ESEUNE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată la Bilbao (Țara Bascilor, Spania) în 1992, ESEUNE este o școală europeană de afaceri cu un spirit global marcat și cu o atitudine dinamică și inovatoare .

Suntem globali

Astăzi, o persoană managerială trebuie să fie instruită pentru a rezolva problemele de pe o piață numită lume . Globalizarea este o realitate de necontestat și la ESEUNE credem că cel mai bun mod de a înțelege globalizarea este să o experimentați direct.

Campusul nostru este lumea: avem două locații (în Spania și China) și programele noastre includ perioade de predare în țările care determină economia globală și în unele dintre cele mai fascinante orașe din lume: Tianjin, Beijing, Hong Kong, Shanghai , Bangalore, Bombay, Pune, Moscova, Washington DC, Silicon Valley, San Francisco, New York, Bruxelles, Bilbao etc. Grupurile noastre sunt multiculturale: multiculturalismul și diversitatea sunt valori esențiale pentru organizații și ajută oamenii care participă la programele noastre să crească deschizându-și mintea. Studenții noștri provin din 15 țări din întreaga lume și de pe toate continentele. Profesorii sunt profesioniști care lucrează în Europa, Asia și America și transmit experiențe și perspective foarte diferite care contribuie la învățare. De la înființare ESEUNE a colaborat cu unele dintre cele mai bune universități din lume în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Australia, China, America Latină. Instituții precum Georgetown University, University of California at Berkeley, University of California at Los Angeles (UCLA), University of California at Irvine, New York University, University of Chicago, Utica College of Syracuse University, McMaster University, Swinburne University, Tianjin Polytechnic University , Universitatea din Lincoln etc.

Suntem dinamici

Ne angajăm să învățăm prin a face, să împărtășim experiențe, să trăim realitatea. De aceea am conceput o metodologie unică care transformă maeștrii noștri în acțiune: MBAction! De la experiența practică la asimilarea conținutului și instrumentelor; de la probleme într-o lume reală la soluționarea lor. O metodologie care crește motivația și înțelegerea din partea participanților, realizând o învățare mai eficientă, ai cărei piloni de bază sunt:

Pregătirea unui MAP (Proiect de acțiune multidisciplinară) în echipe care permite elevilor să creeze un proiect real pentru o companie care implică toate domeniile organizației. Prioritizând întotdeauna dezvoltarea abilităților de management (comunicare, negociere, adaptare la schimbare, creativitate, leadership, empatie etc.) Stagii în companii în programe cu normă întreagă, grație rețelei intense care în acești 25 de ani de experiență a generat un ecosistem de simbioză perfectă între organizații, oamenii care participă la masterat și ESEUNE. Programe predate, întotdeauna dintr-o perspectivă practică și reală, de o echipă de facilitatori de învățare la primul nivel : nu sunt profesori teoretici, ci oameni de companie care își aduc experiențele de zi cu zi în clasă. Profesioniști cu abilități de îmbunătățire a învățării generate de medii dinamice și participative; Semnul distinctiv și elementul diferențiator al ESEUNE față de instituțiile cu o perspectivă esențial academică.

Suntem inovatori

Lumea se schimbă rapid și atât programele de învățare cât și metodologiile sunt rapid depășite. Este necesar să inovăm constant și puține școli de afaceri din lume o fac la fel de repede și de bine ca ESEUNE.

La ESEUNE, inovația nu este o chestiune. Face parte din ADN-ul nostru . Trăim în era digitală, lumea biotehnologiei, nanotehnologiei, științelor vieții. Nu se poate ca lumea afacerilor să rămână indiferentă la această revoluție. Credem că a sosit momentul în care organizațiile de afaceri trebuie să arunce hainele companiei moștenite de la revoluția industrială și să își construiască o rochie conform vremurilor. Misiunea noastră este să lucrăm cu oamenii care inventează modelele de afaceri ale secolului XXI Am fost pionieri în utilizarea celor mai noi tehnologii pentru a promova învățarea și a crea metodologii unice care generează experiențe de trăit care favorizează creșterea personală și profesională a participanților: proiecte practice reale dezvoltate pentru companii ca bază pentru învățare, stagii în companii (în Spania, SUA și China), simulatoare de afaceri etc. În 1992, ESEUNE a introdus un program de o lună la Universitatea din New York în programele sale de MBA. De atunci am fost pionieri în dezvoltarea de programe multi-campus cu sejururi pe diferite continente.

Ecosistemul nostru

Misiunea noastră este de a pregăti manageri care vor rupe matrițele companiei mecanice și vor dezvolta noi forme organizaționale utilizând, într-un mod inteligent, posibilitățile oferite de oameni și tehnologie, adaptându-se cerințelor unei piețe dinamice, hipercompetitive și globale. Pentru a face acest lucru, ne bazăm pe un ecosistem unic care a evoluat de 25 de ani și care reprezintă o simbioză perfectă între oamenii care participă la programele noastre, organizațiile din mediul nostru și propria instituție.

Rețeaua și cooperarea sunt cheile succesului acestui ecosistem. Sprijinit de aceasta, realizăm programe extrem de dinamice și practice care îi ajută pe oameni să își consolideze cunoștințele și să îmbunătățească și să dezvolte abilitățile personale și profesionale de care au nevoie pentru a se adapta schimbărilor și a conduce organizații competitive.

În acest ecosistem, toți devenim agenți transformatori în același timp în care suntem transformați.

oameni

Oamenii care participă la programele noastre provin din peste 15 țări din lume (Europa, Asia, America, Australia ...); din cele mai variate sectoare (industrie, consum, servicii, administrație publică ...); unii au o lungă carieră profesională (executiv), iar alții au absolvit acum câțiva ani; Unii sunt manageri, alții sunt oameni de afaceri și antreprenori; mulți pariază pe managementul afacerii, iar alții vor să se adâncească în lumea digitală, inovație sau coaching. Dar toți au ceva în comun: sunt oameni care cred într- un alt mod de a face lucrurile și care doresc să își îmbunătățească abilitățile personale și profesionale pentru a dezvolta noi modele organizaționale , gestionând compania ca evoluție, fără a închide procesul cu o soluție, ci pur și simplu acceptarea acestei organizații este scopul, nu mijlocul.

Programele noastre sunt concepute ca experiențe experiențiale pentru a deschide mintea oamenilor și pentru a-și dezvolta abilitățile de care au nevoie: adaptare rapidă la schimbare, capacitatea de a rezolva problemele pe măsură ce apar în orice zonă a companiei, capacitatea de a lua decizii , viziune internațională asupra afacerilor, orientare către oameni și munca în echipă, respect pentru principiile etice fundamentale, creativitate și inovație, utilizarea noilor tehnologii….

Datorită ecosistemului nostru, programele cu normă întreagă axate pe oameni cu puțină experiență profesională oferă posibilitatea de a efectua stagii de până la 6 luni în companii, astfel încât învățarea să fie generată prin muncă practică reală și acești oameni să realizeze o asimilare eficientă a cunoștințe în timp ce dezvoltă abilități manageriale. În multe cazuri, ecosistemul permite angajaților care conduc programele noastre de către organizațiile pentru care au conceput proiecte strategice ca parte a învățării lor practice.

Organizații

Organizațiile ecosistemului nostru joacă un rol fundamental oferind studii de caz, experiențe reale, instrumente inovatoare, propria viziune asupra lumii afacerilor, facilitatori și chiar sprijinind o parte din taxele academice ale studenților prin contribuții la un fond de burse.

În același timp, aceste organizații obțin sprijin calificat în propria lor evoluție prin:

  • Colaborarea cu persoanele care participă la programele care prin stagii le oferă prospețime, cunoștințe, timp dedicat proiectelor și resurselor strategice, întrucât , pe lângă faptul că au propriile cunoștințe, au întreaga structură ESEUNE care să le sprijine proiectele tale.
  • Poarta către alte piețe (în special America Latină și China) datorită studenților care vin din acele regiuni. Multe companii caută studenții noștri cunoștințele lor culturale internaționale pentru a dezvolta proiecte de internaționalizare.
  • Posibilitatea de a angaja oameni cu viziunea, experiența, cunoștințele și abilitățile celor care au trăit maeștrii noștri. În plus, absolvenții ESEUNE pot accesa întotdeauna conținutul actualizat al Masterului pe care l-au studiat, ceea ce îi face profesioniști mereu actualizați, ceea ce este foarte valoros pentru organizații.

Locații

Bilbao

Address
Bilbao, țara Bascilor, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră