TU Delft Open & Online Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL ONLINE LA DUMNEAVOASTRĂ

Vrei să-ți faci cariera în știință, proiectare sau inginerie? Apoi alăturați-vă comunității de cursanți online la TU Delft!

Învățarea online la TU Delft

O parte esențială a ADN-ului nostru implică dezvoltarea unor modalități inovatoare de învățare care să vă permită să beneficiați de ceea ce avem de oferit. Din 2013, TU Delft a decis că programele de învățare online au fost cea mai bună modalitate de a-și împărtăși cunoștințele cu oamenii din întreaga lume. Oriunde locuiți și oricare ar fi obiectivele și ambițiile dvs., portofoliul nostru variat de cursuri se va potrivi nevoilor dumneavoastră. Portofoliul nostru de curs oferă o mare valoare și vă ajută să rămâneți în fruntea jocului dvs., indiferent dacă vreți să vă schimbați cariera, să vă lărgiți abilitățile sau să dobândiți calificări academice suplimentare.

De ce să alegi TU Delft Online Learning?

  • cursuri
  • Studiați la momentul și locul care vă convine.
  • Acces 24/7 la materialele cursului.
  • Aflați de la experți de nivel mondial în domeniul lor.

TU Delft a primit premiul "EDEN 2016 Best Practice Award" pentru o lucrare despre TU Delft Online Learning Experience - un model pedagogic care sprijină dezvoltarea cursurilor noastre și se străduiește să crească calitatea. Premiul nu este doar pentru lucrare, ci pentru întreaga inițiativă de proiectare a modelului și de implementare a acestuia pentru cursurile noastre.

Conduce universitatea tehnică

Cu o istorie de peste 175 de ani de excelență în cercetare și educație, TU Delft sa stabilit ca fiind una dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, așa cum sa demonstrat în clasamentul anual al universităților universitare. TU Delft se află în poziția nr. 19 în clasamentul mondial (numărul 6 în Europa) în inginerie

Cu TU Delft, vă veți alătura cu mii de absolvenți din întreaga lume. Acești oameni de știință, ingineri și directori au dezvoltat tehnologii pentru o gamă largă de industrii și discipline. Acestea includ construirea faimoasei infrastructuri olandeze de protecție a mării, dezvoltarea celei mai noi generații de turbine eoliene și proiectarea unor noi produse și servicii inovatoare care fac o diferență pentru societate.

Vă pregătim pentru cariera și eforturile viitoare, combinând expertiza personalului nostru academic de clasă mondială cu facilitățile noastre avansate de învățare. Parteneriatele noastre cu comunitatea de afaceri vă asigură că cunoștințele pe care le obțineți pot fi aplicate în lumea reală. De aceea studenții noștri aleg TU Delft: ei găsesc un loc de muncă adecvat fără efort sau devin antreprenori de succes.

Locații

Delft

Address
Postbus 5
2600 AA Delft, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Olanda Online

Address
Olanda Online, Ţările de Jos