ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri și management

Școala de afaceri și management ENyD este o instituție de învățământ specializată în formare postuniversitară, al cărei obiectiv principal este de a facilita dobândirea competențelor cheie cerute de profilele profesionale printr-o metodologie practică 100% aplicabilă mediului de lucru din prima zi.

Pentru aproape 20 de ani de experiență, cei peste 40.000 de studenți ai săi din 50 de naționalități diferite au decis să aibă încredere în modelul pedagogic ENyD, susținut de Universitatea Europeană Miguel de Cervantes. Printre domeniile sale de studiu se numără: managementul afacerilor, marketing digital, contabilitate și finanțe, consultanță în afaceri, managementul afacerilor, managementul de date sau talentul, putând alege între diferite niveluri de pregătire, precum cursuri universitare de specializare, master sau MBA oficial.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Școala de afaceri și management ENyD are pregătire online, ceea ce permite studentului o compatibilitate mai mare între viața lor academică și cea de muncă; mergând la cursuri virtuale, accesând manuale actualizate 100%, rezolvând exerciții interactive etc. Contând acest lucru cu ajutorul tutorilor specializați și a coordonatorilor profesioniști, întotdeauna gata să răspundă la orice întrebare.

Mai mult, ENyD oferă ajutor financiar și burse pentru a facilita accesul la o instruire de calitate. În ceea ce privește accesul pe piața muncii, Școala de afaceri și management oferă studenților săi un serviciu complet de angajare și stagii, cu acorduri cu peste 2.000 de companii.

Locații

Madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră