Cele mai bune universități, colegii și școli de afaceri din

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din . Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din . Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Norvegia

University College of Southeast Norway

MSc Norvegia Drammen Porsgrunn Rauland Hønefoss Bø i Telemark Kongsberg Horten January 2019 + 4 mai mult

despre USN Colegiul Universitar din Norvegia de Sud-Est (USN) este tara al doilea mare colegiu de stat universitate, măsurată în numărul total de studenți, și mai mare decât multe dintre universitățile din Norvegia. USN este condus de rector Petter Aasen. Rectorul raportează consiliului USN, care este prezidat de profesorul Rune Nilsen. Avem în jur de 18.000 de studenți și 1.500 de personal, repartizate pe opt campusuri: Drammen, Vestfold, Kongsberg, RINGERIKE, B… [+] ø, Notodden, Porsgrunn și Rauland. Colegiul Universitar din Norvegia de Sud-Est își propune să aibă o bază regională, și cu opt campusuri, avem o prezență puternică și clară într-una dintre regiunile cele mai interesante și dinamice din Norvegia. Colegiul Universitar din Norvegia de Sud-Est a fost stabilită la 1 ianuarie 2016, când Buskerud și Vestfold University College fuzionat cu Telemark University College. Colegiul Universitar din Norvegia de Sud-Est este o instituție de învățământ superior acreditate. Autoritatea de control pentru instituțiile de învățământ superior din Norvegia este NOKUT (Agenția Norvegiană pentru Asigurarea Calității în Educație). Organizare Colegiul Universitar de Sud-Est-Norvegia (USN) a fost stabilit la 1 ianuarie 2016, ca o fuziune intre Colegiul Universitar Buskerud si Vestfold (VHB) și Colegiul Universitar din Telemark (TIH). USN are opt campusuri răspândite în județele Buskerud, Vestfold și Telemark. [-]