Citește Descrierea Oficială

CESIF

CESIF în cifre

CESIF este născut în 1990 un privat, a cărei activitate este centrată în domeniul farmaceutic, nutraceutice, biotehnologie, produse alimentare, chimice, cosmetice și - în general - în toate sectoarele conexe legate de sănătate.

grafic

vedere

O referință la nivel mondial în formare și consultanță extrem de specializate, care contribuie la dezvoltarea farmaceutice, biotehnologie, produse alimentare, industria chimică și cosmetice; industriile esențiale pentru economie.

misiune

Angajate la progresul economic și social în zonele în care își desfășoară activitatea, precum și a celor implicate în orice activitate inerentă aceleiași companii.

Valorile

valorile
Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

CESIF

Acest grad de master se adresează absolvenților în chimie, biologie, farmacie, științe veterinare, tehnologie alimentară, agronomi sau orice grad universitar referitoare ... [+]

A ar trebui să OMS

Acest grad de master se adresează absolvenților în chimie, biologie, farmacie, științe veterinare, tehnologie alimentară, agronomi sau orice grad universitar referitoare la domeniul produselor alimentare.

OBIECTIVE

Obiectivul Masterat pentru Siguranța Alimentară Acesta este de a oferi studenților cu o vedere profundă, actuală și completă a tuturor aspectelor legate de siguranță și de calitate în industria alimentară.

DURATA

1500 ore. 90 de ore de clase virtuale, 20 de ore de tutoriale virtuale, 950 de ore de muncă cu caracter personal și 440 de ore dedicate pregatirii proiectului final.

DOCUMENTAȚIE

Pe durata cursului, fiecare student va avea acces prin intermediul Virtual Campus, la toate documentele relevante pentru zonele programate. Totul conținutul de studiu și materiale necesare pentru dezvoltarea corespunzătoare a cursului de sprijin este inclus.... [-]

Spania Spain Online
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Cómo matricularse en CESIF Online