Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Republica Cehă

Berlitz Praha

Cursuri Republica Cehă New Town September 2019

Maximilian D. BerlitzMaximilian Berlitz grew up in the German region of The Black Forest – he came from a family of teachers and mathematicians. In the year 1870, he emigrated to The USA. Here Maximilian, as a language enthusiast, taught Greek, Latin, and 6 other European languages. He used the same strict traditional method with a focus on grammar and translation.