IBBU-ECAMPUS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mesaj de bun venit al vicecancelarului

În numele Consiliului, conducerii, personalului și întregilor studenți ai IBBUL, permiteți-mi să vă urez bun venit la IBBUL - Ecampus.

Vreau să vă asigur că ați făcut alegerea corectă a Universității, indiferent dacă sunteți un student care se întoarce, un personal administrativ sau academic care se întoarce la serviciu sau vă alăturați IBBUL pentru prima dată.

IBBUL este într-adevăr una dintre cele mai rapide creșteri universitare deținute de guvernul de stat din Nigeria, care se străduiește să fie un centru de excelență de nivel mondial, condus de oameni, parteneriat, știință și tehnologie.

În cel de-al 16-lea an de existență, după ce a obținut licența și aprobarea în anul 2004 de la Comisia Națională a Universităților (NUC) ca cea de-a 25-a Universitate de Stat și a 74-a Universitate publică, IBBUL a luat decizia de a lansa acest ecamp.

Aceasta a avut ca scop oferirea unui acces mai mare publicului global, marca IBBUL de învățământ superior printr-un mod de învățământ la distanță complet electronic.

Prin urmare, odată ce vă alăturați IBBUL, vi se garantează că faceți parte dintr-o universitate care acordă o primă excelență performanței academice, cercetării, burselor, creativității și inovației. Suntem, de asemenea, o universitate care are grijă de bunăstarea studenților, a personalului și a comunității noastre imediate și globale. Astfel, oferim cu ușurință un sprijin care vă ajută creșterea și bunăstarea. În calitate de vicecancelar, mă văd mai degrabă ca un lider în servicii.

Asta înseamnă că cred că responsabilitatea mea este să lucrez în numele comunității IBBUL. Prin urmare, în această privință, vă pot garanta că IBBUL este un loc unic pentru a învăța, socializa și inova pentru a transforma în mod ideal lumea. Prin urmare, vă urez bun venit la bord în timp ce ne străduim să vă îndeplinim împreună visele și visele noastre.

Profesorul Adamu Abu Kasim

142967_VC.jpg

Despre IBBUL

„Învățare pentru serviciu”

Fondată în 2005, Universitatea Ibrahim Badamasi Babangida Lapai este o instituție publică de învățământ superior non-profit situată în marele oraș Lapai (cu o populație de 50.000-249.999 locuitori) Nigeria. Acreditată oficial și / sau recunoscută de Comisia Națională a Universităților, Nigeria, Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai este o instituție de învățământ superior co-educațională.

Universitatea Ibrahim Badamasi Babangida Lapai oferă cursuri și programe care conduc la diplome de învățământ superior recunoscute oficial în mai multe domenii de studiu.

Misiune

Angajat să producă absolvenți de clasă mondială pentru căutarea excelenței globale prin cercetare de calitate, predare și servicii comunitare.

Viziune

Să fii un centru de excelență de nivel mondial, condus de oameni, parteneriat și tehnologie.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Locații

Lapai

Address
KM3 Lapai - Minna Road.
P.M.B 11

Lapai, Niger, Nigeria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră