Citește Descrierea Oficială

Școala de afaceri din Las Palmas de Gran Canaria specializată în formarea postuniversitară și dezvoltarea fabricii de elearning - Cursuri online - cursuri pentru companii - Cursuri bonus pentru angajați


O agenție digitală

Suntem caracterizați prin folosirea celor mai noi tehnologii în domeniul instruirii și a instrumentelor digitale pentru companii.


Privim spre viitor

Ne adaptăm metodologia de instruire și instrumentele noastre la noile cerințe profesionale.


Rezolvăm probleme

O echipă cu înaltă calificare pentru a genera soluții și strategii adaptate nevoilor clienților noștri.


Echipa multidisciplinară

Suntem profesioniști din diferite sectoare, specializați în promovarea ideilor, creativității și proactivității.


misiune

Transmite cunoștințele în viață, într-un mod creativ, atractiv, impactat și eficient. Vom continua să fim indicatori și riguroși în cele mai diverse procedee de învățare, folosind toate canalele posibile, de la prelegeri, dramatizări, dinamică în aer liber și interior, povestiri, suporturi audiovizuale, noi tehnologii în mobilitatea electronică, gamificare și spații virtuale de interconexiune vii pentru a dezvolta cel mai bun talent al națiunilor.


Global Vision

Fiți un model educațional multiplatform în întreaga lume

Viziunea noastră în AICAD Business School , ca școală de management de afaceri, este de a transmite cunoștințele vii într-un mod creativ, atractiv, impactat și eficient. Vom continua să fim indicatori și riguroși în cele mai diverse procedee de învățare, folosind toate canalele posibile, de la prelegeri, dramatizări, dinamică în aer liber și în interior, povestiri, suporturi audiovizuale, noi tehnologii în eLearning mobil, gamificare și spații virtuale de interconexiune vii cel mai bun talent al națiunilor.

Programe predate în:
  • Spaniolă
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: