Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Management al Contractului din Regatul Unit este un colegiu de conducere online pentru cursuri de Inginerie, Construcții, Management, Engleza și Instruire și CPD.

Ca organizație globală, oferă cursuri online de participare (Live Online) studenților din întreaga lume. Oferă cursuri avansate de diplomă, cursuri de practică profesională, CPD și cursuri de pregătire pentru industria construcțiilor profesioniștilor din viitor, care vor continua să realizeze o carieră luminată și pot deveni lideri globali energetici ai industriei construcțiilor. În plus, oferă un program eficient de limbă engleză numit NESOL care oferă limba engleză pentru vorbitori de alte limbi.

Cursul online de participare înseamnă că nu trebuie neapărat să părăsiți locul de muncă, nu trebuie neapărat să părăsiți casa și familia. Veți participa la cursuri online și tutoriale live de la domiciliu sau la centrele de învățare de peste mări. Colegiul aduce o mare oportunitate de a învăța învățământul britanic standard la o taxă de curs accesibilă. Veți simți ca și cum ați fi într-un mediu de clasă cu cursuri de participare online.

Colegiul este mândru de înființarea Contractului și Managementul Comercial Cursuri și din realizările sale prin cursuri de valoare adăugată și standard. Calitatea și valoarea cursurile sunt reflectate în succesul de absolvenții săi care conduc piața locurilor de muncă.

Este posibil să aveți dificultăți în alegerea cursului potrivit care să răspundă nevoilor și intereselor dvs., iar colegiul are consilieri sau centre de carieră locale din Asia de Sud și de Est și din Orientul Mijlociu pentru a vă ajuta. Colegiul intenționează să extindă serviciile sale de carieră consultanță în Rusia și America de Sud, în viitor, de asemenea. Cele consilierii de carieră sunt aici pentru a vă ghida și ajuta să alegeți cursul care corespunde cel mai bine interesele și aspirațiile de carieră.

Colegiul de Management al contractului oferă o calificare recunoscută și set de aptitudini, iar acestea pot deschide ușa pentru viitoarele oportunități de carieră și progresia.

De predare și învățare

Strategiile de predare și învățare pentru fiecare subiect sunt derivate din rezultatele cursului. Metodele de predare în colaborare on-line sunt folosite pentru a atinge obiectivele programului, inclusiv prelegeri online, note de curs, tutoriale, exerciții, discuții de grup, feedback cu privire la observațiile studenților și prezentări online.

Modelul "Attendance Online", care încurajează colaborarea într-un mediu interactiv de învățare, se concentrează în mod tradițional asupra furnizării de conținut și a comunicării, alături de accentul pus pe lumea tehnologiei.

Diferite resurse de învățare online au fost dezvoltate pentru a sprijini învățarea independentă. Notele de curs, listele de lectură, misiunile și briefingurile tutoriale sprijină învățarea online independentă. Elevii vor trebui să citească extensiv. Citirea poate fi utilizată pentru a explora teme în profunzime, pentru a explora o serie de puncte de vedere, a dezvolta întrebări și pentru a identifica eventualele răspunsuri. Activitatea în grup este concepută astfel încât elevii să învețe să organizeze și să structureze procesele de lucru colective sau de cooperare.

Elevii sunt, de asemenea, încurajați să participe la conferințe online, care facilitează interacțiunea audio și video între lectori și studenți. Colegiul a introdus strategia cea mai eficientă a centrelor online de participare și de învățare pentru a facilita lecțiile online, tutoriale și discuții care să aibă loc cu lectorii și mentorii pentru a spori gradul de interacțiune dintre colegii și cursanții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diplomă Avansată

The College of Contract Management (Online)

Diploma avansată în practica profesională în managementul contractelor vă va oferi abilități competente pentru a vă începe cariera în calitate de Manager de Contract / Ma ... [+]

Managementul contractelor Curs de practică profesională Taxa de curs total de 1.490 de lire Total credite 50 în cadrul ECTS (Transferul și Acumularea Creditelor Europene) Nr. De module 8 Puteți afla în timp ce lucrați

Acreditat de către instituția autorizată a inspectorilor de inginerie civilă, Institutul de Arbitri Chartered, Institutul de Management Chartered și Inspectorul Cantitate Internațional

Introducere

Diploma avansată în practica profesională în managementul contractelor vă va oferi abilități competente pentru a vă începe cariera în calitate de Manager de Contract / Manager de Proiect / Administrator de Contract / Consultant în Cerere / Inginer de Control al Proiectului. Cursul este destinat specialiștilor care lucrează în calitate de șef de șantier / șef de șantier / director de proiect / inginer civil / inspector de cantitate / avocat în industria de construcții și de petrol și gaze. Dacă ați finalizat un program de licență în domeniul ingineriei sau al cercetării în domeniul cantitativ sau al dreptului, al managementului sau al altor studii relevante în domeniul construcțiilor, acesta poate duce la o carieră profesională plină de satisfacții în industria construcțiilor, petrolului și gazului.... [-]

Regatul Unit Marea Britanie online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
6 - 9 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The College of Contract Management (Online)

În cursurile pe care le învățați cele mai ușoare căi de a trece examenele, ce examen va căuta în testele dvs. de scris și de vorbire, de ce ați eșuat la teste ", unde ave ... [+]

Examenul IELTS este o provocare

IELTS (Sistemul internațional de testare a limbii engleze) este cel mai popular examen pentru evaluarea nivelului de limba engleză a unui solicitant pentru accesul la un curs universitar în țările vorbitoare de limbă engleză, migrația și cererile de viză.

În prezent, testul IELTS este disponibil în peste 130 de țări și poate fi preluat de până la 48 de ori pe an. Deci, oriunde v-ați afla, accesați cursul IELTS de pregătire la examenele online.

Este esențial pentru:

Intrarea la universități din Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă și SUA Cereri de migrare către Australia, Canada și Noua Zeelandă Dependent de cerere de viză rezident permanent în Marea Britanie ... [-]
Regatul Unit Marea Britanie online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
276 - 900 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză