Citește Descrierea Oficială

Despre noi

YK Business School (YKBS) a fost înființată în anul 2002 ca instituție privată de învățământ terțiar, specializată în furnizarea de educație la distanță sprijinită la nivel universitar și postuniversitar în domeniile Afaceri, Administrație, Management și Drept.

Din anul 2012, YKBS operează de la o instituție cu sediul în campus, situată în Highlands. Campusul este alcătuit dintr-un complex construit, conceput și conceput pentru a oferi studenților o educație de calitate într-un mediu favorabil și climă rece, inerentă Podișului Central. Sălile de clasă sunt dotate cu facilități moderne și sunt disponibile și cele mai recente metode interactive de învățare. Jocurile de interior și o sală de gimnastică cu dușuri au fost recent adăugate pentru a fi folosite de studenți. S-au creat suficiente locuri de parcare și o grădină endemică pentru bunăstarea studenților. Clădirea este dotată cu acces WIFI la studenți.

YKBS oferă programe populare de la Colegiul de Management din Africa de Sud (MANCOSA) și Regent Business School (RBS), atât din Africa de Sud, Universitatea BPP și ABE din Marea Britanie. În 2013, YKBS a început să furnizeze programe de licență în regim full-time. YKBS este autorizat de Comisia pentru educație terțiară (TEC) din Mauritius pentru a furniza programe terțiare. Programele oferite de YKBS au devenit foarte reușite datorită accesibilității, accesibilității și acreditării acestora. În plus, programele sunt competitive și livrarea lor este practică atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru industriali. Oferă șanse egale pentru creșterea tineretului de a se împuternici prin educația pentru afaceri la un preț accesibil.

Succesul programelor YKBS provine din activitățile de bază direcționate pentru a satisface cerințele studenților. Suportul academic oferit studenților este favorabil pieței țintă, care este, în general, oameni care lucrează. Puterea YKBS se bazează pe capacitatea sa de a oferi asistență pastorală studenților pe bază individuală.

Misiune

Misiunea YKBS se străduiește să creeze o experiență educațională care schimbă viața prin calitate, cercetare și educație pentru indivizi și pentru societate. YKBS încearcă să contribuie la schimbarea cererilor educaționale din Mauritius și țările vecine prin programe de învățare care să răspundă nevoilor studenților, guvernului și sectorului privat.

Viziune

Viziunea YKBS trebuie recunoscută ca o instituție de învățământ superior de prim rang care se angajează să promoveze o educație de calitate într-un mediu de îngrijire. YKBS va furniza educație și cercetare transformațională prin cultivarea așteptărilor și crearea de oportunități pentru oameni, la nivel național, regional și global.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

YKBS LTD

În contextul internaționalizării, organizațiile din secolul XXI au dezvoltat un mod complet nou de a face afaceri, care a răsturnat în anii trecuți sistemul rigid, ierarh ... [+]

Despre

În contextul internaționalizării, organizațiile din secolul XXI au dezvoltat un mod complet nou de a face afaceri, care a răsturnat în anii trecuți sistemul rigid, ierarhic și divizat de muncă. Acest nou model se bazează pe proiecte: activități distincte grupate împreună cu scopul de a atinge un obiectiv specific - fie că este vorba despre un nou pachet software, o strategie de marketing sau o nouă marcă de pastă de dinți. Inițierea, planificarea, executarea și evaluarea fiecărui proiect necesită cunoștințe de specialitate și abilități de management de proiect. Un expert în managementul proiectelor se poate adapta, organiza și depana rapid, ceea ce înseamnă că el sau ea adaugă o valoare extraordinară oricărei organizații. Diploma postuniversitară în Managementul Proiectelor este un program specializat de un an care permite studenților să dezvolte o înțelegere avansată a conceptelor, abordărilor și instrumentelor relevante pentru domeniul managementului de proiect. Managementul de proiect are un impact direct asupra creșterii și avansării celor mai moderne organizații și este o calificare mult mai căutată - atât ca domeniu de specializare, cât și ca o calificare complementară oricărei cariere. Programul îmbunătățește capacitatea managerilor de a îmbunătăți producția și prestarea serviciilor, contribuind astfel la eficiența organizațională. Programul prevede, de asemenea, atingerea competențelor cantitative în finanțarea proiectelor și managementul proiectelor.... [-]

Mauriţius Vacoas-Phoenix
August 2020
Engleză
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Belle Terre Road, Highlands, Vacoas-Phoenix
73604 Vacoas-Phoenix, Districtul Wilhems Plaines, Mauriţius