UNIR - Mexico

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIR Mexic: universitatea online din Mexic cu calitatea europeană

UNIR Mexico este o universitate mexicană privată aprobată în fața Ministerului Educației Publice (SEP) în 2013.

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic oferă un nivel ridicat de cerere pentru a asigura o pregătire optimă cu calitatea universității europene. În acest scop, a conceput o metodologie inovatoare bazată pe cursuri online live, care permit contactul imediat între student-profesor-partener și însoțirea constantă a unui tutore personal.

Această metodă eficientă se bazează pe o evaluare continuă, care asigură asimilarea constantă a cunoștințelor și realizarea examenelor finale, care garantează pregătirea elevilor noștri.

UNIR Mexic este o universitate adaptată noilor timpuri și societății actuale. Este un concept nou al universității care integrează aspecte tehnologice de ultimă oră în serviciul unei educații apropiate și de calitate. UNIR Mexic face parte din grupul academic UNIR, Universitatea Internațională din La Rioja, lider european în domeniul formării online, care a devenit o soluție educațională pentru mii de oameni din întreaga lume. Peste 38.000 de studenți din întreaga lume au optat pentru acest model educațional, iar 24.000 continuă să facă acest lucru astăzi în campusul nostru virtual, dintre care 9000 din afara Spaniei.

Diplomele de licență și master oferite de UNIR Mexic au valabilitate oficială și sunt încorporate în sistemul național de învățământ de către Secretariatul de Educație Publică (SEP) din Mexic.

Gradele sunt:

 • Licențiat în Administrarea Afacerilor
  Acordul RVOE: 20140032, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.
 • Diplomă în științe politice și administrație publică
  Acordul RVOE: 20140029, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.
 • Licențiat în comunicare
  Acordul RVOE: 20140031, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.
 • Diplomă de drept
  Acordul RVOE: 20140030, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.
 • Licențiat în Pedagogie
  Acordul RVOE: 20140033, acordat la data de 12 februarie 2014. Tip: Federal.

Maeștrii sunt:

 • Master în psihopedagogie
  Acordul RVOE: 20160036, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.
 • Master în Management și Management al Centrelor Educaționale
  Acordul RVOE: 20160035, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.
 • Master of Business Administration și Management (MBA)
  Acordul RVOE: 20160034, acordat la data de 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.
 • Master în Managementul Resurselor Umane
  Acordul RVOE: 20180080, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.
 • Master în marcarea digitală și comerțul electronic
  Acordul RVOE: 20180355, acordat pe 9 martie 2018. Tip: Federal.
 • Master în Managementul Operațiunilor și Calitatea
  Acordul RVOE: 20180081, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.
 • Master în Securitatea Calculatoarelor
  Acordul RVOE: 20160037, acordat la data de 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.
 • Master în Management și Inginerie Website
  Acordul RVOE: 20160038, acordat la 28 ianuarie 2016. Tip: Federal.
 • Master în proiectarea și managementul proiectelor tehnologice
  Acordul RVOE: 20170996, acordat la data de 16 august 2017. Tip: Federal.
 • Master în sisteme integrate de management
  Acordul RVOE: 20180082, acordat la 19 ianuarie 2018. Tip: Federal.

În plus față de Grade SEP și SEP Master, UNIR Mexic oferă posibilitatea de a lua diplome europene postuniversitare în diverse discipline, acordate de Universitatea Internațională din La Rioja. Cele mai multe dintre aceste grade sunt recunoscute de masterat în Spațiul European al Învățământului Superior.

"În prim-planul modelului educațional al învățării-învățării"

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic a fost întotdeauna în fruntea modelului educațional de predare și învățare online. UNIR a preluat tehnologiile informaționale atât în ​​facultatea sa academică, cât și în generarea conținutului, aspecte esențiale pentru a menține conducerea educațională. Această cultură digitală ia permis să stabilească scheme operaționale bazate pe recunoașterea efortului și a performanțelor maxime ale profesorilor și studenților săi.

UNIR Mexic a reușit să poziționeze toate virtuțile unui model de succes în evoluție constantă pentru a stabili o ofertă solidă de diplome de licență și master. Într-o țară ca a noastră, care menține o cerere ridicată pentru profesioniști în domenii precum cercetarea, educația, industria și producția de bunuri și servicii, UNIR Mexic este prezentată ca o opțiune favorabilă și unică în ceea ce privește viabilitatea, costurile și realizările care trebuie realizate.

Vă invit să participați la această universitate integrală și plurală și să vă angajați să respectați principiile și valorile sale. Profesori, studenți, instituții conexe și interesați să cunoască și să intre în acest model inovativ de universitate internațională sunt bineveniți.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rector UNIR México.

"Vocație clară și pasiune pentru predare"

La UNIR México credem că internetul și lumea tehnologiei împiedică barierele de timp și spațiu, astfel încât să putem avea acces la informații, să interacționăm și să colaborăm cu oamenii.

Prin urmare, este posibil să se inoveze cu calitatea și excelența în noi moduri și metode de predare și învățare, aducând universitatea mai aproape de lumea muncii, de nevoile de formare integrală, de dobândire a competențelor și de generare de cunoștințe.

UNIR Mexico are diplome de diplomă de licență și diplome de master (RVOE) valabile în mod oficial în Mexic și o gamă largă de masteranzi europeni în diverse discipline. Continuăm să lucrăm pentru a mări oferta noastră academică în funcție de nevoile de instruire ale țării noastre, atât diplomele de licență, cât și cele de masterat.

La UNIR suntem convinși că efortul și angajamentul sunt recompensate. Ne-am depus toate eforturile pentru a ne asigura că elevul va primi cea mai bună educație posibilă. Vocația noastră clară pentru predare și pasiunea întregii comunități educaționale reprezintă cea mai bună garanție a succesului. "

Julieta Palma Anda, Director General UNIR México.

Această școală oferă programe în:
 • Spanish (Mexican)
 • Spaniolă

Vedea Online MBA » Vedea Online Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

International MBA

Online Campus Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City + 1 mai mult

Universitatea Internationala din La Rioja din Mexic (UNIR Mexic), in colaborare cu Universitatea Internationala Marcony din Miami (SUA), va ofera acest dublu Master International in Administrarea Afacerilor si Management (MBA), cu recunoastere oficiala din Mexic si Statele Unite si cu o vocație internațională clară. [+]

MBA cu dublă diplomă oficială mexicană și americană

Modalitate dublă (18-22 luni)

Universitatea Internationala din La Rioja din Mexic (UNIR Mexic), in colaborare cu Universitatea Internationala Marcony din Miami (SUA), va ofera acest dublu Master International in Administrarea Afacerilor si Management (MBA), cu recunoastere oficiala din Mexic si Statele Unite si cu o vocație internațională clară.

Cu MBA International veți învăța să gestionați și să conduceți multinaționale din orice sector în toate domeniile care îl compun (finanțe, marketing, resurse umane, producție și multe altele)

La UNIR ne adaptăm la dvs., de aceea vă oferim posibilitatea de a alege dacă doriți să terminați Double Masters în 18 sau 22 de luni. În plus, puteți alege dacă doriți să luați o diplomă de masterat online sau amestecați cu o ședere de 4 luni în Miami, la Universitatea Marconi International.... [-]


Master of Business Administration și Management (MBA)

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic (UNIR Mexic) vă oferă o practică de masterat în Management și Administrarea Afacerilor (MBA), profesională și internațională. [+]

Mexicană și europeană Double Degree MBA

Universitatea Internațională din La Rioja din Mexic (UNIR Mexic) vă oferă o practică de masterat în Management și Administrarea Afacerilor (MBA), profesională și internațională.

MBA UNIR din Mexic este predată prin intermediul cursurilor online live. O metodologie inovatoare care se adaptează zi de zi persoanelor cu responsabilități personale și de muncă.

Acest MBA, care funcționează cu metoda Case, este diferit, deoarece este predat în numai 18 luni și vă oferă un dublu grad mexican și european:

Diplomă oficială de masterat mexican aprobată de SEP și acordată de UNIR Mexic.MBA în Managementul și Managementul Afacerilor, diplomă europeană cu valoare curriculară, acordată de Universitatea Internațională din La Rioja (Spania), membră a AACSB și AMBA.... [-]

Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Acest Master în Management și Administrarea Afacerilor cu accent pe Finanțe vă oferă instrumentele teoretice și practice necesare pentru a deveni un profesionist în administrarea afacerilor, cu accent pe gestionarea operațiunilor financiare internaționale. [+]

MBA cu diplomă dublă mexicană și europeană în finanțe

Acest Master în Management și Administrarea Afacerilor cu accent pe Finanțe vă oferă instrumentele teoretice și practice necesare pentru a deveni un profesionist în administrarea afacerilor, cu accent pe gestionarea operațiunilor financiare internaționale.

MBA este gradul de cel mai înalt grad de cerere pentru profilurile profesionale care aspiră să crească pe piața de afaceri competitive. Dacă adăugați și orientarea către Corporate Finance, veți obține un profil interesant pentru orice companie, atât la nivel național, cât și internațional, și nu numai pentru a obține o proiecție de lucru în compania dvs., ci și pentru a vă deschide alte companii, inclusiv cele internaționale.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor și Management Digital Marketing (MBA)

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Cu MBA care vizează Digital Marketing, veți avea acces la toate instrumentele de care aveți nevoie, atât teoretic, cât și practic, cu ajutorul cărora veți dobândi o viziune strategică pentru afaceri, dezvoltați abilități manageriale și vă va oferi abilități de lider și inițiativă antreprenorială. [+]

MBA cu orientare dublă Mexicană și europeană Digital Marketing

Master în Management și Administrarea Afacerilor este diplomă universitară destinată celor care caută îmbunătățirea profesională în cadrul pieței de afaceri. Cu MBA care vizează Digital Marketing, veți avea acces la toate instrumentele de care aveți nevoie, atât teoretic, cât și practic, cu ajutorul cărora veți dobândi o viziune strategică pentru afaceri, dezvoltați abilități manageriale și vă va oferi abilități de lider și inițiativă antreprenorială. În plus, pe măsură ce vă veți specializa în Marketing, veți monitoriza toate tendințele actuale la nivel internațional legate de marketing.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor și Management Resurse Umane (MBA)

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Cu acest Master în Administrarea Afacerilor și Management, cu accent pe Resurse Umane, veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a optimiza resursele umane ale companiei și direcționa talentul și performanța diferitelor echipe pentru a atinge obiectivele și obiectivele organizației ... nu numai pentru a obține o proiecție de lucru în propria dvs. companie, ci și pentru a vă face drumul în alte afaceri, inclusiv în cele internaționale. [+]

MBA cu orientare dublă mexicană și europeană a resurselor umane

Este la fel de important să știm cum să gestionăm o companie pentru a putea gestiona potențialul și capacitățile celor care lucrează în ea. Cu acest Master în Administrarea Afacerilor și Management, cu accent pe Resurse Umane, veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a optimiza resursele umane ale companiei și direcționa talentul și performanța diferitelor echipe pentru a atinge obiectivele și obiectivele organizației ... nu numai pentru a obține o proiecție de lucru în propria dvs. companie, ci și pentru a vă face drumul în alte afaceri, inclusiv în cele internaționale.

Durata diplomelor de masterat cu calitatea europeană este de 18 luni, astfel încât, pe de o parte, puteți obține o diplomă oficială în mai puțin timp și, pe de altă parte, fiind online, puteți combina viața personală și cea profesională cu universitatea. Clasele vor fi înregistrate, deci nu va fi nici o problemă dacă nu le puteți accesa din motive personale.... [-]


Master în Administrarea Afacerilor și Managementul Managementului de Proiect (MBA)

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Curriculum-ul specializat în Management de Proiect vă pregătește să deveniți un manager capabil să gestionați cele mai importante planuri de acțiune ale companiilor mari, devenind un expert în planificarea, controlul și monitorizarea strategiilor. [+]

MBA cu îndrumare dublă mexicană și europeană de management al proiectului

În UNIR Mexic, puteți obține un masterat SEP în administrarea și managementul afacerilor (MBA), cu o dublă diplomă mexicană și europeană.

MBA este unul dintre cele mai solicitate titluri în prezent de toate profilurile profesionale care doresc să se dedice lumii de afaceri de nivel înalt.

Curriculum-ul specializat în Management de Proiect vă pregătește să deveniți un manager capabil să gestionați cele mai importante planuri de acțiune ale companiilor mari, devenind un expert în planificarea, controlul și monitorizarea strategiilor.

UNIR Mexico MBA este online, oficial și durează doar 18 luni. Veți participa la cursuri online cu colegii din Mexic și din alte țări, cu care veți rezolva cazuri practice cu un accent internațional. UNIR MBA este pe deplin compatibil cu munca și viața personală, deoarece dacă nu puteți participa la cursuri în timp real, le puteți vedea mai târziu.... [-]


Masterat

Master în Managementul Calității și Operațiuni

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Curriculum-ul Masterului în Managementul Operațiunilor și al Calității UNIR Mexic răspunde cerințelor companiilor naționale sau internaționale care au nevoie de profesioniști de top, capabili să optimizeze managementul produselor și proceselor. [+]

Masterat în Managementul Operațiunilor și Calitatea UNIR Mexic vă pregătește să deveniți Director de Operațiuni al oricărei companii din Mexic sau dintr-o altă țară.

Această diplomă oficială de masterat, care are calitatea europeană a UNIR, este o diplomă oficială mexicană validată de SEP, predată în întregime online prin intermediul cursurilor pe care le puteți vizualiza în direct sau întârziat.

Obiectivul acestui Master este de a vă pregăti ca manager în dezvoltarea și implementarea de programe, modele și structuri de operațiuni organizaționale, folosind metodologii de planificare și management precum:

Managementul ajustat: Lean ManagementManagementul proceselor : Managementul proceselor de afaceri (BPM)Managementul calității : managementul calității... [-]

Master în Management și Inginerie Website

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Ingineria site-ului cuprinde mult mai mult decât ceea ce este asociat în mod normal cu "dezvoltarea paginilor web". Este mai presus de toate modurile tehnologice și este o paradigmă fundamentală în calculul actual, un cadru conceptual de referință pentru dezvoltare. și exploatarea de aplicații și resurse informatice. [+]

Dublu titlul mexican și european

Ingineria site-ului cuprinde mult mai mult decât ceea ce este asociat în mod normal cu "dezvoltarea paginilor web". Este mai presus de toate modurile tehnologice și este o paradigmă fundamentală în calculul actual, un cadru conceptual de referință pentru dezvoltare. și exploatarea de aplicații și resurse informatice.Acest Master, cu conținut în actualizarea constantă, vă pregătește astfel încât să puteți monetiza orice afacere online.

Complexitatea sectorului este de așa natură încât este esențial să se antreneze profesioniști buni, cu o viziune cuprinzătoare și profundă, capabili să exploateze sisteme de calcul de importanță strategică, de mare importanță și complexitate și să își desfășoare gestiunea, construirea și întreținerea eficient și meticulos.... [-]


Master în Management și Management al Centrelor Educaționale

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Completați profilul dvs. profesional cu singurii masterat în Management și Management al Centrelor Educaționale cu cursuri online în timp real. [+]

Dublu titlul mexican și european

Completați profilul dvs. profesional cu singurii masterat în Management și Management al Centrelor Educaționale cu cursuri online în timp real.

Master of UNIR Mexic este o diplomă oficială validată de SEP (RVOE) și este predată în întregime on-line, astfel încât să puteți combina munca dumneavoastră și viața personală cu studii universitare de calitate adaptate pentru tine.

Acest curriculum profesional complet vă va pregăti pentru a fi liderul instituțiilor de învățământ din Mexic. Principalele sarcini de direcție pe care le veți putea întâlni sunt:

Coordonează și controlează activitatea celorlalți membri ai consiliului de administrațieLead motivarea oamenilorPlanificați și programați strategia educaționalăComunicați și publicați instituția (Marketing educațional)Direcționați și gestionați resursele umanePromovarea inovației educaționaleEvaluați și controlați pentru a lua deciziile adecvate... [-]

Master în Management și Managementul Resurselor Umane

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Acest Master oficial în Resurse Umane online vă va extinde abilitățile și abilitățile de planificare, management strategic și direcție spre dezvoltarea organizațională și stimularea talentelor companiei dvs. [+]

Dublu titlu mexican și european

Master în Managementul Capitalului Uman și Managementul Talentului UNIR Mexic este conceput pentru a consolida funcțiile de Resurse Umane prin expertiza de ultimă oră. Vă va permite, printr-o metodologie bazată pe cazuri practice, să vă asumați funcții manageriale în orice zonă a capitalului uman al unei organizații.

Acest Master oficial în Resurse Umane online vă va extinde abilitățile și abilitățile de planificare, management strategic și direcție spre dezvoltarea organizațională și stimularea talentelor companiei dvs.

Acest master oficial acreditat de SEP vă va permite:

Elaborarea și implementarea planurilor strategice pentru resursele umaneCreșterea impactului funcțiilor HR prin stăpânirea proceselor operaționale și strategice, precum și a instrumentelor digitale, prezente de la selecția la reținerea angajațilorGestionați politica de compensare corporativăÎncurajați formarea angajaților prin intermediul programelor de dezvoltare profesională și motivaționalăConsolidați-vă abilitățile manageriale și de comunicare... [-]

Master în marketing digital și comerț electronic

Masteratul oficial online în Marketing, care a recunoscut validitatea studiilor oficiale (RVOE) acordat de SEP, vă va face un expert în ultimele tendințe în marketingul digital. [+]

Dublu titlul mexican și european

Master în marketing digital al UNIR Mexic este singurul maestru oficial al calității europene din Mexic predat online, cu clase live și cu o durată de numai 18 luni. Această specializare vă va îmbogăți cariera profesională ca expert în sectorul marketingului digital și al comerțului electronic.

Masteratul oficial online în Marketing , care a recunoscut validitatea studiilor oficiale (RVOE) acordat de SEP, vă va face un expert în ultimele tendințe în marketingul digital.

Cu acest titlu, veți dezvolta cunoștințele necesare pentru a vă permite să vă abilitați în posibile roluri manageriale la nivelul marketingului și al publicității digitale. Subiecte precum:... [-]


Master în proiectarea și managementul proiectelor tehnologice

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

O diplomă de master online în proiectarea și managementul proiectelor de tehnologie este ceea ce aveți nevoie pentru a vă lărgi cariera profesională, deoarece vă va pregăti ca manager de proiect, precum și manager în poziții de responsabilitate orientate spre proiectare, direcție și implementare de natură tehnologică. [+]

Dublu titlul mexican și european

O diplomă de master online în proiectarea și managementul proiectelor de tehnologie este ceea ce aveți nevoie pentru a vă lărgi cariera profesională, deoarece vă va pregăti ca manager de proiect, precum și manager în poziții de responsabilitate orientate spre proiectare, direcție și implementare de natură tehnologică.

Cu această diplomă de master online puteți combina viața profesională și cea personală cu studiile universitare europene de calitate datorită metodologiei UNIR Mexic: veți avea un tutore personal și cursuri online și amânate online, astfel încât să le puteți vizualiza ori de câte ori doriți.

De asemenea, veți dobândi cunoștințe cu fundația tehnologică, precum și strategiile și îndrumările necesare pentru a putea direcționa oamenii și echipele de lucru multidisciplinare. Pregătiți-vă pentru a vă face o cale nouă într-o nouă carieră profesională, cu o bază solidă de formare în mâinile profesorilor specializați din domeniu.... [-]


Master în psihopedagogie

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Pregătiți-vă să îmbunătățiți educația copiilor, adolescenților și adulților cu singurii masterat în psihopedagogie cu cursuri online în timp real. Un model pedagogic unic în Mexic, care se adaptează la viața personală și profesională. [+]

Dublu titlul mexican și european

Pregătiți-vă să îmbunătățiți educația copiilor, adolescenților și adulților cu singurii masterat în psihopedagogie cu cursuri online în timp real. Un model pedagogic unic în Mexic, care se adaptează la viața personală și profesională.

Acest masterat în educație în domeniul psihopedagogiei are validitate oficială (RVOE) și este recunoscut de SEP.

În campusul UNIR veți putea vedea clasele live pentru a interacționa cu colegii sau profesorii sau pentru a le vizualiza mai târziu, deoarece toate clasele rămân înregistrate în campusul virtual. Veți număra, începând cu prima zi, un tutore personal și veți avea la dispoziție o bibliotecă virtuală și acces la o bibliografie largă pentru a vă îngropa în subiecte diferite cât aveți nevoie.... [-]


Master în Securitatea Calculatoarelor

Online Cu normă întreagă 18 luni October 2019 Mexic Mexico City

Singurul Maestru oficial de la Cybersecurity International, care vă va permite să vă îmbinați viața profesională și personală în numai 18 luni. [+]

Singura diplomă de Master în Internațional Cybersecurity, care vă va permite să vă îmbinați viața profesională și personală în numai 18 luni

Master în securitatea calculatoarelor UNIR Mexic este specializată în cele mai recente tehnici de protecție împotriva vulnerabilităților din sistemele de operare, software-ul, bazele de date, sistemele web și toate riscurile inerente utilizării TIC, precum și posibilele sale impacturi în cadrul organizației .

Necesitatea de a pregăti mai bine acest tip de experți deschide posibilități de dezvoltare profesională, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.

Cu diploma de 100% pentru Cyber-Siguranță Online în UNIR Mexic, veți obține, printre alte competențe:... [-]


Master în sisteme integrate de management

Online Cu normă întreagă 18 luni November 2019 Mexic Mexico City

Master în Sisteme Integrate de Management al UNIR Mexic vă pregătește să vă desfășurați activitatea profesională și să aveți cunoștințe de practică în calitate de auditor intern, în oricare dintre următoarele domenii: [+]

Dublu titlul mexican și european

Master în Sisteme Integrate de Management al UNIR Mexic vă pregătește să vă desfășurați activitatea profesională și să aveți cunoștințe de practică în calitate de auditor intern, în oricare dintre următoarele domenii:

mediuManagementul calitățiiResponsabilitatea socială corporativă (CSR)Ocrotirea sănătății și securității (prevenirea riscurilor profesionale - PRL-)

Acest program universitar vă pregătește să vă specializați în integrarea sistemelor de management printr-o viziune globală și obiective aliniate, facilitând luarea deciziilor pentru a crește eficiența și rentabilitatea oricărei organizații prin gestionarea optimă a resurselor existente.... [-]