Citește Descrierea Oficială

Despre UVM

"Pentru totdeauna responsabil pentru ceea ce a fost cultivat"

La UVM, noi credem în educație ca pe un principiu transformator și ca pe dreptul oamenilor de a se dezvolta și dezvolta prin el. Credem că studentul este axa sarcinii din UVM și că cu cât experiența sa mai este mai completă în cadrul Universității, cu atât va fi mai solidă competențele personale și profesionale din care va participa la îmbunătățirea comunității sale și a societății din Mexic și a lumii.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Cine suntem noi?

UVM este o instituție educațională modernă și inovatoare, orientată spre viitor, pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Misiunea noastră

Extinim accesul la educație de calitate la nivel mondial pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Motto-ul nostru

Din 1960, UVM a fost un teren fertil în care sunt instruiți profesioniști responsabili și competenți angajați în dezvoltarea durabilă. În fiecare dintre ele, activitatea universității este de a semăna semințe care dau roade în beneficiul Mexicului.

Principiile noastre

Puterea transformatoare a educației

Noi credem în educație ca pe un principiu transformator și pe drept al ființelor umane de a se dezvolta și dezvolta prin ea.

Calitatea academică

Credem în formarea academică internațională și abilitatea noastră de a o duce în sectoare cu potențial ridicat de a profita de ea și de ao transforma într-un factor de creștere personală și de mobilitate socială.

Studentul din cadrul Centrului

Credem că studentul este axa muncii la UVM și că cu cât experiența ta este mai completă la universitate, cu atât vei fi mai solidă competențele tale personale și profesionale din care vei participa la îmbunătățirea comunității și a societății tale în Mexic și mondială.

includere

Noi credem în pluralitate și multiculturalism ca semne esențiale ale societății. Prin urmare, suntem convinși că criteriile incluzive îmbogățesc, diversifică și deschid oportunități pentru toți, în timp ce excluderile se înrăutățesc.

Îmbunătățirea procesului

Credem în perfecționarea permanentă ca bază pentru optimizarea serviciilor educaționale și administrative și a rezultatelor acestora.

inovație

Credem în abilitatea noastră de a crea, proiecta și implementa modalități și scenarii inovatoare care ne permit să ne dezvoltăm într-un mod organic și integrat.

eficacitate

Credem în importanța menținerii eficienței și eficacității proceselor și serviciilor noastre, ca un semn distinctiv al managementului nostru.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Valorile noastre

Integritatea în actorie

Realizați cu onestitate, onestitate și transparență toate acțiunile noastre.

Atitudine față de serviciu

Mențineți starea de spirit în acțiunile noastre și colaborați cu ceilalți cu căldură, angajament, entuziasm și respect.

Calitatea executării

Efectuați într-un mod impecabil și în timp util funcțiile care ne corespund pe baza criteriilor de excelență.

responsabilitatea socială

Să presupunem cu conștiință clară consecințele acțiunilor noastre în fața societății.

Îndeplinirea promisiunilor

Conversia promisiunilor noastre în angajamente și asigurarea conformității.

Scutul nostru

109418_ESCUDOAUVM.png

Universitatea din Valea Mexicului este reprezentată de un scut care își integrează identitatea prin simboluri care reprezintă originea și istoria sa. Scutul nostru este format de un vultur și un condor. Vulturul, simbol al măreției, independenței și libertății, reprezintă Nordul continentului, în timp ce condorul, o reflectare a autonomiei, a înțelepciunii și a forței, reprezintă America Latină. Scutul comun, apoi integrarea studenților universitari ai tuturor punctelor cardinale, care găsesc în universitatea noastră o casă de studii. În centrul stemului, emblema reprezentativă a orașului Mexico, leagănul școlilor UVM, încadrând aceste elemente, motto-ul care guvernează filosofia noastră instituțională: "Căci întotdeauna este responsabil pentru ceea ce a fost cultivat", în care turnați înțelepciunea, disciplina, cunoașterea și dragostea pentru ceea ce este semănat și recoltat.

Emblema noastră, Lynxul

109419_LINCEAUVM.png

Nemurirea spiritului, puterea vieții și valoarea extremă sunt trăsăturile caracteristice ale Lynx-ului, o mascotă care simbolizează calitățile membrilor comunității universitare. Printre calitățile sale cele mai importante sunt mintea lui ascuțită și sagacitatea sa. Cu mișcări agile și coordonate, Lynx poate anticipa pericolul cu o oportunitate și știe să fie lider, menținându-și pasul ferm spre setul de ținte. În combinație cu textura sa de aur, ea reprezintă cel mai valoros și mai prețios lucru care iese în evidență pentru oamenii care, ca membri ai UVM, și-au lăsat amprenta asupra plimbării universitare; care și-au dezvoltat potențialul într-o manieră armonioasă și integrală, fie în rolul lor de studenți, fie ca absolvenți, ca profesori sau personal administrativ, deoarece sunt convinși că drumul educației nu se termină niciodată și, în ea, trebuie să ne îmbunătățim întotdeauna zi de zi zi.

Modelul educațional UVM

Extinim accesul la educație de calitate la nivel mondial pentru a instrui oameni productivi care adaugă valoare societății.

Ce înseamnă să fie UVM?

A fi UVM este un model educațional de excelență.

Zona interpersonală

Dezvoltăm o comunicare eficientă orală și scrisă, atât în limba spaniolă, cât și în limba engleză, cu o viziune internațională, lucrul în echipă, conștientizarea și responsabilitatea socială.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Modelul nostru se bazează pe învățarea constantă și permanentă, dezvoltând o orientare autocritică și proactivă. În plus, veți dezvolta abilități de cercetare.

Profesionale și sociale

Veți dezvolta leadershipul, capacitatea antreprenorială, inovația și creativitatea, aplicarea cunoștințelor în practică, orientarea către rezultate, luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.

Obiectiv general

Generarea condițiilor care să ghideze activitatea educațională a UVM, prin intermediul unor linii directoare care îi permit să își articuleze funcțiile sale de fond, pentru a realiza o dezvoltare integrală a studenților săi cu aplicarea accentului pe învățare.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

Universidad Del Valle De Mexico

Această specialitate vă oferă o abordare globală a afacerilor în domeniul ospitalității și turismului, axată pe servicii pentru clienți, precum și pe comercializarea dest ... [+]

Această specialitate vă oferă o abordare globală a afacerilor în domeniul ospitalității și turismului, axată pe servicii pentru clienți, precum și pe comercializarea destinațiilor și produselor turistice.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Definirea parametrilor pentru o mai bună administrare a industriei ospitalității.Cunoașterea strategiilor de marketing și marketing pentru a face publicitate produselor turistice.Elaborarea de strategii comerciale pentru turismul întâlnirilor.De ce să alegeți UVM?

Opțiunea pentru mai multe postuniversitare

Focus pe afacere

Program axat pe comercializarea destinațiilor și produselor turistice.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Această specialitate vă oferă cunoștințe teoretice și practice, precum și instrumente axate pe managementul financiar și gestionarea eficientă a resurselor organizației. ... [+]

Această specialitate vă oferă cunoștințe teoretice și practice, precum și instrumente axate pe managementul financiar și gestionarea eficientă a resurselor organizației.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Cunoștințe cuprinzătoare despre companie și mediul său financiar.Aplicați o abordare globală de afaceri din punct de vedere financiar.Să pună în aplicare și să stăpânească tehnici de analiză financiară și strategii de finanțare.De ce să alegeți UVM?

flexibilitate

Concept curricular flexibil și conținut de ultimă oră.

Conținutul internațional

Acces la portalul WOBI-UVM cu cel mai relevant conținut al managementului global.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Universidad Del Valle De Mexico

Acest tip de diplomă online vă permite să gestionați variabilele care influențează direcția în schimbare a piețelor internaționale de a stăpâni logistica transportului in ... [+]

Acest tip de diplomă online vă permite să gestionați variabilele care influențează direcția în schimbare a piețelor internaționale de a stăpâni logistica transportului internațional, veți putea planifica, organiza, conduce și controla zona comercială și logistică a companiilor.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Identificați oportunitățile și amenințările pe piață și, pe această platformă, planificați strategii de marketing.Dezvoltați campanii de promovare și publicitate.Analizați și stabiliți prețurile.De ce să alegeți UVM?

Vă oferim cele mai bune opțiuni care vă gândesc

Pregătirea managementului

Domeniul de dezvoltare executiv care vă consolidează abilitățile de conducere, luarea deciziilor, inovația și spiritul antreprenorial.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Această inginerie are un plan academic care permite absolventului să răspundă nevoilor de îmbunătățire a proceselor logistice ale oricărei organizații care utilizează ins ... [+]

Această inginerie are un plan academic care permite absolventului să răspundă nevoilor de îmbunătățire a proceselor logistice ale oricărei organizații care utilizează instrumente și procese avangardiste.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Să gestioneze, să gestioneze și să optimizeze resursele, intrările și procesele industriale și să dezvolte studii privind timpii de răspuns și mișcările în producția de bunuri și / sau servicii.Analiza sistemelor de producție a plantelor care răspund strategiilor de competitivitate, asigurând calitatea proceselor inteligente, a produselor și a instalațiilor.Creșterea competitivității sistemelor de producție, ținând seama de distribuția și transportul de bunuri.De ce să alegeți UVM?... [-]
Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Acest plan academic online vă permite să dezvoltați abilități orientate spre managementul și proiectarea proiectelor tehnologice, bazate pe platforme de vârf, luând în co ... [+]

Acest plan academic online vă permite să dezvoltați abilități orientate spre managementul și proiectarea proiectelor tehnologice, bazate pe platforme de vârf, luând în considerare serviciile din cloud, aplicații mari și aplicații mobile.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Aplicarea de metodologii, tehnici și instrumente informatice pentru analiza situațiilor și mediilor pentru rezolvarea problemelor și / sau luarea deciziilor.Gestionarea sistemelor de inventariere pe baza determinării unui model optim de cerință de producție, în funcție de comportamentul pieței.Evaluarea și aplicarea mijloacelor fizice și fără fir pentru transmiterea datelor, în conformitate cu cerințele stabiliteDe ce să alegeți UVM?... [-]
Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
4 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Această modalitate de Online Degree vă oferă cunoștințe în domeniile marketingului, vânzărilor, publicității și cercetării de piață. Veți avea abilități pentru implementa ... [+]

Această modalitate de Online Degree vă oferă cunoștințe în domeniile marketingului, vânzărilor, publicității și cercetării de piață. Veți avea abilități pentru implementarea unor strategii eficiente de marketing.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Identificați oportunitățile și amenințările pe piață și, pe această platformă, planificați strategii de marketing.Dezvoltați campanii de promovare și publicitate.Analizați și stabiliți prețurile.De ce să alegeți UVM?

Vă oferim cele mai bune opțiuni care vă gândesc

Pregătirea managementului

Domeniul de dezvoltare executiv care vă consolidează abilitățile de conducere, luarea deciziilor, inovația și spiritul antreprenorial.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexic Mexico City
Septembrie 2019
La zi
Part time
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Universidad Del Valle De Mexico

Acest MBA vă permite să dobândiți cunoștințe și abilități de management pentru a gestiona strategic organizațiile și pentru a genera valoare în cadrul companiei într-un m ... [+]

Acest MBA vă permite să dobândiți cunoștințe și abilități de management pentru a gestiona strategic organizațiile și pentru a genera valoare în cadrul companiei într-un mediu de afaceri multidisciplinar și pe piețele din ce în ce mai globalizate.

Ce vei învăța?Dezvoltarea unei viziuni cuprinzătoare și globale a companiei și a mediului său.Obțineți cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă concentra, înțelege și stăpâni funcțiile esențiale ale companiei.Obțineți cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă concentra, înțelege și stăpâni funcțiile esențiale ale companiei.De ce să alegeți UVM?

Specialitatea Master

Puteți obține masteratul și o specialitate care studiază un singur program.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
3 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Această diplomă de master online vă permite să stăpâniți conceptele și metodologiile abordării competențelor, să formulați și să aplicați strategii de predare și învățare ... [+]

Această diplomă de master online vă permite să stăpâniți conceptele și metodologiile abordării competențelor, să formulați și să aplicați strategii de predare și învățare pentru programele academice.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Proiectarea, diagnosticarea, administrarea, operarea, evaluarea și inovarea programelor educaționale bazate pe educația bazată pe competențe.Aplicați strategii de predare-învățare.Actualizați-vă cunoștințele despre abilitățile profesionale necesare în activitățile tehnice sau administrative.De ce să alegeți UVM?

specializare

Curriculum organizat în patru niveluri pentru specializarea progresivă în educația bazată pe competențe.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Del Valle De Mexico

Învățați să utilizați instrumente, procese și metodologii eficiente pentru a îmbunătăți în mod constant procesele de calitate ale organizațiilor. ... [+]

Învățați să utilizați instrumente, procese și metodologii eficiente pentru a îmbunătăți în mod constant procesele de calitate ale organizațiilor.

Ce vei învăța?

Vă spunem curriculum-ul nostru

Dezvoltarea, controlul și evaluarea sistemelor de calitate pentru îmbunătățirea productivității în cadrul organizațiilor.Proiectați și dezvoltați planuri strategice de calitate totală.Aplicați IT pentru a îmbunătăți procesele de calitate totală ale oricărei organizații.De ce să alegeți UVM?

avangardă

Program actualizat în mod constant, în funcție de tendințele în management și managementul calității.

Orientare inovatoare

Concentrată pe calitate și concentrându-se pe nevoile clientului.... [-]

Mexic Mexico City
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta