Velawoods English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Velawoods Learning Ltd Este o companie din Marea Britanie care se angajează să ofere o experiență de învățare online extrem de interesantă și eficientă cursanților din întreaga lume.

Velawoods engleză Cursurile sunt rezultatul dedicării unei echipe cu adevărat internațional din peste 15 țări, combinând mulți ani de experiență cu diferite abilități precum e-learning, design de învățare, predarea limbii engleze, producția de filme, jocuri și servicii pentru clienți.

Aceste cursuri urmăresc să ofere cursantului cea mai bună și mai eficientă modalitate de a învăța limba engleză pe cont propriu. Vrem ca elevii să experimenteze limba într-un mod cu totul imersiv în timp ce o învață, astfel încât ei se simt mai implicați și mai interesați de ceea ce învață. Asta face și asta Învățare mai ușoară și mai relevantă. Abordarea noastră inovatoare este unică și este susținută atât de conținut de calitate, cât și de principii pedagogice puternice.

Locații

Londra

Address
Great Portland Street
W1W 7LT Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: