Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Noua Zeelandă

New Zealand Tertiary College

Licenţă Diploma Postuniversitare Diploma Noua Zeelandă Auckland March 2019

New Zealand Tertiary College (NZTC) a fost furnizarea de programe complete și profesionale pentru a permite studenților să exceleze în domeniul lor ales timp de 35 de ani. Toate calificările noastre sunt aprobate de Autoritatea de Calificări din Noua Zeelandă (NZQA) și le livrăm nu numai în Noua Zeelandă, ci și în întreaga lume cu NZTC Global.Avem două Campusuri în Auckland și Christchurch și un birou din India pentru a sprijini inițiativa noastră NZTC India .Caracteristi… [+] ci uniceCaracteristicile, valorile și principiile unice ale NZTC susțin tot ce facem, oferind linii directoare clare pentru cine suntem colegi și angajamentul pe care îl oferim comunităților noastre:NZTC se angajează să permită accesul studenților noștri la educația deosebită oferită prin moduri de învățare îmbunătățite prin tehnologie, care sprijină călătoriile de învățare de-a lungul viețiiValorile noastre de Viziune, Inimă, Competență și Spirit sunt calitățile fundamentale reflectate în modurile în care învățăm, îngrijim, sprijinim și învățămCadrele noastre conceptuale de calificare oferă principii directoare de concentrareConcentrarea noastră asupra aplicării practice a cunoștințelor despre conținut, care asigură studenților noștri pregătiți să îngrijească, să învețe și să predea și să aducă contribuții semnificative sectorului și comunităților noastre profesionale în moduri formale și informaleActivitățile noastre de predare și învățare sunt influențate de angajamentul nostru față de comunitățile de cercetare și comunități profesionale care îndrumă educația adulților și de predarea și învățarea prin tehnologie, în domeniile noastre de specialitate alese pe întreg teritoriul Noii Zeelande și pe plan internaționalProiectele noastre de sprijin comunitar din străinătate reflectă împărtășirea valorilor Colegiului la scară globalăDeclarația de misiuneNew Zealand Tertiary College evaluează oamenii și se angajează să îi abiliteze pe elevi să se îngrijească, să le educe și să servească în mod semnificativ și eficient oferind programe complete și profesionale. [-]