Citește Descrierea Oficială

fachada

ne

Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă și independentă de partidele politice și religioase. A fost fondată în 1943 datorită viziunii omului de afaceri mexican Eugenio Garza Sada .

Opera sa este susținută de asociațiile civile formate din lideri proeminenți din întreaga țară, angajat la calitate în învățământul superior și dezvoltarea Mexicului.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus și are 31 de birouri și 21 de birouri internaționale de legătură. Acesta are ca scop de a instrui lideri cu un spirit antreprenorial, simțul uman și un nivel ridicat de competitivitate.

Instituția în topul celor mai bune universități particulare din lume , conform a Universității Mondiale QS Ranking; în timp ce Business School EGADE este considerată cea mai bună școală de afaceri din Mexic și America Latină.

Potrivit Quacquerelli Symonds University Rankings, este cea mai bună universitate privată din Mexic și în opinia angajatorilor, Mexic e numărul unu universitare, stând în picioare la același nivel Universitatea din Michigan, Universitatea din Boston si Universitatea Duke.

Diferența noastrădiferencia

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM oferă o propunere de valoare care încorporează diverse produse și servicii pentru a contribui la dezvoltarea antreprenorilor, competitive pe plan internațional, axat pe rezultate de afaceri și un nivel ridicat directori de sens uman.

Programele sunt caracterizate prin:

  • programe de calitate de dezvoltare de conținut predate de profesori cu înaltă calificare în cunoștințe și experiență ..
  • Metodologia de predare și de învățare care se concentrează pe rezolvarea problemelor reale la locul de muncă utilizând instrumente pentru punerea în aplicare imediată.
  • Generarea și integrarea echipelor de performante ridicate angajat la dezvoltarea de proiecte care contribuie la îmbunătățirea rezultatelor organizațiilor lor.
  • Transformarea persoanelor care participă la cursuri și programe a căror formare le permite să ajungă la niveluri mai ridicate de performanță și le oferă instrumente pentru a realiza un lider rol în atingerea obiectivelor companiei dumneavoastră înainte.
  • Un sistem Multicampus care oferă acoperire națională și internațională, pe lângă faptul că are alianțe cu diferite universități și instituții.

Pentru aceasta și mai mult de Monterrey este Tecnologico cea mai bună alegere în Absolvire și Executive Education în Mexic.

modelul educaționalmodeloProgramele de studii universitare și postuniversitare ale Tecnológico de Monterrey se bazează pe un model educațional actual, inovator și avangardist, care folosește metodologia de caz, dezvoltarea de proiecte și / sau activități experimentale care permit creșterea productivității datorită aplicării cunoștințele imediate dobândite și oportunitatea de a genera crearea de rețele.

  • Accentul indică spre elev, care este responsabil pentru generarea de propria lor cunoaștere, însoțită în permanență de către profesorul său, care își asumă rolul de ghid.
  • Programele susținute de profesori cu studii de doctorat și directori potențial ridicat , cu un profil excelent de locuri de muncă.
  • prioritate ridicată utilizarea tehnologiei ca un facilitator în procesul de predare și de învățare și, în cazul de masterat și doctorat, pun accentul pe pregătirea prin acorduri și schimburi cu universități renumite din întreaga lume internaționale.
  • programe online care asigură accesul la rețelele de comunicare, colaborare și de învățare în rândul studenților, cadrelor didactice și specialiști din întreaga lume; precum și asociații ale absolvenților, în scopul de a consolida procesul de învățare al studentului.

Cu aceasta, de Monterrey contribuie Tecnologico de a instrui profesioniști pentru a face față provocărilor generate de globalizare și schimbarea constantă a științei și tehnologiei, în timp ce deschiderea de noi oportunități pentru directori, antreprenori și oameni de afaceri.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Studiile prospective ale diferitelor organizații internaționale au indicat că lumea se îndreaptă către transformări care impun provocări și cerințe școlilor și instituții ... [+]

Specializare în management pentru leadership și inovație educațională

Studiile prospective ale diferitelor organizații internaționale au indicat că lumea se îndreaptă către transformări care impun provocări și cerințe școlilor și instituțiilor de învățământ în general.

Condițiile din secolul actual cer de la cei care le direcționează o nouă capacitate inovatoare, adaptabilă cerințelor globale și naționale, conducând în același timp soluții adaptate contextului local în care se regăsesc; adică managerii cu abilități ridicate sunt necesari pentru conducere și inovație pentru soluție și perfecționare.

Încă de la înființare, Tecnológico de Monterrey a acumulat experiență în dezvoltarea liderilor și a directorilor din diferite sectoare. Cu o astfel de expertiză, el a articulat această specialitate pentru profesionalizarea managerilor, acum cu o abordare în mod clar educațională care aduce abilități de leadership și inovare în domeniul educației.... [-]

Mexic Zapopan Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas  + 3 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Astăzi, succesul în organizații depinde de capacitatea lor de a se adapta la schimbarea rapidă a mediilor, crearea de noi piețe și de a genera noi strategii și plumb. ... [+]

descriere

Astăzi, succesul în organizații depinde de capacitatea lor de a se adapta la schimbarea rapidă a mediilor, crearea de noi piețe și de a genera noi strategii și plumb.

Pentru a rămâne competitive, organizațiile trebuie să inoveze și de a crea valoare de afaceri prin generarea de noi produse, procese și servicii în cadrul unui model care identifică diferitele tipuri de inovare și abordările strategice cele mai adecvate.

Acest lucru necesită oameni de formare și echipe creative care creează valoare și au o viziune pentru a le ghida să caute noi oportunități.

Obiectivul cursului

Maestru de Inovare pentru întreprinderi de dezvoltare are drept scop:... [-]

Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Morelia Orașul Puebla Santiago de Querétaro Toluca Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba  + 22 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Printre provocările oferite de organizații, în prezent axat pe generarea de parteneri strategici, creșterea competitivității, costurile de impact și cerințele pieței; și ... [+]

Importanța sistemelor de calitate și productivitate

Printre provocările oferite de organizații, în prezent axat pe generarea de parteneri strategici, creșterea competitivității, costurile de impact și cerințele pieței; și de a răspunde la probleme complexe și neașteptate. Prin urmare, Master „s program , în Inginerie cu specializare în sistemele de calitate și productivitate este justificată, răspunde la nevoile mediului, contribuind la eficiența în domeniul lanțului de aprovizionare, de calitate, îmbunătățirea continuă și inginerie de management. În plus, acest program de trenuri de profesioniști pentru a găsi sisteme mai optime și creșterea productivității, luând în considerare aspectele legate de durabilitate dintr-o perspectivă globală, integratoare și de colaborare.... [-]

Mexic Buenavista Mexico City Zapopan Orașul Puebla Toluca Chile Santiago Columbia Cali Costa Rica San Jose Ecuador Guayaquil Quito Peru Lima Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba Bogota Medellín Bucaramanga  + 25 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

organizarea și managementul întreprinderilor competitive sunt factori prioritare pentru dezvoltarea unei țări. Pentru a realiza acest lucru, este esențial să avem viziona ... [+]

descriere

organizarea și managementul întreprinderilor competitive sunt factori prioritare pentru dezvoltarea unei țări. Pentru a realiza acest lucru, este esențial să avem vizionari competitive, inovatori, umaniștii și, în același timp, managerii care sunt capabili să facă față provocărilor globale în medii în schimbare, de afaceri interdependente și complexe.

Obiectivul cursului

Master of Business Administration are drept scop de a instrui profesioniști:

Lucrul în proiectarea și implementarea unor soluții etice și responsabile social la probleme complexe de afaceri prin utilizarea unor metode analitice și tehnologii inovatoare. Pregătite pentru a interacționa cu specialiști din toate domeniile funcționale ale companiei pentru a defini orientările și obiectivele organizaționale. Procesele care pot conduce schimbare în medii multi pentru a dezvolta un mediu de lucru colaborativ si viziune extrem de provocator. Abilitatea de a proiecta și implementa procese și / sau modele de afaceri inovatoare, care să genereze o valoare durabilă pentru organizarea și comunității cu o perspectivă globală asupra concurenței. Adresat ... [-]
Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Morelia Orașul Puebla Santiago de Querétaro Toluca Chile Santiago Columbia Cali Costa Rica San Jose Ecuador Guayaquil Quito Peru Lima Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba Bogota Medellín Bucaramanga  + 36 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
5 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Programul de Master of Education este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale societății cunoașterii, îmbogățind formarea profesioniștilor din domeniul educației ... [+]

descriere

programul Master of Education Acesta este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale societății cunoașterii, îmbogățind formarea profesioniștilor din domeniul educației prin accesul la teorii, metodologii și tehnici pedagogice Forefront aplicabile diferitelor niveluri de învățământ. Programul este realizat prin intermediul unui model educațional bazat pe dezvoltarea personală și profesională, care permite elevilor să dobândească cunoștințele, aptitudinile și competențele competențe stabilite. Modelul integrează, de asemenea, noile tehnologii informaționale și de comunicare (e-learning), care facilitează studenții să ia cursurile lor în medii digitale flexibil, fără limitări de timp și spațiu.... [-]

Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Orașul Puebla Toluca Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba  + 17 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
5 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Acest program permite înțelegerea profundă a elementelor sistemelor financiare și a piețelor naționale și internaționale; și pregătește specialiști capabili să interacțio ... [+]

descriere

Acest program permite înțelegerea profundă a elementelor sistemelor financiare și a piețelor naționale și internaționale; și pregătește specialiști capabili să interacționeze cu reprezentanți din toate zonele funcționale ale organizației pentru a defini strategii și direcții de acțiune care vizează obținerea de avantaje competitive.

Curriculum-ul combină experiența și inovația pentru a instrui oameni capabili de a oferi răspunsuri optime la problemele reale și oportunități de afaceri prin intermediul sistemului colaborativ de învățare, aplicarea practică a cunoștințelor teoretice pe proiecte, probleme și studii de caz.

Acest lucru face un program de relevant face la nivel regional și național și este demonstrat de funcțiile de conducere și a absolvenților de conducere care ocupă atât sectorul privat și sectorul public, la nivel național și internațional.... [-]

Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico  + 5 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
5 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Tecnológico de Monterrey abordează această problemă prin intermediul acestui nou program de Master în Inginerie Management (MEM) al Școlii de Inginerie și Științe, care u ... [+]

Știința și tehnologia continuă să progreseze și să transforme modul în care trăim; Companiile au nevoie de ingineri de înaltă calificare pentru a face față provocărilor actuale ale industriei și pentru a obține rezultate satisfăcătoare prin metodologii eficiente. Tecnológico de Monterrey abordează această problemă prin intermediul acestui nou program de Master în Inginerie Management (MEM) al Școlii de Inginerie și Științe , care urmărește să dezvolte lideri și manageri de proiect, specialiști în domeniul lor de cunoaștere.

adresată

Absolvenți de carieră științifică sau inginerie profesională, care au un mare interes în dezvoltarea abilităților de inginerie în managementul de proiect și în procesele de afaceri cheie, în managementul tehnologiei sau în inițiativa de afaceri. Viitori lideri tehnologici în managementul industrial, managementul tehnologiilor de înaltă tehnologie, gestionarea ID-urilor sau a afacerilor cu tehnologie avansată și companii nou create. Profesioniști din domeniul ingineriei care trebuie să identifice problemele critice, să genereze soluții, să evalueze alternative, să ia decizii și să implementeze acțiuni, conducând echipe multidisciplinare.... [-]

Mexic Mexico City Zapopan
Ianuarie 2020
Spanish (Mexican),Spaniolă
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Instruiți profesioniști capabili să stabilească legături între tehnologie și umanități cu o perspectivă critică și simțul uman; să genereze dialoguri interdisciplinare, r ... [+]

Obiectiv general

Instruiți profesioniști capabili să stabilească legături între tehnologie și umanități cu o perspectivă critică și simțul uman; să genereze dialoguri interdisciplinare, responsabile și etice între societate și lumea digitală; crea proiecte de patrimoniu cultural, analiză de tendințe în rețelele sociale și proiecte de antreprenoriat creativ.

Nevoie, dorință sau problemă care satisface sau rezolvă acest program

Creează soluții de rigoare critică și metodologică pentru rezolvarea problemelor din industriile culturale și creative prin curatarea, interpretarea și analiza reprezentării digitale a culturii umane.

beneficiiCrearea unui proiect digital legat de industriile culturale și creative.Experiență de învățare Modelul Tec21 Cursuri postuniversitare în mod 100% onlineAcces la colecții bibliografice internaționale: Colecții speciale ale Tecnológico de Monterrey și altele.Personalul facultății compus din membri ai sistemului național de cercetători (SNI)Conectarea cu universități și rețele de frunte din Umanitățile Digitale ale Statelor Unite, Regatul Unit, Olanda, Irlanda și Columbia.justificativ... [-]
Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Morelia Orașul Puebla Santiago de Querétaro Toluca Chile Santiago Columbia Cali Costa Rica San Jose Ecuador Guayaquil Quito Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba Bogota Medellín Bucaramanga  + 34 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

țările în curs de dezvoltare necesită servicii de gestionare și de utilizare a energiei sunt garantate în contextul dezvoltării durabile. Pentru a realiza acest lucru nec ... [+]

descriere

țările în curs de dezvoltare necesită servicii de gestionare și de utilizare a energiei sunt garantate în contextul dezvoltării durabile. Pentru a realiza acest lucru necesită inovație în gestionarea energiei, da preferință la conservarea resurselor energetice neregenerabile și să promoveze utilizarea surselor alternative de energie.

Obiectivul cursului

Master în Surse regenerabile scopuri de gestionare a energiei și:

Tren profesioniști capabili de a optimiza consumul de energie, atât în ​​sectorul privat și sectorul public. Formular calificat pentru profesioniști de gestionare a energiei, inclusiv utilizarea surselor alternative și convenționale. Adresat ... [-]
Mexic Monterrey Zapopan Morelia Santiago de Querétaro Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Aguascalientes Ciudad Obregón Culiacán Hermosillo Zacatecas  + 14 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

În societatea de astăzi producția de valoare depinde în mare măsură de cunoaștere. Datorită progreselor în domeniul tehnologiei informației și a globalizării, aveți acces ... [+]

descriere

În societatea de astăzi producția de valoare depinde în mare măsură de cunoaștere. Datorită progreselor în domeniul tehnologiei informației și a globalizării, aveți acces la volume mari de informații; Cu toate acestea, acest lucru nu garantează că informațiile sunt capitalizate în producția de valoare.

Pentru a transforma informațiile în cunoștințe și cunoștințe în valoare necesită profesioniști care pot gestiona strategic și implementarea tehnologiilor informaționale inovatoare pentru a face față provocărilor de productivitate, durabilitatea și responsabilitatea socială a întreprinderilor și organizațiilor.

Acesta este motivul pentru care este necesar să se pregătească acei profesioniști care au responsabilitatea de a cunoaște și a lua decizii strategice privind resursele și proiectele în care tehnologia informației ca un instrument de implicare a competitivității globale. ... [-]

Mexic Monterrey Buenavista Mexico City Morelia Orașul Puebla Santiago de Querétaro Toluca Chile Santiago Columbia Cali Costa Rica San Jose Ecuador Guayaquil Quito Peru Lima Irapuato Leon San Luis Potosi Chihuahua Ciudad Juarez Coahuila Saltillo Tampico Tuxtla Gutiérrez Cuernavaca Pachuca Córdoba Bogota Medellín Bucaramanga  + 30 Mai mult
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Statul Mexic, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Statul Mexic, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, Departamentul La Paz, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Regiunea Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, Provincia San José, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, Departamentul San Salvador, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Departamentul Sacatepéquez, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Departamentul Francisco Morazán, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Departamentul Managua, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Judetul Dalarna, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Departamentul Montevideo, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Sectorul Capitalei, VE
Location address
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Location address
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Location address
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Location address
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Location address
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Location address
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Location address
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Location address
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Location address
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Location address
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Location address
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Location address
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Location address
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Location address
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, MX
Location address
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Location address
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, Hidalgo, MX
Location address
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Location address
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Location address
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO