare internațională de calitate la prețuri accesibile. Elevii noștri ne aleg pentru că au:

  • Relație de calitate excelentă cu prețul .
  • Grupuri mici cu o urmărire foarte personalizată.
  • O echipă de profesori foarte recunoscuți în performanța lor profesională.
  • Curs de instruire practică, de aplicare imediată în profesiile lor.
  • Modul de învățare combinat, combinat cu clase de distanțe cu o scurtă perioadă față în față în Madrid (1 sau 2 săptămâni).
  • Grupuri internaționale de profesioniști care sunt îmbogățiți în procesul de instruire.

118589_fondo-2.png

locație

Cele două birouri Euschool sunt situate în cartierul Salamanca, considerat cea mai exclusivistă zonă a orașului și la câțiva metri de Castellana, principalul cartier financiar din Madrid, lângă stadionul Santiago Bernabéu.

facilități

EUSchool, are facilități confortabile și funcționale, punând accentul pe condiționarea sălilor de clasă în care sunt predate sesiunile față-în-față.

Cadre didactice

Cel mai valoros element pe care EUSchool îl are este echipa sa de formatori, cu o lungă carieră profesională. Selectate cu mare rigoare, șederea lor în școală este supusă unor rezultate excelente în studiul de satisfacție pe care elevii îl răspund.

valorile

În EUSchool, în primul rând, formează o familie, unde ne dezvoltăm profesional, dar și personal. Noi creăm legături strânse între toți membrii și comunicăm și ne ajutăm reciproc în mod constant.

Locații

Madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră