UNIR México

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIȚI Mexic este o universitate privată mexican aprobată înainte Ministerul Educației Publice (SEP) în 2013. Acesta face parte din grup academic UNIȚI, Universitatea Internațională din La Rioja, Un lider în formare on-line în Europa, care sa stabilit ca o soluție de învățământ pentru mii de oameni din întreaga lume. Universitatea Internațională din La Rioja în Mexic Acesta oferă standarde înalte pentru a asigura formarea optimă calitate europeană universitate. Aceasta, datorită metodologiei sale inovatoare, bazate se realizează în cursuri online liveCare permit contactul direct între elev-profesor-însoțitor, iar acompaniamentul constantă a unui tutore personal. O metodă eficientă se bazează pe evaluarea continuă, pentru a asigura asimilarea constantă a cunoștințelor și efectuarea de examene finale care să asigure succesul educațional al elevilor noștri.

UNIȚI Mexic este o universitate adaptată la schimbarea de ori și a societății. Un nou concept de universitate în care arta aspectele tehnologice sunt integrate și sunt în serviciul unei educații de calitate în apropiere. Mai mult de 32.000 de studenți din întreaga lume au ales acest model educațional, mai mult de 12.000 de studenți au absolvit, și un alt 20.000 continuă să se pregătească sălile de clasă noastre virtuale pentru a face acest lucru.

titlurile De licență și masterat ofertă UNIȚI Mexic Ei au valabilitate oficiale și sunt încorporate în sistemul național de învățământ de către Ministerul Educației Publice (SEP), în Mexic.

misiune

Misiunea Universității Internaționale din La Rioja din Mexic este formarea integrală a studenților în competențele cerute de societatea de azi.

UNIȚI Mexic este angajat la satisfacerea nevoilor și așteptărilor tuturor părților implicate în proces (studenți, personal didactic și de cercetare, de administrare și de servicii, administrațiile publice și a societății în general) printr-o calitate de formare on-line care caută îmbunătățirea continuă și excelență.

Avem o sensibilitate specială pentru a satisface pe cei care, din diverse motive, nu pot accesa site-ul, centrele sau care pot, preferă să opteze pentru soluții mai deschise și inovatoare tehnologii emergente deschise pe rețea.

Politica de responsabilitate socială orientată spre Mexic UNITE astfel de probleme de bază ca:

 • Activarea accesului la învățământul universitar pentru oricine cu o formare prealabilă adecvată, vrea să o facă și să elimine barierele de distanță, calendarul, loc, culturale și sociale pentru a preveni.
 • Punerea în aplicare de predare și de cercetare a resurselor prin dezvoltarea de tehnologii emergente, astfel posibil pentru a oferi o educație de nivel înalt, cu o atenție specială pentru cei care necesită schimbări culturale, tehnice și sociale.

Valorile

Valorile UNIȚI Mexic sunt:

 • Angajamentul de a succesul elevilor.
 • Personalizarea sarcini didactice cu care însoțește studenții de-a lungul studiilor și sprijin plasare.
 • Inovare constantă în predare și învățare îngrijire metodologie.
 • Dezvoltarea și promovarea antreprenoriatului.
 • Reacție la așteptările grupurilor de studenți, cadre didactice și de cercetare, administrație și servicii, administrațiile publice și a societății în general.
 • Oferta de grade și programe care răspund nevoilor societății.
 • O atenție deosebită la calitatea predării și a resurselor.
 • Deschis la dimensiunile internaționale ale abordării învățământului universitar.
Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
 • Spanish (Mexican)

Vedea Online MBA » Vedea Online Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Diplomă de master în administrarea și managementul afacerilor (MBA)

Online Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Mexic Buenavista

Gradul de MBA este cele mai solicitate profiluri profesionale de către cei care aspiră să crească într-o piață competitivă și internațională. Dezvoltat cu scopul de a viziunii dotarte strategice, abilități de conducere, perspectivă internațională, abilități manageriale și de antreprenoriat. [+]

Gradul de MBA este cele mai solicitate profiluri profesionale de către cei care aspiră să crească într-o piață competitivă și internațională. Dezvoltat cu scopul de a viziunii dotarte strategice, abilități de conducere, perspectivă internațională, abilități manageriale și de antreprenoriat.

O instruire multifuncțional pentru a înțelege relația dintre diferitele zone funcționale ale unei afaceri. În mod specific MBA vă permite să efectuați cu succes pozițiile în medii și în schimbare și foarte competitive piețe, nu numai pentru a realiza o proiecție de muncă în cadrul propriei companii, ci de a lupta în alte întreprinderi, inclusiv internaționale.... [-]


Masterat

Diplomă de master în conducere și de management al școlilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Mexic Buenavista + 1 mai mult

Stăpânirea UNIȚI Mexic este un titlu oficial validat de SEP (RVOE) și este realizat în întregime online, astfel încât să puteți combina munca și viața personală cu calitatea studiilor universitare și adaptate pentru tine. [+]

Completați profilul profesional cu singurul Master în Managementul de școli cu clase on-line în timp real.

Stăpânirea UNIȚI Mexic este un titlu oficial validat de SEP (RVOE) și este realizat în întregime online, astfel încât să puteți combina munca și viața personală cu calitatea studiilor universitare și adaptate pentru tine.

Acest plan global profesionalizare studii vă pregătește pentru tine de a fi cele mai importante instituții de învățământ din Mexic au nevoie. Principalele sarcini de management care pot face față sunt:

Coordonează și controlează activitatea membrilor rămași ai Consiliului Leading oameni motivante Planificarea educațională și strategia de planificare Să comunice și să facă publice instituția (marketing educațional) Conducerea și gestionarea resurselor umane Promovarea inovării în domeniul educației Evalua și de control pentru a lua decizii adecvate Prezentare generală Credite: 87 Durata: 18 luni - 3 semestre Start: 05 octombrie 2017 Metodologie: 100% on-line cu profesorii de la clasă pe computer Disciplina: Educație Examenele sunt efectuate on-line Titlu dual mexican și european ... [-]

Diplomă de master în psihologie educațională

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Mexic Buenavista + 1 mai mult

Fii pregătit pentru a îmbunătăți educația copiilor, adolescenților și adulților cu singurul Master of clasele de psihologie educaționale on-line în timp real. Un model educațional unic în Mexic, care se potrivește viața ta personală și profesională. Acest Maestru de Educație în domeniul psihologiei are în mod oficial valid (RVOE) și este recunoscută de SEP. [+]

Fii pregătit pentru a îmbunătăți educația copiilor, adolescenților și adulților cu singurul Master of clasele de psihologie educaționale on-line în timp real. Un model educațional unic în Mexic, care se potrivește viața ta personală și profesională.

Acest Maestru de Educație în domeniul psihologiei are în mod oficial valid (RVOE) și este recunoscută de SEP.

JOINING în campus veți vedea clase vii pentru a interacționa cu colegii sau profesorii, sau le puteți vedea mai târziu, ca toate clasele sunt înregistrate în campusul virtual. Vei avea, din prima zi, cu un tutore personal, și va avea o bibliotecă virtuală și acces la bibliografie extinsă pentru a vă îngropa în diferite materiale la fel de mult ca ai nevoie.... [-]


Diplomă de master în site-urile de management și inginerie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Mexic Buenavista + 1 mai mult

Site-ul cuprinde Inginerie mult mai mult decât este de obicei asociat cu „web development“. Este mai presus de orice moda si tehnologie este o paradigmă fundamentală în calcul de astăzi, un cadru conceptual pentru dezvoltarea și exploatarea aplicațiilor și a resurselor de calcul. Acest Master, cu un conținut în mod constant actualizate, vă pregătește pentru tine de a fi capabil de a genera bani orice afacere online. [+]

Site-ul cuprinde Inginerie mult mai mult decât este de obicei asociat cu „web development“. Este mai presus de orice moda si tehnologie este o paradigmă fundamentală în calcul de astăzi, un cadru conceptual pentru dezvoltarea și exploatarea aplicațiilor și a resurselor de calcul. Acest Master, cu un conținut în mod constant actualizate, vă pregătește pentru tine de a fi capabil de a genera bani orice afacere online.

Complexitatea sectorului este de așa natură încât este esențial pentru formarea de buni profesioniști cu o viziune cuprinzătoare și profundă, capabile să exploateze sistemele informatice de importanță strategică, de o mare importanță și complexitate, și realizarea direcția lui, construcția și întreținerea eficientă în mod cuprinzător.... [-]


Master în securitate informatică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni October 2018 Mexic Buenavista + 1 mai mult

Master în Computer Security Online UNIȚI Mexic pune cele mai recente tehnologii pentru învățământul superior. Singurele Masters predate în Computer Security 100% online și clase în timp real. [+]

Master în Computer Security Online UNIȚI Mexic pune cele mai recente tehnologii pentru învățământul superior. Singurele Masters predate în Computer Security 100% online și clase în timp real.

Companiile mari, cum ar fi Adobe, Apple, Sony și Ebay au suferit atacuri majore în bazele lor de date, în ultimii ani. Conform unui studiu realizat de rapoarte de securitate Eset America Latină în 2016, 91% dintre companiile chestionate din America Latină au o suprafață sau agent de securitate responsabil pentru monitorizarea atacurilor cibernetice.

Acest curriculum, complet și actualizat, va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a sări la profesionistul pe care il cautati. La final va avea resursele necesare pentru a consolida securitatea infrastructurii IT a oricărei afaceri pe net.... [-]