EDIX

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem EDIX , Institutul de experți digitali al UNIR. Ne-am născut pentru a instrui lucrătorii digitali de care companiile au nevoie astăzi.

Revoluția profesională este aici

Suntem o companie a grupului Proeduca, un lider mondial în formarea online în spaniolă și un promotor al UNIR, Universitatea de pe internet.

Cu digitalizarea, trăim vremuri de schimbare care nu așteaptă pe nimeni. Oportunitățile sunt în sectorul tehnologic și rețeta trece doar prin instruire și recalificare. De aceea, vrem să instruim oamenii în locuri de muncă cu viitor și să îi conectăm cu companiile.

O vom face astfel:

1. Metoda practică
Subiecții planificați și dezvoltați astfel încât să ieșiți „știind să faceți” în timp ce „știți cum să gândiți”.
2. Profesori cu caracter personal
Lideri autentici ai sectorului, care sunt, de asemenea, muncitori activi în cele mai proeminente companii.
3. Metoda provocării
Veți participa la proiectul unei companii reale. O veți face în echipă și cu ajutorul unui instructor
4. Instruire flexibilă și nomadă
Învățare personalizată: alegeți cum și când. Ai nevoie doar de dorință și de o conexiune la internet.


5. Tutori
Întotdeauna însoțit pentru a-ți atinge toate obiectivele.
6. Ocuparea forței de muncă cu viitor
Cursele noastre au starturi reale. Acesta este motivul pentru care se concentrează pe studenții care dobândesc abilitățile necesare pentru provocările prezente și viitoare.

Woman working upright on standing desk - office fit

Acesta este modul în care studiați în EDIX

Studenții noștri au acces la o platformă avansată de formare online, în care au elemente multimedia foarte atractive. Antrenamentul nu poate fi plictisitor. De aceea studiază cu videoclipuri, podcast-uri și cărți electronice foarte proiectate, care sunt actualizate constant. Stâlpii unităților didactice sunt cărțile rapide (așa numim cărțile noastre electronice de colecție), seminarii web live și videoclipuri cu cazuri reale, povestite de protagoniștii lor.

Dar acestea nu sunt singurele resurse ale carierei noastre. Exercițiile finale de rezolvare a problemelor conectează studentul cu lumea profesională și forumurile cu profesorii promovează o rețea mai mult decât interesantă. În plus, toți studenții noștri sunt îndrumați în permanență și individual de figura unui tutor, care îi îndrumă spre atingerea obiectivelor carierei.

#Toate lucrurile se vor schimba

Oportunitățile de carieră sunt în noile locuri de muncă asociate digitalizării. EDIX născut cu o puternică componentă socială: vrem să vă oferim instrumentele necesare pentru a deveni expertul digital de care piața muncii are nevoie astăzi. Nu contează vârsta, traiectoria sau statutul economic.

81% dintre companii nu pot găsi talentul pe care îl caută .

Sursă: raportul Infoempleo-Adecco 2019

Sprijin internațional

La EDIX avem sprijinul Grupului PROEDUCA, promotor printre alții, al Universității Internaționale din La Rioja (UNIR), al Universității Internet din Mexic (UNIR Mexic), al Școlii Postuniversitare Neumann Business School, situată în Peru, Marconi International University, în SUA.

Datorită modelului său online, PROEDUCA are studenți în peste 90 de țări, în special în Spania, Ecuador, Columbia, Mexic, Peru, Argentina, Bolivia și SUA.

Locații

Madrid

Address
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră