Citește Descrierea Oficială

Noi modalități de a învăța, noi modalități de a face schimbări

Fondată în 1961, Universitatea din Sussex are o reputație de lungă durată pentru furnizarea unei educații de nivel mondial tuturor. Cursurile noastre de învățământ la distanță vă oferă posibilitatea de a studia la Sussex, de oriunde vă aflați în lume.

Suntem o universitate de cercetare intensivă, atragem cadre universitare și studenți din peste 100 de țări din întreaga lume. Provocăm convenția, promovând idei radicale și progresive pentru a oferi studenților experiență educațională distinctă.

Scopul nostru este de a spori viața studenților noștri și de a le oferi instrumentele necesare pentru a-și aduce propria contribuție și a schimba lumea.

"Motivația mea principală pentru studierea Masterilor de Marketing International a fost să dobândesc abilități profesionale și să-mi dezvolt cunoștințele. Comoditatea și flexibilitatea învățării on-line mi-au făcut apel. Prin studierea online pot să studiez și să lucrez la dispoziția mea. "

Kathryn Huang - Executive Marketing și Marketing Internațional MSc (online), Vancouver, Canada.

 • Propulge cariera ta
  Deplasați-vă mai adânc în subiectul care vă fascinează și continuați cariera cu abilitățile dorite de angajatori din întreaga lume.
 • Învățați online
  Predate 100% online și cu șase date de început pe an, cursurile noastre vă oferă posibilitatea de a începe cursul când vă placeți și studiați în propria noastră perioadă de timp din propria casă.
 • Susținerea studiilor
  Beneficiați de Echipa noastră dedicată de succes pentru studenți, care vă va sprijini în călătoria dumneavoastră de la înscriere la absolvire.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Studiu online cu Sussex

Înțelegem că mulți dintre studenții noștri aleg să studieze un curs postuniversitar pentru a-și îmbunătăți cariera. Cursurile noastre online Master sunt concepute cu accent pe capacitatea de angajare. Ne asigurăm că predarea și învățarea sunt practice, concentrându-se asupra studiilor de caz din lumea reală și oferind abilitățile pe care le puteți lua direct la locul de muncă.

Învățați 100% online, cursurile noastre de învățământ la distanță oferă flexibilitatea de a se potrivi studiului în jurul vieții și carierei. Modulele sunt livrate folosind un model de carusel, ceea ce înseamnă că, dacă trebuie să faceți o pauză de la studiile dvs. în orice moment, puteți pur și simplu să "retrageți" cursul și să vă reintrați după ce aveți timp să vă dedicați studiilor din nou * .

Predarea este oferită de academicieni și practicieni care conduc cercetări fundamentale și dezvoltă noi moduri de a gândi lumea. Ca și în cazul cursurilor noastre din campus, un stil de învățare distinct Sussex trece prin fiecare curs de masterat. Veți fi încurajați să vă gândiți dincolo și să contestați normele.

Prin studierea într-un mediu virtual de clasă, veți obține multe abilități suplimentare evaluate de angajatori în lumea digitală de astăzi. Veți lucra cu proiecte virtuale și în cadrul echipelor virtuale, împreună cu colegii lor aflați în diferite fusuri orare din întreaga lume. Veți avea încredere în a lucra în cadrul platformelor digitale și a fi un campion digital în cadrul organizației dvs.

Având în vedere ferm accesibilitatea online, cursurile noastre sunt construite pentru studenții cu toate abilitățile fizice și cognitive din toate zonele geografice.

Și cu o experiență umană care înlocuiește partea impersonală a învățământului la distanță, cursurile noastre online reunesc o rețea globală de studenți prin intermediul grupurilor de învățare de la egal la egal și a grupurilor de discuții.

Stăpânii noștri online sunt aici pentru studenții de pretutindeni care doresc să facă schimbări proprii.

* timpul de pauză maximă se aplică cursurilor.117651_notes-macbook-study-conference.jpgStartup fotografii stoc / Pexels

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Sussex Online

Oferind o abordare interdisciplinară distinctă în studiul corupției, acest Master MA pune trei întrebări fundamentale; ce este corupția, cât de mult există și ce trebuie ... [+]

Oferind o abordare interdisciplinară distinctă în studiul corupției, acest Master MA pune trei întrebări fundamentale; ce este corupția, cât de mult există și ce trebuie făcut pentru ao combate?

Explorarea corupției și a anticorupției din perspectiva dreptului, antropologiei, economiei, studiilor de dezvoltare, sociologiei și științelor politice; veți obține cunoștințele teoretice și instruirea practică necesare pentru a înțelege complexitatea definirii, măsurării și combaterii corupției.

Cu întâlniri pe an (ianuarie, martie, mai, iulie și noiembrie), puteți începe acest curs când vă placeți și studiați în timpul dvs., din propria casă.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Sussex Online

Clasat pe primul loc în lume pentru Studii de Dezvoltare (QS World Rankings University by Subject 2019), Universitatea din Sussex este recunoscută ca fiind una dintre cel ... [+]

Clasat pe primul loc în lume pentru Studii de Dezvoltare (QS World Rankings University by Subject 2019), Universitatea din Sussex este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari universități din lume pentru cercetarea în domeniul durabilității și inovării.

Reunind expertiza celor trei unități de cercetare cele mai performante din universități, unitatea de cercetare a politicii științifice, școala de studii globale și Institutul de Studii de Dezvoltare, acest curs distinctiv oferă o abordare interdisciplinară în studiul durabilității.

Cu șase date de început pe an (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie), puteți începe acest curs când vă placeți și studiați în propria dvs. vreme, din propria casă.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Sussex Online

Construit pentru profesioniști ocupați, Sussex's Masters in Marketing International vă va oferi abilitățile de a furniza strategii de marketing globale și de a proiecta c ... [+]

Construit pentru profesioniști ocupați, Sussex's Masters in Marketing International vă va oferi abilitățile de a furniza strategii de marketing globale și de a proiecta campanii multi-canale cu impact.

Concentrându-vă pe gestiunea globală a marketingului, comportamentul consumatorilor, cercetarea pieței și analiza, veți absolvi pregătirea pentru o carieră de succes în acest sector rapid și interesant.

Cu șase date de început pe an (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie), puteți începe acest curs atunci când vă place și studiați în propria dvs. vreme, din propria casă.

Acest curs este cu jumătate de normă și poate fi finalizat în minimum doi ani și maximum patru. Elevii au oportunitatea de a-și întrerupe studiile dacă le cer angajamentele legate de muncă sau viața lor.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Sussex Online

Politicienii noștri de politică energetică oferă o pregătire distinctă, largă și interdisciplinară, în domeniul politicii energetice, axându-se pe provocarea schimbărilor ... [+]

Politicile noastre de politică energetică oferă o pregătire distinctă, pe scară largă și interdisciplinară, în domeniul politicii energetice, axându-se pe provocarea schimbărilor climatice și pe rolul inovării.

Aflați de la cadre universitare de renume din departamentul de cercetare al politicii științifice din Sussex, care realizează un impact global și proiectează și furnizează soluții pentru viitorul durabil.

Învățați 100% online, vă veți alătura elevilor, cadrelor universitare și cercetătorilor din întreaga lume care își aduc expertiza și experiența în clasa virtuală. Și cu șase date de început pe an (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie), puteți începe acest curs când vă placeți și studiați în timpul dvs., din propria casă.... [-]

Regatul Unit Londra
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză