University of Liverpool Online Programmes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Universitatea din Liverpool este o universitate de cercetare de clasă mondială fondată în 1881 și clasată în primele 200 de universități din întreaga lume. * Universitatea este unul dintre marile centre de cercetare, cunoaștere și inovare și este membru al prestigiosului Russell Group din universități conduse de cercetare. Reputația sa de pionierat atrage studenții și facultățile din întreaga lume.

Începând cu anul 2000, Universitatea a oferit educație postuniversitară - pe deplin online - profesioniștilor din întreaga lume, permițându-i să-și îmbunătățească cariera și să aibă un impact în comunitățile lor. În acest timp, în parteneriat cu Laureate Online Education, Universitatea a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de 100% de grade postuniversitare online pentru profesioniștii care lucrează.

Astăzi aproximativ 8000 de studenți din peste 160 de țări studiază online pentru masterat, doctorat sau certificate de studii postuniversitare de un an la Universitatea din Liverpool. Alți 10.000 de absolvenți au absolvit deja, alăturându-se rețelei universitare de absolvenți universitari din peste 200.000 de campus și absolvenți online.

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Top motive pentru a alege un program de la Universitatea din Liverpool Online

Trei aspecte cheie fac din University of Liverpool Online Programmes distinctive:

Reputația universității la nivel mondial

 • clasat în top 200 de universități din întreaga lume *
 • un membru al prestigiosului grup Russell din Marea Britanie, de universități de cercetare de vârf
 • care deține școli și programe de acreditare de la instituții profesionale de conducere, cum ar fi AACSB, APHEA și BPS

O experiență de învățare colaborativă

 • un mediu de învățare interactiv și colaborativ
 • feedback direct de la facultate și colegi, sprijin din partea echipelor noastre de sprijin dedicate
 • cunoștințe și abilități pe care le puteți utiliza imediat pentru impact profesional

O abordare internațională bazată pe cercetare

 • programe care sunt concepute pentru a vă crește gândirea critică și abilitățile de cercetare
 • programe internaționale de programe cu studenți online și facultăți din peste 160 de țări
 • Accesibilitate 100% on-line, permițându-vă să studiați de oriunde vă aflați

Universitatea din Liverpool este o universitate de cercetare de clasă mondială cu un patrimoniu bogat în mediul academic și o reputație globală pentru inovația bazată pe cercetare. Fondată în 1881, Universitatea este membră a liderului Russell Group din Marea Britanie și a conectat profesioniști din întreaga lume într-o clasă on-line inovatoare din anul 2000.

Astăzi, Universitatea oferă o suită de programe online de masterat și de doctorat, oferind profesioniștilor care lucrează cu flexibilitatea de a studia din întreaga lume - fără a-și întrerupe cariera. Conectându-se reciproc într-un mediu de învățare internațional și interactiv, elevii pot dobândi cunoștințe, abilități și cunoștințe pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de carieră și să-și sporească impactul profesional.

Aproximativ 8.000 de persoane studiază în prezent online la Universitatea și alte 10.000 au absolvit deja. Alăturați-vă pentru a-ți construi cunoștințele și rețeaua internațională și pentru a câștiga o diplomă de care te poți mândri!

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Studiați de oriunde vă aflați ...

Studiați de oriunde vă aflați. Absolvent al unei universități de clasă mondială cu o reputație și o abordare globală. Toate programele universitare de licență online sunt disponibile de la început până la sfârșit online. Puteți să accesați clasa virtuală din casă, de la birou, în timp ce călătoriți - oriunde și ori de câte ori aveți o conexiune la internet.

Studiul online la Universitatea vă pune la dispoziție studiile. Puteți studia oriunde, oricând și chiar să faceți o pauză între modulele programului.

Susținerea povestirii

Universitatea din Liverpool este unul dintre cei mai mari furnizori de cursuri postuniversitare de 100% on-line pentru profesioniști care lucrează, cu aproximativ 8000 de studenți care studiază online din peste 160 de țări din întreaga lume.

Universitatea din Liverpool este clasată în top 200 de universități din întreaga lume. *

* Așa cum este menționat în Manualul Internațional al Universităților, publicat de Asociația Internațională a Universităților (2014).

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Universitatea din Liverpool este membră a Russell Group, condusă de cercetare din Marea Britanie, și se situează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

 • Times Clasamentul mondial al învățământului superior 2017-2018 - 177
 • QS World Rankings® 2017-18 - 173
 • Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Universitatea din Liverpool este clasată în primele 150 de universități din întreaga lume, prin Clasificarea Academică a Universităților Mondiale (ARWU) 2017.

Universitatea din Liverpool este clasată pe locul 177 în The Times Higher Education World University Rankings în 2017-2018.

Universitatea din Liverpool este clasată pe locul 173 în lume de QS World University Rankings în 2017-18.

Universitatea din Liverpool are peste 222.000 de campusuri și absolvenți online din întreaga lume.

Peste 10.000 de persoane au absolvit cursurile online de licență ale Universității din Liverpool.

Universitatea din Liverpool School Management este un membru acreditat al AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

Acreditare

Cursuri postuniversitare on-line pentru profesioniștii care lucrează

Gradul online al Universității din Liverpool are același statut și aceeași calitate ca și diplomele echivalente acordate absolvenților care studiază în campus. Acest lucru se aplică tuturor programelor de studii postuniversitare online ale Universității.

Statutul Universității ca instituție cu diplomă în Marea Britanie datează din 1903, când a fost acordată pentru prima dată o Cartă Regală.

Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) - organizația care monitorizează și consiliază calitatea și standardele în învățământul superior din Regatul Unit - a confirmat în "Revizuirea învățământului superior: Universitatea din Liverpool, noiembrie 2015", publicată în februarie 2016, că Universitatea din Liverpool îndeplinește toate așteptările Regatului Unit privind standardele și calitatea.

Ca diplome universitare din Marea Britanie, calificările noastre on-line sunt larg recunoscute pe plan internațional. Puteți verifica acest lucru contactând organismul guvernamental corespunzător din țara dvs. de origine.

Acreditare profesională

Managementul acreditării școlare - AACSB

Universitatea din Liverpool este membru acreditat al AACSB International - Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Conform ghidului de date Business School 2017, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu).

* Potrivit Ghidului pentru 2017 Business School Data, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu).

Acreditarea programului de management

În plus față de acreditarea AACSB a Universității din Liverpool, două programe au acreditare specifică: *

 • Liverpool Online MBA's cinci module de bază au fost evaluate și certificate de EFMD Online Curs de Certificare Sistem (EOCCS). Acesta este primul program complet on-line de MBA cu cursuri certificate de EOCCS. Până la mijlocul anului 2017, doar 10 instituții din întreaga lume au obținut certificarea.
 • Chartered Institutul de Achiziții și Aprovizionare (CIPS) de Acreditare pentru Online MSc în Operațiuni și Supply Chain Management. Acreditarea CIPS este o recunoaștere profesională recunoscută. După absolvire, studenții sunt în mod automat eligibili să se alăture unei rețele de 115.000 de profesioniști din domeniul achizițiilor și furnizării din întreaga lume care beneficiază de calitatea de membru CIPS. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

Acreditarea programului de sănătate

Programul de masterat online al programului de sănătate publică al Universității din Liverpool este acreditat de APHEA, Agenția pentru Acreditare în Educație în Sănătatea Publică. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

PMI înregistrat de furnizor de educație

Universitatea a fost revizuită și aprobată ca furnizor de formare în managementul de proiect de către Institutul de Management al Proiectului (PMI).

Acreditarea programului de psihologie

Programul de Master în Psihologie al Universității din Liverpool este acreditat de British Psychological Society (BPS). *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Master în Psihologie nu este un program de licențiere și nu pregătește un individ pentru a deveni o psihologie licențiat sau de consiliere profesională, fără educație suplimentară. Consultați harta carierei pentru mai multe detalii.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Online MBA » Vedea Online MSc » Vedea Online Masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Scopul general al programului nostru de MBA este de a vă oferi o educație cuprinzătoare și de calificare postuniversitară în toate aspectele legate de management. [+]

Dotați-vă cu cunoștințele și abilitățile strategice de care aveți nevoie pentru a conduce drumul în lumea afacerilor de astăzi. Cu Liverpool Online MBA, puteți continua să vă îndepliniți obiectivele de afaceri în timp ce studiați digital cu o universitate de clasă mondială și câștigați puterea de a inova și de a conduce. Veți avea ocazia de a construi noi conexiuni pe măsură ce interacționați cu membrii facultății și cu profesioniștii din mediul internațional - schimbul de informații, descoperirea soluțiilor la problemele de afaceri din lumea reală și testarea ideilor noi la locul de muncă. Explorați-vă stilul de conducere pe măsură ce învățați cu universitatea Russell Group, care a conectat profesioniștii din domeniul afacerilor într-o clasă de MBA de 100% online din 2001.... [-]


MSc

Master în analiza datelor mari

Online Cu jumătate de normă 58 săptămâni August 2019 Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Universitatea din Liverpool Online Master în Big Data Analytics este conceput pentru a vă oferi abilitățile de a valorifica potențialul de date și analize mari pentru a transforma procesul de luare a deciziilor în afaceri și de planificare. [+]

Deblocați potențialul datelor mari pentru a transforma procesul de luare a deciziilor în afaceri și de planificare cu acest master complet on-line în Big Data Analytics. Dezvoltați expertiza specializată într-un domeniu căutat în timp ce interacționați cu profesioniștii IT internaționali într-o platformă de servere bazată pe cloud, explorând cele mai recente progrese, inclusiv vizualizarea computerelor, stocarea distribuită și reprodusă și crearea de rețele bazate pe software. Absolvent cu încrederea și capacitatea de a implementa soluții bazate pe date pentru un avantaj competitiv.

Admitere

Criteriile generale de admitere

În conformitate cu poziția sa ca instituție de rang înalt, Universitatea din Liverpool stabilește standarde ridicate pentru candidații la programele sale postuniversitare online.... [-]


Master în Contabilitate Internațională și Finanțe (Practica Financiară Strategică)

Online Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Master în Contabilitate Internațională și Finanțe, cu o specializare în practica financiară strategică, predă gestiunea financiară prin practica aplicată în mediul financiar și pe piețele financiare. Ar trebui să absolvi asta [+]

Master în Contabilitate Internațională și Finanțe, cu o specializare în practica de finanțe strategice este conceput pentru a dota studenții ca factori de decizie financiară în cadrul organizațiilor globale. Acesta oferă o oportunitate de a dobândi cunoștințe aprofundate privind principiile de finanțe și contabilitate internaționale, precum și un echilibru între abilitățile manageriale strategice și tactice. Programul analizează gestionarea trezoreriei, structura capitalului și teoria pieței și modul în care aceste practici financiare strategice se leagă de competențele contabile esențiale. Modulele opționale includ Finanțarea corporativă internațională, Managementul riscului și etică și Finanțarea antreprenorială. Toate programele de Master Online în programe de Contabilitate Internațională și Finanțe sunt oferite de Universitatea din Liverpool Management School, membru acreditat al AACSB International-Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Contabilitate Internațională și Finanțe (Rapoarte Financiare Internaționale)

Online Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Master on-line de contabilitate și finanțe on-line cu o specializare în raportarea financiară internațională este pentru profesioniștii contabili care caută să dezvolte abilitățile de raportare și analiză foarte specializate pe care organizațiile globale le solicită. Veți învăța cum să aplicați Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) și să evaluați. [+]

Master on-line de contabilitate și finanțe on-line cu o specializare în raportarea financiară internațională este pentru profesioniștii contabili care caută să dezvolte abilitățile de raportare și analiză foarte specializate pe care organizațiile globale le solicită. Veți învăța cum să aplicați Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS) și să evaluați atât efectele pe termen scurt și pe termen lung asupra performanței financiare a unei organizații. Modulele specializate includ Advanced International Financial Reporting and Analysis și o alegere între sistemele de informații contabile și tehnologia sau analiza și evaluarea financiară.

Toate programele de Master Online în programe de Contabilitate Internațională și Finanțe sunt oferite de Universitatea din Liverpool Management School, membru acreditat al AACSB International-Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Inginerie Software

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Dezvoltați abilități avansate pentru a juca un rol de lider în construirea de soluții software de înaltă calitate, cu acest MSc complet on-line în Software Engineering. Obțineți cunoștințe detaliate despre cum să proiectați, să implementați și să gestionați produse software complexe. [+]

Dezvoltați abilități avansate pentru a juca un rol de lider în construirea de soluții software de înaltă calitate, cu acest MSc complet on-line în Software Engineering. Obțineți cunoștințe detaliate despre cum să proiectați, să implementați și să gestionați produse software complexe. Studiind într-o platformă cloud-server inovatoare, care reflectă mediul de lucru din lumea reală, veți construi o soluție software complexă pe tot parcursul programului pentru a vă prezenta înțelegerea în profunzime a ingineriei software și a numeroaselor aplicații.

[-]

Master în Management

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Acest Master Online 100% în Management a fost conceput pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a face o diferență tangibilă față de performanța dvs. ca manager și lider în orice organizație. Accesați Școala de Management acreditată a Universității din Liverpool și studiați în cadrul unei săli de clasă globale, dezvoltându-vă abilități critice și analitice de gândire, studiind tendințele actuale ale afacerii și învățați să deveniți un profesionist decisiv, capabil să prospere într-o serie de sectoare, economie. [+]

Acest Master Online 100% în Management a fost conceput pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a face o diferență tangibilă față de performanța dvs. ca manager și lider în orice organizație. Studiați ca parte a unei săli de clasă mondiale în timp ce dezvoltați abilități critice și analitice de gândire, studiați tendințele actuale ale afacerii și învățați să deveniți un profesionist decisiv, capabil să prospere într-o serie de sectoare din economia globală de astăzi. Adaptați gradul dvs. la cariera dvs., alegând dintr-o serie de module elective, inclusiv Inovație și Antreprenoriat, Design Organizațional și Schimbare. Programul MSc în Management este oferit de către Universitatea din Liverpool School Management, un membru acreditat al AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Management (Oil

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Alegeți MSc complet online în Management cu o piesă specializată în Oil [+]

Alegeți MSc complet online în Management cu o piesă specializată în Oil

În întreaga lume, cu excepția Regatului Unit:

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Conform Ghidului pentru datele de afaceri din 2017, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 de școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu).

Doar Marea Britanie:... [-]


Master în Managementul Proiectelor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Master în Management de proiect oferă abilitățile necesare pentru a conduce și de a oferi un management de proiect avansate și eficiente, împreună cu o calificare academică valoroasă. [+]

Continuați în cariera dvs., pe măsură ce câștigați abilitățile necesare pentru a deveni un lider de proiect extrem de eficient, cu ajutorul nostru complet on-line MSc în Managementul de Proiect. Beneficiați de o abordare flexibilă a învățării și de contactul cu facultatea experimentată în timp ce aplicați gândirea critică și conceptele cheie din program direct în cariera dvs. Proiectat de cadre didactice și practicieni cu experiență, acest program este conceput pentru a vă echipa cu cea mai recentă teorie și practică a industriei. Modulele includ planificarea riscului, incertitudinea și complexitatea, precum și echipele de conducere și gestionare a proiectului.... [-]


Master în Managementul Proiectelor (Construcție

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Master în Management de proiect (Construirea [+]

Obțineți cunoștințele, abilitățile și încrederea în gestionarea proiectelor de dezvoltare la scară largă și a proiectelor complexe de dezvoltare a infrastructurii publice cu acest Master Online de Management de Proiect cu o specializare în Construcții și Infrastructură. Veți explora implicațiile managementului de proiect asociate aspectelor tehnice, organizaționale, financiare și guvernamentale ale proiectelor mari și contextul extern în schimbare. Modulele includ echipele de conducere și de gestionare a proiectului, managementul proiectelor în construcții și managementul proiectelor integrate de infrastructură. Universitatea din Liverpool a fost revizuită și aprobată ca furnizor de formare în managementul de proiect de către Institutul de Management al Proiectului (PMI). Toate programele MSc în Programe de Management de Proiect sunt oferite de Universitatea din Liverpool School of Management, membru acreditat al AACSB International-Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Managementul Proiectelor (Oil

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Alegeți MSc complet on-line în Management de proiect cu o specializare în ulei [+]

Alegeți MSc complet on-line în Management de proiect cu o specializare în ulei Universitatea din Liverpool a fost revizuită și aprobată ca furnizor de formare în managementul de proiect de către Institutul de Management al Proiectului (PMI). Acest program on-line de masterat în Managementul de proiect este oferit de către Universitatea din Liverpool Management School, membru acreditat al AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *

În întreaga lume, cu excepția Regatului Unit:

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Conform Ghidului pentru datele de afaceri din 2017, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 de școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu). ... [-]


Master în Managementul Proiectelor (Tehnologia Informației)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Advance cariera ta ca un lider de experți în proiecte IT complexe cu acest MSc on-line on-line în Management de proiect, cu o specializare în tehnologia informației. Concentrându-se pe aplicațiile sistemelor informatice contemporane contemporane, acest grad va fi. [+]

Îmbunătățiți-vă expertiza ca lider în proiecte complexe de IT cu acest MSc pe Internet complet în Management de Proiect, cu o specializare în Tehnologia Informației. Concentrându-se pe aplicațiile sistemelor informatice contemporane contemporane, acest grad vă va oferi atât un cadru teoretic pentru gestionarea cu succes a proiectelor moderne de sisteme informatice / tehnologia informației, cât și a instrumentelor și tehnicilor de implementare. Veți dobândi cunoștințe și competențe pe toate aspectele legate de managementul proiectelor IS / IT din ciclurile de dezvoltare tehnologică, constientizarea arhitecturii, managementului echipelor virtuale în mediile distribuite global (onshore / offshore) și în negocierea și gestionarea schimbărilor complexe , medii de afaceri diverse din punct de vedere cultural. Universitatea din Liverpool a fost revizuită și aprobată ca furnizor de formare în managementul de proiect de către Institutul de Management al Proiectului (PMI). Toate programele MSc în Programe de Management de Proiect sunt oferite de Universitatea din Liverpool School of Management, membru acreditat al AACSB International-Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Managementul Resurselor Umane

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2019 Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Proiectat pentru cei care doresc să stabilească sau să se bazeze pe o carieră de succes în Managementul Resurselor Umane, acest 100% online MSc reflectă evoluția HR de la o funcție de afaceri bazată pe procese la partener strategic organizațional. [+]

Proiectat pentru cei care doresc să stabilească sau să se bazeze pe o carieră de succes în managementul resurselor umane (HR), acest 100% on-line MSc reflectă evoluția HR de la o funcție de afaceri bazată pe procese la partener organizațional strategic. Continuați în activitatea dvs. curentă pe măsură ce studiați conținutul contemporan pe baza tendințelor actuale ale resurselor umane, menite să vă echipeze abilitățile, înțelegerea și încrederea pentru a reuși într-o varietate de roluri legate de capitalul uman, fie în HR, training sau managementul performanței. Master în Managementul Resurselor Umane este oferit de către Universitatea din Liverpool Management School, un membru acreditat al AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Marketing

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Pe baza celor mai recente tendințe din industrie, acest 100% Master Online în Marketing a fost conceput pentru a oferi abilități, cunoștințe. [+]

Bazat pe cele mai recente tendințe din industrie, acest 100% Master Online în Marketing a fost conceput pentru a oferi abilitățile, cunoștințele și înțelegerea necesare pentru o carieră de succes în lumea digitală a marketingului de astăzi. Familiarizați-vă cu software-ul financiar și statistic utilizat în managementul de marketing în timp ce studiați alături de colegii dvs. internaționali dintr-o gamă de medii și culturi înainte de a vă aplica direct în carieră. Promovând gândirea și analiza critică, acest program va avansa setul de aptitudini și vă va perfecționa abilitățile în calitate de manager de marketing sau practician. Modulele includ cercetarea și analiza marketingului bazată pe date și comunicările de marketing integrate. Master în Marketing este oferit de către Universitatea din Liverpool Management School, un membru acreditat al AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *... [-]


Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Echipați-vă pentru poziții de conducere superioare ca operațiuni, logistică și strategia lanțului de aprovizionare al viitorului, cu acest MSc online complet orientat la nivel mondial în Operațiuni și Supply Chain Management. Conectează-te cu colegi profesioniști [+]

Asigurați-vă ca o operațiune, logistică și strategia lanțului de aprovizionare cu cunoștințele și abilitățile pentru a ajuta companiile să își atingă obiectivele cu acest CIPS-acreditate, * complet on-line MSc în Operațiuni și Supply Chain Management. Conectează-te cu alți profesioniști din întreaga lume când îți mărești operațiunile specifice Acest MSc extrem de internațional este unul dintre primii maestri complet on-line care urmează să fie acreditați de Institutul Chartered de Achiziții și Aprovizionare (CIPS). Acreditarea CIPS este o acreditare recunoscută la nivel global. După absolvire, studenții sunt în mod automat eligibili să se alăture rețelei globale CIPS de 115.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor și furnizării. Master în operațiuni și programul de gestionare a lanțului de aprovizionare este oferit de către Universitatea din Liverpool Management School, un membru acreditat AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Acreditarea AACSB * a fost acordată doar 5% din școlile de afaceri din întreaga lume ** ... [-]


Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Oil

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Alegeți MSc în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare cu specializarea Oil [+]

Alegeți MSc acreditat CIPS, complet on-line în operațiuni și managementul lanțului de aprovizionare, cu o specializare în ulei

Acest MSc extrem de internațional este unul dintre primii maestri complet on-line care urmează să fie acreditați de Institutul Chartered de Achiziții și Aprovizionare (CIPS). Acreditarea CIPS este o acreditare recunoscută la nivel global. După absolvire, studenții sunt în mod automat eligibili să se alăture rețelei globale CIPS de 115.000 de profesioniști în domeniul achizițiilor și furnizării.

Programul nostru de Master în Operațiuni și Supply Chain Management este oferit de către Universitatea din Liverpool Management School, membru acreditat al AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Acreditarea AACSB * a fost acordată doar 5% din școlile de afaceri din întreaga lume **... [-]


Master în Psihologie Organizațională și de Afaceri

Online Cu jumătate de normă 3 - 4 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră ca expert și strateg pentru îmbunătățirea organizațională - o zonă în creștere a cererii la nivel internațional - sau pregătiți-vă pentru succesul de doctorat cu acest master complet on-line în organizare și afaceri [+]

Îmbunătățiți-vă experiența ca un strateg pentru îmbunătățirea organizațională - o zonă de creștere a cererii la nivel internațional - sau vă pregătiți pentru studii de doctorat cu acest master complet online în psihologia organizațională și de afaceri de la o universitate de clasă mondială din Marea Britanie. Programul se bazează pe experiența dvs. de lucru, fără a necesita o diplomă de licență în psihologie, echilibrarea competențelor practice și de cercetare și vă conectează cu o gamă variată de profesioniști care lucrează într-o sala de clasă dinamică online. Obțineți cunoștințele, abilitățile și sensibilitatea culturală necesară pentru a aplica psihologia ca instrument de succes organizațional și de bunăstare individuală la locul de muncă de pe tot globul. *... [-]


MSc în finanțe corporative

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Acest Master of Science în Programul de Corporate Finance oferă cunoștințe, abilități și cunoștințe care vă vor permite să funcționeze la niveluri mai înalte de finanțe corporative și piețele de capital. [+]

Obțineți o înțelegere aprofundată a finanțelor corporative și a piețelor de capital, concentrându-se pe cele mai recente tendințe și practici. Acest program complet on-line MSc este conceput pentru a vă pune în fața curbei și vă dă echipamentul pentru a avea un impact imediat asupra organizației dumneavoastră.

Accentul este atât pe plan internațional, cât și pe viitor. Veți învăța cerințele companiilor și organizațiilor din întreaga lume, câștigând cunoștințe în timp real cu privire la problemele de actualitate în analiza și raportarea financiară. Modulele includ finanțarea antreprenorială și raportarea și analiza financiară internațională.... [-]


MSc în Informatică avansată

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Dezvoltați cunoștințe detaliate în utilizarea algoritmilor și a sistemelor inteligente pentru a crea soluții mai inteligente cu acest MSc complet on-line în Advanced Computer Science. Fiind unul dintre singurele diplome avansate în domeniul calculatoarelor din Marea Britanie livrate complet online, veți explora modul de proiectare, implementare și executare a soluțiilor creative de calcul. [+]

Dezvoltați cunoștințe detaliate în utilizarea algoritmilor și a sistemelor inteligente pentru a crea soluții mai inteligente cu acest MSc complet on-line în Advanced Computer Science. Fiind unul dintre singurele diplome avansate în domeniul informaticii din Marea Britanie livrate complet online, veți explora modul de proiectare, implementare și executare a soluțiilor creative de calcul. Studiind într-o platformă cloud-server care reflectă mediul de lucru IT din lumea reală, veți putea dezvolta abilități practice pentru o serie de cariere sau pentru o educație ulterioară în subiecte avansate, cum ar fi inteligența artificială și robotică. Acest master vă permite să adaptați 50% din programul dvs. selectând electives de la date mari, securitate cibernetică și inginerie software.... [-]


MSC în Managementul sistemelor informatice

Online Cu jumătate de normă 58 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

University of Liverpool Online MSc în Managementul sistemelor informatice este proiectat pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele pentru a stimula creșterea, inovarea și schimbarea în cadrul organizațiilor, prin utilizarea puterii tehnologiei. [+]

Învățați să utilizați puterea tehnologiei pentru a construi un avantaj competitiv în întreprinderi și pentru a stimula inovarea și creșterea în organizațiile din întreaga lume. Un studiu într-un mediu online de 100% pe măsură ce accesați seturi de date și software și efectuați simulări printr-o platformă de servicii bazată pe cloud care reflectă viața reală. Veți conecta și veți interacționa cu profesioniști internaționali similari, veți spori cunoștințele și abilitățile strategice pe măsură ce veți afla ultimele tendințe în managementul sistemelor informatice și veți obține cunoștințele pe care le puteți aplica imediat. Acest master vă permite să vă adaptați învățarea în funcție de cariera dvs., alegând două module elective dintr-o gamă largă de module - inclusiv cybersecurity și analize mari de date.... [-]


MSc în Psihologie

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Deschideți noi perspective de carieră cu un maestru complet online, care are o abordare interculturală și internațională, oferindu-vă o bază solidă în psihologie - fără cerința rigidă de a avea psihologie ca diplomă de licență. [+]

Explorați comportamentul uman, câștigând cunoștințe și abilități pentru o serie de căi de carieră cu acest Master Online de Psihologie de la o universitate de clasă mondială din Marea Britanie. Acreditat de Societatea Britanică de Psihologie (BPS), acest master este conceput pentru persoanele fără diplomă de licență în psihologie. Programul are o abordare interculturală și internațională, oferind studenților posibilitatea de a obține o bază solidă în psihologie pentru a fi utilizate în carieră, de la marketing și vânzări la educație și relații de comunitate - pe tot globul. Puteți, de asemenea, să-și asume masterul în pregătirea pentru o diplomă de doctorat sau ca un pas pe calea stabilirii unei practici de consiliere. **... [-]


MSc în securitatea informatică

Online Cu jumătate de normă 58 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Liverpool + 1 mai mult

Universitatea din Liverpool Master Online în Cyber ​​Security este o calificare specializată într-una dintre cele mai esențiale și în cerere zone de IT. Acest program vă oferă posibilitatea de a obține o înțelegere cuprinzătoare și critică a teoriei și tehnicilor de securitate cibernetică contemporană și cum să le aplicați ca răspuns la problemele de afaceri din lumea reală. [+]

Obțineți cunoștințele, încrederea și acreditările pentru a proteja organizațiile împotriva amenințărilor la adresa securității cibernetice cu acest MSc complet on-line în securitatea cibernetică. Construiți expertiza dvs. specializată în această zonă în care vă aflați în căutare, pe măsură ce interacționați cu alți profesioniști într-o platformă de servere bazată pe cloud, schimbând cele mai bune practici și dezvoltând noi răspunsuri la problemele esențiale ale afacerii - pregătite pentru testare la locul de muncă. Acest master combină teoria avansată a securității cibernetice cu aplicația practică într-un context comercial.

Întrucât organizațiile devin din ce în ce mai preocupate de vulnerabilitatea lor la atacurile cibernetice, vă puteți pune în situația de a înflori aprofundând cunoștințele despre teoriile și strategiile care stau la baza securității informatice. Acest master este 100% on-line , oferindu-vă șansa de a interacționa cu profesioniști asemănători din întreaga lume, fără a renunța la slujbă. Veți avea ocazia să împărtășiți informații, să colaborați la proiecte, să faceți schimb de experiențe și să discutați despre cele mai bune practici din diferite medii IT / IS la nivel global, prin forumuri de discuții, seminarii, studii de caz și misiuni bazate pe competențe. Veți avea, de asemenea, șansa de a:... [-]


Masterat

Master în Contabilitate Internațională și Finanțe

Online Cu normă întreagă 3 - 4 semestre Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră cu un Master Online complet în Contabilitate Internațională și Finanțe, care este conceput pentru a vă oferi o înțelegere aprofundată a lumii de contabilitate și finanțe internaționale. Programul vă va ajuta să achiziționați. [+]

Obțineți competențe avansate pentru cariera ta, cu un master complet on-line în Contabilitate Internațională și Finanțe, care este conceput pentru a vă oferi o înțelegere aprofundată a lumii de contabilitate internaționale și financiare. Programul vă va ajuta să dobândiți abilitățile strategice și tactice de contabilitate și management necesare pentru măsurarea performanței și asigurarea îndeplinirii obiectivelor financiare. În contextul unei organizații globale, MSc online vizează să vă dezvoltați ca un factor de decizie informat, care înțelege dinamica piețelor emergente și poate evalua abordările contabile cele mai potrivite pentru a poziționa o organizație globală pentru succesul pe termen lung.... [-]