Universidad Americana de Acapulco

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Universidad Americana de Acapulco , AC este o instituție care are amendamente la impartirea educației media superioară și specializată superioară în toate categoriile de cunoștințe care promovează cercetarea, la fel ca conservarea, transmiterea și progresul culturii prin formarea integrală a lui studenți, cu participarea comprometida personalului academic și a autorităților sale, procurand capacitatea pentru exercitarea unei profesii cu sensibilitate socială și un sens transcendent al vieții.

Fundadores

La Universidad Americana de Acapulco susțină propunerea lui José Francisco Ruiz Massieu, Gobernador del Estado de Guerrero, care a convocat un grup de militari și mexicani legați la Guerrero și Acapulco pentru a crea o organizație academică cuya misiune în afara calității de la educație superioară în Acapulco și în statul de război și să îmbunătățească atmósfera culturală din entorno socială. Creează un centru de excelență care aduce în minte acapulqueños oportunitatea de formare academică în propria cetate și fortăreț mai mult adorabil în ceea ce privește dezvoltarea profesională. Se tratează unul dintre primii proiecte pentru crearea unei universități private în structura sa juridică, dar în întregime socială și publică în filosofia și compromisul comunitar.

La agrupación civilă care a constituit această instituție, denumită Universidad Americana de Acapulco AC ha lucrat pentru rezolvarea dificultăților care urmăresc conservarea unui proiect de envergură a instituției noastre. În măsura posibilităților sale pentru fiecare dintre integrările sale de a aduce idei valiosas pentru consolidarea acestui proiect académic, educativ și cultural.

La UAA iniție activități în anul 1991. Su campusul central se află în Avenida Costera Miguel Alemán este de-a lungul anilor convertiți în un referent al educației media superioară și superioară în Acapulco și în statul de război.

El edificio central este o construcție de cinci niveluri în jurul unei forțe monumentale. În cadrul clădirii se întâlnesc principalele birouri ale Universității, cum ar fi rectoria, vicerrectoria și biroul Abogatului General și a domeniilor administrative. No obstante, the mayor espacio lo ocupan salones, auditorios and Biblioteca Central.

126612_smiling-women-and-men-sitting-on-green-grass-1231230.jpg

Misión

La Universidad Americana de Acapulco are ca misiune formarea cetățenilor comprometidos cu societatea mexicana. Obiectul său este pregătitor pentru studenți pentru viața profesională cu responsabilitate socială. Susține fiul enseñanza media superioară, superior și pozitiv, apreciază cunoștințele științifice, difuzarea valorilor culturale și umane, sensul solidarității naționale, conștiința comunității universitare și responsabilitatea socială.

Viziune

Formați profesioniști, maestri și investigatori comprometiți cu dezvoltarea economică, politică, socială și culturală de război, conștiințe de responsabilitate ca integranți mexicani ai unei societăți plural, democratice și deschise la pensare universală.

Principios Institucionales

 • Libertad académica
 • Apertura al diálogo
 • Libertad de cátedra
 • Umanismul și valorile sale fundamentale
 • Formare de profesioniști, maestri și investigatori
 • Formație integrală
 • Ética profesional
 • Conștiința problematicii sociale contemporane
 • Cautare a verdetului stiintific ca principiu si fin al muncii academice
 • Excelență în exercițiu profesional
 • Integrare comunitaria.

Propósitos Institucionales

La Universidad Americana de Acapulco , pentru îndeplinirea misiunii instituționale, stabilește următoarele propoziții:

 1. La Docencia
 2. La Investigación
 3. La Difusión și Extensia Culturii
 4. Sentido de comunitate și distribuție socială a cunoașterii

126614_business-3560917_640.jpg

Mensaje del Rector

La Universidad Americana de Acapulco obiectul unei prime opțiuni de educație superioară privată în statul de război. Fundada în 1991, și-a asumat compromisul de adoptare a principiilor care se întemeiază pe o comunitate academică, ca fiind libertățile de cátedra, enseñanza și cercetare, académica de calitate, respirația și toleranța.

El lema „Excelență pentru dezvoltare” a îndrumat acțiunea de la cereri.

Mai mulți ani de expunere și deducere, este integrat într-o comunitate organică a lucrărilor realizate și comprometida cu misiunea sa.

Este pagina electronică a Universidad Americana de Acapulco generată de propria comunitate academică. Propunerea este că persoanele interesate pot face consultări care sunt concepute în mod direct. În egală măsură, permit ca elevii să realizeze trámite și gestiuni ca solicitări de ingrijire sau renovare de becas.

Bienale la portalul acestei case de studii. Los invitați să cunoaștem și să consolidăm acest proiect cu consultanțe și consultanță.

Mtro. Mario Mendoza Castañeda, rector

Locații

Acapulco

Address
Av. Costera Miguel Alemán No. 1756, Fracc. Magallanes, Acapulco, Guerrero, Mexico
39670 Acapulco, Guerrero, Mexic