Universidad Del Valle De Mexico

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UVM

"Pentru totdeauna responsabil pentru ceea ce a fost cultivat"

La UVM, noi credem în educație ca pe un principiu transformator și ca pe dreptul oamenilor de a se dezvolta și dezvolta prin el. Credem că studentul este axa sarcinii din UVM și că cu cât experiența sa mai este mai completă în cadrul Universității, cu atât va fi mai solidă competențele personale și profesionale din care va participa la îmbunătățirea comunității sale și a societății din Mexic și a lumii.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Cine suntem noi?

UVM este o instituție educațională modernă și inovatoare, orientată spre viitor, pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Misiunea noastră

Extinim accesul la educație de calitate la nivel mondial pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Motto-ul nostru

Din 1960, UVM a fost un teren fertil în care sunt instruiți profesioniști responsabili și competenți angajați în dezvoltarea durabilă. În fiecare dintre ele, activitatea universității este de a semăna semințe care dau roade în beneficiul Mexicului.

Principiile noastre

Puterea transformatoare a educației

Noi credem în educație ca pe un principiu transformator și pe drept al ființelor umane de a se dezvolta și dezvolta prin ea.

Calitatea academică

Credem în formarea academică internațională și abilitatea noastră de a o duce în sectoare cu potențial ridicat de a profita de ea și de ao transforma într-un factor de creștere personală și de mobilitate socială.

Studentul din cadrul Centrului

Credem că studentul este axa muncii la UVM și că cu cât experiența ta este mai completă la universitate, cu atât vei fi mai solidă competențele tale personale și profesionale din care vei participa la îmbunătățirea comunității și a societății tale în Mexic și mondială.

includere

Noi credem în pluralitate și multiculturalism ca semne esențiale ale societății. Prin urmare, suntem convinși că criteriile incluzive îmbogățesc, diversifică și deschid oportunități pentru toți, în timp ce excluderile se înrăutățesc.

Îmbunătățirea procesului

Credem în perfecționarea permanentă ca bază pentru optimizarea serviciilor educaționale și administrative și a rezultatelor acestora.

inovație

Credem în abilitatea noastră de a crea, proiecta și implementa modalități și scenarii inovatoare care ne permit să ne dezvoltăm într-un mod organic și integrat.

eficacitate

Credem în importanța menținerii eficienței și eficacității proceselor și serviciilor noastre, ca un semn distinctiv al managementului nostru.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Valorile noastre

Integritatea în actorie

Realizați cu onestitate, onestitate și transparență toate acțiunile noastre.

Atitudine față de serviciu

Mențineți starea de spirit în acțiunile noastre și colaborați cu ceilalți cu căldură, angajament, entuziasm și respect.

Calitatea executării

Efectuați într-un mod impecabil și în timp util funcțiile care ne corespund pe baza criteriilor de excelență.

responsabilitatea socială

Să presupunem cu conștiință clară consecințele acțiunilor noastre în fața societății.

Îndeplinirea promisiunilor

Conversia promisiunilor noastre în angajamente și asigurarea conformității.

Scutul nostru

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitatea din Valea Mexicului este reprezentată de un scut care își integrează identitatea prin simboluri care reprezintă originea și istoria sa. Scutul nostru este format de un vultur și un condor. Vulturul, simbol al măreției, independenței și libertății, reprezintă Nordul continentului, în timp ce condorul, o reflectare a autonomiei, a înțelepciunii și a forței, reprezintă America Latină. Scutul comun, apoi integrarea studenților universitari ai tuturor punctelor cardinale, care găsesc în universitatea noastră o casă de studii. În centrul stemului, emblema reprezentativă a orașului Mexico, leagănul școlilor UVM, încadrând aceste elemente, motto-ul care guvernează filosofia noastră instituțională: "Căci întotdeauna este responsabil pentru ceea ce a fost cultivat", în care turnați înțelepciunea, disciplina, cunoașterea și dragostea pentru ceea ce este semănat și recoltat.

Emblema noastră, Lynxul

109419_LINCEAUVM.png

Nemurirea spiritului, puterea vieții și valoarea extremă sunt trăsăturile caracteristice ale Lynx-ului, o mascotă care simbolizează calitățile membrilor comunității universitare. Printre calitățile sale cele mai importante sunt mintea lui ascuțită și sagacitatea sa. Cu mișcări agile și coordonate, Lynx poate anticipa pericolul cu o oportunitate și știe să fie lider, menținându-și pasul ferm spre setul de ținte. În combinație cu textura sa de aur, ea reprezintă cel mai valoros și mai prețios lucru care iese în evidență pentru oamenii care, ca membri ai UVM, și-au lăsat amprenta asupra plimbării universitare; care și-au dezvoltat potențialul într-o manieră armonioasă și integrală, fie în rolul lor de studenți, fie ca absolvenți, ca profesori sau personal administrativ, deoarece sunt convinși că drumul educației nu se termină niciodată și, în ea, trebuie să ne îmbunătățim întotdeauna zi de zi zi.

Modelul educațional UVM

Extinim accesul la educație de calitate la nivel mondial pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Ce înseamnă să fie UVM?

A fi UVM este un model educațional de excelență.

Zona interpersonală

Dezvoltăm o comunicare eficientă orală și scrisă, atât în limba spaniolă, cât și în limba engleză, cu o viziune internațională, lucrul în echipă, conștientizarea și responsabilitatea socială.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Modelul nostru se bazează pe învățarea constantă și permanentă, dezvoltând o orientare autocritică și proactivă. În plus, veți dezvolta abilități de cercetare.

Profesionale și sociale

Veți dezvolta leadershipul, capacitatea antreprenorială, inovația și creativitatea, aplicarea cunoștințelor în practică, orientarea către rezultate, luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.

Obiectiv general

Generarea condițiilor care să ghideze activitatea educațională a UVM, prin intermediul unor linii directoare care îi permit să își articuleze funcțiile sale de fond, pentru a realiza o dezvoltare integrală a studenților săi cu aplicarea accentului pe învățare.

Locații

Mexico City

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico City, Mexico City, Mexic

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră